Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
θελεις  να μου πεις οτι εμεις οι ελληνιδες τρανσ ειμαστε μπαζα κ αντροφερνουμε κ οτι ειμαστε λιγες μπροστα στις ξενες? σορρυ αυτο δε μπορω να το δεχτω, στην ελλαδα το επιπεδο των τρανσ ειναι πολυ ανεβασμενο , εχω ταξιδεψει κ εχω δουλεψει εξωτερικο κ μπορω να εχω αποψη.
τα υπολοιπα με βαση την κατασταση τησ χωρας μας κ φυσικα τα ασπαζομαι.
Παμελα...αν διαβασεις καλυτερα τι εχω γραψει θα δεις οτι δεν ειπα οτι ειστε μπαζα και δε μιλησα για σενα προς Θεου,αλλα να ξερεις οτι τρανς στην Ελλαδα δεν ειναι μονο οσες ειναι εδω στο <<bourdela.com>> εχει κι εξω απο εδω που ειναι,οχι μπαζα γιατι προσβαλω τα μπαζα αν τις χαρακτηρισω ετσι...ειναι τριμπουρδελα και χαλια...αν και πααααρα πολλες απο αυτες διαφημιζονται στα site αλλα διολου με απασχολει...και για να μην μπερδευομαστε εσυ εισαι κουκλα...να δω ποτε θα σου ερθω νασε δοκιμασω...!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
για το  :cum: είσαι και για τίποτε αλλο μαρκελα...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
τρελοκοριτσο μαρκελα επειδη τεινει να ξεφυγει η κουβεντα απο την ουσια κ να ασχολουμαστε παλι με τηγανιτες στο τελος σου λεω οτι σε προσωπικη μας κουβεντα σε ρωτησα ποσο παει κ μου ειχες πει μια τιμη η οποια δε συμβαδιζει με τις τιμες που ανεφερε ο συναγωνιστης..δεν ειπα καπου ποσο μου ειπες κ δεν εχω πει κατι που να σε θυγει πλην του οτι δε συναδουν οι τιμες που ανεφερε πιο πανω ο συναγωνιστης με αυτα που λεγαμε αλλα επειδη με βγαζεις σκαρτο ομως κ μου λες οτι εχεις μπεσα αρα δηλαδη εγω δεν εχω κατα τα λεγομενα σου σου θυμιζω οτι οχι πολυ παλια απλα πριν μερικες μερες αν κοιταξεις εσυ που εχεις μπεσα μαλιοτραβιοσουν με αλλο ατομο εδω λεγοντας οτι εχεις προηγουμενα μαζι του κατανομαζοντας το επαγγελμα του κ παει λεγοντας...δε μπορω να καταλαβω γιατι οταν κανουμε μια νιξη για κατι το οποιο σηκωνει κουβεντα πρεπει σονι κ καλα να αρπαζεστε οπως επισης δε δεχομαι αυτες τις κουβεντες του στυλ κ γω ζω στην ελλαδα της κρισης κ τετοια .. μα κ γω ζω κ ολοι οι υπολοιποι που κολλαει αυτο κ το αναφερεις??????θελω να πω οτι δειχνει σαν να κανεις χαρη οτι ναι κ γω ζω εδω κ ξερω τι γινεται κ μπλα μπλα μπλα...σε πληροφορω οτι για μενα δεν ξερεις 100% που βρισκεσαι αν εχεις αυτες τις τιμες αλλα αυτο ειναι καθαρα δικο μου συμπερασμα οπως επισης μπορεις να ρωτησεις κ την φιλη σου αν κ θα ξερεις το ποσο περνει η οποια εχει κανει οντως 50% σκοντο κ το λεω με σιγουρια γιατι την εχω πρωτοπαρει απο πολυ παλια σε προ κριση εποχη εκτος κ αν θεορεις οτι εισαι the best η κ γω δε ξερω τι οποτε το θεμα αλλαζει κ δε μπορω να σου πω κατι γι αυτο εγω προσωπικα.....καλη σου μερα κ σε σενα μαρκελα
αυτο λεγεται κανονικο ξεκατινιασμα πρωτον....
δευτερον οι ερωτικες σου περιπτιξεις με "φιλες μου" δεν μου εξιταρουν τη δικη μου λιμπιντο...
τριτον ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΑΣ, ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΑΠΟ  ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κ ΑΣ ΕΧΩ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...

οσο για το αν ειμαι best   η οχι δε θα μπω καν στο κοπο να σου απαντησω διοτι για σενα  μαλλον ειμαστε ολες λιγες, εσυ πας μ εξωτικες μονο καλονες αλλου μεγεθους...  δεν μπορω να ξεχασω βλεπεις οτι εδω κ 2 χρονια καθεσαι κ λες τα χειροτερα για συγκεκριμενη κοπελα που κατ εμενα ειναι τοπ σ εμφανιση χαρακτηρα κ υπηρεσιεσ, μεχρι κ οτι δεν εχει στηθος διαδιδεις κ αυτο δεν ισχυει.

μην κανεισ πολυ τον εξυπνο κ τη ροζιτα σοκου ως κριτης , διοτι τα τσιμπουκια τα κανω μονη μου δεν τα κανουμε μαζι για να μου κανεισ κ μαθημα...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Παμελα...αν διαβασεις καλυτερα τι εχω γραψει θα δεις οτι δεν ειπα οτι ειστε μπαζα και δε μιλησα για σενα προς Θεου,αλλα να ξερεις οτι τρανς στην Ελλαδα δεν ειναι μονο οσες ειναι εδω στο <<bourdela.com>> εχει κι εξω απο εδω που ειναι,οχι μπαζα γιατι προσβαλω τα μπαζα αν τις χαρακτηρισω ετσι...ειναι τριμπουρδελα και χαλια...αν και πααααρα πολλες απο αυτες διαφημιζονται στα site αλλα διολου με απασχολει...και για να μην μπερδευομαστε εσυ εισαι κουκλα...να δω ποτε θα σου ερθω νασε δοκιμασω...!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

να σαι καλα λοιπον μωρακι μου!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
[quote author=bill tt  link=topic=170228.msg4550520#msg4550520 date=1368556175]
[/quote]

για να το λεσ εσυ....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
[quote author=bill tt  link=topic=170228.msg4550520#msg4550520 date=1368556175]
[/quote]
bill για πες μας για τη Μαρκελα....δεν κανει λες????

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
που να ξέρω δεν την γάμησα ποτε.. αλλά απο χαρακτηρα το βλέπεις  απο αυτα που γραφει...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
[quote author=bill tt  link=topic=170228.msg4550554#msg4550554 date=1368556967]
που να ξέρω δεν την γάμησα ποτε.. αλλά απο χαρακτηρα το βλέπεις  απο αυτα που γραφει...
[/quote]τελικα λαμβανεις π.μ; διορθωθηκε;

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οχι TZOYLI μου δεν ξέρω....να σε καλα κοριτσαραμου

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
[quote author=bill tt  link=topic=170228.msg4550592#msg4550592 date=1368557719]
οχι TZOYLI μου δεν ξέρω....να σε καλα κοριτσαραμου
[/quote]εκανα μια δοκιμη αλλα δεν ερχεται..επειδη εσυ μπορεις στειλε ενα π.μ στον antisthenis να στο φτιαξει

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

Συνημμένα

• 3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-2-7.jpg
    3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-2-7.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 20

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
αυτο λεγεται κανονικο ξεκατινιασμα πρωτον....
δευτερον οι ερωτικες σου περιπτιξεις με "φιλες μου" δεν μου εξιταρουν τη δικη μου λιμπιντο...
τριτον ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΑΣ, ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΑΠΟ  ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κ ΑΣ ΕΧΩ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...

οσο για το αν ειμαι best   η οχι δε θα μπω καν στο κοπο να σου απαντησω διοτι για σενα  μαλλον ειμαστε ολες λιγες, εσυ πας μ εξωτικες μονο καλονες αλλου μεγεθους...  δεν μπορω να ξεχασω βλεπεις οτι εδω κ 2 χρονια καθεσαι κ λες τα χειροτερα για συγκεκριμενη κοπελα που κατ εμενα ειναι τοπ σ εμφανιση χαρακτηρα κ υπηρεσιεσ, μεχρι κ οτι δεν εχει στηθος διαδιδεις κ αυτο δεν ισχυει.

μην κανεισ πολυ τον εξυπνο κ τη ροζιτα σοκου ως κριτης , διοτι τα τσιμπουκια τα κανω μονη μου δεν τα κανουμε μαζι για να μου κανεισ κ μαθημα...
εγω ειπα οτι σε καποια φαση θα ξεφυγει η κουβεντα κ θα χαθει το νοημα αλλα ποιος με ακουει.......παμε λοιπον
1)δεν ξεκατηνιασα καμια κ κανεναν αντιθετα με εσενα που προ ημερων ειπες τα αλογιστα για αλλο ατομο το οποιο κι ολας ισχυριζετε οτι ουτε καν σε ξερει
2)δεν ανεφερα το τι εκανα με φιλη σου απλα ειπα οτι η συγκεκριμενη εχει ριξει την τιμη της στο μισο απο οσο επερνε στην προ κριση εποχη αλλα επειδη δεν εχεις να σχολιασεις κατι σ'αυτο τσαμπουνας αλλα λογια να αγαπιομαστε
3)για το αν αισθανεσαι η οχι κουβας στ' @@ μας κ μας κωστης παλαμας (αν τον ξερεις που αμφιβαλλω) κ επειδη εισαι κ τεραστια προσωπικοτητα κ σε ενδιαφερει η ποιοτητα κ οχι η ποσοτητα δε θυμαμαι οταν ξεκατηνιασες εσυ το αλλο το ατομο να λεγανε αυτα τα λιγα ατομα που εχουν να λενε για τη μπεσα σου τιποτα αλλα τωρα ξαφνηκα υπαρχουν ατομα που διατυμπανιζουν για τη μπεσα της μαρκελας κ λενε ΜΑΡΚΕΛΑ Η ΜΠΕΣΑΤΗ (μη χεσω)
4)επειδη ουτε θεορω εαυτο καποιον ουτε το παιζω εξυπνος κ φυσικα ουτε τσιμπουκια δε μπορω να κανω μαζι σου γιατι κ να το θελα μαλλον θα κοστιζαν ακριβα τα μαθηματα σου επειδη μαλλον θα πληρωνα κ μαθηματα μπεσας σε πληροφψρψ αγαπητη μπεσατη μαρκελα οτι πριν καν σε ρωτησω ποσα περνεις σε κατιδιαν μυνημα κ μου πεις οτι ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ 60 Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ κ σε προκαλω αν θες να βγεις κ να με διαψευσεις κ επειδη ειμαι κ γω λιγο πουτανα πριν σε ρωτησω σου ειχα τηλεφωνησει κ μου ειχες πει αλλη τιμη 70 αρα αλλο 60 κ αλλο 70 αλλα για σενα αυτη τη τεραστια προσωπικοτητα τη μαρκελα τη μπεσατη δεν παιζουν ρολο αυτα τα 10 ευρο επειδη εχεις κ πολυ μπεσα να ξερεις ομως αγαπητη οτι ουτε κ για μενα εχουν στα @@ μου κ μενα αλλα εχει κοσμο που τα υπολογιζει αυτα τα γαμημενα 10 ευρο κ ειναι πολυς ο κοσμος ειναι ο κοσμος αυτος που ζει οντως στην ελλαδα της κρισης την πραγματικη κ οχι αυτη που απλα γραφεις εσυ κ γω συμπερασμα μαλλον εισαι αρκετα φιλοχρηματη μαρκελα μπεσατη
5)επειδη εκανα τιν κρητικη μου κ διατυπωσα την εμπειρια μου με μια την οποια εσυ θεορεις εκ των κορυφαιων στην αθηνα κ εγω θεορω απατη δε σημαινειοτι εχεις δικιο εσυ αλλωστε εγω ειχα εμπειρια μαζι με το ατομο αυτο εσυ απλα σαν φιλαρακι σου που απ'οτι καταλαβα ειναι το πολυ πολυ να πηγες κ να αλληλο :pipa2: κ να ανταλλαξατε μεταξυ σας τα μυστικα της δουλεια σας που τοσο καλα κανετε

και κατι τελευταιο επειδη δεν εχει κ πολυ καιρο που ανοιχτηκε  το μαρκελατρ για να μη μπερδευοντε μερικοι καινουριοι επειδη βλεπουν 42 σελιδες δεν εχει πολυ καιρο λοιπον κ στο ξαναειπα μπεσατη εσενα να μην ανοιγεσαι πολυ κ περνεις αερα γτ εδω μεσα ειναι σαιτ που συλλεγουμε ολοι μας πληροφοριες αν θες να πεις κατι που δεν συμφωνεις η αν κατι σε αδικει εχεις καθε δικαιομα να το κανεις αλλα τα υπολοιπα που κανεις αν νομιζεις οτι θα περνανε ετσι εισαι πολυ γελασμενη οταν πρωτοηρθες κ αρχισες λοιπον να γραφεις ησουν με την ουρα μεσα στα σκελια μαζεμενη κ ευγενικη κ ναι και μα  κ μου κ τωρα ξαφνικα νομιζεις επειδη γραφουμε εδω κ κανουμε χαβαλε καποιες φορες κ μιλαμε οτι δε θα μπορουμε να πουμε εμεις τη γνωμη μας κ θα φοβηθουμε εσενα τη μπεσατη μη χεσω...ασε μας κουκιτσα μου που στην αρχη βγηκες κ ειπες ντροπαλη ντροπαλη ε ναι νομιζω η κρηρικη μας κανει καλητερους ανθρωπους κ ειναι παντα ευπροσδεκτη για μενα κ προσαθω να βγαλω μια ακρη με τις τιμες σου που απ'οτι φενεται αλλες τσαμπουνας εδω κ αλλες εκει κ αντι να βγεις κ να πεις οχι ρε μαλακα τοσα ειναι καθεσαι κ μου το παιζεις εξυπναδα κ βαθυστοχαστο πνευμα αντε γιατι πολυ αερα νομιζουν μερικες οτι εχουν παρει

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εγω ειπα οτι σε καποια φαση θα ξεφυγει η κουβεντα κ θα χαθει το νοημα αλλα ποιος με ακουει.......παμε λοιπον
1)δεν ξεκατηνιασα καμια κ κανεναν αντιθετα με εσενα που προ ημερων ειπες τα αλογιστα για αλλο ατομο το οποιο κι ολας ισχυριζετε οτι ουτε καν σε ξερει
2)δεν ανεφερα το τι εκανα με φιλη σου απλα ειπα οτι η συγκεκριμενη εχει ριξει την τιμη της στο μισο απο οσο επερνε στην προ κριση εποχη αλλα επειδη δεν εχεις να σχολιασεις κατι σ'αυτο τσαμπουνας αλλα λογια να αγαπιομαστε
3)για το αν αισθανεσαι η οχι κουβας στ' @@ μας κ μας κωστης παλαμας (αν τον ξερεις που αμφιβαλλω) κ επειδη εισαι κ τεραστια προσωπικοτητα κ σε ενδιαφερει η ποιοτητα κ οχι η ποσοτητα δε θυμαμαι οταν ξεκατηνιασες εσυ το αλλο το ατομο να λεγανε αυτα τα λιγα ατομα που εχουν να λενε για τη μπεσα σου τιποτα αλλα τωρα ξαφνηκα υπαρχουν ατομα που διατυμπανιζουν για τη μπεσα της μαρκελας κ λενε ΜΑΡΚΕΛΑ Η ΜΠΕΣΑΤΗ (μη χεσω)
4)επειδη ουτε θεορω εαυτο καποιον ουτε το παιζω εξυπνος κ φυσικα ουτε τσιμπουκια δε μπορω να κανω μαζι σου γιατι κ να το θελα μαλλον θα κοστιζαν ακριβα τα μαθηματα σου επειδη μαλλον θα πληρωνα κ μαθηματα μπεσας σε πληροφψρψ αγαπητη μπεσατη μαρκελα οτι πριν καν σε ρωτησω ποσα περνεις σε κατιδιαν μυνημα κ μου πεις οτι ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ 60 Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ κ σε προκαλω αν θες να βγεις κ να με διαψευσεις κ επειδη ειμαι κ γω λιγο πουτανα πριν σε ρωτησω σου ειχα τηλεφωνησει κ μου ειχες πει αλλη τιμη 70 αρα αλλο 60 κ αλλο 70 αλλα για σενα αυτη τη τεραστια προσωπικοτητα τη μαρκελα τη μπεσατη δεν παιζουν ρολο αυτα τα 10 ευρο επειδη εχεις κ πολυ μπεσα να ξερεις ομως αγαπητη οτι ουτε κ για μενα εχουν στα @@ μου κ μενα αλλα εχει κοσμο που τα υπολογιζει αυτα τα γαμημενα 10 ευρο κ ειναι πολυς ο κοσμος ειναι ο κοσμος αυτος που ζει οντως στην ελλαδα της κρισης την πραγματικη κ οχι αυτη που απλα γραφεις εσυ κ γω συμπερασμα μαλλον εισαι αρκετα φιλοχρηματη μαρκελα μπεσατη
5)επειδη εκανα τιν κρητικη μου κ διατυπωσα την εμπειρια μου με μια την οποια εσυ θεορεις εκ των κορυφαιων στην αθηνα κ εγω θεορω απατη δε σημαινειοτι εχεις δικιο εσυ αλλωστε εγω ειχα εμπειρια μαζι με το ατομο αυτο εσυ απλα σαν φιλαρακι σου που απ'οτι καταλαβα ειναι το πολυ πολυ να πηγες κ να αλληλο :pipa2: κ να ανταλλαξατε μεταξυ σας τα μυστικα της δουλεια σας που τοσο καλα κανετε

και κατι τελευταιο επειδη δεν εχει κ πολυ καιρο που ανοιχτηκε  το μαρκελατρ για να μη μπερδευοντε μερικοι καινουριοι επειδη βλεπουν 42 σελιδες δεν εχει πολυ καιρο λοιπον κ στο ξαναειπα μπεσατη εσενα να μην ανοιγεσαι πολυ κ περνεις αερα γτ εδω μεσα ειναι σαιτ που συλλεγουμε ολοι μας πληροφοριες αν θες να πεις κατι που δεν συμφωνεις η αν κατι σε αδικει εχεις καθε δικαιομα να το κανεις αλλα τα υπολοιπα που κανεις αν νομιζεις οτι θα περνανε ετσι εισαι πολυ γελασμενη οταν πρωτοηρθες κ αρχισες λοιπον να γραφεις ησουν με την ουρα μεσα στα σκελια μαζεμενη κ ευγενικη κ ναι και μα  κ μου κ τωρα ξαφνικα νομιζεις επειδη γραφουμε εδω κ κανουμε χαβαλε καποιες φορες κ μιλαμε οτι δε θα μπορουμε να πουμε εμεις τη γνωμη μας κ θα φοβηθουμε εσενα τη μπεσατη μη χεσω...ασε μας κουκιτσα μου που στην αρχη βγηκες κ ειπες ντροπαλη ντροπαλη ε ναι νομιζω η κρηρικη μας κανει καλητερους ανθρωπους κ ειναι παντα ευπροσδεκτη για μενα κ προσαθω να βγαλω μια ακρη με τις τιμες σου που απ'οτι φενεται αλλες τσαμπουνας εδω κ αλλες εκει κ αντι να βγεις κ να πεις οχι ρε μαλακα τοσα ειναι καθεσαι κ μου το παιζεις εξυπναδα κ βαθυστοχαστο πνευμα αντε γιατι πολυ αερα νομιζουν μερικες οτι εχουν παρει

ok εχετε δικιο σ ολα κυριε φουχτερ , οτι πειτε εσεις παντογνωστη των παντων...
αντε λοιπον να μην ξαναμιλησει κανεισ ν ακουει εσενα
καλη κριτικη ....

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαρκελα μια γεννημενη σταρ...ενα ονομα και μια ιστορια...σε εχω δει σε πιστες και απλα μαγευτικα το απολυτο θυληκο καβλα....σε εχω δει σε κινηματογραφικες ταινιες καλη ερμηνεια και εκει το εχεις...σε εχω δει σε μεγαλο καναλι και εκει απλα ελαμπες σε εχω δει σε φωτογραφισει μουναρος βαρβατος...ευγε ευγε ευγε το σταριλικη ρεει στο αιμαι σου μουναρε μου...με πολυ αγαπη....

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Μαρκελα ανακινωσε φιλικη τιμη για τα μελη του σαιτ να ληθουν οι παρεξηγησεις!!! :dancing:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ok εχετε δικιο σ ολα κυριε φουχτερ , οτι πειτε εσεις παντογνωστη των παντων...
αντε λοιπον να μην ξαναμιλησει κανεισ ν ακουει εσενα
καλη κριτικη ....
αστο μαρκελα για το αν εχω δικιο η οχι κρινομαι κ γω κ οχι μονο μ'αυτα που γραφω αλλα  μ'αυτα που πρατω κυριως

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον τη μαρκελα την εχω γνωρισει απο κοντα πηγαμε για καφε και περασαμε σουπερ πολυ πολυ απλο ατομο παρολο που εχει ακρες με σοου μπιζ και γνωριμιες...συνεχιζει να ειναι καλο παιδι και βασικα ειναι πανεμορφη απο κοντα ομορφα ποδια ομορφο πρωσοπο...ηθελα να την γνωρισο απο κοντα απο τοτε που την ειδα στο μεγκα...ευγε κοριτσαρα μου να συνεχισεις να εισαι αληθινη τα φωτα της δημοσιοτητας δεν σε αλλαξανε καθουλου....πολλα φιλακια....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
αστο μαρκελα για το αν εχω δικιο η οχι κρινομαι κ γω κ οχι μονο μ'αυτα που γραφω αλλα  μ'αυτα που πρατω κυριως

ετσι ακριβως ειναι για αυτο ας μη συνεχιστει μια αντιπαλοτητα χωρις ουσια που ισωσς εγωιστικα να λεμε πραματα που δεν κανει
να σαικαλα λοιπον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom