jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
περιμένουμε...
περιμένουμε...
? για σπάστο...
..στην ομάδα να μην ξεχαστεί και η Ανδριάννα......[move] ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΠΑΜΕ [/move] λεπτομεριες οταν ειναι ετιμο ενταξη αγαπουλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και αν αναλογιστούμε και το κόστος σε αυτά τα "καταστήματα"... Σημεία των καιρών, προφανώς, παίχτη μου...παντως κυριοι,μετα την χθεσινη βολτα,σε 3-4 μαγαζια,παρατηρησα,πολυ παρακμη..στο συνολο τους οι κοπελες,ηταν μετριες...καλα για ωραια κορμια,η τιποτα παραπανω ουτε λογος....κριμα!
...και ουσιαστικα,οι τιμες ειναι ιδιες με πριν....80 τα 45 λεπτα,και 60 η μιση ωρα...δηλαδη δεν μειωθηκε η τιμη,αλλα ο χρονος...γιαυτο και τα καλα κομματια των καταστηματων,την κανουν....Και αν αναλογιστούμε και το κόστος σε αυτά τα "καταστήματα"... Σημεία των καιρών, προφανώς, παίχτη μου.
..παντως κυριοι,μετα την χθεσινη βολτα,σε 3-4 μαγαζια,παρατηρησα,πολυ παρακμη..στο συνολο τους οι κοπελες,ηταν μετριες...καλα για ωραια κορμια,η τιποτα παραπανω ουτε λογος....κριμα!
*Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΓΓΡΟΥ 29 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΗΛΥΚΟ
θα εκδίδεται το αφεντικό? κοπέλες δεν θα έχει?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΓΓΡΟΥ 29 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΗΛΥΚΟ
Καμιά βυζαρού θα φέρετε?
από το νέο έτος;;
χοροπηδηχτά βυζόμπαλα σε λένε?
τη ενοις απο την αρχη του????????????????????????????????????????????????μη τσαντίζεσαι. Απλά πές μας αν θα είναι για τον μπούτσο το μαγαζί ή θα είναι υπέροχο όπως στην αρχή του