Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Κυριακή του Πάσχα μεσημεριάτικα θες εσυ να βρεις μασατζιδικο ανοιχτο να γαμήσεις;;
Κυριακή του Πάσχα μεσημεριάτικα θες εσυ να βρεις μασατζιδικο ανοιχτο να γαμήσεις;;
2.700 σελιδες τυπε, δεν είναι αναγκη να τις διαβασεις ολες, επικεντρωσου στις 100 τελευταιεςΚαλησπερα αλανια ειναι η πρωτη φορα που μου περασε απο το μυαλο και σημερα κιολας λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι με λιγο αλλα θελω μιλφαρα με βυζαρες που να παω ποια να βρω?
Μάρνη 28 τρεις μιλφ, η Τζένη, η Σοφία και μια κοκκινομάλλα. Οι κινέζες έφυγαν δια παντός, αλλά στο τέλος του μήνα θα αναεωθεί το ρόστερ.
Στουρνάρη 29 πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά θα σταθώ στο παλιό μου στανταράκι από Μονής Προδρόμου, τη Βερόνικα. Κοντούλα αισθησιακή με καρέ αφέλειες που κάνει καλό μασάζ και ικανοποιητικό δεύτερο γύρο.
Μάρνη 28 τρεις μιλφ, η Τζένη, η Σοφία και μια κοκκινομάλλα. Οι κινέζες έφυγαν δια παντός, αλλά στο τέλος του μήνα θα αναεωθεί το ρόστερ.
Στουρνάρη 29 πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά θα σταθώ στο παλιό μου στανταράκι από Μονής Προδρόμου, τη Βερόνικα. Κοντούλα αισθησιακή με καρέ αφέλειες που κάνει καλό μασάζ και ικανοποιητικό δεύτερο γύρο.
Η Βερονικα ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση και διαχρονικα σταθερη σε αποδοση.
Και πολυ ομορφουλα
60 το μισάωρο και ανεβαίνεικόστος βερόνικα??
60 το μισάωρο και ανεβαίνει
Κάθισα και θυμήθηκα για την Βερόνικα.... την είχα πάρει πριν 3 χρόνια στο Μονής Προδρόμου.... Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση άφησα και κριτική....
ξέρουμε κόστος εκεί Στουρνάρη?
επίσης, στο Μ. Προδρόμου τι παίζει? Λειτουργεί κανονικά? πήγα προχθές αλλά δεν μου άνοιξαν ... θυμάμαι και παλιά είχα ένα θέμα και τους είχα πάρει τηλ. και μετά από μινι ανάκριση μου άνοιξαν...
βλέπω και τελευταία κριτική κανα χρόνο πριν...
Σουρναρη οπως σου εγραψε ο φιλος Χιλοβερ
Το Μονης Προδρομου λειτουργει κανονικα απλα αν δεν σε ξερουν δυσκολα σου ανοιγουν
αξίζει ο κοπος φίλε ?Μονο ενα στην Φίλωνος 95. Δεν ειναι καινουριο, αλλα παλιό που αρχισε να ξαναλειτουργεί
πριν απο καποια χρονια που ειχα παει τελευταια φορα (6-7) δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα.Σουρναρη οπως σου εγραψε ο φιλος Χιλοβερ
Το Μονης Προδρομου λειτουργει κανονικα απλα αν δεν σε ξερουν δυσκολα σου ανοιγουν
Το μαγαζι εχει δικό του νήμα εδω, εχω γραψει σχόλια από την επίσκεψή μου. Μπες να διαβασεις τις τελευταίες δημοσιεύσεις για περισσοτερες λεπτομέρειεςαξίζει ο κοπος φίλε ?