εγω ειπα οτι σε καποια φαση θα ξεφυγει η κουβεντα κ θα χαθει το νοημα αλλα ποιος με ακουει.......παμε λοιπον
1)δεν ξεκατηνιασα καμια κ κανεναν αντιθετα με εσενα που προ ημερων ειπες τα αλογιστα για αλλο ατομο το οποιο κι ολας ισχυριζετε οτι ουτε καν σε ξερει
2)δεν ανεφερα το τι εκανα με φιλη σου απλα ειπα οτι η συγκεκριμενη εχει ριξει την τιμη της στο μισο απο οσο επερνε στην προ κριση εποχη αλλα επειδη δεν εχεις να σχολιασεις κατι σ'αυτο τσαμπουνας αλλα λογια να αγαπιομαστε
3)για το αν αισθανεσαι η οχι κουβας στ' @@ μας κ μας κωστης παλαμας (αν τον ξερεις που αμφιβαλλω) κ επειδη εισαι κ τεραστια προσωπικοτητα κ σε ενδιαφερει η ποιοτητα κ οχι η ποσοτητα δε θυμαμαι οταν ξεκατηνιασες εσυ το αλλο το ατομο να λεγανε αυτα τα λιγα ατομα που εχουν να λενε για τη μπεσα σου τιποτα αλλα τωρα ξαφνηκα υπαρχουν ατομα που διατυμπανιζουν για τη μπεσα της μαρκελας κ λενε ΜΑΡΚΕΛΑ Η ΜΠΕΣΑΤΗ (μη χεσω)
4)επειδη ουτε θεορω εαυτο καποιον ουτε το παιζω εξυπνος κ φυσικα ουτε τσιμπουκια δε μπορω να κανω μαζι σου γιατι κ να το θελα μαλλον θα κοστιζαν ακριβα τα μαθηματα σου επειδη μαλλον θα πληρωνα κ μαθηματα μπεσας σε πληροφψρψ αγαπητη μπεσατη μαρκελα οτι πριν καν σε ρωτησω ποσα περνεις σε κατιδιαν μυνημα κ μου πεις οτι ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ 60 Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ κ σε προκαλω αν θες να βγεις κ να με διαψευσεις κ επειδη ειμαι κ γω λιγο πουτανα πριν σε ρωτησω σου ειχα τηλεφωνησει κ μου ειχες πει αλλη τιμη 70 αρα αλλο 60 κ αλλο 70 αλλα για σενα αυτη τη τεραστια προσωπικοτητα τη μαρκελα τη μπεσατη δεν παιζουν ρολο αυτα τα 10 ευρο επειδη εχεις κ πολυ μπεσα να ξερεις ομως αγαπητη οτι ουτε κ για μενα εχουν στα @@ μου κ μενα αλλα εχει κοσμο που τα υπολογιζει αυτα τα γαμημενα 10 ευρο κ ειναι πολυς ο κοσμος ειναι ο κοσμος αυτος που ζει οντως στην ελλαδα της κρισης την πραγματικη κ οχι αυτη που απλα γραφεις εσυ κ γω συμπερασμα μαλλον εισαι αρκετα φιλοχρηματη μαρκελα μπεσατη
5)επειδη εκανα τιν κρητικη μου κ διατυπωσα την εμπειρια μου με μια την οποια εσυ θεορεις εκ των κορυφαιων στην αθηνα κ εγω θεορω απατη δε σημαινειοτι εχεις δικιο εσυ αλλωστε εγω ειχα εμπειρια μαζι με το ατομο αυτο εσυ απλα σαν φιλαρακι σου που απ'οτι καταλαβα ειναι το πολυ πολυ να πηγες κ να αλληλο
κ να ανταλλαξατε μεταξυ σας τα μυστικα της δουλεια σας που τοσο καλα κανετε
και κατι τελευταιο επειδη δεν εχει κ πολυ καιρο που ανοιχτηκε το μαρκελατρ για να μη μπερδευοντε μερικοι καινουριοι επειδη βλεπουν 42 σελιδες δεν εχει πολυ καιρο λοιπον κ στο ξαναειπα μπεσατη εσενα να μην ανοιγεσαι πολυ κ περνεις αερα γτ εδω μεσα ειναι σαιτ που συλλεγουμε ολοι μας πληροφοριες αν θες να πεις κατι που δεν συμφωνεις η αν κατι σε αδικει εχεις καθε δικαιομα να το κανεις αλλα τα υπολοιπα που κανεις αν νομιζεις οτι θα περνανε ετσι εισαι πολυ γελασμενη οταν πρωτοηρθες κ αρχισες λοιπον να γραφεις ησουν με την ουρα μεσα στα σκελια μαζεμενη κ ευγενικη κ ναι και μα κ μου κ τωρα ξαφνικα νομιζεις επειδη γραφουμε εδω κ κανουμε χαβαλε καποιες φορες κ μιλαμε οτι δε θα μπορουμε να πουμε εμεις τη γνωμη μας κ θα φοβηθουμε εσενα τη μπεσατη μη χεσω...ασε μας κουκιτσα μου που στην αρχη βγηκες κ ειπες ντροπαλη ντροπαλη ε ναι νομιζω η κρηρικη μας κανει καλητερους ανθρωπους κ ειναι παντα ευπροσδεκτη για μενα κ προσαθω να βγαλω μια ακρη με τις τιμες σου που απ'οτι φενεται αλλες τσαμπουνας εδω κ αλλες εκει κ αντι να βγεις κ να πεις οχι ρε μαλακα τοσα ειναι καθεσαι κ μου το παιζεις εξυπναδα κ βαθυστοχαστο πνευμα αντε γιατι πολυ αερα νομιζουν μερικες οτι εχουν παρει