petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Λεκτικη περιγραφη;;
Στη σελίδα του Μούσες στις νέες αφίξεις
Λεκτικη περιγραφη;;
Στη σελίδα του Μούσες στις νέες αφίξεις
Ψαχνω καιρο και δεν βρισκω κανενα μασατζιδικο που να εχει ωραιες κοπελες, σε οσα περασα μια βολτα (χθες περασα κατεχακη, στουρναρη) και ηταν παναγια μου βοηθα. Αν υπαρχει καποιο με ωραιες παρουσιες θα εκτιμηθει, αλλα μην εχει μονο μια καλη που κανουν ουρα 100 για το ποιος θα πρωτοπρολαβει. Επισης και κατ οικον περιπτωση θα εκτιμηθει
κυριοι,η ζωη ειναι.πλεον θα εργαζεται στις μουσες.
κυριοι,η ζωη ειναι.πλεον θα εργαζεται στις μουσες.
Κανονας δε λεω. Αλλα ολοι οι κανονες εχουν και μια η περισσοτερες εξαιρεσεις. Δοκιμαστε Βικυ. Σαπφους 101. Παει και Κηφησιας 10. Καθεται ομως μεχρι τις τρεις το μασημερι.Φίλε περιγράφεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι ψάχνουμε πραγματικά εμφανίσιμες μασαζουδες. Απλώς δεν υπάρχουν.
Περασμα σημερα απο Μαρνης 28. Παρελασαν 4-5 μασσαζοκορες, απο τις οποιες οι 3 τουλαχιστον ηταν αξιοπρεπους εμφανισης, ονοματα δεν συγκρατησα, εκτος απο της Αννας, και φυσικα της Ευας για την οποια ειχα παει. Θα ακολουθησει και κριτικη, αν αναρτηθει, διοτι ηδη εχω αλλες 3 κριτικες για την συγκεκριμενη, -η οποια ειναι πολυ βελτιωμενη στις υπηρεσιες της- και μπορει να θεωρηθω προμοτοραςΦίλε περιγράφεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι ψάχνουμε πραγματικά εμφανίσιμες μασαζουδες. Απλώς δεν υπάρχουν.
Αυτά είναι νέα...!!απλά θα εκφράσω ενα παραπονακι...νομίζω ότι πολλοί θα την θέλαμε στο χώρο που αρχικά καθιερώθηκε κ όχι σε ένα χώρο με χαρακτηριστικά ξεπετας (κάτι που δεν την διέκρινε ποτέ)
Δοκιμαστε Βικυ. Σαπφους 101. Παει και Κηφησιας 10. Καθεται ομως μεχρι τις τρεις το μασημερι.
Το προσωπο μου φαινεται διαφορετικο στη φωτο .... Οσο καταλαβαινω δλδ...
...36χρ....
Σ αυτην την ερωτηση σιγουρη απαντηση μονο η Αννα μπορει να σου δωσει. Γιατι δεν την περνεις ενα τηλεφωνο;Στη Δαφνη ξερουμε εαν αυτες τις μερες ειναι η Μαργαριτα ή η Χριστινα;
Βιβη ? Μαλλον Βικτωρια εννοεις.Φραντζή 7 τώρα ... Αν είσαι μιλφακιας καί δεν έχεις έρθει χάνεις.... έπαθα πλάκα... υπέροχος χώρος.και τα κορίτσια όλο καύλα... Πάολα... Βανέσα.. Βιβή... Σουζάνα..δεν περιγράφω άλλο!!!
Μιλφαρες που εχετε να προτεινεται με λεπτο-φυσιολογικο καλο σωμα?