Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δηλαδή πόσο δύσκολο σου είναι να πατήσεις το ALT+SHIFT στο πληκτρολόγιο και να γράφεις με ελληνικά; (έστω και ανορθόγραφα) Πάλι τα ίδια πλήκτρα που πατάς και τώρα θα χρησιμοποιείς

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αφου γι'αυτο ¨και΄ δεν γραφεις....γι'αυτο παρακαλω οι υπευθυνοι να επιμεληθουν να πεταχτει απο το σαιτ!!!  ανθελληνες....

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα κατά τις 14:00

Μάρνη 28 η μελαχρινή Χριστίνα, η κινεζούλα Καίτη και η Βουλγάρα Ελένη πρώην Κεφαληνίας 75)

Πατησίων 286 δεν άνοιξαν.

Η χριστινα ειναι μια νταρντανα ελληνιδα γυρω στα 25?

pepitos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω φιλε εσυ που με λεσ  ανθελληνα οτι με παρεξηγησεσ ,καπιοσ δεν ξερη να κρατηση ενα κατσαβιδι , ετσι και εγω με τον υπολογιστη,αλλοσ φιλοσ εγραψε και εμαθα τωρα πωσ να γραφω ελληνικα, ολα αυτα ομωσ τα εγραψα σε 15 λεπτα ,ανθελληνασ ομωσ παρτο πισω,,,γιατι ειμαι γνησιοσ καθαροσ και περισσοτερο ελληνασ απο σενα,,,

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Το να μην ξέρεις να χρησιμοποιείς υπολογιστή δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι γνήσιος και "καθαρός" Έλληνας. ( κι εγώ καθαρός είμαι μόλις έκανα μπάνιο)

ΥΓ: αρσενικά ονόματα, επίθετα και ουσιαστικά γράφονται όπως επίσης και άλλου γένους στην γενική πτώση με τελικό σίγμα. Σαν γνήσιος Έλλην θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. Είναι βασικοί κανόνες γραμματικής που μαθαίνουμε στην Α' Δημοτικού. Σαν γνήσιος Έλλην θα έχεις παει φαντάζομαι σε ελληνικό σχολείο. Αν το γνωρίζεις και δεν ξέρεις ποιό είναι το τελικό σίγμα, είναι το πλήκτρο W στο πληκτρολόγιό σου.

pepitos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι λες ρε αρχηγε ,,, απο ενα σ ς ασυ καταλαβενης τον ελληνα,,, παντος με βοηθησες να μαθω και το ς σε ευχαριστω,,, εγραψα ομως οτι δεν τα καταφερνω με τους υπολογιστες και αυτο δεν σημαινη οτι δεν ειμαι ελληνας,, αυτα και θα ηθελα να το κλεισω εδω,,

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
οκ το κλείνουμε εδώ. εξάλλου δεν είναι και ο κατάλληλος χώρος για τέτοιου είδους συζητήσεις.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Καλες ανταποκρισεις να δινεται και ας ειστε απο την Ζιμπαμπουε Ροδεσια!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Σημερα το απογευμα περασα μαζι με τον bmw απο το SEVEN να δω την καινουργια ...
Περι την λενε ,περασα μαζι της και μαλιστα σουπερ ,το βραδυ που θα παω σπιτι θα γραψω στο θρεντ του μαγαζιου και θα ακολουθησει κριτικη

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Σημερα το απογευμα περασα μαζι με τον bmw απο το SEVEN να δω την καινουργια ...
Περι την λενε ,περασα μαζι της και μαλιστα σουπερ ,το βραδυ που θα παω σπιτι θα γραψω στο θρεντ του μαγαζιου και θα ακολουθησει κριτικη

εμφάνιση;

Το Πέρι βγαίνει από το Κέιτι Πέρι;  :grin:

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι κανενα τρελλοβυζο 4-5 αρι σε μασατζιδικο παιζει? ας ειναι και milf-gilf...αρκει να εχει βαρυ οπλισμο :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom