ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 1.196
λέει τίποτα η Αθηνά? Ξανθιά?..μάλλον για την Αθηνά λες την καινούργια θεραπεύτρια...
λέει τίποτα η Αθηνά? Ξανθιά?..μάλλον για την Αθηνά λες την καινούργια θεραπεύτρια...
Πέρασα την Κυριακή απο nirvana.
Επέλεξα δυστυχώς την Andrianna. Η κοπέλα μπορεί να είναι όμορφη, μικρή και κορμάρα όμως βγάζει μια απίστευτη ξινίλα και βαρεμάρα. Όσο και αν προσπάθησα δεν χαμογέλασε ούτε μια φορά. Όλα τυπικά μηχανικά βουβαμάρα και άντε να τελειώνουμε. Εμένα με ξενέρωσε τελείως. Τελείωσα με τα χίλια ζόρια.
Έχω πάει με πολύ χειρότερες εμφανισιακά αλλά βγάζαν μια καύλα έναν ερωτισμό ρε παιδί μου.
Από εμένα Χ στην συγκεκριμένη...
..δεν έδωσα σημασία μια και δεν είναι της επιλογής μου... είναι παχουλή και όχι ξανθιάλέει τίποτα η Αθηνά? Ξανθιά?
...και η Άννα η μικρή..Κορίτσια όλες εκεί : Μαργαρίτα, Εύα, Χριστίνα, Αφροδίτη, Ρόζα και μάλλον η Αθηνά που λέει ο φίλος από πάνω.
Απλά ήταν αρκετά γεματούλα και δεν την διάλεξα την κοπέλα, αν και κατά δήλωση της Άννας είναι πολύ καλή στο μασάζ.
...και η Άννα η μικρή..
...ούτε για αυτό δεν είναι ..ξεπέτα ..προσπαθεί να σε ξεπετάξει με ένα γρήγορο φραπέ....Έμαθε να κάνει μασάζ αυτή ή μόνο για τον πούτσο είναι ?
Χαλασε τοσο πολύ η Αννούλα; Όταν επισκέφτηκα το μαγαζί, ήταν λίγο καιρό εκεί, δεν ήξερε μασαζ, το προσπαθούσε όμως. Στο β' ημίχρονο όμως ήταν πρόθυμη και με καλή συμμετοχή....ούτε για αυτό δεν είναι ..ξεπέτα ..προσπαθεί να σε ξεπετάξει με ένα γρήγορο φραπέ....
Συμφωνώ. Πιο πολύ άβουλη θα την έλεγα παρά ξεπέτα.δεν ήξερε μασαζ, το προσπαθούσε όμως. Στο β' ημίχρονο όμως ήταν πρόθυμη και με καλή συμμετοχή.
Κρίμα.
Συμφωνώ. Πιο πολύ άβουλη θα την έλεγα παρά ξεπέτα.
"Είπαμε του λωλού να χέσει, και αυτός ξεπατώθηκε". Αυτό έγινε με την αλυσίδα. Όποιος κατάλαβε..... κατάλαβε!! Ενώ διαφωνώ σε αρκετά θέματα, για το συγκεκριμένο.... μόνο μπράβο έχω να πω στη διαχείριση!
Κάποιοι δεν μίλησαν, κάποιοι μίλησαν......και για κάθε μέτρια/αρνητική κριτικη ερχόταν μια ντουζίνα απο τοπ......όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
φιλε μολις διαβαζα τις κριτικες σου και εσυ θεες τις ελεγες για να τα λεμε ολα.σιγουρα δεν ειναι σωστο που σε κρινω αλλα μην κατηγορεις τα υπολοιπα παιδια οτι δεν μιλαγαν.όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
δεν υπαρχουν μοντελα κοριτσια στα μασαζ.περιορισου στα στουντιο,που αν το μαρκ22 δηλωνει και την ηλικια σου,ειναι οτι πρεπει για σενα.Καλησπέρα παίδες! Νέος στον χώρο του μασαζ καθώς εχω κινηθεί πιο πολύ σε στούντιο αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κορίτσι σε σχετικά μοντελε αναλογίες. Με ενδιαφέρει πιο πολύ να έχει δυνατό δεύτερο γύρο και όχι τόσο μασάζ.