Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Γιατι οχι να μην ειναι ανοιχτα, μπορει και να χει φαντασιωση το παλικαρι να ντυθει τσολιας να ψηνουν αρνια και κοκορετσια με τα κοριτσα και υστερα να γινει σκηνικο "εμεις οι βλαχοι οπου λαχει με πολυ μασαζ".. ;)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ακομα και σημερα δε βρισκεις ουτε περιπτερο ανοιχτο.

Αναρωτιεμαι αν σε άλλη χώρα του κοσμου γινεται αυτο!

Στη ρωσια που ειχα παει πας 02.00 στο s market και είναι ανοιχτό ! καθε μέρα 365 ημέρες το χρόνο

-Συγνωμη για το "εκτός θέματος"..

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
Καλησπερα αλανια ειναι η πρωτη φορα που μου περασε απο το μυαλο και σημερα κιολας λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι με λιγο  :pipa3: :pipa3: αλλα θελω μιλφαρα με βυζαρες που να παω ποια να βρω?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Καλησπερα αλανια ειναι η πρωτη φορα που μου περασε απο το μυαλο και σημερα κιολας λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι με λιγο  :pipa3: :pipa3: αλλα θελω μιλφαρα με βυζαρες που να παω ποια να βρω?
2.700 σελιδες τυπε, δεν είναι αναγκη να τις διαβασεις ολες, επικεντρωσου στις 100 τελευταιες  :undecided:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Μάρνη 28 τρεις μιλφ, η Τζένη, η Σοφία και μια κοκκινομάλλα. Οι κινέζες έφυγαν δια παντός, αλλά στο τέλος του μήνα θα αναεωθεί το ρόστερ.

Στουρνάρη 29 πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά θα σταθώ στο παλιό μου στανταράκι από Μονής Προδρόμου, τη Βερόνικα. Κοντούλα αισθησιακή με καρέ αφέλειες που κάνει καλό μασάζ και ικανοποιητικό δεύτερο γύρο.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μάρνη 28 τρεις μιλφ, η Τζένη, η Σοφία και μια κοκκινομάλλα. Οι κινέζες έφυγαν δια παντός, αλλά στο τέλος του μήνα θα αναεωθεί το ρόστερ.

Στουρνάρη 29 πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά θα σταθώ στο παλιό μου στανταράκι από Μονής Προδρόμου, τη Βερόνικα. Κοντούλα αισθησιακή με καρέ αφέλειες που κάνει καλό μασάζ και ικανοποιητικό δεύτερο γύρο.

κόστος βερόνικα??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.004
Πόντοι
42.697

Η Βερονικα ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση και διαχρονικα σταθερη σε αποδοση.
Και πολυ ομορφουλα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Η Βερονικα ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση και διαχρονικα σταθερη σε αποδοση.
Και πολυ ομορφουλα

Κάθισα και θυμήθηκα για την Βερόνικα.... την είχα πάρει πριν 3 χρόνια στο Μονής Προδρόμου.... Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση άφησα και κριτική....

ξέρουμε κόστος εκεί Στουρνάρη?

επίσης, στο Μ. Προδρόμου τι παίζει? Λειτουργεί κανονικά? πήγα προχθές αλλά δεν μου άνοιξαν ... θυμάμαι και παλιά είχα ένα θέμα και τους είχα πάρει τηλ. και μετά από μινι ανάκριση μου άνοιξαν...

βλέπω και τελευταία κριτική κανα χρόνο πριν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.004
Πόντοι
42.697
Κάθισα και θυμήθηκα για την Βερόνικα.... την είχα πάρει πριν 3 χρόνια στο Μονής Προδρόμου.... Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση άφησα και κριτική....

ξέρουμε κόστος εκεί Στουρνάρη?

επίσης, στο Μ. Προδρόμου τι παίζει? Λειτουργεί κανονικά? πήγα προχθές αλλά δεν μου άνοιξαν ... θυμάμαι και παλιά είχα ένα θέμα και τους είχα πάρει τηλ. και μετά από μινι ανάκριση μου άνοιξαν...

βλέπω και τελευταία κριτική κανα χρόνο πριν...

Σουρναρη οπως σου εγραψε ο φιλος Χιλοβερ
Το Μονης Προδρομου λειτουργει κανονικα απλα αν δεν σε ξερουν δυσκολα σου ανοιγουν

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Το Μονης Προδρομου λειτουργει κανονικα απλα αν δεν σε ξερουν δυσκολα σου ανοιγουν

θενκς...

ναι θυμάμαι και την τελευταία φορά είχα καλέσει

ze alef

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά παιζει στο Πειραιά νεο ίδρυμα ?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μονο ενα στην Φίλωνος 95. Δεν ειναι καινουριο, αλλα παλιό που αρχισε να ξαναλειτουργεί

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
πριν απο καποια χρονια που ειχα παει τελευταια φορα (6-7) δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
αξίζει ο κοπος φίλε ?
Το μαγαζι εχει δικό του νήμα εδω, εχω γραψει σχόλια από την επίσκεψή μου. Μπες να διαβασεις τις τελευταίες δημοσιεύσεις για περισσοτερες λεπτομέρειες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.004
Πόντοι
42.697
σε χθεσινο περασμα απο Enjoy Spa Φραντζη 4 ειδα τα εξης:

2 νεες παρουσιες που δεν συγκρατησα τα ονοματα τους  :(
και οι 2 γυρω στα 22 σε ηλικια, η μια αδυνατη με ανοιχτα ματια μαυρα μακρυα μαλλια πολυ καλο κορμι και η αλλη ξανθια αρκετα γλυκια στο προσωπο επιςης με ανοιχτα ματια και κανονικο σωμα
οι υπολοιπες:
Καρολινα, Η ουκρανη μελαχροινη μιλφ με το δυνατο προγραμμα, επεστρεψε μετα απο ενα μηνα απουσιας
Νικη. Η καζακα μιλφ με το κοντο μαλλι, τα σχιστα ματια και το σουπερ προγραμμα στο δωματιο
Δαναη. Η νοστιμουλα ομορφη ψιλη καστανη νεαρη ελληνιδα
Τζουλια. Η ομορφη 30 αρα μολδαβη με το σχετικα κοντο μαλλι και το ομορφο θηλυκο σωμα
Λιντα. Επεστρεψε και αυτη! Η ρουμανα ψιλη αδυνατη μιλφ . Φαινεται πολυ καλη περιπτωση
Σαντρα. Ξανθια νεαρη αδυνατη ομορφουλα κοπελα με καλο σωμα
Λαουρα Επισης ξανθια ομορφη νεαρη σχετικα κοπελα με καρε μαλλι και πολυ καλο σωμα
Αναμπελ η ομορφη μαυρουλα του καταστηματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom