Σταθερη αξια το Μαριανακι..........Τοχω παρει μαζι με Μαρια ....αλλο ρουμανογλυφακι κι αυτο και τα ειδα ολα....Ξαναβαφτιστηκα μεγαλε!!!!!!!!!!
Και εγώ τώρα γύρισα στη δουλειά με κάτι χαμόγελα αλλο πράμα. Πετάω !
κοπάνα + μασάζ = ανανέωση
Σταθερη αξια το Μαριανακι..........Τοχω παρει μαζι με Μαρια ....αλλο ρουμανογλυφακι κι αυτο και τα ειδα ολα....Ξαναβαφτιστηκα μεγαλε!!!!!!!!!!
Συμφωνω και εγωΣυμφωνω και εγω σε αυτο. Απο περσι εχω να μεινω ευχαριστημενος απο μασατζιδικο. Τελευταια φορα ηταν στην Καραϊσκου πριν αλλαξει η ιδιοκτησια με τη Βικτωρια (χαθηκε). Απο τοτε μονο ξεπετες μου συμβαινουν ή και χυλοπιτες (μονο μασαζ). Τι Πατησιων πηγα (διαφορα νουμερα) τι Μαρνη, τι Στουρναρη κτλ παντα η ιδια ιστορια...5 λεπτα χαιδεμα και μετα να γυρισεις. Λιγο παιχνιδι ρε παιδι μου για να καταλαβεις οτι πηγες σε μασατζιδικο και οχι σε στουντιο.
χαχαχαχαχαχα βλεπω κανουμε ακριβωs το ιδιο προγραμμα..........Ναχε και καλο παρκιν παναθεμα το....τεσπαΚαι εγώ τώρα γύρισα στη δουλειά με κάτι χαμόγελα αλλο πράμα. Πετάω !
κοπάνα + μασάζ = ανανέωση
ρε παιδες το ιδρυμα στην ευηνου 22 (πλησιον μιχαλοκοπουλου) λειτουργει?υπαρχει καποιο αλλο εκει κοντα?
Συγγνώμη, αλλά γιατί διαγράφηκε το μήνυμά μου;
Γιατί έχεις πέσει σε κάποια που μύριζε? Ωχ τώρα με τις ζέστες μονο αυτό μας έλειπε.απλα περα απο τη πληροφορηση .....
κανα μπανιο να κανουν κει στη φ4
Αν εχω καταλαβει καλα, εννοεις ενα θεμαθελω να βαλω ενα θεμα φιλε ιβλις δωσε προσοχη σε αυτο, συναδελφοι υπαρχουν μασατζιδηκα και μασατζιδηκα υπαρχουν ιδρυματα τα οποια μετα λυπης μου ειναι λιγοστα και δουλευουν με θεραπευτριες που εχουν γνωση του αντικημενου περα απο αλλες υπηρεσιες που προσφαιρουν. υπαρχουν και ιδρυματα αν μπορει να λεγοντε ετσι που λειτουργουν με θεραπευτριες σε εισαγωγικα αυτο που η προυπερεσια που εχουν ειναι μονο απο μπουρδελα. και λεω μηπως πρεπει να γινει ενας διαχωρισμος σε αυτον τον τομεα; να γινει μια λιστα και να ξερει ο καθε φιλος που πηγαινη γιατι εχουμε παραδειγματα πολλα τη μια βδομαδα τηνεπαιρνες με 20 ευρω σε μπουρδελο και την αλλη εβδομαδα την εβλεπες σε ιδρυμα και εδινες 80 η100 απαραδεκτο μηπως θελει την προσοχη μας αυτη η κασταση.
εχει ειδικο θεμα για το καταστημα που αναφερεις,απλα περα απο τη πληροφορηση υπαρχει και η παραπληροφορηση κανα μπανιο να κανουν κει στη φ4
αστον , ξεχασε να πιει οζον .Γιατί έχεις πέσει σε κάποια που μύριζε? Ωχ τώρα με τις ζέστες μονο αυτό μας έλειπε.
Περίεργε, εσύ ως περπατημένος, αυτήν την περίοδο ποια μαγαζιά θεωρείς ότι αξίζουν για φουλ πρόγραμμα;
φιλε μου αυτη την εποχη τα καλα μαγαζια ειναι δυο κορυφη η ιλιαδα και το αλλο στη γλυφαδα που εχει τρεια καλα παιδια δυο μικρα και μια ωραια γυναικα την τανια πρεπει να σε ξερουν ομως,θα σου στειλω πμ.
Στην ομήρου,πού ακριβώς . Μήπως στην Ν.Σμύρνη?ρε παιδια θελω να ρωτησω 2 πραγματα:
-που βρισκεται αυτο στην ομηρου που δουλευει η φλωρα απο choko?
-που ειναι η ιλιαδα????
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οντως, 120 για μια πίπα - με πίεση- ειναι vfm.
γιατι τοσο αδιαφορια ρε παιδια και δεν απαντατε στις αποριες μου, τελικα πηγα choco, φραπεδια με καλαμακι απο ηλεκτρα (για να βαλει καλαμακι εσταξα ιδρωτα αλλα τελικα αξιζε ) 100 + 20 =120 στο συνολο