You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
είναι σούπερ επαγγελματίας η Αλινα και πολύ καλό παιδί. εξαιρετικηΚαλημέρα παίκτες. Πήγα 19:00 Σολωμού 70 και ήταν μέσα Εύα, Χαρά και Αλίνα. Πήρα Αλίνα για 45' και έφυγα απίστευτα ανανεωμένος. Μου έφτιαξε τη διάθεση. Απίστευτο μασάζ, τρελό γαμήσι.
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.472
- Πόντοι
- 456
αυτη ειναι η πολωνη με τις βυζαρες ? απο μασαζ ξερει ή ειναι μονο για το δευτερο μερος ?Καλημέρα παίκτες. Πήγα 19:00 Σολωμού 70 και ήταν μέσα Εύα, Χαρά και Αλίνα. Πήρα Αλίνα για 45' και έφυγα απίστευτα ανανεωμένος. Μου έφτιαξε τη διάθεση. Απίστευτο μασάζ, τρελό γαμήσι.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
εγω οταν περασα μαζι της, περασα καλα και στα 2 μερη!!!! ναι αυτη με τις βυζαρες ειναιαυτη ειναι η πολωνη με τις βυζαρες ? απο μασαζ ξερει ή ειναι μονο για το δευτερο μερος ?
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.472
- Πόντοι
- 456
αν ξερει καποιος περισσοτερα για το μασαζ της αλινας απο σολωμου , ας με διαφωτισει παρακαλω. κι επειδη ειναι το βασικο μου κριτηριο θα ηθελα τη γνωμη αυτων που ξερουν απο ταντρα ζωη , ελενα απο μπακνανα και στεφανια .ας ειναι και σε π.μ.ευχαριστω .
doom_productions
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους,
νέος στο άθλημα και δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύει το πράγμα. Είδα στα σχόλια για μια Αλίνα που έχει βυζαρες και κάνει και μασάζ, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως κλείνω ραντεβού εκεί ή πως πάω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν.
νέος στο άθλημα και δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύει το πράγμα. Είδα στα σχόλια για μια Αλίνα που έχει βυζαρες και κάνει και μασάζ, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως κλείνω ραντεβού εκεί ή πως πάω;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
η Αλινα είναι άψογη και κάνει εξαιρετικό μασαζαν ξερει καποιος περισσοτερα για το μασαζ της αλινας απο σολωμου , ας με διαφωτισει παρακαλω. κι επειδη ειναι το βασικο μου κριτηριο θα ηθελα τη γνωμη αυτων που ξερουν απο ταντρα ζωη , ελενα απο μπακνανα και στεφανια .ας ειναι και σε π.μ.ευχαριστω .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σολωμού 70 1ος όροφος. πας κάθε ημέρα από 11 πρωί ως 8 βράδυ χωρίς ραντεβουΚαλησπέρα σε όλους,
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.879
- Πόντοι
- 2.586
μηπως λεω ,,να ενημερωναν τα καταστηματα αν οι θεραπενίδες ειναι εμβολιασμένες η οχι ..
Μπορείς νομίζω να ρωτήσεις αν πάρεις τηλέφωνο η σε επίσκεψη σουμηπως λεω ,,να ενημερωναν τα καταστηματα αν οι θεραπενίδες ειναι εμβολιασμένες η οχι ..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
Tωρα η Αλεξάνδρα έχει γίνει το θωρηκτό ποτέμκιν......την είδα χθες στο 108 και τρόμαξα...Φραντζή 7 ξεκίνησαν πριν χρόνια, η Αλεξάντρα τότε ήταν Μούναρος αλλά ψιλοκομοδινέ, η Βασιλική πιό καυλερή αλλά όχι τόσο top σε εμφάνιση!
Α έχει ξεκινήσει εκεί;δεν το ήξερα...Tωρα η Αλεξάνδρα έχει γίνει το θωρηκτό ποτέμκιν......την είδα χθες στο 108 και τρόμαξα...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
το τρώει όλο το φαί της?Tωρα η Αλεξάνδρα έχει γίνει το θωρηκτό ποτέμκιν......την είδα χθες στο 108 και τρόμαξα...
να σκυλοπηδιέται έμαθε?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
να σαι βέβαιος πως .....τσού....το τρώει όλο το φαί της?
να σκυλοπηδιέται έμαθε?
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
Επιβεβαιώνω, πέρασα απο Σ108, Αλεξάνδρα έχει πολλά παραπάνο κιλά, μιλάει πολύ καλα΄ελληνικα αλλα απο υπηρεσίες τπτ το σοβαρο . Ευτυχως κανει ακα αν και αρκετο χερι, στομα τελειωμα ουτε σαν σκεψη και πολυ μικρο στηθος αναλογικα με το υπολοιπο σωμα της .Tωρα η Αλεξάνδρα έχει γίνει το θωρηκτό ποτέμκιν......την είδα χθες στο 108 και τρόμαξα...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
όταν ξεκίνησε είχε από τα ωραιότερα στήθη στην πιάτσα...
ήμουν τυχερός, την πρώτη εβδομάδα της δουλειάς και ωραία γλωσσόφιλα πήρα, και ακά πίπα και συμμετοχή στο γαμήσι αλλά και παραδόξως με άφησε να τελειώσω στο στόμα της... Μετα΄ από δύο εβδομάδες που την ξαναπήρα τελείως κομοδίνο...
ήμουν τυχερός, την πρώτη εβδομάδα της δουλειάς και ωραία γλωσσόφιλα πήρα, και ακά πίπα και συμμετοχή στο γαμήσι αλλά και παραδόξως με άφησε να τελειώσω στο στόμα της... Μετα΄ από δύο εβδομάδες που την ξαναπήρα τελείως κομοδίνο...
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.179
- Πόντοι
- 3.846
Η Αλίνα κάνει πολύ καλό μασάζ. Ειδικά αν κάνεις γυμναστήριο ή πολύ χειρωνακτική εργασία θα το εκτιμήσεις. Τρίβει δυνατά χωρίς να σε πονάει αλλά σίγουρα δεν κοροϊδεύει. Δε βιάζεται ξέρει πραγματικά να κάνει μασάζ , όσοι έχουν κάνει μασάζ με επαγγελματίες που δεν έχουν καμία σχέση σε σεξ θα μπορέσουν να κάνουν τη σύγκριση. Αν θες σοβαρό μασάζ - Αλίνα εύκολα.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Σολωμού 70Που βρίσκουμε την Αλίνα?
Από τα πιο συνηθισμένα ονόματα.Η συγκεκριμένη από τις πολύ καλέςΕυχαριστώ, ρώτησα γιατί υπάρχουν αρκετές με αυτό το όνομα !
Μέχρι 21:00 προλαβαίνεις...Τι ωράριο έχει το Σολωμού 70
Γκομεναρα Η Αλεξάνδρα . Χόρευε λάτιν σχεδον επαγγελματικά και την έπαιρνα συνέχεια παρόλο που έγινε με τον καιρό σκέτο πακέτο -της έβρισκα κάτι κουμπιά Και με έβριζε που συνέχεια την έπαιρνα αλλά εγώ ακάθεκτος στην ανωμαλία μου.Μια μέρα μου σύστησε την ετεροθαλή αδερφή της Βασιλίτσα , 20 ετών τότε με κοκινοξανθοόταν ξεκίνησε είχε από τα ωραιότερα στήθη στην πιάτσα...
μαλακι όχι τόσο κουκλάρα αλλά όμορφη με ωραίο σωμα και καλή στο σεξ τότε. Μετά έφυγε η Αλεξάνδρα και πήγε στο παράνομο μασάζ (-όπου εκεί γνώρισα την Μαργκο !!που είναι ακόμα στο Φ7 )στο ερείπιο μονοκατοικία κατω στη Συγγρού και την χωσανε μέσα γιατί έκανε ντου η αστυνομία γιατί δεν είχε άδεια παραμονής. Μετά για λίγο τις είδα στο Σ 40-42 και μετα εξαφανίστηκαν μάλλον Θεσσαλονίκη . Από τότε δεν την έχω ξαναδει αλλά κρίμα άμα χάλασε αυτή η κορμάρα και το γενικό στήσιμο της κουκλάρας -χορεύτριας .
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66