alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
περασμα απο κηφησιας 12 δυο φορες και κανενα σημαδι,δεν ανοιγαν ...ι εγινε? υπαρχει ακομη??
κουδουνι κανονικα ...
κουδουνι κανονικα ...
περασα αλλα δεν μπηκα.μια χοντρη μονη της το ροστερ.παιζει και σε αγγελια στην χρυση ευκαιρια
δεν μας είπες κόστος συνάντησης στη Γλυφάδα όμως...σήμερα επισκέφτηκα δύο μαγαζιά , στα οποία πήγα για πρώτη φορά , το ένα μάλιστα άνοιξε πρόσφατα.
πρώτα πήγα στο Diamond's Spa της Γλυφάδας , με υποδέχτηκε το μελαχρινό τούμπανο μιλφ η Αννα , κουβεντούλα καφεδάκι και μια περιήγηση στο μαγαζί να δω τους χώρους,
το μαγαζί τεράστιο , με ωραία απαλά χρώματα , μεγάλο σαλόνι , βέβαια για τους πιο μυστικοπαθείς υπάρχουν και δύο ακόμα δωματιάκια υποδοχής όπου αποφεύγεις τις
αδιάκριτες συναντήσεις , οκτώ δωμάτια , τα επτά με δική τους ντουζιέρα και ένα που έχει εσωτερική πόρτα που βγάζει σε μπάνιο , μέχρι και οι κοπέλες έχουν δικό τους
χώρο να καθίσουν όπου διαθέτει και αυτός ντουζιέρα για τις κοπέλες...γενικά ο χώρος πάρα πολύ καλός , μια δυο πινελιές που σκέφτεται να βάλει ο aristotelis και θα είναι τέλεια.
την ώρα που πήγα είχε τρεις κοπέλες.
Αφροδίτη με καστανά πολύ σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο γυμνασμένα πόδια 1.5άρι βυζί , το μαλλί άλλοτε το είχε αλογοουρά και άλλοτε ελεύθερο , μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον αλλά πήγαινε σε πελάτη.
Μαρία καστανή με ανοιχτόχρωμους οφθαλμούς , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και
Άντζελα με καστανό μελί μαλλί , κοντούλα με 2.5άρι ενισχυμένο βυζί(δύσκολα το καταλαβαίνεις)κανονικό γυμνασμένο σώμα ωραίο κώλο , μιάς και η Αφροδίτη ήταν στο δωμάτιο την επέλεξα , θα ακολουθήσει κριτική.
μετά ανέβηκα πρός την περιοχή του Ελληνικού και πήγα στο Βουλιαγμένης 102 & Ερμού και εδώ ο χώρος πάρα πολύ ωραίος και καλός και με ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια , με υποδέχτηκε η Νατάσα ,
πρόθυμη να με κεράσει κάτι , είπα να δώ τις κοπέλες και αν διάλεγα κάποια θα τις έλεγα αν θέλω τίποτα , περίμενα στο δωμάτιο όπου η κοπέλες(5) στον αριθμό πέρασαν να μου πούν ένα γεια , είχε και κάποιες
στο δωμάτιο όπως η Τζενάρα αλλά δεν περίμενα να την δώ , ρόστερ λοιπόν
Ζωή , ξανθιά μίλφ παχουλή με 2άρι βυζί .
Τζένη η booty λατίνα που μέχρι πολύ πρόσφατα δούλευε στο Diamond's Spa της Δάφνης , κοκκινοκάστανα μαλλιά και σιλικονάτα βυζία , μέσα είναι καλή.
Ντόνα θα γράψω μιάς και δεν μου συστήθηκε με το όνομα που δουλεύει εδώ , και αυτή μέχρι πολύ πρόσφατα στο Diamond's Spa της Δάφνης , μελαχρινό κοτνοπούτανο ζυμαράκι , όποιος θέλει pse καταστάσεις να τη επιλέξει ,
μασάζ μέτρια πράγματα , βεβαία για να πώ την αλήθεια δεν την έχω πάρει πρόσφατα για να ξέρω αν έχει βελτιωθεί στο μασάζ .
Λαρίσα μελαχρινή αδιάφορη λεπτή κοπελίτσα με ίσια μαλλιά και σχεδόν 2άρακι βυζί.
Ελπίδα αν θυμάμαι καλά το όνομα , κοκκινομάλλα επίσης αδιάφορη λεπτή με 1.5άρι βυζί.
η Τζενάρα που δεν την είδα είναι με κλειστά τα μάτια και με διαφορά εμφανισιακά η καλύτερη , ενώ την Σαμπρίνα δεν την έχω δει , προσωπική γνώμη για το επίπεδο και την καλαισθησία του χώρου , το ρόστερ είναι πολύ φτωχό σε θέμα εμφάνισης , δεν ξέρω αν το σώζουν με τα προγράμματα τα οποία είναι πολλά .
ισχύει ότι και στης Δάφνηςδεν μας είπες κόστος συνάντησης στη Γλυφάδα όμως...
κατά τα άλλα, από αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής απόψεως σούπερ η αναφορά.
ισχύει ότι και στης Δάφνης
μισή ώρα 60 ευρώ
μια ώρα 80 ευρώ.
Επισκεψη εξπρεs σημεριs στο Σ248.....Τρειs κοπελεs βρηκα
Μονικα, Τζουλυ και Αφροδιτη.......Διαλεξα την Σεραια Αφροδιτη ....σαν ξανθια Σκανδιναβη ειναι.......Ωραιο σωματακι
Μασαζ φαστ-φουντ και μπριζολα καλοψημενη......50 το ολον
αυτό δεν είναι μασατζίδικο...
Τι μου θυμησες τωρα....πριν 5 χρονια πηγα στο Μαρνης ,ημουν φορτωμενος με ενα αρκετα βαρυ δεμα στο μηχανακι δεν μπορουσα να το αφησω , το ασανσερ και παλι χαλασμενο , τι να κανω , το κατω κεφαλι ηθελε αρχιζω να ανεβαινω , τοτε ηδη ημουν στα πρωτα ηντα , τωρα ειμαι στα δευτερα , στον τριτο οροφο αρχισα να τα φτυνω , αντε αλλους 2 και φτασαμε ,οταν μου ανοιξε η σεριφισα ,ουτε θυμαμαι ποια ηταν ,τρομαξε , μου εδωσε μια καρεκλα και ενα ποτηρι νερο πιστευω οτι ηταν ενα καλο τεστ κοπωσεωςσυνέχισα την μασαζότσαρκα μου , νωρίς το απόγευμα είπα να περάσω απο το 3ης Σεπτεμβρίου 54 το sweet spa για το οποίο είπαν ότι έχει ανοίξει , μάλιστα υπάρχει και αγγελία
σε εφημερίδα , χτύπησα το κουδούνι και δεν άνοιξαν , έφυγα γύρισα μετά απο κάνα τέταρτο , ξαναχτύπησα το κουδούνι , πάλι δεν άνοιξαν , πήρα στο τηλέφωνο του μαγαζιού 2108210508
αλλά δεν απάντησαν....συνέχισα και πήγα στο
Μάρνης 28 , η πόρτα κάτω ανοικτή , βέβαια δεν δούλευε ο ανελκυστήρας , δεν τρέχει τίποτα , το έχω , ανέβηκα στον 5ο όροφο , στην υποδοχή η Λούλου , απο ρόστερ μια απο τα ίδια
Σοφία , καστανή ψηλή χοντρή με 2άρια βυζιά.
Μάγια ξανθιά μιλφογκίλφ κανονικό αλλά πολύ χαλαρό σώμα και 2άρι πεσμένο βυζί.
Λίλη το καστανό λεπτό κινεζάκι με το 1.5άρι βυζί , αυτές τις τρεις είδες , ήταν σε δωμάτιο και δούλευαν οι
Ευα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 2άρι βυζί
Χριστίνα μελαχρινή νταρντάνα με 2άρια βυζιά
και μια Ελένη που δεν ξέρω ποια είναι.
Τι μου θυμησες τωρα....πριν 5 χρονια πηγα στο Μαρνης ,ημουν φορτωμενος με ενα αρκετα βαρυ δεμα στο μηχανακι δεν μπορουσα να το αφησω , το ασανσερ και παλι χαλασμενο , τι να κανω , το κατω κεφαλι ηθελε αρχιζω να ανεβαινω , τοτε ηδη ημουν στα πρωτα ηντα , τωρα ειμαι στα δευτερα , στον τριτο οροφο αρχισα να τα φτυνω , αντε αλλους 2 και φτασαμε ,οταν μου ανοιξε η σεριφισα ,ουτε θυμαμαι ποια ηταν ,τρομαξε , μου εδωσε μια καρεκλα και ενα ποτηρι νερο πιστευω οτι ηταν ενα καλο τεστ κοπωσεως