!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
Φιγε απο εδώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε μπαγλαμα νομιζεις οτι μιλας σε χαπατα ...
αληθεια τωρα κανεις πρωκτικο με 50 ευρω ...?
Φιγε απο εδώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε μπαγλαμα νομιζεις οτι μιλας σε χαπατα ...
αληθεια τωρα κανεις πρωκτικο με 50 ευρω ...?
κανε παραπονα στον αντμιν να με διωξει ...Φιγε απο εδώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το translate εχει τετοιο καλο συντακτικο ..?Εγώ καλά κάνω ότι δεν γράφω εδώ τίποτα. Με τέτοια παρέα δεν να μάθεις τίποτα και να νιωθης σαν βλάκας . Είμαι πάνω από αυτό . Εσείς ζήσατε σε αυτό το σάιτ με τα κουτσομπόλες και φασαρίες . Ουστ!!!
Γιατί τόσο κόντρα; τη σας έχει κάνει κακό;κανε παραπονα στον αντμιν να με διωξει ...
εσυ εισαι εδω να δειχνεις τον κωλο σου και να συζηταμε για το πως σε πηδαμε ...
υ.γ
αληθεια τωρα μονο πρωκτικο και ακαποτο απο οτι ειδα με 50 ευρω ...?
διαβασε ποιο πισω και θα καταλαβεις ...Γιατί τόσο κόντρα; τη σας έχει κάνει κακό;
Διάβασα, αλλά ποιος βάζει αγγελίες με όνομα τις και φωτογραφίες τις; και για πιο λόγο; η είναι απλά διαφήμιση;διαβασε ποιο πισω και θα καταλαβεις ...
δεν ξερω ...Διάβασα, αλλά πιος βάζει αγγελίες με όνομα και φωτογραφίες τις; και για πιο λόγο; η είναι απλός διαφήμιση;
Η φίλη μου η Μονικα μια ώριμη γυναίκα από Ρωσία , οπός και εγώ. Όχι ψηλή, ωραίος στήθος , ξανθιά ,χαμογελαστή και παιχνιδιάρα .Μάρτα, η φίλη σου η Monica ποιά είναι?
Aχχχχ αυτή η πολυθρόνααΚαλημέρα αγάπες μου! Σήμερα από 11.00-22.00 θα είμαι κοντά σας. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Μια ώρα 70€.Σεξ μέχρι 2 φορές, ελ.στοματικό, χωρίς αναλ. Διπλο με την φίλη μου 140€ μια ώρα. Σεξ μέχρι 3 φορές. Λεσβιακό δεν κάνουμε.
Καλημέρα και από μένα! Μόλις τώρα εγώ είδα πολυθρόνα .χα χα χα.Aχχχχ αυτή η πολυθρόναα
Καλημέρα κούκλα μ
Χαχα δεν πειράζει κούκλα μουΚαλημέρα και από μένα! Μόλις τώρα εγώ είδα πολυθρόνα .χα χα χα.
καλημεραα κοριτσι μου , πολυ ωραια σουιταΚαλημέρα σε όλους! Σήμερα από 11.00-22.00 θα είμαι κοντά σας. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . Μια ώρα 70€ . Σεξ μέχρι δυο φορές, ελ.στοματικό . Χωρίς πρωκτικό . Τηλ. 6940155704
Έτοιμηηηη για κατάδυση το κορίτσιιιιΚαλησπέρα!
Στο μπιλλ είναι τούτο? Η μεταμόρφωση?Καλησπέρα!