Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Γι αυτό είμαι εγώ εδώ !
Για να επιτίθεμαι σε κάθε προμότορα!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Ntalas1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Γιατι δεν ανοιγει το νημα τις νιρβανοαλυσιδας να υπαρχει μια ενημερωση και απο εκει απο οποιον μπορει.

• Like
Αντιδράσεις: DENIRO

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Πέρασα την Κυριακή απο nirvana.
Επέλεξα δυστυχώς την Andrianna. Η κοπέλα μπορεί να είναι όμορφη, μικρή και κορμάρα όμως βγάζει μια απίστευτη ξινίλα και βαρεμάρα. Όσο και αν προσπάθησα δεν χαμογέλασε ούτε μια φορά. Όλα τυπικά μηχανικά  βουβαμάρα και άντε να τελειώνουμε. Εμένα με ξενέρωσε τελείως. Τελείωσα με τα χίλια ζόρια.
Έχω πάει με πολύ χειρότερες εμφανισιακά αλλά βγάζαν μια καύλα έναν ερωτισμό ρε παιδί μου.
Από εμένα Χ στην συγκεκριμένη...

Το ανέφεραν και άλλοι το τελευταίο μήνα για την Αντριάνα. Για να μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα στην αρχή παρόλο τις σχετικά λάιτ υπηρεσίες έβγαζε πολύ νάζι και κάβλα. Μην βγάλουμε όλες τις κριτικές fake

Για να μην επαναλαμβάνω συμφωνώ απόλυτα με Bleach παράπανω

Έχουν δουλέψει τρελά προμοτόρια σε άλλα μαγαζιά και δεν έγινε τίποτα..

Ntalas1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Μπορει να ειναι οικονομικο το θεμα και να βγηκε η διαφήμισή με τα μπανερ που ειχε αλλα ας ανοιξει το νημα να μπορει να γραφει καποιος την εμπειρια του η ποιες δουλευουν χωρις να εχει παρεμβαση το μαγαζι ετσι και αλλιως μπλοκαρισμενο ειναι δεν μπορει να γραψει τπτ.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
"Είπαμε του λωλού να χέσει, και αυτός ξεπατώθηκε". Αυτό έγινε με την αλυσίδα. Όποιος κατάλαβε.....  κατάλαβε!! Ενώ διαφωνώ σε αρκετά θέματα, για το συγκεκριμένο....  μόνο μπράβο έχω να πω στη διαχείριση!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κορίτσια όλες εκεί : Μαργαρίτα, Εύα, Χριστίνα, Αφροδίτη, Ρόζα και μάλλον η Αθηνά που λέει ο φίλος από πάνω.
Απλά ήταν αρκετά γεματούλα και δεν την διάλεξα την κοπέλα, αν και κατά δήλωση της Άννας είναι πολύ καλή στο μασάζ.
...και η Άννα η μικρή..

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
...ούτε για αυτό δεν είναι ..ξεπέτα ..προσπαθεί να σε ξεπετάξει με ένα γρήγορο φραπέ....
Χαλασε τοσο πολύ η Αννούλα; Όταν επισκέφτηκα το μαγαζί, ήταν λίγο καιρό εκεί, δεν ήξερε μασαζ, το προσπαθούσε όμως. Στο β' ημίχρονο όμως ήταν πρόθυμη και με καλή συμμετοχή.
Κρίμα.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.078
Πόντοι
371

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Συμφωνώ. Πιο πολύ άβουλη θα την έλεγα παρά ξεπέτα.

Ακριβέστατο το σχόλιο

Αν δεν καθοδηγήσεις... δεν θα γαμήσεις

Την είχα πάρει τις πρώτες της μέρες στο ίδρυμα χωρίς η κυρά Άννα να με προειδοποιήσει και μου χάλασε όλη τη διάθεση

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
"Είπαμε του λωλού να χέσει, και αυτός ξεπατώθηκε". Αυτό έγινε με την αλυσίδα. Όποιος κατάλαβε.....  κατάλαβε!! Ενώ διαφωνώ σε αρκετά θέματα, για το συγκεκριμένο....   μόνο μπράβο έχω να πω στη διαχείριση!

όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι  :-

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Κάποιοι δεν μίλησαν, κάποιοι μίλησαν......και για κάθε μέτρια/αρνητική κριτικη ερχόταν μια ντουζίνα απο τοπ......

Ntalas1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Δεν μπορω να απαντησω με πμ δεν εχω συμπληρωσει τα 10 και δεν με αφηνει κυριακη πηγα για νατασα μου ειπαν οτι εκει ειναι αλλα 2 ωρες κλεισμενη και δεν μπορω να την δω.

Ntalas1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
φιλε μολις διαβαζα τις κριτικες σου και εσυ θεες τις ελεγες για να τα λεμε ολα.σιγουρα δεν ειναι σωστο που σε κρινω αλλα μην κατηγορεις τα υπολοιπα παιδια οτι δεν μιλαγαν.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
αυτόν τον Νταλας πως τον κόβετε...
του στειλα ένα μνμα ρωτόντας τον κάτι με έγραψε... edit (ντάξει δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα δεν έχει 10 ποστς)
γράφτηκε σήμερα κι αμέσως άρχισε να γκρινιάζει για το Νιρβάνα...
πότε πρόλαβε και μορφώθηκε ο νιούφης...
ελα ρε Ντάλας ποιός είσαι?

mark_22

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες! Νέος στον χώρο του μασαζ καθώς εχω κινηθεί πιο πολύ σε στούντιο αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κορίτσι σε σχετικά μοντελε αναλογίες. Με ενδιαφέρει πιο πολύ να έχει δυνατό δεύτερο γύρο και όχι τόσο μασάζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom