You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
... σωστά...Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω οι κοπέλες στο massagio προχωράνε παρακάτω γιατί δεν μου φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο.
massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Καλησπέρα από ότι ξέρουμε δε εργάζεται πλέον 99% . Εκτός αν είναι πολύ κρυφό και είναι μόνο με πελατεία, γιατί τελευταία που μιλήσαμε μου είπε ότι δε εργάζεται.Καλησπέρα συναγωνιστες μήπως ξέρει κανεις αν υπάρχει πουθενά η Άσπα από musses massage Καλλιθέα;
Καλό απόγευμα να έχετε και πάντα με υγεία
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Μήπως γνωρίζεις και για ζετα σερβα κάτι;;;θα γυρίσει;Καλησπέρα από ότι ξέρουμε δε εργάζεται πλέον 99% . Εκτός αν είναι πολύ κρυφό και είναι μόνο με πελατεία, γιατί τελευταία που μιλήσαμε μου είπε ότι δε εργάζεται.
Καλό απόγευμα να έχετε και πάντα με υγεία
massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Έχει φύγει στη χώρα της δεν είναι στην ΕλλάδαΜήπως γνωρίζεις και για ζετα σερβα κάτι;;;θα γυρίσει;
ΒΑΚΧΙΚΟΣ
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 257
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα παίδες! Σε μερικές μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα. Μιας και απείχα από το σπορ ένα διάστημα, λόγω κακών εμπειριών από μπουρδελα, θέλω αυτή τη φορά να πάω κάπου καλύτερα, οπότε λέω να δοκιμάσω μασάζ.
Λοιπόν, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κοπέλα που στο σεξ να είναι girlfriend experience (Να δίνει φιλιά με γλώσσα) και να κάνει συνάμα και καλούτσικο μασάζ.
Δυστυχώς, δύσκολα μπορώ να ευχαριστηθώ αγοραιο σεξ αν δεν υπάρχουν προκαταρκτικα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λοιπόν, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κοπέλα που στο σεξ να είναι girlfriend experience (Να δίνει φιλιά με γλώσσα) και να κάνει συνάμα και καλούτσικο μασάζ.
Δυστυχώς, δύσκολα μπορώ να ευχαριστηθώ αγοραιο σεξ αν δεν υπάρχουν προκαταρκτικα.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Ναι το ξέρω αυτο…λέω μήπως έχετε πληροφορίες για το αν θα έρθει ξανά και πότεΈχει φύγει στη χώρα της δεν είναι στην Ελλάδα
massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Δεν έχουμε κάποιο νέο οπότε δε μπορούμε να σας πούμε αν θα ξανάρθει και πότε . Αλλά τα πράγματα της και τα παπούτσια της όλα τα έχει αφήσει το μαγαζί μας . Άρα αν με το καλό κάποτε γυρίσει πάλι στο μαγαζί μας πιστεύουμε θα επιστρέψειΝαι το ξέρω αυτο…λέω μήπως έχετε πληροφορίες για το αν θα έρθει ξανά και πότε
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Οι περισσότερες στα γνωστά μαγαζιά έχουν αυτές τις υπηρεσίες και προκαταρκτικά φίλε .. αφιέρωσε λίγη ωρα στις κριτικές τους και θα πάρεις την απόφαση σου βάσει των δεδομένων .Καλησπέρα παίδες! Σε μερικές μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα. Μιας και απείχα από το σπορ ένα διάστημα, λόγω κακών εμπειριών από μπουρδελα, θέλω αυτή τη φορά να πάω κάπου καλύτερα, οπότε λέω να δοκιμάσω μασάζ.
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Αν εισαι ασχημος κοντοχοντρος καραφλας, γλωσσοφιλα Γιοκ!Οι περισσότερες στα γνωστά μαγαζιά έχουν αυτές τις υπηρεσίες και προκαταρκτικά φίλε .. αφιέρωσε λίγη ωρα στις κριτικές τους και θα πάρεις την απόφαση σου βάσει των δεδομένων .
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Μην ξεχνάς την ΑΠΛΥΣΙΑ και μπίχλα πολλών πελατών, που δεν τους πλησιάζει ούτε μύγα σε ανοιχτό χώρο, και έχουν την απαίτηση για γλωσσόφιλα...και "έκανα μπάνιο στο σπίτι".Αν εισαι ασχημος κοντοχοντρος καραφλας, γλωσσοφιλα Γιοκ!
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Αν υπήρχε τέτοια γκόμενα θα την είχαμε παντρευτείΚαλησπέρα παίδες! Σε μερικές μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα. Μιας και απείχα από το σπορ ένα διάστημα, λόγω κακών εμπειριών από μπουρδελα, θέλω αυτή τη φορά να πάω κάπου καλύτερα, οπότε λέω να δοκιμάσω μασάζ.
dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδιά η Αντριάνα από το νιρβάνα αξίζει ;
Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα σε εμφάνιση οι μισοί λένε ότι είναι πάρα πολύ καλή καί οι άλλοι μισοί λένε ότι δεν είναι. Για μένα προσωπικά είναι πάρα πολύ καλή και κάνει full πρόγραμμα με έξτρα και η πιπα είναι άνευ . Αλλά καλύτερα να έχεις προσωπική γνώμη για τη συγκεκριμένη . Από εμφάνιση είναι ακριβώς όπως τη φωτογραφίες και ακόμα καλύτερη .Καλησπερα παιδιά η Αντριάνα από το νιρβάνα αξίζει ;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Καλησπερα παιδιά η Αντριάνα από το νιρβάνα αξίζει ;
ΒΑΚΧΙΚΟΣ
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 257
- Πόντοι
- 280
Οι περισσότερες στα γνωστά μαγαζιά έχουν αυτές τις υπηρεσίες και προκαταρκτικά φίλε .. αφιέρωσε λίγη ωρα στις κριτικές τους και θα πάρεις την απόφαση σου βάσει των δεδομένων .
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, η απορία μου είναι η εξής:
Υπάρχει κάποια εγγύηση για το αν κάποια κοπέλα κάνει προκαταρκτικα η είναι στην ευχέρεια της;
Ας πούμε, όταν παίρνεις ένα call Girl, στο site αναγράφονται με λεπτομέρεια οι εκάστοτε υπηρεσίες. Αλλά στα μασατζιδικα, επειδή είναι και καλά μόνο μασάζ, δεν γράφετε τίποτα για υπηρεσίες.
Για αυτό ρώτησα εδώ συγκεκριμένα για φιλιά.
Γιατί αυτό ψάχνω και αν πληρώσω 80 ευρώ και δεν πάρω gfe service θα ξενερώσω φουλ.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ακομα ψαχνει αυτος αν αξιζει καποια χαχαχαχααχαχαχα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Καί άμα πάρει θά μας κάνει καψονι δεν θά μας δώσει πληροφορίεςακομα ψαχνει αυτος αν αξιζει καποια χαχαχαχααχαχαχα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66