Νέα

Μαρόκο - Μαρακές, η Pattaya του αραβικού κοσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

narwhal48353

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς λίγα αγγλικά έως καθόλου
Γαλλικά μιλάνε
Άλλο το Μαρόκο άλλη η Λευκορωσία ...εντελώς διαφορετικό τοπίο ..
Σαν περίεργη φύση Μαρόκο αρκεί να βγεις στον Άτλαντα κ έρημο
Λευκορωσία πιο ωραίες γυναίκες
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πρακτικά θα εξαρτηθεί από την εποχή που θα εχω ελευθερο χρονο να πάω.
Από οικονομικό ποια από τις 2 χώρες ειναι ποιο φθηνές;

Τελευταία τροποποίηση:

narwhal48353

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Λευκορωσία πως θα πας τυπε ; Μέσω Πολωνίας οδικώς;
Δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα παω λευκορωσία αλλά αεροπορικώς από ελλάδα. Θα ειναι ταλαιπωρία βέβαια αλλά από την άλλη λέω να κάτσω κανένα μήνα. Δεν το εχω ψάξει ακόμα αρκετά γιατί δεν ξέρω ημερομηνίες. Αν ειμαι ελευθερος μαρτιο θα πάω μαρόκο που θα εχει ζέστη ενώ φαντάζομαι λευκορωσία θα εχει πολύ κρύο. Αν ειμαι ελευθερος μαιο ή ιούνιο θα πάω λευκορωσία που θα εχει ζέστη ενώ μαρόκο φαντάζομαι θα εχει πολύ ζέστη

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.459
Πόντοι
26.141
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πρακτικά θα εξαρτηθεί από την εποχή που θα εχω ελευθερο χρονο να πάω.
Από οικονομικό ποια από τις 2 χώρες ειναι ποιο φθηνές;
Αεροπορικά πιο φτηνά Μαρόκο
Γκόμενες πάλι Μαρόκο
Στα υπόλοιπα το ίδιο .
Απλώς ίσως φύγουν παραπάνω λεφτά Μαρόκο αν κάνεις τουρ Ατλάντα κ Σαχάρα

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.988
Πόντοι
11.146
Αεροπορικά πιο φτηνά Μαρόκο
Γκόμενες πάλι Μαρόκο
Στα υπόλοιπα το ίδιο .
Απλώς ίσως φύγουν παραπάνω λεφτά Μαρόκο αν κάνεις τουρ Ατλάντα κ Σαχάρα
....αρχοντα, Μαρακες ή Καζαμπλανκα εχει περισσοτερη ποικιλια κ προσφορα σε κοριτσια, εννοω επαγγελματιες (ανεξαρτητες ή γραφειατες) κ οχι απο εφαρμογες γνωριμιων?
Επισης απευθειας πτησεις υπαρχουν (χωρις να πουλησουμε κανα νεφρο) ή μονο τρανζιτ με μεγαλους χρονους αναμονης.
Για διαμονη, τα AirBnB εχουν τους ιδιους περιορισμους κ ελεγχους στις "φιλοξενουμενες" μας οπως τα ξενοδοχεια?
Μεταφορες, τα ταξι κ οι ταξιτζηδες ειναι αξιοπιστοι κ ποσο πανω-κατω το κομιστρο για μια φυσιολογικη διαδρομη.
:hi:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.459
Πόντοι
26.141
....αρχοντα, Μαρακες ή Καζαμπλανκα εχει περισσοτερη ποικιλια κ προσφορα σε κοριτσια, εννοω επαγγελματιες (ανεξαρτητες ή γραφειατες) κ οχι απο εφαρμογες γνωριμιων?
Επισης απευθειας πτησεις υπαρχουν (χωρις να πουλησουμε κανα νεφρο) ή μονο τρανζιτ με μεγαλους χρονους αναμονης.
Για διαμονη, τα AirBnB εχουν τους ιδιους περιορισμους κ ελεγχους στις "φιλοξενουμενες" μας οπως τα ξενοδοχεια?
Μεταφορες, τα ταξι κ οι ταξιτζηδες ειναι αξιοπιστοι κ ποσο πανω-κατω το κομιστρο για μια φυσιολογικη διαδρομη.
:hi:
Ταξί από 2-3-ως 7-8 ευρώ.
Αεροδρόμιο κέντρο 12 ευρώ

Airbnb καλύτερα διότι δεν υπάρχει περιορισμός
Αν κλείσεις χοτελ μόνο μη μαροκανα μπορεί να μπει στο δωμάτιο σου άρα κλείνεις κ δεύτερο για αυτήν
Καλύτερα σε ασφαλές συνοικία. Όπως gueliz για Airbnb

Αεροπορικά νομίζω υπάρχει Αθήνα Ιταλία κ Μαρόκο ηεσω Βρυξελλών με ryanair. .
Εγώ γύρισα μέσω Ουκρανίας διότι έμεινα ελάχιστα εκεί στην Οδησσό.
Φυσικά τα αεροπορικά αλλάζουν κάθε μήνα

Τώρα από φαγητό 5-7 ευρώ οιμμεριδες σε εστιατόρια κ χρησιμοποιούν πολύ αποξηραμένα φρούτα στα φαγητά τους κ κρέατα
Καλουτσικη κουζίνα

Στο θέμα γκόμενες η Καζαμπλάνκα κ πιο πολλές ιερόδουλες κ μεγαλύτερη πόλη αλλά πιο μακριά από τα τουριστικα αξιοθέατα.

Φυσικά κ στο gueliz Marrakech έχει πολύ μουνι μέσω τιντερ αλλά μασατζηδικα γαμιστρωνες

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.988
Πόντοι
11.146
Ταξί από 2-3-ως 7-8 ευρώ.
Αεροδρόμιο κέντρο 12 ευρώ

Airbnb καλύτερα διότι δεν υπάρχει περιορισμός
Αν κλείσεις χοτελ μόνο μη μαροκανα μπορεί να μπει στο δωμάτιο σου άρα κλείνεις κ δεύτερο για αυτήν
Καλύτερα σε ασφαλές συνοικία. Όπως gueliz για Airbnb

Αεροπορικά νομίζω υπάρχει Αθήνα Ιταλία κ Μαρόκο ηεσω Βρυξελλών με ryanair. .
Εγώ γύρισα μέσω Ουκρανίας διότι έμεινα ελάχιστα εκεί στην Οδησσό.
Φυσικά τα αεροπορικά αλλάζουν κάθε μήνα

Τώρα από φαγητό 5-7 ευρώ οιμμεριδες σε εστιατόρια κ χρησιμοποιούν πολύ αποξηραμένα φρούτα στα φαγητά τους κ κρέατα
Καλουτσικη κουζίνα

Στο θέμα γκόμενες η Καζαμπλάνκα κ πιο πολλές ιερόδουλες κ μεγαλύτερη πόλη αλλά πιο μακριά από τα τουριστικα αξιοθέατα.

Φυσικά κ στο gueliz Marrakech έχει πολύ μουνι μέσω τιντερ αλλά μασατζηδικα γαμιστρωνες
thanks thank you gif GIF

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
287
Πόντοι
36
Δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα παω λευκορωσία αλλά αεροπορικώς από ελλάδα. Θα ειναι ταλαιπωρία βέβαια αλλά από την άλλη λέω να κάτσω κανένα μήνα. Δεν το εχω ψάξει ακόμα αρκετά γιατί δεν ξέρω ημερομηνίες. Αν ειμαι ελευθερος μαρτιο θα πάω μαρόκο που θα εχει ζέστη ενώ φαντάζομαι λευκορωσία θα εχει πολύ κρύο. Αν ειμαι ελευθερος μαιο ή ιούνιο θα πάω λευκορωσία που θα εχει ζέστη ενώ μαρόκο φαντάζομαι θα εχει πολύ ζέστη
Λευκορωσία πιστεύεις ότι θα μπεις ; Έχεις κάνει ή θα κάνεις προετοιμασία από dating ή θα πας σε πληρωμένο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom