διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Oχι, σε αφραγκιές.Εισαστε, σε διακοπες ??? ;) ;) ;)
Oχι, σε αφραγκιές.Εισαστε, σε διακοπες ??? ;) ;) ;)
Αναφορά σε μια άκαρπη προσπάθεια να γαμεύσω:
(θα ομιλήσω μόνο γι¨αυτά που μου έκαναν εντύπωση και δεν θα κάνω πλήρη αναφορά παρά μόνο όπου και ότι θυμάμαι)
- Πατησίων 77-79 μου άνοιξε η Φωτεινή η οποία είναι γυναικάρα αλλά δεν επροσέφερε εαυτήν. Η Ζωή επίσης είναι μια πανέμορφη αρχοντική γυναίκα με ωραίο ντύσιμο. Καθότι από την δουλειά και πρόχειρα ενδεδυμένος δεν ήθελα να μολύνω αυτό το μπουμπούκι.
- Φραντζή 4 μου άνοιξε μια χοντρούλα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μακρυά μαλλιά και ροζ διαφανές κομπιναιζό. Ω του θαύματος εκεί έχει μεταφερθεί και η Νίνα το κινεζάκι από Συγγρού 29. Αλλά 80 ευρώ δεν τα δίνουμε βρε λεχρίτες.
- Συγγρού 29 τίποτα αξιο αναφοράς παρά μόνο η Αλεξάνδρα από Πατησίων 131.
- Συγγρού 108 μου άνοιξε ένα μιλφ ξανθό με κορμαστασιά και μαλλί κότσο αλά ανατολική αθλήτρια. Αποκαλυπτικό ντύσιμο αλλά ούτε αυτή επροσέφερε εαυτήν. Επίσης Φωτεινή μιγάς και Άννα πολύ νεαρά ψαρωμένη ομορφούλα και νέα στη δουλειά, και αυτή κάπως μελαμψή. Θα βαρέσω μια μαλακία προς τιμήν της Κας της υποδοχής λίαν συντόμως, ευελπιστώντας να αλλάξει γνώμη σύντομα.
- Καλιρρόης 48 έλειπαν οι ναυαρχίδες Κάρλα και Μαριάννα. Συμπαθής η Κλαούντια που άνοιξε, αλλά μέχρι εκεί.
- Ιουλιανού 51-53 τα γνωστά πλην της Πάολας για την οποία είχα ψηθεί αλλά την είχε κάνει με ελαφρά.
- Μάρνη 28 το μαυσωλείο της σαύρας και η σαύρα Λουλού. Κάθετη πτώση.
- Φερρών 19 Ανίτα, Ζωή (έχει αναφερθεί ο ZeroT με καλά λόγια) και μια χοντρούλα. Τίποτα το ιδιαίτερο.
- Πατησίων 131 δεν ήταν το κινεζάκι Καίτη και δεν είδα κάτι ενδιαφέρον.
Η ζωή συνεχίζεται
Oχι, σε αφραγκιές.
Χαρα, στο κουραγιο σου !!!Αναφορά σε μια άκαρπη προσπάθεια να γαμεύσω:
(θα ομιλήσω μόνο γι¨αυτά που μου έκαναν εντύπωση και δεν θα κάνω πλήρη αναφορά παρά μόνο όπου και ότι θυμάμαι)
- Πατησίων 77-79 μου άνοιξε η Φωτεινή η οποία είναι γυναικάρα αλλά δεν επροσέφερε εαυτήν. Η Ζωή επίσης είναι μια πανέμορφη αρχοντική γυναίκα με ωραίο ντύσιμο. Καθότι από την δουλειά και πρόχειρα ενδεδυμένος δεν ήθελα να μολύνω αυτό το μπουμπούκι.
- Φραντζή 4 μου άνοιξε μια χοντρούλα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μακρυά μαλλιά και ροζ διαφανές κομπιναιζό. Ω του θαύματος εκεί έχει μεταφερθεί και η Νίνα το κινεζάκι από Συγγρού 29. Αλλά 80 ευρώ δεν τα δίνουμε βρε λεχρίτες.
- Συγγρού 108 μου άνοιξε ένα μιλφ ξανθό με κορμαστασιά και μαλλί κότσο αλά ανατολική αθλήτρια. Αποκαλυπτικό ντύσιμο αλλά ούτε αυτή επροσέφερε εαυτήν. Επίσης Φωτεινή μιγάς και Άννα πολύ νεαρά ψαρωμένη ομορφούλα και νέα στη δουλειά, και αυτή κάπως μελαμψή. Θα βαρέσω μια μαλακία προς τιμήν της Κας της υποδοχής λίαν συντόμως, ευελπιστώντας να αλλάξει γνώμη σύντομα.
- Καλιρρόης 48 έλειπαν οι ναυαρχίδες Κάρλα και Μαριάννα. Συμπαθής η Κλαούντια που άνοιξε, αλλά μέχρι εκεί.
- Ιουλιανού 51-53 τα γνωστά πλην της Πάολας για την οποία είχα ψηθεί αλλά την είχε κάνει με ελαφρά.
- Μάρνη 28 το μαυσωλείο της σαύρας και η σαύρα Λουλού. Κάθετη πτώση.
- Φερρών 19 Ανίτα, Ζωή (έχει αναφερθεί ο ZeroT με καλά λόγια) και μια χοντρούλα. Τίποτα το ιδιαίτερο.
- Πατησίων 131 δεν ήταν το κινεζάκι Καίτη και δεν είδα κάτι ενδιαφέρον.
Η ζωή συνεχίζεται
Oχι, σε αφραγκιές.
Η ζωή συνεχίζεται
Η κυρ.Βετα γυρισε απο την καλοκαιρινή της αδεια ?
Δεν την είδα
και εγω εχω για παρτη της !!!!!!!!!!!!!!!
να υποθέσω ότι δεν περνάει στο δωμάτιο ε; Δεν ρώτησα κι εγώ ο βλάκας
Καλημέρα συναγωνίζεται 1ο μου ποστ στο σάιτ
Και ο λόγος που έκανα τελικά ακκαουντ είναι η Μαγια ένα ΜΛΦ
Απο ότι έχω καταλάβει μάλλον θα περάσω μόλις μου απαντήσει να μου
Κάνει ένα μασάζ γιατί με έχει Πεθάνει η μέση μου... Πολλά θνξ στο
Φιλαρακι μου τον ανωνημο που με έπεισε να συμμετάσχω στη κουβέντα σας
Αν και μόνιμος πελάτης του Φ104 και κατεχακη(λόγω αποστάσεις)
Αποφάσισα να το γυρίσω στις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ ...
Λέτε να κάνω καλή αρχή με τη Μαγια;; Γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα!!
Ευχαριστώ evilsro
να υποθέσω ότι δεν περνάει στο δωμάτιο ε; Δεν ρώτησα κι εγώ ο βλάκας
ποτε θα σε παρο9υμε;;καλησπερα φιλαρακια..10000 σιγνωμη για την ταλεπορεια για καποιους φιλους μας που πηγανε στο μασαζ κ ητανε κλειστο...λοιπον ειμουνα χωρις νετ κ ταξυδεβα την τριτε το πρωη ετσι δεν μπορεσα να σας κανω την ενημερωση..για καποιος λογους το μαγαζι ητανε κλειστο για λιγες μερες αλλα απω αυριο λειτουργει κανονικα πλεον...το καλο ειναι οτι τα κοριτσια ειναι ξεκουραστες... ......ελπιζω αυριο να οκ η νετ μου για να σας κανω την ενημερωση......κ παλι σιγνωμη...φιλουθκια απο μενα....
ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟ93κ ΣΚΑΒΑΤΖΟΥ1 3 ορωφος... :-* :-* :-* :-* :-*
ποτε θα σε παρο9υμε;;
Νέο φρούτο στην πιάτσα Γαλατσίου & Πατησίωνε γωνία
VELVET ένας χώρος για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση, με όλα τα είδη μασάζ. Πατησίων 286, κουδούνι «Velvet», 1ος όροφος, ύψος Γαλατσίου
τηλ εδώ: www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-14965045.html]http://www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-14965045.html[/url]
Ρεπορταζ κανείς??
Καμια κυρία εκπρόσωπος του μαγαζού να μας πει 2 κουβεντούλες παραπάνω??
Νέο φρούτο στην πιάτσα Γαλατσίου & Πατησίωνε γωνία
VELVET ένας χώρος για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση, με όλα τα είδη μασάζ. Πατησίων 286, κουδούνι «Velvet», 1ος όροφος, ύψος Γαλατσίου
τηλ εδώ: www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-14965045.html]http://www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-14965045.html[/url]
Ρεπορταζ κανείς??
Καμια κυρία εκπρόσωπος του μαγαζού να μας πει 2 κουβεντούλες παραπάνω??
τιμές????λοιπόν ενεργούσα ώς εκρπόσωπος του
λοιπόν ενεργούσα ώς εκρπόσωπος του θεραπευτηρίου σας ανακοινώνω ότι ανοίξαμε χθές επίσημα στις 13.31'' και σας περιμένουμε. Μέσα σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον με διπλό τζακούζι,ντομάτα,κρεμμύδι,σώς μελιτζάνας, όλα τα κορίτσια δηλ. η εύα από τη μολδαβία , ο αργύρης από τα μέγαρα, η χριστοφίνα από τον άη στράτη,εγώ η αλφιονέλα από τα κρέστενα και η σαμάνθα πρώην στρίππερ του εγχώριου στριποχωριού της πασίγνωστης αταλάντης σας "υποβάλλουμε" στην πιό όμορφη και γλυκιά ταλαιπωρία σας...θα "ξεναγήσετε" και τις 7 αισθήσεις σας(η 7η είναι η προβοσκίδα σας)στον ειδυλλιακό πολυχώρο μας. Τίποτα άλλο για αρχή...τα πολλά λόγια είναι φτώχια και εμείς είμαστε πλούσιοι σε όλες μας τις παροχούλες... ;)..μάκια μάκια μάκια πολλά μάκια από τα κοριτσάκια του μαγαζιού..Φιλούξκια
τιμές????