- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
κτλ= Φωκιωνος 9-11. 3ης Σεπτ 59, Σολωμου , Εχει περασει απο πολλα μαγαζια
Ξερεις για ποια Ελενη Ρουμανα ενδιαφερομαι.κτλ= Φωκιωνος 9-11. 3ης Σεπτ 59, Σολωμου , Εχει περασει απο πολλα μαγαζια
Ξερεις για ποια Ελενη Ρουμανα ενδιαφερομαι.
Πλέον όποιος δίνει πάνω από 50 αρι για αυτού του είδους τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες είναι μεγάλο θυμαμαγκες κανενα μασατζιδικο για μασαζ - πιπα - γαμησι μέ 30-50 ευρω παιζει? εκτος απο 3ης σεπτ 119 - πρωην 3ης σεπτ 99 και ειρηνη απο μάρνη αν ξέρει κανεις κανα καλο να δοκιμασουμε. Αλλα δεν δινω πανω απο 50 ευρω για 30-45 λεπτά.
Πλέον όποιος δίνει πάνω από 50 αρι για αυτού του είδους τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες είναι μεγάλο θυμα
Τι δεν καταλαβαίνεις ....Είπα όχι πάνω από 50. Και εσύ το ίδιο λεςΡε μεγάλε, μασάζ, πίπα, γαμήσι λέει ο άνθρωπος. Πόσα να δώσει δηλαδή μέχρι 30 Ευρώ? Τόσα δίνεις στη Μαρνη και το έχει αποκλείσει. Στα περισσότερα 50αρικο δίνεις.
Εσύ που τα ξέρεις λοιπόν πες μας και μας που είμαστε θύματα όλες τις επιλογές που έχουμε για μασάζ - πίπα - γαμήσι κάτω απο 50 Ευρώ. Περιμένω να δω τι λίστα σου και να σου βγάλω το καπέλο
Τι δεν καταλαβαίνεις ....Είπα όχι πάνω από 50. Και εσύ το ίδιο λες
Στη Μονής Προδρόμου, Πατησίων 131, Νέος Κόσμος, Λέκκα κλπ, Πατησίων (Σόνια) κλπ με ένα ελάχιστο παζάρι στο κατεβάζουν στο 50αρικο. Οι περισσότερες επιλογές είναι κάτω του μετρίου, αλλά έτσι είναι αυτός ο χώρος. Εάν εξαιρέσεις Σ29, όπου κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα (πολύ προσωπικό, ωραίες γυναίκες, πολύ περιποιημένος χώρος κλπ)και για αυτό οι τιμές ειναι 60 και 80, , σε όλα τα άλλα κέντρα δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 50 και μάλιστα αν τους πεις ότι εγώ τόσα έχω να δώσω, θα σου πουνε οκ.Αυτό το λέω από δική μου πείρα.έχεις καλές επιλογές στα 50 να προτείνεις λοιπόν?
Δε χρειάζεται αντιπαράθεση. Λέω τη γνώμη μου και καταθέτω την εμπειρία μου.Πλέον όποιος δινει 50 είναι τεράστιο θύμα...
Εμένα μου δίνουν και ένα 20ρικο που τους κάνω την χάρη να τις γαμήσω...
Του Ηλία έχω ακούσει ότι του δίνουν 40....
Οι υπόλοιποι είσαστε μεγάλα θύματα...
Στη Μονής Προδρόμου, Πατησίων 131, Νέος Κόσμος, Λέκκα κλπ, Πατησίων (Σόνια) κλπ με ένα ελάχιστο παζάρι στο κατεβάζουν στο 50αρικο. Οι περισσότερες επιλογές είναι κάτω του μετρίου, αλλά έτσι είναι αυτός ο χώρος. Εάν εξαιρέσεις Σ29, όπου κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα (πολύ προσωπικό, ωραίες γυναίκες, πολύ περιποιημένος χώρος κλπ)και για αυτό οι τιμές ειναι 60 και 80, , σε όλα τα άλλα κέντρα δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 50 και μάλιστα αν τους πεις ότι εγώ τόσα έχω να δώσω, θα σου πουνε οκ.Αυτό το λέω από δική μου πείρα.
Σωστος. Ειδικά σε κοπελες που περνας καλά , να ξαναπηγαινεις μετά και να κανεις παζαρια ειναι μεγαλη μαλακίαΑν θές να παζαρέψεις το δεκάρικο δικαίωμα σου, να ξέρεις μετά ότι ούτε τα 10 λεπτά τα παραπάνω θα λάβεις, ούτε την εξτρα υπηρεσία με χαμόγελο... και βέβαια δεν θα απολαυσεις μέσα στον χρόνο τα καλούδια του γνωστού πελάτη...