You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
λέει τίποτα η Αθηνά? Ξανθιά?..μάλλον για την Αθηνά λες την καινούργια θεραπεύτρια...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
Πέρασα την Κυριακή απο nirvana.
Επέλεξα δυστυχώς την Andrianna. Η κοπέλα μπορεί να είναι όμορφη, μικρή και κορμάρα όμως βγάζει μια απίστευτη ξινίλα και βαρεμάρα. Όσο και αν προσπάθησα δεν χαμογέλασε ούτε μια φορά. Όλα τυπικά μηχανικά βουβαμάρα και άντε να τελειώνουμε. Εμένα με ξενέρωσε τελείως. Τελείωσα με τα χίλια ζόρια.
Έχω πάει με πολύ χειρότερες εμφανισιακά αλλά βγάζαν μια καύλα έναν ερωτισμό ρε παιδί μου.
Από εμένα Χ στην συγκεκριμένη...
Το ανέφεραν και άλλοι το τελευταίο μήνα για την Αντριάνα. Για να μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα στην αρχή παρόλο τις σχετικά λάιτ υπηρεσίες έβγαζε πολύ νάζι και κάβλα. Μην βγάλουμε όλες τις κριτικές fake
Για να μην επαναλαμβάνω συμφωνώ απόλυτα με Bleach παράπανω
Έχουν δουλέψει τρελά προμοτόρια σε άλλα μαγαζιά και δεν έγινε τίποτα..
Μπορει να ειναι οικονομικο το θεμα και να βγηκε η διαφήμισή με τα μπανερ που ειχε αλλα ας ανοιξει το νημα να μπορει να γραφει καποιος την εμπειρια του η ποιες δουλευουν χωρις να εχει παρεμβαση το μαγαζι ετσι και αλλιως μπλοκαρισμενο ειναι δεν μπορει να γραψει τπτ.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
"Είπαμε του λωλού να χέσει, και αυτός ξεπατώθηκε". Αυτό έγινε με την αλυσίδα. Όποιος κατάλαβε..... κατάλαβε!! Ενώ διαφωνώ σε αρκετά θέματα, για το συγκεκριμένο.... μόνο μπράβο έχω να πω στη διαχείριση!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..δεν έδωσα σημασία μια και δεν είναι της επιλογής μου... είναι παχουλή και όχι ξανθιάλέει τίποτα η Αθηνά? Ξανθιά?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...και η Άννα η μικρή..Κορίτσια όλες εκεί : Μαργαρίτα, Εύα, Χριστίνα, Αφροδίτη, Ρόζα και μάλλον η Αθηνά που λέει ο φίλος από πάνω.
Απλά ήταν αρκετά γεματούλα και δεν την διάλεξα την κοπέλα, αν και κατά δήλωση της Άννας είναι πολύ καλή στο μασάζ.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
...και η Άννα η μικρή..
Έμαθε να κάνει μασάζ αυτή ή μόνο για τον πούτσο είναι ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...ούτε για αυτό δεν είναι ..ξεπέτα ..προσπαθεί να σε ξεπετάξει με ένα γρήγορο φραπέ....Έμαθε να κάνει μασάζ αυτή ή μόνο για τον πούτσο είναι ?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Χαλασε τοσο πολύ η Αννούλα; Όταν επισκέφτηκα το μαγαζί, ήταν λίγο καιρό εκεί, δεν ήξερε μασαζ, το προσπαθούσε όμως. Στο β' ημίχρονο όμως ήταν πρόθυμη και με καλή συμμετοχή....ούτε για αυτό δεν είναι ..ξεπέτα ..προσπαθεί να σε ξεπετάξει με ένα γρήγορο φραπέ....
Κρίμα.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.078
- Πόντοι
- 371
Συμφωνώ. Πιο πολύ άβουλη θα την έλεγα παρά ξεπέτα.δεν ήξερε μασαζ, το προσπαθούσε όμως. Στο β' ημίχρονο όμως ήταν πρόθυμη και με καλή συμμετοχή.
Κρίμα.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Συμφωνώ. Πιο πολύ άβουλη θα την έλεγα παρά ξεπέτα.
Ακριβέστατο το σχόλιο
Αν δεν καθοδηγήσεις... δεν θα γαμήσεις
Την είχα πάρει τις πρώτες της μέρες στο ίδρυμα χωρίς η κυρά Άννα να με προειδοποιήσει και μου χάλασε όλη τη διάθεση
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
"Είπαμε του λωλού να χέσει, και αυτός ξεπατώθηκε". Αυτό έγινε με την αλυσίδα. Όποιος κατάλαβε..... κατάλαβε!! Ενώ διαφωνώ σε αρκετά θέματα, για το συγκεκριμένο.... μόνο μπράβο έχω να πω στη διαχείριση!
όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Κάποιοι δεν μίλησαν, κάποιοι μίλησαν......και για κάθε μέτρια/αρνητική κριτικη ερχόταν μια ντουζίνα απο τοπ......όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
να με συγχωρείς... κάποιοι μιλάγαν από την αρχή...
φιλε μολις διαβαζα τις κριτικες σου και εσυ θεες τις ελεγες για να τα λεμε ολα.σιγουρα δεν ειναι σωστο που σε κρινω αλλα μην κατηγορεις τα υπολοιπα παιδια οτι δεν μιλαγαν.όταν τα ικεα τα εβγαζαν θεες δεν μιλουσε κανεις τυποι :-
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
αυτόν τον Νταλας πως τον κόβετε...
του στειλα ένα μνμα ρωτόντας τον κάτι με έγραψε... edit (ντάξει δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα δεν έχει 10 ποστς)
γράφτηκε σήμερα κι αμέσως άρχισε να γκρινιάζει για το Νιρβάνα...
πότε πρόλαβε και μορφώθηκε ο νιούφης...
ελα ρε Ντάλας ποιός είσαι?
του στειλα ένα μνμα ρωτόντας τον κάτι με έγραψε... edit (ντάξει δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα δεν έχει 10 ποστς)
γράφτηκε σήμερα κι αμέσως άρχισε να γκρινιάζει για το Νιρβάνα...
πότε πρόλαβε και μορφώθηκε ο νιούφης...
ελα ρε Ντάλας ποιός είσαι?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K