αμα σου πώ εγώ όμως απο πότε μπριζολιάζω την θοδώρα θα κλάψεις....
:'( :'( :'( :'( :'(
για αυτό άστο καλύτερα!
αχαχαχαχα!!!!
Καλημέρα και απο μένα συναγωνιστές.Μετά από την χθεσινή σας ενημέρωση κατηφόρισα κι εγώ για Φραντζή 4 γιατί ομολογώ πως την σερίφισα Θεοδώρα την μεγάλη (είναι και η μικρή από Μάρνη εκεί απ'ότι είδα)την είχα αποθημένο εδώ και ένα χρόνο που δεν μου καθόταν με τίποτα όπως και σε όλους λέγοντας πως σταμάτησε την ενεργό δράση.Μπαίνω λοιπόν,με χαιρετάει ευγενικά και απόμακρα όπως πάντα και μου στέλνει τις κοπέλες οι οποίες ομολογουμένως ήταν αρκετές και καλές.Αφού τέλειωσε η παρέλαση της λέω "εσένα μωρό μου" και μου λέει,εγώ δεν δουλεύω,τα κορίτσια μόνο!Την κοιτάω τότε ήρεμος και χαμογελαστός και της λέω,"κοίτα αγάπη μου,αν θυμάσαι καλά και νομίζω ότι θυμάσαι γιατί είσαι γάτα,έχω να έρθω πολύ καιρό εδώ γιατί εκτός του ότι κάποια στιγμή χαλαρώσατε πολύ τις υπηρεσίες σας,γιατί όπως λένε όταν η ψείρα χορτάσει βγαίνει στο γιακά,δεν με συγκινούσε και καμία άλλη εκτός από σένα.Και αφού είχες σταματήσει καιρό,σταμάτησα κι εγώ τις επισκέψεις.Σήμερα όμως έφαγα μία φλασιά και ξαναήρθα μήπως άλλαξες γνώμη,αλλά αφού δεν,αντίο".Και τότε γυρνάει και μου λέει το πολυπόθητο,"θα κάνεις μπανάκι"Καλά είναι περιτό να περιγράψω παρακάτω.Αφενός γιατί όλοι γνωρίζεται πως τρώει ένας άντρας μία γυναίκα που την έχει αποθημένο και αφεταίρου γιατί η Θεοδώρα μέσα στο δωμάτιο πέταξε την στολή της σερίφισας και έγινε μία τρυφερή και υπάκουη στη αρχή γατούλα και μία καυλιάρα σκύλα στη συνέχεια.Οφείλω να ομολογήσω πως το καταευχαριστήθηκα και να ευχαριστήσω για την ενημέρωση από μέρους σας χάρη στην οποία μπόρεσα να έχω την κατάληλη στάση και τουπέ για να πετύχω τον στόχο μου.Άλλωστε το 95% των ενημερώσεων εδώ μέσα είναι πάντα σωστό και αληθινό και αφήνω το 5% για κάποιους οι οποίοι κάνουν κάποια σκόπιμη προώθηση,αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα.Καλό βόλι σε όλους!