ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.465
- Πόντοι
- 5.595
Ωραιος......πιστευω οτι ηταν ενα καλο τεστ κοπωσεως
Μετα στο 'επομενο τεστ κοπωσεως' πώς τα πηγες..?Το βγαλαμε...?
Ωραιος......πιστευω οτι ηταν ενα καλο τεστ κοπωσεως
Εγω παντωs..................εκανα και μασαζαυτό δεν είναι μασατζίδικο...
Μαριάννα(η καλύτερη εμφανισιακά)καστανή με ωραίο λεπτό σώμα ωραία πόδια 2άρι βυζί , να πώ για όσους ξέρουν ότι εμφανισιακά μοιάζει με την Εύα την Σέρβα
Nασαι καλα μικρε μου , θυμησε μου να σε κερασω ενα ζαχαρωτοΚουράγιο παππούλη...
Βεβαιως και ολο μαλιστα!!!!Ωραιος...
Μετα στο 'επομενο τεστ κοπωσεως' πώς τα πηγες..?Το βγαλαμε...?
στο σώμα εννοώ , όχι για την φάτσα , έλα ρε η Μαριάννα είναι καστανή???? και εγώ τι έγραψα...για ξαναδιάβασε το ποστ μου ;)Διαφωνώωωωω χρειάζεσαι επειγόντως γυαλιά...
η Μαριάννα είναι καστανή και στην φάτσα μοιάζει με την Cathy Heaven... δηλ. καμία σχέση με την ξανθιά Εύα...
και τα πόδια της είναι μακράν πολύ καλύτερα από της Εύας
απλά η Εύα σκίζει χαλαρά στο σέρβις
ναι οκ ...να μην στο χαλάσω ;) , δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα που βγάζει ο γραπτός σου λόγος ...και εμένα μου άρεσε η Μαριάννα ...συνεχίζω να διαφωνώ!!!
η Μαριάννα έχει σωμα φωτιά! πολύ καλύτερο και στην όψη... απο της Εύας που είναι όμορφο μεν αλλά και λίγο πλαδαρό στην αφή...
συνεπώς κατ' εμέ μια καστανή με πολύ καλύτερο σώμα, μια 10ετία μικρότερη, δεν μοιάζει με τίποτα με μια ξανθία μιλφάρα 35ρα πλέον... δηλαδή καμία σχέση...
έχω κάνει λειζερ και βλέπω 20/20...
δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα που βγάζει ο γραπτός σου λόγος ...
ποιά επιθετικότητα?
την άποψη μου λέω... εκτός αν απαγορεύεται να διαφωνήσω... με την αυθεντία...
συνεχίζω να διαφωνώ!!!
η Μαριάννα έχει σωμα φωτιά! πολύ καλύτερο και στην όψη... απο της Εύας που είναι όμορφο μεν αλλά και λίγο πλαδαρό στην αφή...
συνεπώς κατ' εμέ μια καστανή με πολύ καλύτερο σώμα, μια 10ετία μικρότερη, δεν μοιάζει με τίποτα με μια ξανθία μιλφάρα 35ρα πλέον... δηλαδή καμία σχέση...
έχω κάνει λειζερ και βλέπω 20/20...
επίσης τις έχω πάρει και τις δύο... οπότε έχω καλύτερη εικόνα...
καμία υποκειμενική γνώμη...Επιθετικότητα δείχνει η φράση "χρειάζεσαι επειγόντος ως γυαλιά" για μία διαφωνία που περιέχει πολλή υποκειμενική γνώμη. Όπως επίσης και η "εκτός αν απαγορεύεται να διαφωνήσω... με τηναυθεντία..." που είναι ειρωνική νομίζω.
εγώ δεν έχω κάνει λέιζερ , φοράω γυαλιά σε οδήγηση και τηλεόραση..
καλό απόγευμα
καμία υποκειμενική γνώμη...
δύο γυναίκες που το μόνο κοινό που έχουν είναι ψηλές και χωρίς περιττά κιλά...
ενώ η μία έχει σφιχτά πόδια ενώ η άλλη πλαδαρά, το βυζί είναι άλλο μέγεθος, η μία είναι 25ρα και η άλλη 35ρα, η μία είναι καστανή η άλλη ξανθιά, η μία μιλάει τέλεια ελληνικά και η άλλη δεν ξέρει λέξη, η μία κάνει τα πρώτα της βήματα και από σέρβις κούτσα κούτσα ενώ η άλλη είναι παλιά καραβάνα με περγαμηνές...
Ε βρε παιδί μου δεν λες και ότι μοιάζουνε... κατάλαβες?
δεν έχω τίποτα με το παιδί, μπράβο του, γενικά είναι πολύ ακριβής στις εκτιμήσεις του, αλλά ότι δεν γουστάρει να τον διορθώνουν.... το' χει το κουσούρι... γι' αυτό τον είπα αυθεντία
εσύ έχεις άλλο κουσούρι... φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν...
άντε λοιπόν στην γωνίτσα σου...
αυτό μάλιστα είναι λίγο επιθετικό
Nασαι καλα μικρε μου , θυμησε μου να σε κερασω ενα ζαχαρωτο
Καράφλα αφήνεις ακόμα;ναι οκ ...να μην στο χαλάσω ;) , δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα που βγάζει ο γραπτός σου λόγος ...και εμένα μου άρεσε η Μαριάννα ...
εγώ δεν έχω κάνει λέιζερ , φοράω γυαλιά σε οδήγηση και τηλεόραση..
καλό απόγευμα
Σιγα μη σου δωσω τετοιο ζαχαρωτο ...."Ζαχαρωτο" κατά βούλησιν !