Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν ρωτησα καναν δούλευε και η Όλγα... αυτό είναι νέο!!!
ειχε η καημενη και τα σημαδια της βλεφαροπλαστικης και δεν ενιωθε ανετα
δεν ρωτησα καναν δούλευε και η Όλγα... αυτό είναι νέο!!!
Πάλι άκυρο!Ποτέ καινούργια γι' αυτό υπάρχουν και οι κριτικές αλλά μάλλον δεν κρατήθηκε το κάτω κεφάλι...νέα και δυστυχώς όχι καλά
πέρασμα εχθές το απόγευμα κατά τις 3 από Αχιλλέως και Βενιζέλου.
Ρόστερ πιο "πλούσιο", αλλά με όλο καινούργιες. Από "παλιές" μόνο η Νάταλι.
Ντίνα εκτός, Λίζα πάλι με κλεισμένο ραντεβού, δοκίμασα λοιπόν την καινούργια Γαβριέλα, κατά ομολογίαν της από Κρήτη, Χανιά.
Απογοήτευση.
Μασάζ ουτε καν της πλάκας. Και φυσικά βιαζόταν για να πάμε στο επόμενο πιάτο, οφείλω να ομολογήσω με πολύ διακριτικό τρόπο (γδύθηκε δηλαδή αρκετά νωρίς μόνη της ).
Περιγραφή: μαυρομάλλα, πετίτ (ανάθεμα κι αν εχω δει καμιά αλλιώτικη στο μαγαζί αυτό), πολύ λεπτή με ανύπαρκτο στήθος.
Προχωράμε στο ψητό λοιπόν...
πρώτη απογοήτευση: με τη μία να μου βάλει προφυλακτικό...προκαταρκτικά;;;...λίγα φιλιά στο στήθος και πάπαλα.
αντε λέω ...δεν πειράζει...αλλά έλα που πείραζε...πολύ χέρι, ρυθμός μηδέν, από τις χειρότερες εμπειρίες έβερ.
άντε λέω...δεν πειράζει..κάτσε να δούμε πώς αντιδρά σε δική μου περιποίηση....πολύ "ιδιαίτερη" μυρωδιά κάτω, οδηγίες να γλείψω μόνο σε συγκεκριμένα σημεία....πρώτη φορά μου έδωσαν οδηγίες προς ναυτιλομένους
Ε, τι απέμεινε; Το να τον βάλω;
Προσπάθησα να είμαι ευγενικός και δεν είπα τίποτα μπροστά στην κοπέλα...
Αλλά κα Ολγα....κάνε κουμάντα...απαράδεκτη... σε σημείο να μη θέλω να ξαναπατήσω
Βλαχοπούλου 1 μου άνοιξε η Κα Λούντα. Μου είπε πως εργάζεται μόνη της και μόνο με ραντεβού. Με ρώτησε αν θέλω να κλείσω ένα. Έφυγα εσπευσμένα.
Πελάαααατεεεεεεες μου, Καλημέρααα και πάααααλι! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα έχουμε Τζοάνα
Κορίτσαρος από Ρωσία
Ετών 23
Καστανή
Ύψος 1.78, Ατελείωτα πόδια και Απίστευτος κώλος!
Στήθος 2άρι Χορταστικότατο!
και την Χέλενα!!!! θα δουλέψουμε κανονικά μέχρι της 20¨00Καλές γιορτές σας ευχόμαστε!!!!!!!!!.Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος
Για Πρωτοχρονιά 1/1 παίζει κανά μασατζίδικο καλό ανοικτό για ποδαρικό και να μπεί καλά ο χρόνος.
kali xronia gia oloys .... signomi den ta kataferno na grafo ...an kai itela poli...diavazo omos oloys........telo na parakaleso kapios na pi ..pos mporoyme na diavasoyme to palio f o r o y m.....
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο, πελάτες, θεραπεύτριες, ιδιοκτήτες.