Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νέα και δυστυχώς όχι καλά
πέρασμα εχθές το απόγευμα κατά τις 3 από Αχιλλέως και Βενιζέλου.
Ρόστερ πιο "πλούσιο", αλλά με όλο καινούργιες. Από "παλιές" μόνο η Νάταλι.
Ντίνα εκτός, Λίζα πάλι με κλεισμένο ραντεβού, δοκίμασα λοιπόν την καινούργια Γαβριέλα, κατά ομολογίαν της από Κρήτη, Χανιά.
Απογοήτευση.

Μασάζ ουτε καν της πλάκας. Και φυσικά βιαζόταν για να πάμε στο επόμενο πιάτο, οφείλω να ομολογήσω με πολύ διακριτικό τρόπο (γδύθηκε δηλαδή αρκετά νωρίς μόνη της ).

Περιγραφή: μαυρομάλλα, πετίτ (ανάθεμα κι αν εχω δει καμιά αλλιώτικη στο μαγαζί αυτό), πολύ λεπτή με ανύπαρκτο στήθος.
Προχωράμε στο ψητό λοιπόν...
πρώτη απογοήτευση: με τη μία να μου βάλει προφυλακτικό...προκαταρκτικά;;;...λίγα φιλιά στο στήθος και πάπαλα.
αντε λέω ...δεν πειράζει...αλλά έλα που πείραζε...πολύ χέρι, ρυθμός μηδέν, από τις χειρότερες εμπειρίες έβερ.

άντε λέω...δεν πειράζει..κάτσε να δούμε πώς αντιδρά σε δική μου περιποίηση....πολύ "ιδιαίτερη" μυρωδιά κάτω, οδηγίες να γλείψω μόνο σε συγκεκριμένα σημεία....πρώτη φορά μου έδωσαν οδηγίες προς ναυτιλομένους
Ε, τι απέμεινε; Το να τον βάλω;

Προσπάθησα να είμαι ευγενικός και δεν είπα τίποτα μπροστά στην κοπέλα...

Αλλά κα Ολγα....κάνε κουμάντα...απαράδεκτη... σε σημείο να μη θέλω να ξαναπατήσω

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πάγια τακτική. Μακρυά από Ελλεηνίδες

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
νέα και δυστυχώς όχι καλά
πέρασμα εχθές το απόγευμα κατά τις 3 από Αχιλλέως και Βενιζέλου.
Ρόστερ πιο "πλούσιο", αλλά με όλο καινούργιες. Από "παλιές" μόνο η Νάταλι.
Ντίνα εκτός, Λίζα πάλι με κλεισμένο ραντεβού, δοκίμασα λοιπόν την καινούργια Γαβριέλα, κατά ομολογίαν της από Κρήτη, Χανιά.
Απογοήτευση.

Μασάζ ουτε καν της πλάκας. Και φυσικά βιαζόταν για να πάμε στο επόμενο πιάτο, οφείλω να ομολογήσω με πολύ διακριτικό τρόπο (γδύθηκε δηλαδή αρκετά νωρίς μόνη της ).

Περιγραφή: μαυρομάλλα, πετίτ (ανάθεμα κι αν εχω δει καμιά αλλιώτικη στο μαγαζί αυτό), πολύ λεπτή με ανύπαρκτο στήθος.
Προχωράμε στο ψητό λοιπόν...
πρώτη απογοήτευση: με τη μία να μου βάλει προφυλακτικό...προκαταρκτικά;;;...λίγα φιλιά στο στήθος και πάπαλα.
αντε λέω ...δεν πειράζει...αλλά έλα που πείραζε...πολύ χέρι, ρυθμός μηδέν, από τις χειρότερες εμπειρίες έβερ.

άντε λέω...δεν πειράζει..κάτσε να δούμε πώς αντιδρά σε δική μου περιποίηση....πολύ "ιδιαίτερη" μυρωδιά κάτω, οδηγίες να γλείψω μόνο σε συγκεκριμένα σημεία....πρώτη φορά μου έδωσαν οδηγίες προς ναυτιλομένους
Ε, τι απέμεινε; Το να τον βάλω;

Προσπάθησα να είμαι ευγενικός και δεν είπα τίποτα μπροστά στην κοπέλα...

Αλλά κα Ολγα....κάνε κουμάντα...απαράδεκτη... σε σημείο να μη θέλω να ξαναπατήσω
Πάλι άκυρο!Ποτέ καινούργια γι' αυτό υπάρχουν και οι κριτικές αλλά μάλλον δεν κρατήθηκε το κάτω κεφάλι...

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελάαααατεεεεεεες μου, Καλημέρααα και πάααααλι! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  σήμερα έχουμε Τζοάνα
Κορίτσαρος από Ρωσία
Ετών 23
Καστανή
Ύψος 1.78, Ατελείωτα πόδια και Απίστευτος κώλος!
Στήθος 2άρι Χορταστικότατο!
και την Χέλενα!!!! θα δουλέψουμε κανονικά μέχρι της 20¨00Καλές γιορτές σας ευχόμαστε!!!!!!!!!.Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Βλαχοπούλου 1 μου άνοιξε η Κα Λούντα. Μου είπε πως εργάζεται μόνη της και μόνο με ραντεβού. Με ρώτησε αν θέλω να κλείσω ένα. Έφυγα εσπευσμένα.

μονη της ?    ολο  παραμυθια  ειναι .  την γιαννα  παντως  δεν  την φτανει.      παντως  αν  αληθευει ,  εσυ  εχασες και δεν της  εκλεισες  ενα  ραντεβουδακι.  τι  ψυχη  εχει  ενα  ραντεβουδακι ?  θα  σου  ετοιμαζοταν,  θα  σου  αρωματιζοταν  και θα σε περιμενε  με παθος και με καβλα  :grin:

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλήμερα και καλά Χριστούγεννα και σήμερα είμαστε ανοικτά με την Χέλενα, Ρωξάνη, Λίζα, Καρίνα, και μια καινούρια στην διαθέσει σας!!!!!!!Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Πελάαααατεεεεεεες μου, Καλημέρααα και πάααααλι! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  σήμερα έχουμε Τζοάνα
Κορίτσαρος από Ρωσία
Ετών 23
Καστανή
Ύψος 1.78, Ατελείωτα πόδια και Απίστευτος κώλος!
Στήθος 2άρι Χορταστικότατο!
και την Χέλενα!!!! θα δουλέψουμε κανονικά μέχρι της 20¨00Καλές γιορτές σας ευχόμαστε!!!!!!!!!.Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελατάρες μου Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !!!
Εννοείται ότι και σήμερα είμαστε ανοιχτά με καταπληκτικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές..!

Τα κορίτσια μας..

Ρωξάνη (Και Τηγάνι και Ντιβάνι..!)

Λίζα (Να την κάνεις και κορνίζα..!)

Χέλενα (Χελενούλι..Να της πιείς και το Μεδούλι.!)
    &
Μαρία (Θα σε πάει Αεροπορία..!)

Και οι 4 κάνουν φούλ προγραμματικοί και παίζει και χριστουγεννιάτικο Δωράκι Έκπληξη...!!!

Ηρώων Πολυτεχνείου 90
Πειραιάς
1ος Όροφος
Κουδούνι" BODY STAR"

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Για Πρωτοχρονιά 1/1 παίζει κανά μασατζίδικο καλό ανοικτό για ποδαρικό και να μπεί καλά ο χρόνος.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Για Πρωτοχρονιά 1/1 παίζει κανά μασατζίδικο καλό ανοικτό για ποδαρικό και να μπεί καλά ο χρόνος.

χλωμο το βλεπω να ειναι ανοιχτο καποιο τετοια μερα.την επομενη ισως

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο, πελάτες, θεραπεύτριες, ιδιοκτήτες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.195
Πόντοι
46.232
καλή χρονιά σε όλους...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
χρονια πολλα και καλη χρονια κι απο μενα συναγωνιστες

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Σήμερα κατά τις 14:00

Μάρνη 28 η μελαχρινή Χριστίνα, η κινεζούλα Καίτη και η Βουλγάρα Ελένη πρώην Κεφαληνίας 75)

Πατησίων 286 δεν άνοιξαν.

pepitos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
kali xronia gia oloys .... signomi den ta kataferno na grafo ...an kai itela poli...diavazo omos oloys........telo na parakaleso kapios na pi ..pos mporoyme na diavasoyme to palio f o r o y m.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
kali xronia gia oloys .... signomi den ta kataferno na grafo ...an kai itela poli...diavazo omos oloys........telo na parakaleso kapios na pi ..pos mporoyme na diavasoyme to palio f o r o y m.....

φιλε δυστυχως δεν μπορεις γιατι ειναι σε αλλο φορματ απο το παρων
θα σε παρακαλουσα επισης να γραφεις μονο με ελληνικους χαρακτηρες και οχι greeklish

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο, πελάτες, θεραπεύτριες, ιδιοκτήτες.

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ τους ερίτιμους συναγωνιστές ,

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία & χαρά και ό,τι καλύτερο
για εσας και τους δικούς σας.

Καλή Δύναμη και Αντίσταση στα ακόμα πιο δύσκολα που έρχονται...

V for Vendetta

5677998_f260.jpg

pepitos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
se efxaristo.... exo diavasi oti prepi na grafoyme me elinikoys xaraktires ....gia afto kai den grafo ...signomi den ta kataferno..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom