Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άξιζε ρε Δανιήλ ή ήταν ξεπέτα όπως συνηθίζεται εκεί μέσα;
αυτό είναι το βασικότερο των ερωτημάτων.
Τη γλώσσα τη χρειάζεται για να γλείφει και ουχί για να ομιλεί.
Δεν λέω, να λέμε και καμιά κουβέντα, αλλά άμα βγάζει ΟΛΟ το πρόγραμμα (των 40+ λεπτών) και με φουλ σερβίτσια, τότε νομίζω πως το σπρεχάρισμα δεν είναι αυτοσκοπός. Στην ανάγκη, σπρώξε ρε πατριώτη λίγο τον κώλο πιο δεξιά μόνος σου...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Με το Μοικανό μιλάμε την ίδια γλώσσα σε αυτά τα θέματα (μοικανικά λέγεται; :2funny:)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
το σαββατο που περασε εκανα την τακτικη μου επισκεψη στο Ζανοσπιτο. Επελεξα την καινουρια την Αλεξανδρα, μελαχρινη με κοντο καρε μαλλι γυρω στα 20 (οπως λεει και η ιδια). Ειναι η κλασσικη περιπτωση που δοκιμασα και δεν ξαναπαω με τιποτα. Η μικρη ηταν εντελως ξενερωτη απο απειρια, απο βαριεστημαρα, δεν ξερω αλλα ουτε και το ψαχνω. Μασαζ σε στυλ ευγενικο χαδι και πρωτοβουλια καμμια. Επισης με ξενερωσε οτι ενω απο σωματακι ειναι καλη εχει ρε παιδια δυσαναλογα χοντρους αστραγαλους κατι που ειλικρινα χαλαει ολη την εικονα σε μια γυναικα.  Αυτα και την επομενη φορα θα παω σε εγγυημενα προιοντα για να σβησω την κακη εμπειρια απο τη μνημη μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το σαββατο που περασε εκανα την τακτικη μου επισκεψη στο Ζανοσπιτο. Επελεξα την καινουρια την Αλεξανδρα, μελαχρινη με κοντο καρε μαλλι γυρω στα 20 (οπως λεει και η ιδια). Ειναι η κλασσικη περιπτωση που δοκιμασα και δεν ξαναπαω με τιποτα. Η μικρη ηταν εντελως ξενερωτη απο απειρια, απο βαριεστημαρα, δεν ξερω αλλα ουτε και το ψαχνω. Μασαζ σε στυλ ευγενικο χαδι και πρωτοβουλια καμμια. Επισης με ξενερωσε οτι ενω απο σωματακι ειναι καλη εχει ρε παιδια δυσαναλογα χοντρους αστραγαλους κατι που ειλικρινα χαλαει ολη την εικονα σε μια γυναικα.  Αυτα και την επομενη φορα θα παω σε εγγυημενα προιοντα για να σβησω την κακη εμπειρια απο τη μνημη μου.
μη μου πεις πως δεν μπορείς να δεις τους αστραγάλους πριν τη διαλέξεις; Αφού σε χαλάει, κοίτα το.
Αλλά τέσπα...αλλού είναι το θέμα. το σέρβις΄ολοκληρώθηκε; Πόσο το μαλλί πατριώτη; Κάτι ιδιαίτερο που ζήτησες και δεν εδώθη;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
αναμένουμε απαντηση

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες  καλησπερα χρονια πολλα και καλες ριξιες.
Δεν γραφω τακτικα εδώ γιατι ειμαι μονινος σχεδον στην Ναντια και περναω πολύ καλα. Αλλα επειδη η ποικιλια είναι παντα ευπροσδεκτη τσιμπολαγαμε και αλλου. Ζανοσπιτο, Μαρνης, Ομηρου (από εποχη Ιουλιας αν την θυματε κανεις )κτλ κτλ. Αλλα είναι κεντρο!!!! Μπορει να μου πει καποιος για Μαρουσι στην Θησεως που διαβασα τις προαλες τι παιζει και σε ποιο νουμερο. Μενω εδώ πανω και θα με βολευε αν είναι κατι καλο. Εκανα μια βολτα με τα ποδια για το νουμερο αλλα δεν εντοπισα τιποτα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκανα μια βολτα με τα ποδια για το νουμερο αλλα δεν εντοπισα τιποτα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Θησέως 27Α. Λίγα πραγματα. Συνιστώ Αλίσα

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
ιμβρου ειχαμε ντου απο παντου???γνωριζει κανεισ κατι???

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μη μου πεις πως δεν μπορείς να δεις τους αστραγάλους πριν τη διαλέξεις; Αφού σε χαλάει, κοίτα το.
Αλλά τέσπα...αλλού είναι το θέμα. το σέρβις΄ολοκληρώθηκε; Πόσο το μαλλί πατριώτη; Κάτι ιδιαίτερο που ζήτησες και δεν εδώθη;

δεν ειναι το πρωτο κριτηριο μου οι αστραγαλοι γι'αυτο και δεν τους κοιταω, αλλα οταν τους ειχα φατσα καρτα με τα ποδια της στους ωμους μου δεν μπορουσα να μην το σχολιασω. Οσον αφορα για την ολοκληρωση που ρωτας νομιζω οτι με την περιγραφη της προαναφερομενης στασης πηρες και την απαντηση σου. Θεωρω ανεπιτρεπτο στο Ζανοσπιτο να μην ολοκληρωσεις, η ταριφα κλασικα στα 80. Και τελος φιλε μου το ζητουμενο δεν ειναι να θελεις κατι και να σου αρνηθει η κοπελα αλλα ο τροπος με τον οποιο επιδιδεται στη μασαζοθεραπεια και εκει η Αλεξανδρα δεν περναει ουτε τη βαση.

rmen7

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν λέμε την ίδια,ειναι παλιά στο ίδρυμα....Καστανή μετρίου υψους,αδύνατη? ειχα κάνει μαζί της πριν 6-8μήνες περίπου....Καλό μασαζ,μέτριο φραππέ.Μέχρι εκεί δυστυχως.....

φραπε η κριστη ????? πλακα μασ κανεισ ρε φιλε ?????????????????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τελικά πώς αλλάζουν τα πράγματα....

Η βραζιλιάνα του μασατζίδικου της ποσειδώνος αποφάσισε να προσθέσει και το αιδίο της στο μενού...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
δεν ειναι το πρωτο κριτηριο μου οι αστραγαλοι γι'αυτο και δεν τους κοιταω, αλλα οταν τους ειχα φατσα καρτα με τα ποδια της στους ωμους μου δεν μπορουσα να μην το σχολιασω. Οσον αφορα για την ολοκληρωση που ρωτας νομιζω οτι με την περιγραφη της προαναφερομενης στασης πηρες και την απαντηση σου. Θεωρω ανεπιτρεπτο στο Ζανοσπιτο να μην ολοκληρωσεις, η ταριφα κλασικα στα 80. Και τελος φιλε μου το ζητουμενο δεν ειναι να θελεις κατι και να σου αρνηθει η κοπελα αλλα ο τροπος με τον οποιο επιδιδεται στη μασαζοθεραπεια και εκει η Αλεξανδρα δεν περναει ουτε τη βαση.
:tits:
μα γιατί αφού ο Νίκος από το βενζινάδικο λέει ότι είναι σούπερ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τελικά πώς αλλάζουν τα πράγματα....

Η βραζιλιάνα του μασατζίδικου της ποσειδώνος αποφάσισε να προσθέσει και το αιδίο της στο μενού...

Mεχρι.....Βραζιλια  χτυπησε η κριση...........Χαρη μαs κανουνε.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πριν μια βδομαδα εκει ηταν
Οτι το κατεχει ουτε συζητηση
Θαθελα να την δοκιμασω διπλο!

Ωωωω! Με ποια παρτενέρ? Εγώ είχα δει μια κοντή αδύνατη μελαχροινή με μακριά μαλλιά! Μου έκανε καλή εντύπωση αλλά δε θυμάμαι όνομα!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Ωωωω! Με ποια παρτενέρ? Εγώ είχα δει μια κοντή αδύνατη μελαχροινή με μακριά μαλλιά! Μου έκανε καλή εντύπωση αλλά δε θυμάμαι όνομα!

αννα , το ονοματακι της.....και ειναι αστερι μικρο, αν σου αρεσουν τα κοκαλιαρικα!! την αλεξανδρα ομως δεν την φτανει με τιποτα :lheel:!! θελει χρονια ακομα :fuck1:!!!!

g(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ενημερωση παρασκευη μεσημερι στο μαγαζι τισ καιτης.. παρελασαν οι μαγια, χριστινα,αντζελα,ειρηνη προτημησα ειρηνη που δεν ειχα δοκιμασει
πολη καλη επιλογη τελικα και μασαζ καλο και μπριζολα καλοψιμενη για ροδελα δεν ροτησα γιατι δεν ασχολουμε τηα την χαναδοκιμασω σιντομα παντος!! :rockon: :rockon:
παιδιά ενημερώνω για κρούσμα χοντρής μούφας στο καιτόσπιτο.έχω πάει αρκετές φορές παλαιότερα με Λάουρα, Μάρσι κτλ όλα καλά. Πρίν κανά 2μηνο είχα περάσει, μου ξεκαθάρισε η σερίφισσα ότι παίζει μόνο μασάζ και φυσικά την έκανα. Είπα λοιπόν να πάω πριν 6 μέρες ξανά την περασμένη Τρίτη. Δεν έκανα κουβέντα καθόλου για προγράμματα διαλέγω Ειρήνη μελαχροινή Βουλγάρα αρκετά καλή σε εμφάνιση και όχι μπριζόλα δεν έπαιξε, ούτε καν φραπέ.Φαντάζομαι στην ίδια αναφέρεται και ο φίλος. Εγώ κάνω μόνο μασάζ και τέτοιες παπαρολογίες μου έλεγε. Τεσπα επειδή 2η φορά πάει πολύ, από μένα μαύρο στο Καιτόσπιτο αν και μου κάνει πολύ εντύπωση αυτή η αλλαγή. Παράξενο και δεν μοιάζω και με μπάτσο..Δε νομίζω τουλάχιστον :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παιδιά ενημερώνω για κρούσμα χοντρής μούφας στο καιτόσπιτο.έχω πάει αρκετές φορές παλαιότερα με Λάουρα, Μάρσι κτλ όλα καλά. Πρίν κανά 2μηνο είχα περάσει, μου ξεκαθάρισε η σερίφισσα ότι παίζει μόνο μασάζ και φυσικά την έκανα. Είπα λοιπόν να πάω πριν 6 μέρες ξανά την περασμένη Τρίτη. Δεν έκανα κουβέντα καθόλου για προγράμματα διαλέγω Ειρήνη μελαχροινή Βουλγάρα αρκετά καλή σε εμφάνιση και όχι μπριζόλα δεν έπαιξε, ούτε καν φραπέ.Φαντάζομαι στην ίδια αναφέρεται και ο φίλος. Εγώ κάνω μόνο μασάζ και τέτοιες παπαρολογίες μου έλεγε. Τεσπα επειδή 2η φορά πάει πολύ, από μένα μαύρο στο Καιτόσπιτο αν και μου κάνει πολύ εντύπωση αυτή η αλλαγή. Παράξενο και δεν μοιάζω και με μπάτσο..Δε νομίζω τουλάχιστον :)

Η  εξηγηση νομιζω οτι πρεπει να δινεται απο την αρχη...Ανεξαρτητα τηs εμφανισηs καποιου ......αυτο μαs ελειπε να περναμε και πασαρελα για χαρη τουs....η ερωτηση πρεπει να ειναι απλη.....προτου μπουμε μεσα και κυριωs προτου ανοιξουμε πορτοφολι....Τι περιλαμβανει το προγραμμα μανδαμ?????........Αν δεν.....χαιρετε!!!.....Και αστεs να το παιζουνε υψηλη διανοηση οι κοπελεs του παρθεναγωγειου που μπερδεψαν την κοπτικη ραπτικη με το μασαζ

g(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η  εξηγηση νομιζω οτι πρεπει να δινεται απο την αρχη...Ανεξαρτητα τηs εμφανισηs καποιου ......αυτο μαs ελειπε να περναμε και πασαρελα για χαρη τουs....η ερωτηση πρεπει να ειναι απλη.....προτου μπουμε μεσα και κυριωs προτου ανοιξουμε πορτοφολι....Τι περιλαμβανει το προγραμμα μανδαμ?????........Αν δεν.....χαιρετε!!!.....Και αστεs να το παιζουνε υψηλη διανοηση οι κοπελεs του παρθεναγωγειου που μπερδεψαν την κοπτικη ραπτικη με το μασαζ
Σωστός, συμφωνώ απολύτως..Αυτό είχα κάνει και την προηγούμενη φορά με τη σερίφισσα μου είπε μόνο μασάζ και την έκανα. Απλά τώρα δοκίμασα με αυτό τον τρόπο μήπως είναι καλύτερα. Μου κάνει εντύπωση γιατί έχω φάει κανονικά μπριζόλα 3 φορές από το εν λόγω παρθεναγωγείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω πάντως να είναι η εμφάνιση το πρόβλημα. Σιγα βέβαια όπως λές πολύ σωστά να μη μας διαλέγουν κιόλας..Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα.Την έχουν δει κάπως μερικές και θέλουν στρώσιμο..Μαγαζιά έτσι κι'αλλιώς υπάρχουν πολλά :)

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευχ φιλε ελπιζω εντος εβδομαδος να παω και θα εχετε ενημερωση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σωστός, συμφωνώ απολύτως..Αυτό είχα κάνει και την προηγούμενη φορά με τη σερίφισσα μου είπε μόνο μασάζ και την έκανα. Απλά τώρα δοκίμασα με αυτό τον τρόπο μήπως είναι καλύτερα. Μου κάνει εντύπωση γιατί έχω φάει κανονικά μπριζόλα 3 φορές από το εν λόγω παρθεναγωγείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω πάντως να είναι η εμφάνιση το πρόβλημα. Σιγα βέβαια όπως λές πολύ σωστά να μη μας διαλέγουν κιόλας..Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα.Την έχουν δει κάπως μερικές και θέλουν στρώσιμο..Μαγαζιά έτσι κι'αλλιώς υπάρχουν πολλά :)

Η παγιδα πιστευω ειναι μεχρι ν ανοιξειs το πορτοφολι........Εκει κολωνουν.......
Αν δειξειs οτι ξερειs τι θελειs και δεν κανειs πισω.......σιγουρα τοχειs κερδισει το παιχνιδι........
Εγω κανω το ιδιο  σαν να ψωνιζα οτιδηποτε αλλο....Πρωτα η συμφωνια  και μετα ο παραs....Αν δεν.....χαιρεταω τον πλατανο!!!!!! κι εκεινεs το χρημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom