ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.032
- Πόντοι
- 11.005
Κάτσε να τις δούμε πρώτα.Αυτά είναι ευχάριστα νέα!
Να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι θειτσες ή γιουβαρλάκια.
Κάτσε να τις δούμε πρώτα.Αυτά είναι ευχάριστα νέα!
αλλά δεν τα είδαμε....4 νέα κορίτσια ανακοίνωσε σήμερα.
Λες να ναι τίποτα θειτσες...Κάτσε να τις δούμε πρώτα.
Να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι θειτσες ή γιουβαρλάκια.
Καλημέρα,
Έχει δει κανείς τα δύο νέα κορίτσια στο Σ 108 ?
Πως είναι ? Καλές ?
4 νέα κορίτσια ανακοίνωσε σήμερα.
φραντζη 2 & συγγρου ειναιΚαλησπέρα, μπορείτε να μου δώσετε τη διεύθυνση;
Είμαι νεοεισερχόμενος (στην Ελλάδα και στο φόρουμ).
Σας ευχαριστώ.
τάχει τα πιασιματάκια της πάντως! δεν είναι τελέιως στεγνή!Πέρασα με την Άννα στο Φραντζή 2. ΑΛΛΟ ΛΕΒΕΛ! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την ποιότητα του σέρβις. Φοβερό σεξ, αλλά πάνω απ' όλα ξέρει επαγγελματικό μασάζ. Πολύ καλό σόσιαλ, έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τη ζωή της. Κι από εμφάνιση άλλο πράγμα. Όπως την είδα ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα θα έκανε άνετα για Σκανδιναβή, αλλά καμία σχέση.
Οι Λευκορωσίδες καλές ? Εμφανίσιμες ?Αλεξάνδρα και Βασιλική... χμμμ...μάλλον οι γνωστές γυρολόγοι αδελφούλες Λευκορωσίδες...
Φραντζή 7 ξεκίνησαν πριν χρόνια, η Αλεξάντρα τότε ήταν Μούναρος αλλά ψιλοκομοδινέ, η Βασιλική πιό καυλερή αλλά όχι τόσο top σε εμφάνιση!Οι Λευκορωσίδες καλές ? Εμφανίσιμες ?
Καλημέρα,φραντζη 2 & συγγρου ειναι.
Θα προσθεσω και την Βικτωρια το πιπινι που ηταν πριν λιγο καιρο.μην ξύνεις πληγές...
ποιός θυμάται την Ελίζα...?
και για λίγο μετά την Ζιζέλ και την Νατάσα από τους Γερμανούς που έκανε guest εμφάνιση...
η οποία ξεκίνησε από τα μπουρδέλα της οδού Βέργας ως Μάργκω (όπως και η Αλίσα) και μετά έκανε και ένα πέρασμα Μαραθώνος... πριν καταλήξει στο 108Θα προσθεσω και την Βικτωρια το πιπινι που ηταν πριν λιγο καιρο.
Ωραιο μωρο και καυλιαρικο
Και πού είναι τώρα η ωραία Βικτώρια (το πιπίνι);η οποία ξεκίνησε από τα μπουρδέλα της οδού Βέργας ως Μάργκω (όπως και η Αλίσα) και μετά έκανε και ένα πέρασμα Μαραθώνος... πριν καταλήξει στο 108
Who knows?Και πού είναι τώρα η ωραία Βικτώρια (το πιπίνι);
Το χάσαμε κι αυτό το κορμί.Who knows?
Α δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το σώμα της.τάχει τα πιασιματάκια της πάντως! δεν είναι τελέιως στεγνή!
αχχχχχχχχχμην ξύνεις πληγές...
ποιός θυμάται την Ελίζα...?
και για λίγο μετά την Ζιζέλ και την Νατάσα από τους Γερμανούς που έκανε guest εμφάνιση...