Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ενημέρωση από Μιχαλακοπούπου 99. Βαριέμαι να το γράψω και στο εκεί θρεντ, αν θέλει κάποιος μοντ, ας το αντιγράψει (σόρρυ κιόλας).
Εχθές, και ώρα περίπου 17:00 μετά μεσημβρίας, επάρκαρα μετα ανέσεως κοντά στο εν λόγω ίδρυμα.
Η δεύτερη μου φορά εκεί.
Την πρώτη φορά είχα πάρει Σόνια αλλά μόνο φραπέ με καλαμάκι άνευ περιτυλίγματος, το οποίο και είχε κάνει αυτοβούλως άνευ οδηγιών ή ΦΠΑ. Δεν είχα όμως αρτηθεί δεδομένου πως η κορασίδα είχα υδραυλική διαρροή τη συγκεκριμένη μέρα (δεν με χάλασε όμως).

Εχθές λοιπόν είχα αποφασίσει το κάτι παραπάνω.
Η τσατσούμπα με θυμότανε, ευγενέστατη, με ρώτησε τι να μου προσφέρει από ηδίποτα και μετά μου είπε να μου δείξει τις θεραπένιδες.

Παρήλασαν εκτός της Σόνιας εκ Ρωσίας (για όσους δεν γνωρίζουν, κοντοπούτανο ολκής με γλυκύτατο προσωπάκι, χαμογελαστή ΠΑΝΤΑ, ευδιάθετη και με τρομερά ζουμπουρλούδικο σωματάκι), η Μόνικα εκ Ρουμανίας, μία Χριστίνα (αγνώστων λοιπόν στοιχείων - βαμμένα ξανθά, μέτριο σώμα, ξινισμένη μούρη) και άλλες δύο που ήτανε τόσο καλές που ούτε τη φάτσα τους ούτε το όνομά τους θυμάμαι.

Η σόνια ήταν το στανταράκι μου αλλά μου γιάλισε και η Μόνικα (ακολουθεί περιγραφή). Ρώτησα αν γίνεται ντούο και η τσατσούμπα εδέχθη με χαρά λέγοντας μου πως θα συνεννοηθώ με τη Σόνια.
Ενώ ήθελα Μόνικα, αποφάσισα να ρωτήσω τη Σόνια, μήπως ταιριάζε λόγω χημείας με κάποια άλλη - μου υπέδειξε την ίδια όμως και όλα καλά.
Τιμή: 150 - δεν το πολυπαζάρεψα να πω την αλήθεια, πιστεύω πως έπαιρνε διαπραγμάτευση για άλλο ένα 10ρικο κάτω.

Μετά το μπανάκι, ο καφές με περίμενε στο δωμάτιο και μετά από 2 λεπτά κατεύθασαν οι κορασίδες.
Μασάζ: αν περιμένετε να ξεπιαστείτε, να κάνετε πιο πριν μια επίσκεψη σε φυσικοθεραπευτή, από εκεί ΔΕΝ θεραπεύεσαι.
Εμπειρία: Και οι δύο έκαναν ηχητικές παρεμβάσεις με ψιλοαναστεναγμούς, δεν με χάλασε αλλά δεν θα με χάλαγε και να έλειπαν. Μετά από υποτυπώδες πασάλειμα κρέμας (κυριολεκτικά χάδι ήτανε παρά μασάζ), με γύρισαν τανάσκελα και άρχισε το γλέντι. Ελεύθερα τα πάντα -όχι φιλιά στο στόμα, έτσι;- δεν ρώτησα για την έτερη είσοδο σε καμία, διότι δεν είμαι φαν του είδους αυτού εγώ (με πιάνει μια αηδία και μόνο η σκέψη)

Περιγραφή αμνοεριφίων:
1. Σόνια: για να την πεις γυναίκα πρέπει να τη δείς μεθυσμένος (κοινώς διπλή). Είναι όμως από τα καλύτερα κορμιά που κυκλοφορούν με μόνο μεινονέκτημα το οτι είναι μισή μερίδα. Το μαγαζί όμως δεν φημίζεται για τα ύψη του, μάλλον ο πρώτος πελάτης ήταν ο Προκρούστης. Πάρα πολύ ωραίο στητό στήθος (3αράκι), γενικώς ζουμπουρλούδικη, αλλά χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Καρέ μαλλί, όμορφο πρόσωπο, ΄τωρα είναι μελαχροινή. Τρομερή πισωκίνηση, το επαναλαμβάνω πως δεν ξέρω αν δίνει, αλλά εμένα με τρελαίνει να το πιάνω.

2. Μόνικα: Αν ήταν 20 πόντους πιο ψηλή θα ήτανε μοντέλο. Γυμνασμένο σωματάκι, άλιπο, ίσως κάποιοι θα την έλεγαν και αδύνατη. Ο εξώστης σταματάει στο νούμερο 2. Τέλεια πόδια, και οπίσθια. Πρόσωπο αμφιλεγόμενο. Κάποιοι μπορεί να τη βρουν άσχημη, εγώ τη βρήκα γλυκιά.
Σημείωση, μια και ρώτησε κάποιος πιο πάνω...είναι 20 ετών και φαίνεται.

Γενική εκτίμηση:
Θετικά: Συμπαθής προσπάθεια καπνίσματος. Έχω δει και καλύτερα, αλλά δεν έμεινα ανικανοποίητος επουδενί. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ταυτόχρονη συμμετοχή και από τις δύο, παίξανε και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια, δεν έκαναν διαλλείμματα, γενικώς ήμουν διαρκώς απασχολημένος. Μη-όχι-δεν δεν ενεμφανίσθησαν καθόλου στη διάρκεια της συνεδρίας μας - εξαιρετικά θετικό αυτό.
Μιλάνε και οι δύο πάρα πολύ καλά ελληνικά, είναι πρόσχαρες και γενικά το κλίμα πολύ αντιεπαγγελματικό, σπάει ο πάγος εύκολα. Μιλανε όσο χρειάζεται, όσο θες, τους μιλάς και σου μιλάνε.

Αρνητικά: Περιμενα η συνεδρία να διαρκέσει περισσότερο. Βία στο μισάωρο έληξε (φυσικά αφού υπεστάλη η σημαία επιτυχώς). Αυτό ετονίσθη στη Σόνια, πως πρέπει να το κοιτάξει. Ελαφρυντικό βέβαια υπάρχει, είχαν φύγει δύο πελάτες όσην ώρα ήμουνα εκεί, προφανώς επειδή τα λοιπά αμνοερίφια ήταν της πλάκας. Αφού το αντελήφθην εγώ, δεν μπορεί να μην το κατάλαβε και η Σόνια. Το πρόγραμμα περιέχει μία εκτόνωση.

All in all: συστήνεται ανεπιφύλακτα σαν εμπειρία και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως, αν και θα ήθελα να γίνει όλο το 45λεπτο.

και γαμώ τις ενημερώσεις εύγε :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν ρώτησα για την έτερη είσοδο σε καμία, διότι δεν είμαι φαν του είδους αυτού εγώ (με πιάνει μια αηδία και μόνο η σκέψη)

Τρομερή πισωκίνηση, το επαναλαμβάνω πως δεν ξέρω αν δίνει, αλλά εμένα με τρελαίνει να το πιάνω.

δεν ξερεις τι χανεις.... κι εγω θαθελα να ξερω αν το δινει...
παρεπιπτοντως το σπερμα σου που το κατεθεσες?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ στην θέση σου θα το συζητούσα με την Καίτη... Ανοιχτά... "Κοιταξε να δεις έχω περάσει στο παρελθόν σε full προγραμμα με την τάδε και την δείνα... Υπάρχει κάποιος λόγος που τις τελευταίες φορές με αφήνετε μόνο στο μασάζ..?"  και ανάλογα με το τι θα σου πεί πράττεις...

Από την άλλη μπορείς να πας και αλλού.. Τόσα μασαζόσπιτα υπάρχουν...

Έχεις δίκιο στο τελευταίο. Ελεύθερη αγορά.

Έχω την εντύπωση ότι η κα. Καίτη θέλει να σε "βλέπει" - κοινώς να τα ακουμπάς πού και πού στο κατάστημα - για να είναι οκ. Αν δεν πηγαίνεις σχετικά τακτικά, σε βάζει στο "black book". Ίσως αυτό συνέβη με το παλικάρι. Εκτός αν παίχτηκε κάτι άλλο και δεν μας το λέει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Έχω την εντύπωση ότι η κα. Καίτη θέλει να σε "βλέπει" - κοινώς να τα ακουμπάς πού και πού στο κατάστημα - για να είναι οκ. Αν δεν πηγαίνεις σχετικά τακτικά, σε βάζει στο "black book". Ίσως αυτό συνέβη με το παλικάρι. Εκτός αν παίχτηκε κάτι άλλο και δεν μας το λέει.
να πάει να γαμηθεί τότε η κυρία.
Άμα θέλει χορηγούς και όχι πελάτες να ανοίξει ΠΑΕ. δεν κρεμόμαστε κανείς από το φουστάνι της. Εγώ πλέον αν δεν υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση δεν δίνω μία! Και επειδή στο συγκεκριμένο σπορ έχεις το πλεονέκτημα πως πληρώνεις άφτερ, να δεις πώς τις πονάει....
Κι εγώ δεν ξαναπατάω...αλλά κι αυτές χάνουνε ένα πελατάκο. Ο καθείς μας να το έκανε αυτό στην κάθε πατσαβούρα 3η διαογής που προσπαθεί να παίξει με τα αρχίδια μας, να δεις πόσα θα κλείνανε και πώς θα καθάριζε ο τόπος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε μάστορα, δύο επιλογές είχα...τη σόνια την είχα πιτσιλίσει την πρώτη φορά στο facebook, έμενε η μούνικα.
η μάνικά μου με τη μούνικα της ταίριαξαν απόλυτα
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: εχει η σονια σελιδα?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
βλεπω ολοι εδω ειστε πολυ μορφωμενοι, να κανουμε παρεα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
βλεπω ολοι εδω ειστε πολυ μορφωμενοι, να κανουμε παρεα...

Παραμορφωμενοι να λεs!!!!!!!!!!!!
Εχουμε διαβασει ολα τα τευχη του...."φιλησε με"  "δαγκωσε με" "ξεσχισε με"  χαχαχαχα

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και παλι
Υπαρχει κανενα νέο για θησεως 27α στο μαρουσι. :think: Λεω να το επισκευτω το απογευμα για να μην παω ξυπολητος στα αγκαθια. Αρκετες πορτες :headbang: εχουμε φαει από παλια δεν θελω και καινουριες χαχαχα :2funny: :2funny:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16

Α ετσι δουλευει να ειναι ετσι μαυρο γι να μαθει σιγα ρε παιδια μην της κοψουμε και ετησια συνδρομη ρε ουστ

g(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δεν παίχτηκε τίποτα άλλο απολύτως. Αλλά αν είναι να θέλει συνδρομή η Καιτούλα να το ξεχάσει καλύτερα. Μπορεί να περάσω να ξανατσκεκάρω απο περιέργεια. Θα σας ενημερώσω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Stories

Νέο!