!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
Πριαμος Ηλιουπολη .Στο μπιλλ είναι τούτο? Η μεταμόρφωση?
Πριαμος Ηλιουπολη .Στο μπιλλ είναι τούτο? Η μεταμόρφωση?
ελα μου βγηκες ελπιζω μην μουλιασες μεσα χαχα αστιευομαιΠριαμος Ηλιουπολη .
Πες της να σ στειλει τιποτα νεες φωτο.. Νισαφι πια οι ιδιες κ οι ιδιες απο τοτε που σηκωσε ο παλαιων πατρων το λαβαρο της επαναστασηςΚαλημέρα αγάπες! Σήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . 70€ μια ώρα. Σεξ μεχρι δυο φορές , ελεύθερο στοματικό , Χωρίς πρωκτικό. Τηλ. 6940155704
Να της πω άμεσος !Πες της να σ στειλει τιποτα νεες φωτο.. Νισαφι πια οι ιδιες κ οι ιδιες απο τοτε που σηκωσε ο παλαιων πατρων το λαβαρο της επαναστασης
Σιχαίνεται το στόμα των πελατών αλλά όχι τα γκαβλια τους ....Γιατι ρε μωρο οχι γλωσσοφιλα ?? ....για ξανασκεψου το αφου μαs αρεσει ... ...επισηs ουτε στο διπλο με την φιλη σου γλωσσοφιλα γιοκ ?? .....αν θελειs μωρο ...απανταs ...φιλια και ευχαριστω .. και γλωσσοφιλα .
Γιατί δεν γουστάρω ‘’μωρο’’Γιατι ρε μωρο οχι γλωσσοφιλα ?? ....για ξανασκεψου το αφου μαs αρεσει ... ...επισηs ουτε στο διπλο με την φιλη σου γλωσσοφιλα γιοκ ?? .....αν θελειs μωρο ...απανταs ...φιλια και ευχαριστω .. και γλωσσοφιλα .
Ανατριχιασα ....τι λεs ρε "μπεμπα" ....και μονο με το υφακι και αυτην την απαντηση το εφαγεs το μαυρο ... στο παρελθον και απο κοντα τουλαχιστον ησουν ευγενικη ...καλη συνεχειαΓιατί δεν γουστάρω ‘’μωρο’’
anal γιοκ,Καλημέρα αγάπες μου! Σήμερα από 11.00-22.00 θα είμαι κοντά σας. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Μια ώρα 70€.Σεξ μέχρι 2 φορές, ελ.στοματικό, χωρίς αναλ. Διπλο με την φίλη μου 140€ μια ώρα. Σεξ μέχρι 3 φορές. Λεσβιακό δεν κάνουμε.
Μια χαρα μουναρα εισαι!!!Καλημέρα αγάπες μου! Σήμερα από 11.00-22.00 θα είμαι κοντά σας. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Μια ώρα 70€.Σεξ μέχρι 2 φορές, ελ.στοματικό, χωρίς αναλ. Διπλο με την φίλη μου 140€ μια ώρα. Σεξ μέχρι 3 φορές. Λεσβιακό δεν κάνουμε.
Πως να πιστεψει καποιος οτι αυτη η κωλοτρυπιδαρα δεν κανει αναλ,....Καλησπέρα αγάπες! Σήμερα μέχρι 22.00 είμαι διαθέσιμη. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . Μια ώρα 70€.Σεξ μέχρι δυο φορές, ελ. στοματικό. Χωρίς πρωκτικό.
Ηλιοθεραπεία χωρίς ήλιοΗλιοθεραπεία .