giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν νομιζω οτι υπαρχει. ισως μπορεσεις να πετυχεις ανοικτο αυτο της στουρνρη μεχρι τις 21:00.
Ενημερώνω οτι δελφών πισω απο το ιατρικό ειναι πιθανόν να πέσει και κανα κάπνισμα εκτός απο φραπέ.
Θέλει υπομονή και επιμονή και οχι συμπεριφορά στουντιά αλλα μασαζά.
Τη βλεπεις οτι ειναι μπαζο και ζηταει 85? και περνας..Μην δινετε σε τετοιες καργιολες τοσο χρημα ρε μαγκες!Συγγ 12. Πήγα πρώτη φορά. Milf μπάζα. Πήγα με μια Αντιγόνη. Τα χέρια της έγδερναν σαν σμυριδόχαρτο. Βαριεστημένη φραπεδιά. 85 χαμένα ευροπουλα. Συναγωνιστές μακριά!
Τη βλεπεις οτι ειναι μπαζο και ζηταει 85? και περνας..Μην δινετε σε τετοιες καργιολες τοσο χρημα ρε μαγκες!
η εγγύηση αυτή την εποχή ειναι στη Στουρνάρη ...ποικιλία για όλα τα γούστα ......
Καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα μαγαζι στυλ .Αν και διαβασα ολο το forum (παλιο και νεο ) δεν βρηκα κατι που να το αντιπροσωπευει.
Ελειπα αρκετο καιρο εξω και επειδη επειδη εκανα μια καταθεση σε ενα ιδρυμα εκει εχασα τη μπαλλα
αν δεν γινεται δημοσια στειλτε μου με pm.
πες μου οτι δεν παιζεις με τον πονο μας..
παιδεσ πια ειναι η διευθυνση στη στουρναρη.κλεινεις η πας ετσι?
Δεν πηγα σε αυτο φιλαρακο αλλα πηγα σε αλλο περιπου το ιδιο.
καποτε ειχα παει σε ενα στη Π.Ιωακειμ. Ωραιο περιβαλλον,οχι βεβαια σαν τα πιο πανω αλλα ενω οι γκομενες ηταν αστερια μεσα τζιφος. Ξερει κανεις τι παιζει εκει?
πες μου οτι δεν παιζεις με τον πονο μας..