- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Τραγικά είναι εκεί μέσα, ρε...Μια χοντροαλβανίδα απ το Φερρών 19 και μια κοκκαλιάρα γρια 60 χρονών...
ετσι ειναι πεστα ανατολ!!
Τραγικά είναι εκεί μέσα, ρε...Μια χοντροαλβανίδα απ το Φερρών 19 και μια κοκκαλιάρα γρια 60 χρονών...
Παλικαρια βοηθηστε σας παρακαλω λιγο.
Που μπορουμε να βρουμε οικονομικο μασατζιδικο??
Ειδα ενα εδω μεσα με 40 ευρω με σχετικα καλες υπηρεσιες το παπαδιαμαντη 8. Δεν εχω παει απο κοντα ομως.
Κατι αλλο στα 40-50 το πολυ γνωριζουμε τιποτα?????????
Ευχαριστω.
Πολύ σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος..............Γ Σεπτεμβρίου 119, 4ος ΡΕΙΚΙ και Χέυδεν 15Α, 3ος ΡΟΥΒΑΣ....στα 50 ευρώ...Συνήθως με παροπλισμένες του τέως Ανατολικού μπλοκ...
Αμεση ενημερωση. Ευχαριστω πολυ.Γ Σεπτεμβρίου 119, 4ος ΡΕΙΚΙ και Χέυδεν 15Α, 3ος ΡΟΥΒΑΣ....στα 50 ευρώ...Συνήθως με παροπλισμένες του τέως Ανατολικού μπλοκ...
καινούργιο μαγαζί! ξέρει κανείς ποιές κοπέλλες θα είναι?
όπου αστερίσκοι βάζουμε γρεεψελαδιες.ψομ στα αγγλικά
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από κανέναν αλλά υπάρχει ενα σχετικά καινούριο Καλλιθέα
Είναι "αδελφάκι" του edelweiss στον Πειραιά στην Κουντουριώτου
Είχα περάσει πριν 2-3 βδομάδες. Πήρα πρόγραμμα 1 ώρας με μασάζ και 2 εκτονώσεις στα 70 και έφυγα ευχαριστημένος.
Σε ότι αφορά τις θεραπεύτριες, 2 ήταν και περί ορέξεως....
Ονόματα δεν συγκράτησα ώς συνήθως.
νέες αγγελίες ή έχω ξεκουτιάνει και δεν θυμάμαι πιά??
ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρος. Ομορφες, τολμηρές, ναζιάρες, χαδιάρες, αισθησιακές και για φουλ σπέσιαλ απολαυστικά προγράμματα. Θησέως 22 Καλλιθέα (1ος όροφος) , 10 π.μ. - 4 χαράματα
το άλλο στην Ανδρομάχης?
νέες αγγελίες ή έχω ξεκουτιάνει και δεν θυμάμαι πιά??
ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρος. Ομορφες, τολμηρές, ναζιάρες, χαδιάρες, αισθησιακές και για φουλ σπέσιαλ απολαυστικά προγράμματα. Θησέως 22 Καλλιθέα (1ος όροφος) , 10 π.μ. - 4 χαράματα