Επίσκεψη στη Σουλιου 4 , επιλογή Βικτώρια. Μέτριας εμφάνισης, στήθος δυναμίτης σε αρκετά καλή κατάσταση, με πλαδαρή περιοχή κοιλιάς. Πίπα βαθιά αλλά άτεχνη και μονότονη. Της αρέσει να τη χύνουν στο στόμα τα οποία δεν τα καταπίνει. Χρόνος συνάντησης 30'.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ο λοκος ειναι ++?περασα απο μαρνης 28.πηγα καρφωτος για ιουλια.περιμενα λιγο γιατι ηταν δωματιο και περασαμε στα ενδοτερα.η γυναικα δεν παιζεται.εμφανισιακα ,για την ηλικια της ειναι ο.κ.ειναι μεταξυ 40 εως 45,δεν ρωτησα αλλα εκει την εκανα.εμενα με καλυψε εμφανισιακα.μασαζ οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα υποφερτο.κανα τεταρτο εικοσαλεπτο το πολυ.μετα αρχισαν τα ωραια.γλυψιματα ,τσιμπουκια ρουμανοσχολης και περασμα απο αρχιδια που τα μουλιασε.της εκανα και γλυφομουνι που μετα λιγη ωρα αρχισε να σπαρταραει.μου εκανε παλι τσιμπουκι για να τον σκληρινει και ενα πολυ καλο γλειφοκωλι.την ξαπλωσα ανασκελα ,πειρα λιγο μουνακι και εντος ολιγων λεπτων ,εισεβαλα στην κωλοτρυπιδα ,χωρις λιπανση.ωραιο κωλογαμησι για αρκετα λεπτα που το ζουσαμε και οι δυο.τελος την εχυσα στην κοιλια της.συμπερασμα.η ιουλια, χωρις να ειναι η γκομεναρα,μια καθημερινη γυναικουλα,αρκετα προσεγμενη ειναι,θα ικανοποιηση τον πελατη με τις υπηρεσιες της και την διαθεση της και με συμμετοχη στην ολη διαδικασια.αρκετα ευχαριστη και φευγεις ικανοποιημενος.θα ξαναπαω παλι να ευχαριστηθω την κωλαρα της.τιμια και σωστη η ιουλια.
ναι ειναι παραπανω.δεν τα κλαιω αυτα.αρκει να περναω καλα.Ο λοκος ειναι ++?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ειναι παραπανω.δεν τα κλαιω αυτα.αρκει να περναω καλα.Ο λοκος ειναι ++?
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Μη μου πεις μύστη μου!!!! Αν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος τίποτα... Την ψάχνω (κι όχι μόνο εγώ) χρόνια!!!Αυτή Πατρίτσια του Μπουζιάνη είναι η Πατρίτσια του Αθηνών Πειραιώς Θησέως;
Αυτή ήταν απο τις ελάχιστες λατινες που αξιζανε τα τελευταία χρόνια.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Κόκκινο ολόσωμο σε κόκκινο καναπέ!!! Τι διάολο;;; παραλλαγή έχετε κάνει;;;;Σημερα Σάββατο ξεκινάει μαζί μας μια καινούργια κοπέλα η Λία 30 ετών από την Βραζιλία 1.70 ύψος 60 κιλά κοντό μαλλι .Ίσως ότι ομορφότερο έχει περάσει ποτέ από τον χώρο!!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Τελικά παιχταρά μου όπως την είδα στις φωτογραφίες, καμία σχέση!!!! Αυτή μοιάζει με μια Πατρίτσια που είχε εμφανιστεί σε studio στην Κηφισού. Καμία σχέση όμωςΑυτή Πατρίτσια του Μπουζιάνη είναι η Πατρίτσια του Αθηνών Πειραιώς Θησέως;
Αυτή ήταν απο τις ελάχιστες λατινες που αξιζανε τα τελευταία χρόνια.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 736
Κάλυψη απόκρυψη!Κόκκινο ολόσωμο σε κόκκινο καναπέ!!! Τι διάολο;;; παραλλαγή έχετε κάνει;;;;
Την είδα προχθές στο δρόμο και με καυλωσε! Τρομερή μαστορισα που δεν σε αφηνει να μην περάσεις καλά!ναι ειναι παραπανω.δεν τα κλαιω αυτα.αρκει να περναω καλα.
ναι ειναι παραπανω.δεν τα κλαιω αυτα.αρκει να περναω καλα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
για να μη την ματιασουν τυπε.Κόκκινο ολόσωμο σε κόκκινο καναπέ!!! Τι διάολο;;; παραλλαγή έχετε κάνει;;;;
δεν ειπαν οτι ειναι η ομορφοτερη που εχει περασει ποτε απο τα μασαζερι?
Μάλλον σταμάτησε η Πατρίτσια Πειραιώς δλδ. Κρίμα ήταν η καλύτερη λατίνα. Κοντή αλλά σκέτη φωτιά. Τώρα αυτές οι καραβιές που μας φέρανε ...άστο καλύτερα. Άσε που τις προμοτάρουν μπας και τσιμπήσουμε.Τελικά παιχταρά μου όπως την είδα στις φωτογραφίες, καμία σχέση!!!! Αυτή μοιάζει με μια Πατρίτσια που είχε εμφανιστεί σε studio στην Κηφισού. Καμία σχέση όμως
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Ξέρουμε κάτι ;
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.205
- Πόντοι
- 4.365
Ξέρουμε κάτι ;
Παλιό empire. Μάλλον coffee shop φραπεδερί
Κάτι είναι και αυτό...Στη φάση που είναι όλα...Παλιό empire. Μάλλον coffee shop φραπεδερί
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.614
- Πόντοι
- 5.946
είναι αυτή με την κίτρινη βάρκα?Kαλα που την βλεπουμε κιολας...εδω ειναι σε μια παραλια
Πήγα Στουρνάρη τελικά!ωραίο δωμάτιο!παρέλαση τα κορίτσια ...δεν ξέρεις τι να πρωτόδιαλέξεις !Η Μόνικα ήταν στο δωμάτιο οπότε επέλεξα Στεφανία μια Ρωσίδα 50+ με σώμα λαμπάδα!Μου έκανε body to body με ζεστό λαδακι το οποίο κατέληξε να την παιρνω με αυτήν από πάνω κάνοντας ακούραστα καθίσματα!Στο 20λετο με τελείωσε και συνέχισε με μασάζ μέχρι να ολοκληρωθεί η μια ώρα!Κόστος 100ευρω!Είστε πολύ τυχεροί κύριοι που έχετε τέτοια μαγαζιά!!!! ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν!Να περνάτε καλά!Το Νουρου είχε ένα ορισμό (εκ ταυτοτητος ισον που λέγαμε κάποτε στα μαθηματικά..) που λέγονταν Έλενα στο Μπακνανα. Αυτη τους άφησε χρόνους. Απο τότε για το συγκεκριμένο είδος δεν νομίζω ότι υπαρχει καμμία εξπερ. Ούτε κάν για body to body. Αν πάλι επιμένεις ότι αυτο θέλεις θα σου πρότεινα τη Μονικα στο Στουρνάρη που κατα τη γνώμη μου είναι το #1 ονομα στο μασαζ σε τετοια μαγαζιά.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Βασικά είναι πάρα πολύ καλή. Κατά την προσωπική μου γνώμη πανταΑυτή η Λένα του Ιερά Οδός 259 είναι πολύ καλή? Όσο γράφουν σε κάποιες κριτικές? Είναι μακριά το μαγαζί και δεν πας εκεί χωρίς σωστή στοχοθέτηση.
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.436
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 736
Τι τιμή παίζει για μια ώρα; Και πόσες εκτονώσεις; Ξέρουμε αν τα παίρνει στόμα; Ευχαριστώ και σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά κατάλαβα ότι έχεις πάει!Βασικά είναι πάρα πολύ καλή. Κατά την προσωπική μου γνώμη παντα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
80 ευρώ μια εκτόνωση. Αν θες παραπάνω πρέπει να κάνεις συννενόηση με την κοπέλα η την Λίζα από πρινΤι τιμή παίζει για μια ώρα; Και πόσες εκτονώσεις; Ξέρουμε αν τα παίρνει στόμα; Ευχαριστώ και σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά κατάλαβα ότι έχεις πάει!
Έχουμε εικόνα για τιμή και υπηρεσίες;Μπουζιάνη 2 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
Sensuality
Sensuality Spa & Sex Studio, Μπουζιάνη 2 & Βουλιαγμένης στη Δάφνη. Αισθησιακό, χαλαρωτικό μασάζ από έμπειρες μασέζ και καυτές παρουσίες. Προγράμματα και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας.www.sensuality-spa.com
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66