ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
απο εμφανιση μια χαρα ειναι αλλα δεν δινει φιλια και αυτο ειναι μειονεκτημα οσον αφορα τις υπηρεσιες τηςΜια χαρα μουναρα εισαι!!!
απο εμφανιση μια χαρα ειναι αλλα δεν δινει φιλια και αυτο ειναι μειονεκτημα οσον αφορα τις υπηρεσιες τηςΜια χαρα μουναρα εισαι!!!
καλά...τι έβγαλε ο τύπος??? μιλάμε σοβατίζει πολυκατοικία όχι μαλακίες...Καλημέρα σε όλους! Σήμερα είμαι διαθέσιμη από 12.00-22.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. 70€ μια ώρα. Σεξ μέχρι δυο εκτόνωση, ελ στοματικό. Χωρίς πρωκτικό. Τηλ. 6940155704.
pio hotel ειναι?Καλημέρα σε όλους! Σήμερα από 11.00-22.00 είμαι διαθέσιμη . Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Μια ώρα 70€. Σεξ μέχρι 2 εκτόνωση, ελ.στοματικό . Χωρίς αναλ. Τηλ. 6940155704
Καλημέρα κούκλα μου καλή εβδομάδα. Φιλάκια δίνεις;Καλημέρα, καλημέρα σε όλους!!! Σήμερα από 11.00-22.00 θα είμαι κοντά σας! Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Μια ώρα 70€. Σεξ μέχρι δυο εκτόνωση , ελ.στοματικό. Χωρίς πρωκτικό. Τηλ. 6940155704.
Μπιλλ και Πριβε Μεταξουργείο , Ολυμπικ Φάληρο , Πριαμος Παγκρατι ,Πριαμος Ηλιουπολη,Κρεολή και Μιράντα Γλυφαδα.pio hotel ειναι?
Καλημέρα ! Φιλία δεν δίνω .Καλημέρα κούκλα μου καλή εβδομάδα. Φιλάκια δίνεις;
Έτσι ξαφνικά έμαθε άπταιστα Ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη και απαντά και ειρωνικά και τσαμπουκαλεμένα!!!Ανατριχιασα ....τι λεs ρε "μπεμπα" ....και μονο με το υφακι και αυτην την απαντηση το εφαγεs το μαυρο ... στο παρελθον και απο κοντα τουλαχιστον ησουν ευγενικη ...καλη συνεχεια
Φιλάκια δίνεις κούκλα μου;Καλημέρα αγάπες! Σήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Τηλ. 6940155704
Φιλάκια δίνεις κούκλα μου;
Δεν είναι δικό σου το νήμα ...το αγόρασες....στο μπου και σε όλους ανήκει το νήμαΕγώ στην νήμα μου ρώτησα συμβουλές , όχι να ανοίξουμε κουβέντα . Τι γράφω και πως γράφω .
Σίγουρα δεν κάνεις ΑΝΑΛ?Καλημέρα αγάπες! Σήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Τηλ. 6940155704
Καπνίζεις χόρτα;Οκ με γλωσσοφιλλα και πρωκτικό πόσο είναι το δωράκι
Εγώ ξέρω τα χόρτα τώρα καλοκαίρι τα τρώμε σαν σαλάτα ...και ψάρι ...πως σου ειρθε αυτό καπνιζοντε τα χόρταΚαπνίζεις χόρτα;