Μήπως γέροντα μπερδεύεις την Ρούλα του Diamond με αυτή της Καλιρροης.Στα 3-4 τοπ προγκιλφ εβερ.
Γιατί αυτή εδώ δεν είναι προγκιλφ με τίποτε.
Μήπως γέροντα μπερδεύεις την Ρούλα του Diamond με αυτή της Καλιρροης.Στα 3-4 τοπ προγκιλφ εβερ.
Μπερδεύτηκε με την Ρούλα από Καλλιρόης νομίζω...Σε καμία περίπτωση προγκιλφ η Ρούλα στη ΔάφνηΓιατί του το χαλάς με το «προγκιλφ»? Ας τον να παει με το μιλφ στο μυαλό του....πρωτη φορα δηλώνει ο άνθρωπος.....
Μόνο μην παρασυρθεί στο σαλόνι απο Λίζες κλπ.......
Έχεις δίκιο. Μπέρδεψα τα "σπα" και τις Ρουλες. Αλτσχάιμερ.Μήπως γέροντα μπερδεύεις την Ρούλα του Diamond με αυτή της Καλιρροης.
Γιατί αυτή εδώ δεν είναι προγκιλφ με τίποτε.
Μια χαρα μαγαζι είναι, πρέπει να παρεις τηλ να σου ανοίξουν αν λύσεις το πρόβλημα του πάρκινγκ πρώτα........οι καυλες απο το πρωι σου ερχονται...και ετσι εψαξα και ακομη ψαχνω γιατι δεν πολυεμπιστευομαι τις αγγελιες...και ρωταω, και σας ρωταω...ξερει κανεις κατι για το 690 775 2450 Athens VIP Massage, που φαινεται να εχει καλα μωρα για απολαυση?
γινεται παιχνιδι με τις κοπελες του μαγαζιου η ειναι ψιλο ακριβη απατη?
γνωριζει καποιος κατι αληθινο? εννοω, ναμην πας εκει και να δεις κατι αλλο απο αυτο που σου διαφημησανε και να ξενερωσεις απιστευτα
Αν είδα καλά στο site τους μιλάνε για μασάζ στο σπίτι μόνο. Υπάρχει και κατάστημα; Περιοχή;Μια χαρα μαγαζι είναι, πρέπει να παρεις τηλ να σου ανοίξουν αν λύσεις το πρόβλημα του πάρκινγκ πρώτα.....
Δικό μου λαθος νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο ΧΟ VIP Massage.....άκυρο ότι εγραψα....Αν είδα καλά στο site τους μιλάνε για μασάζ στο σπίτι μόνο. Υπάρχει και κατάστημα; Περιοχή;
Δεν πειράζει. Αυτό το XO VIP Massage πού βρίσκεται; Υπάρχει site να ρίξω μια ματιά;Δικό μου λαθος νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο ΧΟ VIP Massage.....άκυρο ότι εγραψα....
Ψάξε στο google με τα παραπάνω στοιχεία....Δεν πειράζει. Αυτό το XO VIP Massage πού βρίσκεται; Υπάρχει site να ρίξω μια ματιά;
Δεν πειράζει. Αυτό το XO VIP Massage πού βρίσκεται; Υπάρχει site να ρίξω μια ματιά;
...αυτή που ηταν στην Δάφνη... στην Αννα...Eυα; Αυτη που ηταν παλια Μαρνης;
Ποτέ θα τις φέρεις ξανα;Καλησπέρα αγάπες
Από αύριο Δευτέρα 24 04 και λίγες μέρες θα είναι κοντά μας στο Silver Spa 3 πιπίνια Σοφία Maja και Αλεξάνδρα
Γιατί πότε την είχε ρε φίλε;;; Όλο κλεισμένες ήτανε και σου Πάσαρή τις άλλες που έχει μέσαΠοτέ θα τις φέρεις ξανα;
Τα έκανε πάντα αυτά τα κόλπα δυστυχώς. Έκρυβαν τα βαριά ονόματα.Γιατί πότε την είχε ρε φίλε;;; Όλο κλεισμένες ήτανε και σου Πάσαρή τις άλλες που έχει μέσα
Εχουμε προχειρη διεύθυνση ή να παω πίσω να ψάξω?Το νέο μαγαζί στη Δάφνη το sensuality spa έχει συνεργασία με το Lelas massage και έχει πάρει σαν μεταγραφές Άντζελα, Μίκυ (σαν Λίζα πλεον) και απο την προηγούμενη Κυριακή την Έρρικα.Ολα αυτά μου τα είπε η σεριφισα του lelas.....όταν ζήτησα Έρρικα.....
Μπουζιάνη 2 & Βουλιαγμένης, ΔάφνηΕχουμε προχειρη διεύθυνση ή να παω πίσω να ψάξω?