Ενημέρωση από Μιχαλακοπούπου 99. Βαριέμαι να το γράψω και στο εκεί θρεντ, αν θέλει κάποιος μοντ, ας το αντιγράψει (σόρρυ κιόλας).
Εχθές, και ώρα περίπου 17:00 μετά μεσημβρίας, επάρκαρα μετα ανέσεως κοντά στο εν λόγω ίδρυμα.
Η δεύτερη μου φορά εκεί.
Την πρώτη φορά είχα πάρει Σόνια αλλά μόνο φραπέ με καλαμάκι άνευ περιτυλίγματος, το οποίο και είχε κάνει αυτοβούλως άνευ οδηγιών ή ΦΠΑ. Δεν είχα όμως αρτηθεί δεδομένου πως η κορασίδα είχα υδραυλική διαρροή τη συγκεκριμένη μέρα (δεν με χάλασε όμως).
Εχθές λοιπόν είχα αποφασίσει το κάτι παραπάνω.
Η τσατσούμπα με θυμότανε, ευγενέστατη, με ρώτησε τι να μου προσφέρει από ηδίποτα και μετά μου είπε να μου δείξει τις θεραπένιδες.
Παρήλασαν εκτός της Σόνιας εκ Ρωσίας (για όσους δεν γνωρίζουν, κοντοπούτανο ολκής με γλυκύτατο προσωπάκι, χαμογελαστή ΠΑΝΤΑ, ευδιάθετη και με τρομερά ζουμπουρλούδικο σωματάκι), η Μόνικα εκ Ρουμανίας, μία Χριστίνα (αγνώστων λοιπόν στοιχείων - βαμμένα ξανθά, μέτριο σώμα, ξινισμένη μούρη) και άλλες δύο που ήτανε τόσο καλές που ούτε τη φάτσα τους ούτε το όνομά τους θυμάμαι.
Η σόνια ήταν το στανταράκι μου αλλά μου γιάλισε και η Μόνικα (ακολουθεί περιγραφή). Ρώτησα αν γίνεται ντούο και η τσατσούμπα εδέχθη με χαρά λέγοντας μου πως θα συνεννοηθώ με τη Σόνια.
Ενώ ήθελα Μόνικα, αποφάσισα να ρωτήσω τη Σόνια, μήπως ταιριάζε λόγω χημείας με κάποια άλλη - μου υπέδειξε την ίδια όμως και όλα καλά.
Τιμή: 150 - δεν το πολυπαζάρεψα να πω την αλήθεια, πιστεύω πως έπαιρνε διαπραγμάτευση για άλλο ένα 10ρικο κάτω.
Μετά το μπανάκι, ο καφές με περίμενε στο δωμάτιο και μετά από 2 λεπτά κατεύθασαν οι κορασίδες.
Μασάζ: αν περιμένετε να ξεπιαστείτε, να κάνετε πιο πριν μια επίσκεψη σε φυσικοθεραπευτή, από εκεί ΔΕΝ θεραπεύεσαι.
Εμπειρία: Και οι δύο έκαναν ηχητικές παρεμβάσεις με ψιλοαναστεναγμούς, δεν με χάλασε αλλά δεν θα με χάλαγε και να έλειπαν. Μετά από υποτυπώδες πασάλειμα κρέμας (κυριολεκτικά χάδι ήτανε παρά μασάζ), με γύρισαν τανάσκελα και άρχισε το γλέντι. Ελεύθερα τα πάντα -όχι φιλιά στο στόμα, έτσι;- δεν ρώτησα για την έτερη είσοδο σε καμία, διότι δεν είμαι φαν του είδους αυτού εγώ (με πιάνει μια αηδία και μόνο η σκέψη)
Περιγραφή αμνοεριφίων:
1. Σόνια: για να την πεις γυναίκα πρέπει να τη δείς μεθυσμένος (κοινώς διπλή). Είναι όμως από τα καλύτερα κορμιά που κυκλοφορούν με μόνο μεινονέκτημα το οτι είναι μισή μερίδα. Το μαγαζί όμως δεν φημίζεται για τα ύψη του, μάλλον ο πρώτος πελάτης ήταν ο Προκρούστης. Πάρα πολύ ωραίο στητό στήθος (3αράκι), γενικώς ζουμπουρλούδικη, αλλά χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Καρέ μαλλί, όμορφο πρόσωπο, ΄τωρα είναι μελαχροινή. Τρομερή πισωκίνηση, το επαναλαμβάνω πως δεν ξέρω αν δίνει, αλλά εμένα με τρελαίνει να το πιάνω.
2. Μόνικα: Αν ήταν 20 πόντους πιο ψηλή θα ήτανε μοντέλο. Γυμνασμένο σωματάκι, άλιπο, ίσως κάποιοι θα την έλεγαν και αδύνατη. Ο εξώστης σταματάει στο νούμερο 2. Τέλεια πόδια, και οπίσθια. Πρόσωπο αμφιλεγόμενο. Κάποιοι μπορεί να τη βρουν άσχημη, εγώ τη βρήκα γλυκιά.
Σημείωση, μια και ρώτησε κάποιος πιο πάνω...είναι 20 ετών και φαίνεται.
Γενική εκτίμηση:
Θετικά: Συμπαθής προσπάθεια καπνίσματος. Έχω δει και καλύτερα, αλλά δεν έμεινα ανικανοποίητος επουδενί. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ταυτόχρονη συμμετοχή και από τις δύο, παίξανε και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια, δεν έκαναν διαλλείμματα, γενικώς ήμουν διαρκώς απασχολημένος. Μη-όχι-δεν δεν ενεμφανίσθησαν καθόλου στη διάρκεια της συνεδρίας μας - εξαιρετικά θετικό αυτό.
Μιλάνε και οι δύο πάρα πολύ καλά ελληνικά, είναι πρόσχαρες και γενικά το κλίμα πολύ αντιεπαγγελματικό, σπάει ο πάγος εύκολα. Μιλανε όσο χρειάζεται, όσο θες, τους μιλάς και σου μιλάνε.
Αρνητικά: Περιμενα η συνεδρία να διαρκέσει περισσότερο. Βία στο μισάωρο έληξε (φυσικά αφού υπεστάλη η σημαία επιτυχώς). Αυτό ετονίσθη στη Σόνια, πως πρέπει να το κοιτάξει. Ελαφρυντικό βέβαια υπάρχει, είχαν φύγει δύο πελάτες όσην ώρα ήμουνα εκεί, προφανώς επειδή τα λοιπά αμνοερίφια ήταν της πλάκας. Αφού το αντελήφθην εγώ, δεν μπορεί να μην το κατάλαβε και η Σόνια. Το πρόγραμμα περιέχει μία εκτόνωση.
All in all: συστήνεται ανεπιφύλακτα σαν εμπειρία και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως, αν και θα ήθελα να γίνει όλο το 45λεπτο.
και γαμώ τις ενημερώσεις εύγε