Νέα

Μαρόκο - Μαρακές, η Pattaya του αραβικού κοσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Λευκορωσία πως θα πας τυπε ; Μέσω Πολωνίας οδικώς;

narwhal48353

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς λίγα αγγλικά έως καθόλου
Γαλλικά μιλάνε
Άλλο το Μαρόκο άλλη η Λευκορωσία ...εντελώς διαφορετικό τοπίο ..
Σαν περίεργη φύση Μαρόκο αρκεί να βγεις στον Άτλαντα κ έρημο
Λευκορωσία πιο ωραίες γυναίκες
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πρακτικά θα εξαρτηθεί από την εποχή που θα εχω ελευθερο χρονο να πάω.
Από οικονομικό ποια από τις 2 χώρες ειναι ποιο φθηνές;

Τελευταία τροποποίηση:

narwhal48353

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Λευκορωσία πως θα πας τυπε ; Μέσω Πολωνίας οδικώς;
Δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα παω λευκορωσία αλλά αεροπορικώς από ελλάδα. Θα ειναι ταλαιπωρία βέβαια αλλά από την άλλη λέω να κάτσω κανένα μήνα. Δεν το εχω ψάξει ακόμα αρκετά γιατί δεν ξέρω ημερομηνίες. Αν ειμαι ελευθερος μαρτιο θα πάω μαρόκο που θα εχει ζέστη ενώ φαντάζομαι λευκορωσία θα εχει πολύ κρύο. Αν ειμαι ελευθερος μαιο ή ιούνιο θα πάω λευκορωσία που θα εχει ζέστη ενώ μαρόκο φαντάζομαι θα εχει πολύ ζέστη

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πρακτικά θα εξαρτηθεί από την εποχή που θα εχω ελευθερο χρονο να πάω.
Από οικονομικό ποια από τις 2 χώρες ειναι ποιο φθηνές;
Αεροπορικά πιο φτηνά Μαρόκο
Γκόμενες πάλι Μαρόκο
Στα υπόλοιπα το ίδιο .
Απλώς ίσως φύγουν παραπάνω λεφτά Μαρόκο αν κάνεις τουρ Ατλάντα κ Σαχάρα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.540
Πόντοι
11.146
Αεροπορικά πιο φτηνά Μαρόκο
Γκόμενες πάλι Μαρόκο
Στα υπόλοιπα το ίδιο .
Απλώς ίσως φύγουν παραπάνω λεφτά Μαρόκο αν κάνεις τουρ Ατλάντα κ Σαχάρα
....αρχοντα, Μαρακες ή Καζαμπλανκα εχει περισσοτερη ποικιλια κ προσφορα σε κοριτσια, εννοω επαγγελματιες (ανεξαρτητες ή γραφειατες) κ οχι απο εφαρμογες γνωριμιων?
Επισης απευθειας πτησεις υπαρχουν (χωρις να πουλησουμε κανα νεφρο) ή μονο τρανζιτ με μεγαλους χρονους αναμονης.
Για διαμονη, τα AirBnB εχουν τους ιδιους περιορισμους κ ελεγχους στις "φιλοξενουμενες" μας οπως τα ξενοδοχεια?
Μεταφορες, τα ταξι κ οι ταξιτζηδες ειναι αξιοπιστοι κ ποσο πανω-κατω το κομιστρο για μια φυσιολογικη διαδρομη.
:hi:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
....αρχοντα, Μαρακες ή Καζαμπλανκα εχει περισσοτερη ποικιλια κ προσφορα σε κοριτσια, εννοω επαγγελματιες (ανεξαρτητες ή γραφειατες) κ οχι απο εφαρμογες γνωριμιων?
Επισης απευθειας πτησεις υπαρχουν (χωρις να πουλησουμε κανα νεφρο) ή μονο τρανζιτ με μεγαλους χρονους αναμονης.
Για διαμονη, τα AirBnB εχουν τους ιδιους περιορισμους κ ελεγχους στις "φιλοξενουμενες" μας οπως τα ξενοδοχεια?
Μεταφορες, τα ταξι κ οι ταξιτζηδες ειναι αξιοπιστοι κ ποσο πανω-κατω το κομιστρο για μια φυσιολογικη διαδρομη.
Ταξί από 2-3-ως 7-8 ευρώ.
Αεροδρόμιο κέντρο 12 ευρώ

Airbnb καλύτερα διότι δεν υπάρχει περιορισμός
Αν κλείσεις χοτελ μόνο μη μαροκανα μπορεί να μπει στο δωμάτιο σου άρα κλείνεις κ δεύτερο για αυτήν
Καλύτερα σε ασφαλές συνοικία. Όπως gueliz για Airbnb

Αεροπορικά νομίζω υπάρχει Αθήνα Ιταλία κ Μαρόκο ηεσω Βρυξελλών με ryanair. .
Εγώ γύρισα μέσω Ουκρανίας διότι έμεινα ελάχιστα εκεί στην Οδησσό.
Φυσικά τα αεροπορικά αλλάζουν κάθε μήνα

Τώρα από φαγητό 5-7 ευρώ οιμμεριδες σε εστιατόρια κ χρησιμοποιούν πολύ αποξηραμένα φρούτα στα φαγητά τους κ κρέατα
Καλουτσικη κουζίνα

Στο θέμα γκόμενες η Καζαμπλάνκα κ πιο πολλές ιερόδουλες κ μεγαλύτερη πόλη αλλά πιο μακριά από τα τουριστικα αξιοθέατα.

Φυσικά κ στο gueliz Marrakech έχει πολύ μουνι μέσω τιντερ αλλά μασατζηδικα γαμιστρωνες

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.540
Πόντοι
11.146

Αν κλείσεις χοτελ μόνο μη μαροκανα μπορεί να μπει στο δωμάτιο σου άρα κλείνεις κ δεύτερο για αυτήν

Τώρα από φαγητό 5-7 ευρώ οιμμεριδες σε εστιατόρια κ χρησιμοποιούν πολύ αποξηραμένα φρούτα στα φαγητά τους κ κρέατα
Καλουτσικη κουζίνα

Στο θέμα γκόμενες η Καζαμπλάνκα κ πιο πολλές ιερόδουλες κ μεγαλύτερη πόλη αλλά πιο μακριά από τα τουριστικα αξιοθέατα.

Φυσικά κ στο gueliz Marrakech έχει πολύ μουνι μέσω τιντερ αλλά μασατζηδικα γαμιστρωνες
thanks thank you gif GIF

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα παω λευκορωσία αλλά αεροπορικώς από ελλάδα. Θα ειναι ταλαιπωρία βέβαια αλλά από την άλλη λέω να κάτσω κανένα μήνα. Δεν το εχω ψάξει ακόμα αρκετά γιατί δεν ξέρω ημερομηνίες. Αν ειμαι ελευθερος μαρτιο θα πάω μαρόκο που θα εχει ζέστη ενώ φαντάζομαι λευκορωσία θα εχει πολύ κρύο. Αν ειμαι ελευθερος μαιο ή ιούνιο θα πάω λευκορωσία που θα εχει ζέστη ενώ μαρόκο φαντάζομαι θα εχει πολύ ζέστη
Λευκορωσία πιστεύεις ότι θα μπεις ; Έχεις κάνει ή θα κάνεις προετοιμασία από dating ή θα πας σε πληρωμένο ;

narwhal48353

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Τι εννοεις αν θα μπω; Από οτι ειδα μπορουν πολιτες ΕΕ να μπουν.
Δεν θα παω πληρωμενο. Προετοιμασία μεσω tinder κανενα 2βδομαδο πριν πάω

narwhal48353

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0

Καλουτσικη κουζίνα

Μου δημιουργηθηκε μια απορία. Αφού δεν μιλάνε αγγλικά πως συνενοηθηκες μεσω tinder?

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.263
Πόντοι
1.011
Η AEGEAN έχει απευθειας πτήσεις για Μαρακές νομίζω 2 φορές την εβδομάδα και σχετικά λογικές τιμές.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.658
Πόντοι
6.056
Σκληρέ χύστη βολκάνο .... επειδή έχω και κολλητό έναν ... γαμπρό μαροκινής ...
νέο παιδί (όταν έγινε η χούντα το 1967) ....

αποικιακά στέκια με γαλλική εσάνς, έχει παντού στο μαρόκο ;
Ξύδια πίνουμε εμφανώς ή στα μουλωχτά ;;;

Αγαθοεργίες εκεί ... γίνονται εύκολα σε άπορα κοράσια ;

Υ.Γ. Το πρώτο γκρουπ από τεμάχια που έβαλες φωτό , ήταν όλες βερβερίνες ... όχι αραβομαροκινές ;
Κάνω λάθος ; Ποιές οι αναλογίες ;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Σκληρέ χύστη βολκάνο .... επειδή έχω και κολλητό έναν ... γαμπρό μαροκινής ...
νέο παιδί (όταν έγινε η χούντα το 1967) ....

αποικιακά στέκια με γαλλική εσάνς, έχει παντού στο μαρόκο ;
Ξύδια πίνουμε εμφανώς ή στα μουλωχτά ;;;

Αγαθοεργίες εκεί ... γίνονται εύκολα σε άπορα κοράσια ;

Υ.Γ. Το πρώτο γκρουπ από τεμάχια που έβαλες φωτό , ήταν όλες βερβερίνες ... όχι αραβομαροκινές ;
Κάνω λάθος ; Ποιές οι αναλογίες ;
Πίνεις Ξυδιά άνετα αρκεί να το έχεις βρει ..κ σε ξενοδοχείο πίνεις αλλά κ σε κλαμπακια...
Αραβισσες είναι στο Μαρακές ...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.360
Πόντοι
456
Ο τύπος έχει κάνει σκοπό της ζωής του να πηδήξει ένα μουνι σε κάθε χώρα του κόσμου.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Οι Μαροκινες στο τιντερ δεν κάνουν εύκολα ματς και απ' ότι κατάλαβα από τις φώτο σε κάποια προφίλ ψάχνουν για σπόνσορα και μάλιστα δυνατό για ταξίδια ακόμη κι αυτές που είναι 6αρο7αρια.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Οι Μαροκινες στο τιντερ δεν κάνουν εύκολα ματς και απ' ότι κατάλαβα από τις φώτο σε κάποια προφίλ ψάχνουν για σπόνσορα και μάλιστα δυνατό για ταξίδια ακόμη κι αυτές που είναι 6αρο7αρια.
Ε πουλά παραμύθι ότι θα τις πας εκεί που θέλουν ...δεν κοστίζει τίποτα το παραμύθι
Ξέρεις πόσες έχω υποσχεθεί βενετιες και ρωμες ;;;
Το παν είναι να ακούσουν αυτό που θέλουν
Για ματς τιντερ μόνο gold tinder που σε ανεβάζει στον αλγόριθμο αλλιώς είμαι άχρηστο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Ε πουλά παραμύθι ότι θα τις πας εκεί που θέλουν ...δεν κοστίζει τίποτα το παραμύθι
Ξέρεις πόσες έχω υποσχεθεί βενετιες και ρωμες ;;;
Το παν είναι να ακούσουν αυτό που θέλουν
Για ματς τιντερ μόνο gold tinder που σε ανεβάζει στον αλγόριθμο αλλιώς είμαι άχρηστο
Εννοείται Gold ή Premium (αν έχεις ήδη κάνει 1 μήνα gold & τερματίσεις κάποια στιγμή το gold , σου κάνει προσφορά στην ίδια τιμή με Γκολντ το πριμιουμ).
Θα το δοκιμάσουμε και το ψέμα. Αν έχουν φάει παραμύθι δεν την πατάνε ξανά.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Εννοείται Gold ή Premium (αν έχεις ήδη κάνει 1 μήνα gold & τερματίσεις κάποια στιγμή το gold , σου κάνει προσφορά στην ίδια τιμή με Γκολντ το πριμιουμ).
Θα το δοκιμάσουμε και το ψέμα. Αν έχουν φάει παραμύθι δεν την πατάνε ξανά.
Δείξε όμως μονιμότητα κ όχι τουρίστας
Πχ καλό είναι Airbnb στο guilez γειτονιά ...δείξε ότι θα ζήσεις εκεί κ ότι ξεκινάς μπίζνες κάτι σχετικόε τη δουλειά σου πχ αν πουλάς μανταρίνια ότι θα συνεργαστεί για Εμπορειό χονδρική με την τάδε ντόπια εταιρία φυσικών χυμών ....γκουγκλαρε κ δες ποιες τοπικές εταιρείες κάνουν χυμούς ...

Γενικά δείξε ότι ήρθες για να ζήσεις...πέταξε κ παραμύθια

Τον έμπορο κ το μουνι πρώτα το τρως στο παραμύθι .

Πες θέλω σοβαρή σχέση κλπ ...
Χωρίς αυτά εδώ μόνο στην υποσαχάρια Αφρική γαμας πλεον το έτος 2025

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom