Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
δεν θα έχει μονάδες....
πάντως γράφει θεσσαλονίκη

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
:dancing: :dancing: καλησπερουδιαααα....κ καλο μηνα σε ολους....θας επεθιμιζω οτι στο μαγαζι μας τωρα 60 φουλ προγραμα 45λπετα..κ δικαιομα για καρτα μελους..μην ξεχασετε να πειτε οτι ειναι απο το σιτε...γιατι η προσφορα ειναι μονο για τους φιλους του σιτε....(να πειτε σας παρακαλω πρην απο τη συνενδρεια..)Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο 247..
φιλουθκια.... :-* :-* :-*
κοπελιά, μπορώ να έχω δύο κάρτες ώστε να δώσω τη μία στη γυναίκα μου να την προσέχει μήπως και χάσω την δική μου??? 

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιααααα........τι κανετε ολα καλα λοιπον σημερα σας περημενουμε οπως παντα με πολυ κεφι.....η  ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΛΙΖΑ,ΝΤΙΝΑ....συνεχιζουμε την προσφορα μας ...για το σιτε..εδω προσπαθουμε παντα να ειμαστε προσεχτικι κ ανθρωπινη πανω απο ολα...ευχαριστουμε πολυ τα θετικα σας σχολια..κ επισης δεχομαστε με χαρα τα αρνιτικα σχολια..για να μπορουμε συνεχος να καλυτερεβουμε της υπερισειες μας..σεβομαστε οτι στην σημερινη εποχη ειναι δυσκολι για ολοι μας,ξερουμε επισης οτι τα 60 δεν ειναι ευκολο να βγει για ολους γιαυτο το λογο που παντα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο.Φ
.
    ΦΙΛΟΥΘΚΙΑΑΑΑ....γλυκα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Όμηρου 35 κυριακή είναι ανοικτα;

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αναφέρεσαι σε γκομενες? ή σε τανες? Η προσωπική σχέση έχει άλλους κανόνες και δεσμούς κτλ. από την επαγγελεματική σχέση.
Ποιές να μας έχουν σαν πασάδες?
Θέλουμε να μας σέβονται ή πολλά περισσότερα? Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Αξίζουμε, αλλά δεν μας αναγνωρίζεται?
κτλ..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για να είναι διατηρήσιμα κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις

Συμφωννώ ότι δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά να τραξήξουμε μπροστά ως λαός

Φίλε τόχω ρίξει και γω στο σεξ (ας μην βγαζω την ουρά μου απέξω), αλλά αυτό είναι απομίμηση ζωής κατά βάση. Ούτε και καμιά σοβαρή αντίδραση είναι του στυλ δεν σκύβω το κεφάλι και τραβώ μπροστά. Ας είμαι ειλικρινής και να μην αυταπατώμαι

Με όλη την εκτίμηση, αγαπητέ συναγωνιστή αν το δούμε πιο προσεκτικά το όλο πράγμα, όταν κάποιος από εμάς τα 'φτιάξει' με μια ελλεϊνίδα ή ακόμα χειρότερα την παντρευτεί τα χρήματα που δίνει σαν ζεμένο γαϊδούρι είναι πολλαπλάσια αν το σκευτούμε καλύτερα με ολες τις απαιτήσεις που εγείρουν οι βρωμιάρες που στο τέλος είναι για σένα καλύτερα να έχεις το σταντναράκι σου με τη Ρ20 που έχεις καταλήξει και επειδή ήταν ένα βασανισμένο κορίτσι στην χώρα από όπου προήρθε σε εκτιμά περισσότερο και είναι ευγνώμων κάθε φορά που περνάει καλά μαζί σου. Αντίθετα η καινούρια γενιά απο τις δικές μας είναι κακομαθημένες μέσα από όλη την φούσκα της ευημερίας που βιώσαμε όλοι μας και τώρα απαιτούν τα ΠΑΝΤΑ από σένα. Πρόφατο παράδειγμα για να καταλάβεις είναι η ελλεϊνίδα πρώην σύζυγος κολλητού μου φίλου η οποία είχε την διεύθυνση προμηθειών της επαρχείας σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών με  vast  κέρδη αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και εκβίασε να εκδικάσει και να πάρει απόφαση του δικαστηρίου , μια επιπλέον αύξηση στην διατροφή που τώρα της δίνει ο φίλος μου (900 ευρώ) με την αιτιολογία οτι τα παιδιά τους  είναι μικρά και οι ανάγκες είναι αυξημένες ενώ αυτή βγάζει ένα κάρο λεφτά. Εδώ ο κολητός μου δεν τα βγάζει πέρα πως θα καταφέρει να ζήσει ο ίδιος όταν η ζωή του έχει καταντήσει μια δουλειά το πρωϊ και άλλη το μεσημέρι και κάθε μέρα επιστρέφει στο διαμέρισμά του στις 10 το βράδυ (αφού η ελλεϊνίδα του πήρε και το σπίτι τους).  Με όλο το σεβασμό μήπως θα είσαι πιο ευτυχισμένος, γαλήνιος και ήρεμος και θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο με ένα Ρ20 που θα σε σέβεται  αγαπητέ συναγωνιστή ???

Μήπως το παραμύθι ρομάνζο που μας πούλησαν οι βρωμιάρες για πραγματική σχέση με ελλεϊνίδα γκόμενα δεν υπάρχει στα αλήθεια , απλά εξυπηρετούν το σκοπό τους ψυχρά και υπολογιστικά να γεννήσουν μούλικα και να σε φορτώσουν σαν γαιδούρι να πληρώνεις μια ζωή ???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Με όλη την εκτίμηση, αγαπητέ συναγωνιστή αν το δούμε πιο προσεκτικά το όλο πράγμα, όταν κάποιος από εμάς τα 'φτιάξει' με μια ελλεϊνίδα ή ακόμα χειρότερα την παντρευτεί τα χρήματα που δίνει σαν ζεμένο γαϊδούρι είναι πολλαπλάσια αν το σκευτούμε καλύτερα με ολες τις απαιτήσεις που εγείρουν οι βρωμιάρες που στο τέλος είναι για σένα καλύτερα να έχεις το σταντναράκι σου με τη Ρ20 που έχεις καταλήξει και επειδή ήταν ένα βασανισμένο κορίτσι στην χώρα από όπου προήρθε σε εκτιμά περισσότερο και είναι ευγνώμων κάθε φορά που περνάει καλά μαζί σου. Αντίθετα η καινούρια γενιά απο τις δικές μας είναι κακομαθημένες μέσα από όλη την φούσκα της ευημερίας που βιώσαμε όλοι μας και τώρα απαιτούν τα ΠΑΝΤΑ από σένα. Πρόφατο παράδειγμα για να καταλάβεις είναι η ελλεϊνίδα πρώην σύζυγος κολλητού μου φίλου η οποία είχε την διεύθυνση προμηθειών της επαρχείας σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών με  vast  κέρδη αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και εκβίασε να εκδικάσει και να πάρει απόφαση του δικαστηρίου , μια επιπλέον αύξηση στην διατροφή που τώρα της δίνει ο φίλος μου (900 ευρώ) με την αιτιολογία οτι τα παιδιά τους  είναι μικρά και οι ανάγκες είναι αυξημένες ενώ αυτή βγάζει ένα κάρο λεφτά. Εδώ ο κολητός μου δεν τα βγάζει πέρα πως θα καταφέρει να ζήσει ο ίδιος όταν η ζωή του έχει καταντήσει μια δουλειά το πρωϊ και άλλη το μεσημέρι και κάθε μέρα επιστρέφει στο διαμέρισμά του στις 10 το βράδυ (αφού η ελλεϊνίδα του πήρε και το σπίτι τους).  Με όλο το σεβασμό μήπως θα είσαι πιο ευτυχισμένος, γαλήνιος και ήρεμος και θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο με ένα Ρ20 που θα σε σέβεται  αγαπητέ συναγωνιστή ???

Μήπως το παραμύθι ρομάνζο που μας πούλησαν οι βρωμιάρες για πραγματική σχέση με ελλεϊνίδα γκόμενα δεν υπάρχει στα αλήθεια , απλά εξυπηρετούν το σκοπό τους ψυχρά και υπολογιστικά να γεννήσουν μούλικα και να σε φορτώσουν σαν γαιδούρι να πληρώνεις μια ζωή ???
ειναι αυτο που λεμε δεν ηξερες δεν ρωταγες :2funny: :2funny:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
egw pou paw sto soufi spa. k exw polles epiloges kai oles einai kouklares!!!
Εκεινο το δεκαπενταυγουστο του 06 που το εγραψε ηταν ελλαντα ακομα...
Σημερα ειναι πλεον πορνομεταναστης στην Καπερναουμ καθοτι δεν αντεχε πλεον τους φραπεδες,τα παρασιτα τσεπης και τα ξηροκαρπια...
  Σε χαιρεταει βεβαια και σου ευχεται καλες δουλειες

index.php

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εκεινο το δεκαπενταυγουστο του 06 που το εγραψε ηταν ελλαντα ακομα...
Σημερα ειναι πλεον πορνομεταναστης στην Καπερναουμ καθοτι δεν αντεχε πλεον τους φραπεδες,τα παρασιτα τσεπης και τα ξηροκαρπια...
   Σε χαιρεταει βεβαια και σου ευχεται καλες δουλειες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Pattaya, Αγ. Πετρούπολη, Καπερναούμ
Οι τοπ-3 προορισμοί του φουκαρα Έλληνα πορνομεταναστη :grin: :grin:

Όλοι στην υποδοχή του Δημητράκη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι τραβάμε ..... :coffee:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 Με όλο το σεβασμό μήπως θα είσαι πιο ευτυχισμένος, γαλήνιος και ήρεμος και θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο με ένα Ρ20 που θα σε σέβεται  αγαπητέ συναγωνιστή ???
    οταν θα πετυχειs καποια σωστη(  υπαρχουν )  ουτε συζητηση.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Υπαρχει καμμια καλη προταση Βορεια Προαστια που
να μην ειναι διαδεδομενη σε pm ;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Υπαρχει καμμια καλη προταση Βορεια Προαστια που
να μην ειναι διαδεδομενη σε pm ;
Δεν κατεβαινεις κανα κεντρο λεω εγω που πεφτει και μπριζολιδι;
Εκει πανω θα μεινεις στα ορεκτικα
Αλλιως χαλανδρι για σιγουρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καθημερινές είναι μέχρι τις 9 ανοικτά τα σωφρωνιστήρια, σωστά;

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
τελευταιο συνεδρια ειναι στις 8 συνηθως..
9 την εχουν κανει

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
υπάρχει και η εναλλακτική του να κάνεις μια πιο σωστή επιλογή στο με ποιον άνθρωπο θα περάσεις τη ζωή σου

Αγαπητέ συναγωνιστή,

με όλη την εκτίμηση, ας μην συγκρίνουμε τις καταστάσεις σήμερα με τις ηρωϊδες μανάδες μας από παλαιότερες εποχές. Δυστυχώς με τις τωρινές ελλεϊνίδες είναι περιττός κόπος και ανούσια σπατάλη ενέργειας και προσπάθειας. Είναι τόσο κακομαθημένες (και οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) που ακόμα και η ίδια η μικρότερή αδερφή σου, 'σου γυρνάει τα άντερα' και δεν την αντέχεις ούτε λεπτό, πόσο μάλλον να ζήσεις την καθημερηνότητά σου  παρέα με μια ουτηδενή.  :headbang:

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς....

Καλή Αντίσταση.

5677998_f260.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom