χτες στο Μ28 (μαρνης 28) χτυπησα την ζανα βασικα μασαζ απλο με φουλ λαδι στο κορμι και μετα φραπες και κατευθειαν στο 'ψητο' . ειδα και καινουργιο τεμαχιο που δυστυχως δεν ρωτησα ονομα γιατι ειμουνα απασχολημενος με την μπριζολα μου.παντως τα κοριτσια απ'οτι εμαθα να εναλασσονται με την Φ4 (φραντζη 4) κατι φυσικα που δεν μας χαλαει καθολου επι της υποδοχης παλι η θοδωρα αλλα οχι με ρουχα για στιβο μαχης αλλα με πολιτικη περιβολη οπου ειναι και πιο γκαυλα.συμφωνεις δεσποτα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
..επι της υποδοχης παλι η θοδωρα αλλα οχι με ρουχα για στιβο μαχης αλλα με πολιτικη περιβολη οπου ειναι και πιο γκαυλα.συμφωνεις δεσποτα?
ναι βεβαια, αλλα με χαλαει το στυλ ''σεριφη'' που απεκτησε..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
δουλεια σου εσυ...κωλοσφιξουρες εχεις παλι?
εγω οχι, αλλοι τις εχουν που λενε οτι θα χασει η ομαδα τους..
BMWGS1200R
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας . Είμαι εδώ και καιρό επισκέπτης και σήμερα έκανα και εγγραφή .Για τους διαμένοντες ή επισκέπτες των βορείων προαστείων σε όποιο μαγαζί υπάρχει αλλοδαπό ανατολικής προέλευσης υπάρχει και μπριζόλα μόνο που την πληρώνεις σταυλίσια.
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το καλό κρέας ως γνωστών είναι σταυλίσιο φρέσκο, μαλακό και νόστιμο. ΒΕΒΑΙΑ υπάρχει και το αλιανάρικο αλλά πρέπει να είναι περιοχής και να έχει προγηθεί δοκιμή...Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας . Είμαι εδώ και καιρό επισκέπτης και σήμερα έκανα και εγγραφή .Για τους διαμένοντες ή επισκέπτες των βορείων προαστείων σε όποιο μαγαζί υπάρχει αλλοδαπό ανατολικής προέλευσης υπάρχει και μπριζόλα μόνο που την πληρώνεις σταυλίσια.
Οσο αφορά την Θεοδώρα πάτερ μου μου φαίνεται έτσι ήταν τον τελευταίο καιρό απ' ότι κατάλαβα και είμαι νέος στο χώρο του Πολιτισμού και Επιστημών
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
σε εκείνο απέναντι απο το κουτούκι σερβίρουν κρέας; το περιβάλλον ωραίοΑγαπητοί συναγωνιστές γειά σας . Είμαι εδώ και καιρό επισκέπτης και σήμερα έκανα και εγγραφή .Για τους διαμένοντες ή επισκέπτες των βορείων προαστείων σε όποιο μαγαζί υπάρχει αλλοδαπό ανατολικής προέλευσης υπάρχει και μπριζόλα μόνο που την πληρώνεις σταυλίσια.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
εκείνο της ευήνου να το επισκεφθείς...και ανεξάρτητα το τι θα δεις να δοκιμάσειςεπισης παιζει καταστημα στην πλ.δουρου στο χαλανδρι,στην μυθυμνης στην κυψελη,στην κελσου στον νεο κοσμο,μεσογειων 208,ευηνου 22!Τί λενε αυτα αραγε?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..μπορεις να πας χύμα..το κουδούνι λέει ¨st ω¨ ισόγειο μπαίνοντας αριστερα. Θα σε σερβίρει από την πρώτη φορά....Σκέπτομαι να πεισκεφθώ Κηφισίας 12 και να διαλέξω φωτεινή,θα είναι η πρώτη μου φορά σε αυτό το μαγαζί.Χρειάζεται ραντεβού ή μπορώ να πάω χύμα?παίζει μπριτζόλα από την πρώτη φορά?Ας με βοηθήσει παρακαλώ κάποιος συναγωνιστής.Το μόνο μασαζομάγαζο που έχω πάει είναι η ιλιάδα στην οποία όμως κήρυξα εμπάργκο.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
εκείνο της ευήνου να το επισκεφθείς...και ανεξάρτητα το τι θα δεις να δοκιμάσεις
............αυτές είναι φυτιλιές!!!!!!!!!!
Δοκιμάζεις ή δεν δοκιμάζεις...........?
Ευήνου 22, σε πια περιοχή συνάδελφε και αν θυμάσαι το όνομα της κοπέλας?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Στον πύργο των αθηνών, φίλε μου
Σινώπης +Ευήνου22/ 2ος ορ-"εναλλακτική"
παλιότερα= Ηλιάνα( καθρέφτη καθρεφτάκη μου...) και Σοφία
τώρα δεν ξέρω, Οποιος φίλος ξέρει, ας ενημερώσει πληζ...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Στον πύργο των αθηνών, φίλε μου
ηλιανα = πρωην γιωτα (αυτη με τις ΒΥΖΑΡΕΣ, απο μαρνης και μετεπειτα βεικου 9-11) = νυν ψυχώ = αν την πετυχετε μακρια, διοτι θα φυγετε με ψυχολογικα και νευρα τσατάλια..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ναι βεβαια, αλλα με χαλαει το στυλ ''σεριφη'' που απεκτησε..
σεριφης thodora!
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
TA IΙΔΡΥΜΑΤΑ Πολιτισμού και επιστημών Στον πύργο των αθηνών, Σινώπης +Ευήνου22/ 2ος ορ-"εναλλακτική"
και Κηφισίας 12 δουλεύουν και Κυριακάς? Μετά την θείαν λειτουργέιαν? Και πιό προτείνεται για ιερά κατάνυξη?
Ευχαριστώ!
και Κηφισίας 12 δουλεύουν και Κυριακάς? Μετά την θείαν λειτουργέιαν? Και πιό προτείνεται για ιερά κατάνυξη?
Ευχαριστώ!
καλησπερα, ειμαι θεσσαλονικιος αλλα κατεβαινω καθε βδομαδα αθηνα, και εχω και σπιτι. θελω συμβουλες σιγουρες και συγκεκριμενες για μασατζιδικα με καλα κοριτσια με τηλεφωνα και συστασεις αν μπορειτε ή και μασαζ κατ οικον. το email μου ειναι nikthe@hotmail.com. ευχαριστω νικος
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
TA IΙΔΡΥΜΑΤΑ Πολιτισμού και επιστημών Στον πύργο των αθηνών, Σινώπης +Ευήνου22/ 2ος ορ-"εναλλακτική"
Ευχαριστώ!
νομιζω ουχι,αλλα για σιγουρη επιβεβαιωση ας στειλετε και μια επιστολη εις την τοπικην ενοριαν...δεχεται και πμ αυτη...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
κυριακή είναι κλειστάνομιζω ουχι,αλλα για σιγουρη επιβεβαιωση ας στειλετε και μια επιστολη εις την τοπικην ενοριαν...δεχεται και πμ αυτη...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
προτείνονται...καθημερινή μπορείς να πας χωρίς τηλέφωνο...TA IΙΔΡΥΜΑΤΑ Πολιτισμού και επιστημών Στον πύργο των αθηνών, Σινώπης +Ευήνου22/ 2ος ορ-"εναλλακτική"
Ευχαριστώ!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
άνοιξε μια εφημερίδα και άρχισε τα τηλέφωνα στα cg καλλίτερα θα περάσεις,,,,καλησπερα, ειμαι θεσσαλονικιος αλλα κατεβαινω καθε βδομαδα αθηνα, και εχω και σπιτι. θελω συμβουλες σιγουρες και συγκεκριμενες για μασατζιδικα με καλα κοριτσια με τηλεφωνα και συστασεις αν μπορειτε ή και μασαζ κατ οικον. το email μου ειναι nikthe@hotmail.com. ευχαριστω νικος
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
το καινούργιο μάλλον όνομα ψυθίρισε κάτι σαν "άντια" . φέρνει σαν κινεζάκι εξευρωπαισμένο,,την μπριζόλα όμως την σερβίρι καλάααχτες στο Μ28 (μαρνης 28) χτυπησα την ζανα βασικα μασαζ απλο με φουλ λαδι στο κορμι και μετα φραπες και κατευθειαν στο 'ψητο' . ειδα και καινουργιο τεμαχιο που δυστυχως δεν ρωτησα ονομα γιατι ειμουνα απασχολημενος με την μπριζολα μου.παντως τα κοριτσια απ'οτι εμαθα να εναλασσονται με την Φ4 (φραντζη 4) κατι φυσικα που δεν μας χαλαει καθολου επι της υποδοχης παλι η θοδωρα αλλα οχι με ρουχα για στιβο μαχης αλλα με πολιτικη περιβολη οπου ειναι και πιο γκαυλα.συμφωνεις δεσποτα?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 19
- Πόντοι
- 2.945
Κεφαλληνίας 46 και κράχτης επί της Πατησίων; Για πείτε!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66