You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
Ακαμάτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 279
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα, ψάχνω για νταρντανομωρο, με τα πάντα μεγάλα πάνω της (βυζιά κώλοι μπούτια χέρια) αλλα να είναι νεαρη σε ηλικία. Θα προτιμούσα να είναι και μαύρη γιατί είναι απο κατασκευής σφιχτές.
Έχετε να προτείνετε κάποια σε μασαζ στη περιοχή Καλλιθέα-Νεος Κόσμος-Νεα Σμυρνη-Κουκακι?
Έχετε να προτείνετε κάποια σε μασαζ στη περιοχή Καλλιθέα-Νεος Κόσμος-Νεα Σμυρνη-Κουκακι?
serafin
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 961
- Πόντοι
- 1.011
Καλησπέρα, ψάχνω για νταρντανομωρο, με τα πάντα μεγάλα πάνω της (βυζιά κώλοι μπούτια χέρια) αλλα να είναι νεαρη σε ηλικία. Θα προτιμούσα να είναι και μαύρη γιατί είναι απο κατασκευής σφιχτές.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι τέτοιο αν και έχω κάποια στο μυαλό μου.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
Ψαξε να βρεις Βαλια. Στουντιοκοριτσο, αλλα παιρνεις προγραμμα με μασσαζ, αν θες. Την ειχα βρει Κατεχακη, αλλα δουλευει και Αμφιθεας, και Βοτλιαγμενης. Ψηλη, και με γεματες αναλογιες.Καλησπέρα, ψάχνω για νταρντανομωρο, με τα πάντα μεγάλα πάνω της (βυζιά κώλοι μπούτια χέρια) αλλα να είναι νεαρη σε ηλικία. Θα προτιμούσα να είναι και μαύρη γιατί είναι απο κατασκευής σφιχτές.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Για το κατάστημα επι της Ιεράς οδού ξέρει κανείς τίποτα ?
εδω εχει αυτο που ζητας
κι εδω κριτικες
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δικος μου κ συΚαλησπέρα, ψάχνω για νταρντανομωρο, με τα πάντα μεγάλα πάνω της (βυζιά κώλοι μπούτια χέρια) αλλα να είναι νεαρη σε ηλικία. Θα προτιμούσα να είναι και μαύρη γιατί είναι απο κατασκευής σφιχτές.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλησπερα! Ξερει κανενας να μου προτεινει μασατζιδικο προς Νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχη ?
Μπα
Πασχουμε εδω πανω σ αυτον τον τομεα
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.436
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.934
- Πόντοι
- 19.505
Πέρασα προ δυο ημερών από Μάρνη 28.
Υπήρχαν τρεις μιλφ σαύρες. Ρώτησα για τη Λιλή και μου είπαν ότι τα κινεζάκια έχουν σταματήσει. Μάλλον άλλαξε το ρόστερ εντελώς. Πάντως στο χώρο γινόταν σούπερ ανακαίνιση και μου είπαν ότι μετα το Πάσχα θα έρθουν νέες παρουσίες
Υπήρχαν τρεις μιλφ σαύρες. Ρώτησα για τη Λιλή και μου είπαν ότι τα κινεζάκια έχουν σταματήσει. Μάλλον άλλαξε το ρόστερ εντελώς. Πάντως στο χώρο γινόταν σούπερ ανακαίνιση και μου είπαν ότι μετα το Πάσχα θα έρθουν νέες παρουσίες
Central Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Like
- 670
Μπορείτε να δοκιμάσετε την www.kallirois48.com/girls/debora]Deby[/url] μας
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Σε ευχαριστώ , Καλή Ανάσταση.εδω εχει αυτο που ζητας
κι εδω κριτικες
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Μικρη βολτα στα περιξ
Στο Μαρνη μονο δυο θεραπενιδες κατηγοριας γκιλφ, εχουν αναφερθει οι συναδελφοι...
Συγγρου 3ο
Τρια καλα τεμαχια, η ξανθια με το τστουαζ στο μπουτι, η Ευα και αλλη μια ξεκωλη θεραπευτρια ψηλη αδυνατη μελαχρινη...αυτη θα επερνα, αλλα λεω ας περασω και στον 6ο, μαυρα χαλια, ολες μπαζα διχως παρεξηγηση...εφυγα, δεν πηρα καμια...
Στο Μαρνη μονο δυο θεραπενιδες κατηγοριας γκιλφ, εχουν αναφερθει οι συναδελφοι...
Συγγρου 3ο
Τρια καλα τεμαχια, η ξανθια με το τστουαζ στο μπουτι, η Ευα και αλλη μια ξεκωλη θεραπευτρια ψηλη αδυνατη μελαχρινη...αυτη θα επερνα, αλλα λεω ας περασω και στον 6ο, μαυρα χαλια, ολες μπαζα διχως παρεξηγηση...εφυγα, δεν πηρα καμια...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Σε ευχαριστώ , Καλή Ανάσταση.
να εισαι καλα,επισης.
επισης καλη ανασταση σε ολους
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Κυριακή του Πάσχα μεσημεριάτικα θες εσυ να βρεις μασατζιδικο ανοιχτο να γαμήσεις;;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66