psikakos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
παίδες το diamonds που είναι?
Ο μοναδικός που έχεις πρόβλημα είσαι εσύ προσωπικά με το μαγαζί αλλά μάλλον σε έχουν προσβάλλει γιατί καθαριότητα σου και δε ξέρεις πως να βγάλεις το θυμό σου .Να το κοιτάξεις γιατί έχεις πολύ μεγάλη φαντασία και βλέπεις φαντάσματα. Και διαστρεβλώνει πράγματα και καταστάσεις και το ποιο πάνω ποστ δε ήταν διαφήμιση αλλά μια ανακοίνωση για μια συγνωμη προς τη πελατεία του NIRVANA .Που φυσικά δε ήταν για το mousses Και αν είχες πρόβλημα έπρεπε να πεις κάτι για το Nirvana και όχι για το mousses. Και θα σας πω επίσης ότι εμείς έχουμε ονομα και διεύθυνση Όχι σας και εσάς ανωνυμα γράφουμε κάτι και λέτε λάσπες που σας γυρίζουν μπούμερανγκ
Εθναρχου Μακαριου στον Νεο κοσμο, Δαφνη κατι τετοιο η περιοχηπαίδες το diamonds που είναι?
ποτέ δε έχουμε πάρει κανένας πελάτης και να κάνει παράπονα..Φυσικά εσύ μπορείς να πας στα μαγαζιά που δίνουν free fack και δε το λέω εγώ το λες εσύ τη κριτικές που ανεβάζεις και τις τελευταίες 5 κριτικές σου για το ίδιο μαγαζί που λες ότι είναι εκεί καλά. Να συνεχίσει γιατί μπορεί και να σου κάνουν ακόμα κανένα δωράκι. ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ. Μπορεί όταν πας εκει να κάνεις μπάνιο και να μη έχουν πρόβλημα. Κάνε υπομονή ακόμα βρέχει έξω..Καλό μπάνιο Άντε Κάνε καμία καλή κριτική για το συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί να σου κάνουν δωράκι η 50% και αυτό δωράκι είναιΈχω και φαντασία κ φαντασιώσεις που θα θέλες να χες και εξού και γουστάρεις πολύ να τις έχεις εξού και τις τονίζεις...
Σου τονίζω my dear receptionist αν τα 1/10 απ' τα μπινελικια που παίρνετε τηλεφωνικώς για τη συμπεριφορά σας ήτο ραντεβού θα εισασταν Ωνασηδες..
ΥΓ δεν βρέχει έξω....
Ο μοναδικός που έχεις πρόβλημα είσαι εσύ προσωπικά με το μαγαζί αλλά μάλλον σε έχουν προσβάλλει γιατί καθαριότητα σου και δε ξέρεις πως να βγάλεις το θυμό σου .Να το κοιτάξεις γιατί έχεις πολύ μεγάλη φαντασία και βλέπεις φαντάσματα. Και διαστρεβλώνει πράγματα και καταστάσεις και το ποιο πάνω ποστ δε ήταν διαφήμιση αλλά μια ανακοίνωση για μια συγνωμη προς τη πελατεία του NIRVANA .Που φυσικά δε ήταν για το mousses Και αν είχες πρόβλημα έπρεπε να πεις κάτι για το Nirvana και όχι για το mousses. Και θα σας πω επίσης ότι εμείς έχουμε ονομα και διεύθυνση Όχι σας και εσάς ανωνυμα γράφουμε κάτι και λέτε λάσπες που σας γυρίζουν μπούμερανγκ
Ολοι κραζουμε οσα μαγαζια μπαινουν εδω και βαζουν συνεχεια ανακοινωσεις. Εχετε δικα σας νηματα να κανετε οση διαφήμιση θελετε. Επισης πληρωνετε και βαζετε διαφημισεις οσοι θελετε. Οχι να φτασετε ομως να μας λετε και τι θα πουμε . Το σαιτ ξεκινησε για αυτον ακριβως το λογο. Να λεμε οτι θελουμε , οπως θελουμε για αυτο που θελουμεΟ μοναδικός που έχεις πρόβλημα είσαι εσύ προσωπικά με το μαγαζί αλλά μάλλον σε έχουν προσβάλλει γιατί καθαριότητα σου και δε ξέρεις πως να βγάλεις το θυμό σου .Να το κοιτάξεις γιατί έχεις πολύ μεγάλη φαντασία και βλέπεις φαντάσματα. Και διαστρεβλώνει πράγματα και καταστάσεις και το ποιο πάνω ποστ δε ήταν διαφήμιση αλλά μια ανακοίνωση για μια συγνωμη προς τη πελατεία του NIRVANA .Που φυσικά δε ήταν για το mousses Και αν είχες πρόβλημα έπρεπε να πεις κάτι για το Nirvana και όχι για το mousses. Και θα σας πω επίσης ότι εμείς έχουμε ονομα και διεύθυνση Όχι σας και εσάς ανωνυμα γράφουμε κάτι και λέτε λάσπες που σας γυρίζουν μπούμερανγκ
Ολοι κραζουμε οσα μαγαζια μπαινουν εδω και βαζουν συνεχεια ανακοινωσεις. Εχετε δικα σας νηματα να κανετε οση διαφήμιση θελετε. Επισης πληρωνετε και βαζετε διαφημισεις οσοι θελετε. Οχι να φτασετε ομως να μας λετε και τι θα πουμε . Το σαιτ ξεκινησε για αυτον ακριβως το λογο. Να λεμε οτι θελουμε , οπως θελουμε για αυτο που θελουμε
διακρινω μια αναιδεια και εμπαθεια σε παικτη και συναδελφο.με αυτα που γραφεις και καποιο δικιο να εχεις,το χανεις.στην παρουσα φαση περιορισου στο νημα σου.και να πω και κατι αλλο,περισσοτερο για στουντιο μου κανεις,απο αυτα που εχω διαβασει,παρα για μασατζιδικο.ποτέ δε έχουμε πάρει κανένας πελάτης και να κάνει παράπονα..Φυσικά εσύ μπορείς να πας στα μαγαζιά που δίνουν free fack και δε το λέω εγώ το λες εσύ τη κριτικές που ανεβάζεις και τις τελευταίες 5 κριτικές σου για το ίδιο μαγαζί που λες ότι είναι εκεί καλά. Να συνεχίσει γιατί μπορεί και να σου κάνουν ακόμα κανένα δωράκι. ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ. Μπορεί όταν πας εκει να κάνεις μπάνιο και να μη έχουν πρόβλημα. Κάνε υπομονή ακόμα βρέχει έξω..Καλό μπάνιο Άντε Κάνε καμία καλή κριτική για το συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί να σου κάνουν δωράκι η 50% και αυτό δωράκι είναι
διακρινω μια αναιδεια και εμπαθεια σε παικτη και συναδελφο.με αυτα που γραφεις και καποιο δικιο να εχεις,το χανεις.στην παρουσα φαση περιορισου στο νημα σου.και να πω και κατι αλλο,περισσοτερο για στουντιο μου κανεις,απο αυτα που εχω διαβασει,παρα για μασατζιδικο.
Καλα εδω που τα λεμε δεν ειναι και στουντιο γιατι σου λεει μιση ωρα 60 ευρω (παλια ηταν 50)
στα στουντιο άλλοι απατεωνες εκει μπορει να σου φάνε 100 ευρω για μιση ωρα
Καλα εδω που τα λεμε δεν ειναι και στουντιο γιατι σου λεει μιση ωρα 60 ευρω (παλια ηταν 50)
στα στουντιο άλλοι απατεωνες εκει μπορει να σου φάνε 100 ευρω για μιση ωρα
Και το τζακούζι δηλαδη στο στουντιο ποσο παει 300 αμα εδω εχει 150....???Που φτασαμε...
διακρινω μια αναιδεια και εμπαθεια σε παικτη και συναδελφο.με αυτα που γραφεις και καποιο δικιο να εχεις,το χανεις.στην παρουσα φαση περιορισου στο νημα σου.και να πω και κατι αλλο,περισσοτερο για στουντιο μου κανεις,απο αυτα που εχω διαβασει,παρα για μασατζιδικο.
Συναγωνιστα μασαζονομαχε..μέχρι χτες έλεγες για τις "κρυφές χρεώσεις της Εύας" (τα λέω καλά...)....
ποτέ δε έχουμε πάρει κανένας πελάτης και να κάνει παράπονα..Φυσικά εσύ μπορείς να πας στα μαγαζιά που δίνουν free fack και δε το λέω εγώ το λες εσύ τη κριτικές που ανεβάζεις και τις τελευταίες 5 κριτικές σου για το ίδιο μαγαζί που λες ότι είναι εκεί καλά. Να συνεχίσει γιατί μπορεί και να σου κάνουν ακόμα κανένα δωράκι. ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ. Μπορεί όταν πας εκει να κάνεις μπάνιο και να μη έχουν πρόβλημα. Κάνε υπομονή ακόμα βρέχει έξω..Καλό μπάνιο Άντε Κάνε καμία καλή κριτική για το συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί να σου κάνουν δωράκι η 50% και αυτό δωράκι είναι
Αυτή την είδα κι εγώ προχθές και μου γυάλισε.Αμ δε πάω καλύτερα στη Λιοσίων στην Αλεξάνδρα την "ελληνογερμανιδα" από τη Βάρνα Βουλγαρία που λέει με 10€ και ιδρώνει καλύτερα τη φανέλα "ταπερρασωμεπολυορεαμουρομου"