Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
καλημερα προς ενημερωση ολων που ενδιαφερονται  η σεριφησα της φρατζη 4  το κανελωνει το ριζογαλο χωρις δευτερη κουβεντα λογω αναδουλειας ολου του καταστηματος  80 ευρο πανε τα νουμερα που ζηταγε και εκανε και την δυσκολη χρονος 40 λεπτα 

επιτέλους σου έκατσε!!! :dancing: :dancing: :dancing: :rockon:
και το πάλεβες ένα χρόνο τώρα!
είδες τι κάνει η οικονομική κρίση?

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Π
καλημερα προς ενημερωση ολων που ενδιαφερονται  η σεριφησα της φρατζη 4  το κανελωνει το ριζογαλο χωρις δευτερη κουβεντα λογω αναδουλειας ολου του καταστηματος  80 ευρο πανε τα νουμερα που ζηταγε και εκανε και την δυσκολη χρονος 40 λεπτα 

Πώς πέρασες;

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα για οσους αρεσει η θοδωρα και εμενα μαρεσει εγω οσες φορες την εχω παρει περναω καλα οπως και χτες

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο η Κρίστυ κάνει μόνο μασάζ και καλό μάλιστα .
Αλλά για τα άλλα συνεχίζουν οι υπόλοιπες με προτίμηση σε Νικολέτα (μία φορά έδωσε και λόκο αλλά όταν ξαναπήγα ΔΕΝ ), μία κοκινομάλα (άνω του μετρίου) και μία ξανθούλα με ειδικότητα σε Τάι μασάζ (body 2 body).
Πάντως εξακολουθεί να είναι ακριβό
ποιο είναι το εν λογο ιδριμα ποθ κανει body 2 body;;;
Το ματζαργιοτάκι είναι;;
σε τι τιμη είναί;;;

Επισκέπτης

ααα καλααααα....εγώ την μπριζολιάζω την σερίφισα από τότε που ήταν εργαζόμενο κορίτσι στη Μάρνης 28!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
ααα καλααααα....εγώ την μπριζολιάζω την σερίφισα από τότε που ήταν εργαζόμενο κορίτσι στη Μάρνης 28!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

αμα σου πώ εγώ όμως απο πότε μπριζολιάζω την θοδώρα θα κλάψεις....
:'( :'( :'( :'( :'(
για αυτό άστο καλύτερα!

αχαχαχαχα!!!! :2funny:

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
μαγκες καλημερα!για θησεως εχουμε κατι?

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος τι γράφει το κουδούνι γιατί την άλλη φορά δεν το βρήκα  :idiot:
Φιλε δεν θυμαμαι τι γραφει γιατι εχω να παω πανω απο χρονο(μετα την ιστορια που ειχα την οποια αναφερα εδω μεσα),αλλα επειδη τα κουδουνια πρεπει να ειναι τεσσερα η πεντε και εκει ειναι καποια γραφεια πρεπει στο κουδουνι να γραφει κατι σχετικο με την ομορφια και οχι την λεξη σπα.

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτό το μπριζολάδικο στη παραλιακην της γλυφας-γλυφαδος γιατι μας τσαμπουνανε ότι δεν είναι φαγαδικο αλλα κρεπερι? ;)δάιμοντ σπα. :rockon:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

και καποιοι αλλοι την μπριζολιαζουν(βρωμισε η τσικνα)εν καιρω θησεως 79 kallithea. ;)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
ποιο είναι το εν λογο ιδριμα ποθ κανει body 2 body;;;
Το ματζαργιοτάκι είναι;;
σε τι τιμη είναί;;;
Ναι το Μαντζαγριωτάκη Καλλιθέα γύρω στα 100-120. Άρα φευ, αν και η ώρα είναι ολόκληρη. Το λένε τάι μασάζ... :2funny: :2funny: :2funny:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Φιλε δεν θυμαμαι τι γραφει γιατι εχω να παω πανω απο χρονο(μετα την ιστορια που ειχα την οποια αναφερα εδω μεσα),αλλα επειδη τα κουδουνια πρεπει να ειναι τεσσερα η πεντε και εκει ειναι καποια γραφεια πρεπει στο κουδουνι να γραφει κατι σχετικο με την ομορφια και οχι την λεξη σπα.

perfume beaute

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
"""η χαλυβδινη σεριφισα είναι η Τατιάνα? Την είχα δει παλιότερα πριν κανένα χρόνο και
ήταν καλό κομμάτι. Συμμετέχει στα τεκτενόμενα ή είναι μόνο πόρτα? Όταν λες να δώσει το ΟΚ
εννοείς και για φραπέ ή μόνο για μπριζόλα? """

Ναι η Τατιανα μεγαλη γατα!!!
Απο οτι ξερω δεν συμμετεχει,καθε πληροφορια δεκτη
Το μαγαζι ειναι κυριως μπριζολερι,μερικες φορες καφετερια και σπανιως
νηστιμο.
Εαν σε μαθει σε κατευθυνει αναλογα με τις ορεξεις σου.
Η κοκκινομαλα που αναφερει ετερος συναγωνιστης ειναι η Ντεμυ η Ντεπυ
πολυ καλο μασαζ με ζουμερη μπριζολα , σε καλη συσκευασια!!!
η τατιανα ειναι μονο πόρτα ...nothing else...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ναι το Μαντζαγριωτάκη Καλλιθέα γύρω στα 100-120. Άρα φευ, αν και η ώρα είναι ολόκληρη. Το λένε τάι μασάζ... :2funny: :2funny: :2funny:

Όπως και να το λένε, παπάρια μασάζ ήταν. Λέω κάποια στιγμή της Τατιάνας αλλάξτε του όνομα γιατί υπάρχουν και πελατάκια που έχουν πάρει το ορίτζιναλ στην Ταυλάνδη και σας κράζουν. Γέλασε αλλά όνομα δεν του άλλαξε...

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.186
Πόντοι
5.345
αμα σου πώ εγώ όμως απο πότε μπριζολιάζω την θοδώρα θα κλάψεις....
:'( :'( :'( :'( :'(
για αυτό άστο καλύτερα!

αχαχαχαχα!!!! :2funny:
Καλημέρα και απο μένα συναγωνιστές.Μετά από την χθεσινή σας ενημέρωση κατηφόρισα κι εγώ για Φραντζή 4 γιατί ομολογώ πως την σερίφισα Θεοδώρα την μεγάλη (είναι και η μικρή από Μάρνη εκεί απ'ότι είδα)την είχα αποθημένο εδώ και ένα χρόνο που δεν μου καθόταν με τίποτα όπως και σε όλους λέγοντας πως σταμάτησε την ενεργό δράση.Μπαίνω λοιπόν,με χαιρετάει ευγενικά και απόμακρα όπως πάντα και μου στέλνει τις κοπέλες οι οποίες ομολογουμένως ήταν αρκετές και καλές.Αφού τέλειωσε η παρέλαση της λέω "εσένα μωρό μου" και μου λέει,εγώ δεν δουλεύω,τα κορίτσια μόνο!Την κοιτάω τότε ήρεμος και χαμογελαστός και της λέω,"κοίτα αγάπη μου,αν θυμάσαι καλά και νομίζω ότι θυμάσαι γιατί είσαι γάτα,έχω να έρθω πολύ καιρό εδώ γιατί εκτός του ότι κάποια στιγμή χαλαρώσατε πολύ τις υπηρεσίες σας,γιατί όπως λένε όταν η ψείρα χορτάσει βγαίνει στο γιακά,δεν με συγκινούσε και καμία άλλη εκτός από σένα.Και αφού είχες σταματήσει καιρό,σταμάτησα κι εγώ τις επισκέψεις.Σήμερα όμως έφαγα μία φλασιά και ξαναήρθα μήπως άλλαξες γνώμη,αλλά αφού δεν,αντίο".Και τότε γυρνάει και μου λέει το πολυπόθητο,"θα κάνεις μπανάκι"Καλά είναι περιτό να περιγράψω παρακάτω.Αφενός γιατί όλοι γνωρίζεται πως τρώει ένας άντρας μία γυναίκα που την έχει αποθημένο και αφεταίρου γιατί η Θεοδώρα μέσα στο δωμάτιο πέταξε την στολή της σερίφισας και έγινε μία τρυφερή και υπάκουη στη αρχή γατούλα και μία καυλιάρα σκύλα στη συνέχεια.Οφείλω να ομολογήσω πως το καταευχαριστήθηκα και να ευχαριστήσω για την ενημέρωση από μέρους σας χάρη στην οποία μπόρεσα να έχω την κατάληλη στάση και τουπέ για να πετύχω τον στόχο μου.Άλλωστε το 95% των ενημερώσεων εδώ μέσα είναι πάντα σωστό και αληθινό και αφήνω το 5% για κάποιους οι οποίοι κάνουν κάποια σκόπιμη προώθηση,αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα.Καλό βόλι σε όλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom