εδω θα διαφωνησω αγαπητη μαρκελα πρεπει να υπαρχει σταθερη τιμη 60 , 70 , 100 να ξερει ο αλλοςFOUXTER
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΕΙΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΩΤΟΝ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Κ ΤΡΙΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΝΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 70Ε ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΛ ΓΕΜΑΤΗ ΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Κ 60Ε ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΖΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Κ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ Η ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑ
ΕΔΩ ΑΛΟΔΑΠΕΣ ΖΗΤΑΝΕ 100Ε ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Κ ΟΤΙ ΕΧΤΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
εδω θα διαφωνησω αγαπητη μαρκελα πρεπει να υπαρχει σταθερη τιμη 60 , 70 , 100 να ξερει ο αλλος
ok fouxter τρελο αγορι θα ακολουθησω τις εντολεσ σου, κ οτι αλλο προγγραμα μου βγαλεισ ριχτο να το εφαρμοσω εχχεχεχεχε
μακιαααααα
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
μια παρενθεση Παμελα μη μπαινετε σε συγκριση με τις αλλοδαπες για πολλους λογους...κατ'αρχας οι μισθοι τους ειναι πολυ παραπανω απο τους δικους και μη ξεχναμε οτι παρα πολλες αλλοδαπες ειναι πολυ πιο ομορφες κι εχουν ξοδεψει ενα σορο φραγκα για να ειναι μουναρες,γιατι για μενα δε παιζουν ρολο μονο οι υπηρεσιες,αλλες να ειναι και ομορφες και να μην αντροφερνουν...στην Ελλαδα πρεπει να συμβιβαστειτε με το 50αρικο το πολυ...αλλιως θα περνετε ενα-δυο πελατες την βδομαδα το πολυ και μη ξεχνατε τα χρονια περνανε και η ομορφια δε μενει για παντα...στο επαγγελμα σας ισχυει και το εξης ρητο.. οποιος ζηταει τα πολλα χανει και τα λιγα...FOUXTER
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΕΙΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΩΤΟΝ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Κ ΤΡΙΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΝΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 70Ε ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΛ ΓΕΜΑΤΗ ΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Κ 60Ε ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΖΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Κ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ Η ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑ
ΕΔΩ ΑΛΟΔΑΠΕΣ ΖΗΤΑΝΕ 100Ε ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Κ ΟΤΙ ΕΧΤΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑ
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
μια παρενθεση Παμελα μη μπαινετε σε συγκριση με τις αλλοδαπες για πολλους λογους...κατ'αρχας οι μισθοι τους ειναι πολυ παραπανω απο τους δικους και μη ξεχναμε οτι παρα πολλες αλλοδαπες ειναι πολυ πιο ομορφες κι εχουν ξοδεψει ενα σορο φραγκα για να ειναι μουναρες,γιατι για μενα δε παιζουν ρολο μονο οι υπηρεσιες,αλλες να ειναι και ομορφες και να μην αντροφερνουν...στην Ελλαδα πρεπει να συμβιβαστειτε με το 50αρικο το πολυ...αλλιως θα περνετε ενα-δυο πελατες την βδομαδα το πολυ και μη ξεχνατε τα χρονια περνανε και η ομορφια δε μενει για παντα...στο επαγγελμα σας ισχυει και το εξης ρητο.. οποιος ζηταει τα πολλα χανει και τα λιγα...
θελεις να μου πεις οτι εμεις οι ελληνιδες τρανσ ειμαστε μπαζα κ αντροφερνουμε κ οτι ειμαστε λιγες μπροστα στις ξενες? σορρυ αυτο δε μπορω να το δεχτω, στην ελλαδα το επιπεδο των τρανσ ειναι πολυ ανεβασμενο , εχω ταξιδεψει κ εχω δουλεψει εξωτερικο κ μπορω να εχω αποψη.
τα υπολοιπα με βαση την κατασταση τησ χωρας μας κ φυσικα τα ασπαζομαι.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μια παρενθεση Παμελα μη μπαινετε σε συγκριση με τις αλλοδαπες για πολλους λογους...κατ'αρχας οι μισθοι τους ειναι πολυ παραπανω απο τους δικους και μη ξεχναμε οτι παρα πολλες αλλοδαπες ειναι πολυ πιο ομορφες κι εχουν ξοδεψει ενα σορο φραγκα για να ειναι μουναρες,γιατι για μενα δε παιζουν ρολο μονο οι υπηρεσιες,αλλες να ειναι και ομορφες και να μην αντροφερνουν...στην Ελλαδα πρεπει να συμβιβαστειτε με το 50αρικο το πολυ...αλλιως θα περνετε ενα-δυο πελατες την βδομαδα το πολυ και μη ξεχνατε τα χρονια περνανε και η ομορφια δε μενει για παντα...στο επαγγελμα σας ισχυει και το εξης ρητο.. οποιος ζηταει τα πολλα χανει και τα λιγα...
αγορινα δες nicole charming(crossdresser κιολας) να καταλαβεις οτι για να ειναι καποια ωραια δεν ειναι απαραιτητα τα απειρα λεφτα στις πλαστικες...
για τις ελληνιδες θα μου επιτρεψεις κι εμενα να διαφωνησω πληρως...πολλα τα παραδειγματα πολυ ωραιων κοριτσιων...και ωραιοτερων σε σχεση με πολλες ξενες που βλεπω σε αγγελιες
σε παλιοτερη κουβεντα μας μου ειχες αποκαλυψει οτι η τιμη σου ειναι αλλη βασικα εμενα δε με ενδιαφερει αλλου θελω να καταλληξω..εσυ μπορει να κρινεις οτι αξιζεις 10 δραχμες κανενα προβλημα δε μπορεις ομως να λες ναι περνω 10 αλλα οκ αν ο αλλος δε μπορει κ με 8 ειμαι οκ αυτο δε στεκει κ οταν δεχτεις τον αλλο που θα σου εχει πει στο τηλ βρε μαρκελα δεν εχω τοσα η να πολλα ειναι μηπως μπορουμε να το κανουμε σκοντα τοτε κ εσυ θα πεις Ε ενταξη ελα...εμενα βασικα τοτε μου κοβοντε τα ποδια δηλαδη δε φτανει που σε περνω τηλ να σε τιμησω μοθ κανεις κ χαρη κ καλα ελα κ με τοσα ..τοτε ειναι φυσιολογικο να μη βγει το εργο γιατι εσυ απο μεσα σου θα πεις πω τι μαλακας φτωχομπηνες ειναι αυτος ο αλλος θα σκευτεται οχι ρε πουστη μου τωρα θα με κοιταει κ περιεργα κ θα θελα να της ζητησω κ αυτο αλλα ετσι οπως μιλησαμε στο τηλεφωνω σιγα μη καθησει να μιλησει αυτη κ παει λεγοντας οποτε συνοψηζω η εχετε ολες μια φιξ τιμη η κανετε οτι τιμη θελετε κ σε οπιον θελετε...σου επαναλαμβανω οτι σε προσωπικη κουβεντα που ειχαμε κανει μου ειχες πει αλλη τιμη....αυτα περι εντος εδρας κ εκτος μεχρι ενως σημειου τα ασπαζομαι κ αυτο που θα πω τωρα το λεω για ολες σασ δε δεχομαι να λετε οτι ναι κ ξερω που ζω στην ελλαδα της κρισης κ πρασινα αλογα...για χαλαρωστε λιγο..το ξερεις μαρκελα κ οι λοιπες εδω οτι στην προ κριση εποχη ενας μεσος ελληνας κ πιανω τον μεσο ελληνα για παραδειγμα γιατι απο αυτοθς βγαινουν τα στατηστικα επερνε ας ποθμε 100 δραχμες κ τωρα με τιν κριση σε εξαρση περνη 50 με 60 δραχμες ...εσυ δηλαδη θες να μου πεις οτι πριν την κριση επερνες απο τα ραντεβου σου 140 ευρο κ τωρα περνεις 70?????δε νομιζω , ας ποθμε οτι επερνες χωρις να ξερω 100 αφου λοιπον ζεις στην ελλαδα της κρισης κ κατανοεις κ συ γιατι δεν εκανες περικοπες 50% στην τιμη σου ε?????λοιπον μην ακουω χαζα του στυλ εγω ξερω που ζω κ η ελλαδα μου κ μαλακιες τουμπανα..κανεις μας δεν εχει συνηδητοποιησει που ζει κ τιγινεται κ ο καθενας μας κοιταει ακομα κ τωρα να εκμεταλλευτει τις καταστασεις κ να κερδοφορησει κ μιλαω νετα σκετα...ετσι ειναι κ αν δεν το καταλαβατε βαζω κ τον εαυτο μου για ν μη πεταχτει κανενας καλοθελητης κ πει τιποτα....οποτε αγαπητη μαρκελα δε δεχομαι οτι καταλαβενεις που ζεις ουτε εσυ ουτε κ οι περισοτερες απο σας αλλα ουτε κ εγω κ μιλαω για μενα γιατι ξερω απο τις μαλακιες που κανω οτι αν καταλαβενα τι γινεται ακριβως θα επρεπε να μη σκευτομαι πολλες φορες με το κατω κεφαλι κ θα επρεπενα περνω πολλες φορες αποφασεις οχι σαν 20 αλλα σαν την ηλικια που εχω..........κ για να μη ξεχαστω δεν σου εχω υποδειξει κανενα προγραμμα νταρλιν απλα κουβεντα κανουμεok fouxter τρελο αγορι θα ακολουθησω τις εντολεσ σου, κ οτι αλλο προγγραμα μου βγαλεισ ριχτο να το εφαρμοσω εχχεχεχεχε
μακιαααααα
μακη κουφαλα βλεπω σε ολα μεσα εισαι αλλα για παραδειγμα κ εσυ ξενη εδωσες κ οχι ελληνιδα...οσο αφορα τις δικες μας κ τις ξενες εν μερη συμφωνω κ γω οτι εχουμε κ εδω πολυ ωραιες αλλα κ πολλες απο τις ξενες ειναι θεαρες οποτε θα πω παλι κατι το οποιο εχω αναφερει κ παλιοτερα οτι η ομορφια ειαι σχετικη κ πως την αντιλαμβανετε ο καθενας κ για να πω κ κατι κ στον παρρ φιλε μου εξω λογο συνθηκων αλλα κ αναγκων αλλα κ μιας κ επιασες τις βραζιλιανες κ λογο κοινωνιας αυτες δεν εχουν κολλημα να κανουν οτι θελουν εδω ομως στη χωρα μας τα παντα ειναι κατακριτεα κ πιστευω θα συμφωνησεις σ'αυτο κ εσυ αρα ειναι καπως πιο δυσκολο να παρει καποια μια τετοια αποφαση...εδω στηθος φτιαχνουν κ παλι ειναι μαζεμενες πολυ....αυτα με εκτημισηαγορινα δες nicole charming(crossdresser κιολας) να καταλαβεις οτι για να ειναι καποια ωραια δεν ειναι απαραιτητα τα απειρα λεφτα στις πλαστικες...
για τις ελληνιδες θα μου επιτρεψεις κι εμενα να διαφωνησω πληρως...πολλα τα παραδειγματα πολυ ωραιων κοριτσιων...και ωραιοτερων σε σχεση με πολλες ξενες που βλεπω σε αγγελιες
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ακαταδεχτο τρελλο αγορι.... τιποτα δε δεχεσαι πια.... χεχεχεσε παλιοτερη κουβεντα μας μου ειχες αποκαλυψει οτι η τιμη σου ειναι αλλη βασικα εμενα δε με ενδιαφερει αλλου θελω να καταλληξω..εσυ μπορει να κρινεις οτι αξιζεις 10 δραχμες κανενα προβλημα δε μπορεις ομως να λες ναι περνω 10 αλλα οκ αν ο αλλος δε μπορει κ με 8 ειμαι οκ αυτο δε στεκει κ οταν δεχτεις τον αλλο που θα σου εχει πει στο τηλ βρε μαρκελα δεν εχω τοσα η να πολλα ειναι μηπως μπορουμε να το κανουμε σκοντα τοτε κ εσυ θα πεις Ε ενταξη ελα...εμενα βασικα τοτε μου κοβοντε τα ποδια δηλαδη δε φτανει που σε περνω τηλ να σε τιμησω μοθ κανεις κ χαρη κ καλα ελα κ με τοσα ..τοτε ειναι φυσιολογικο να μη βγει το εργο γιατι εσυ απο μεσα σου θα πεις πω τι μαλακας φτωχομπηνες ειναι αυτος ο αλλος θα σκευτεται οχι ρε πουστη μου τωρα θα με κοιταει κ περιεργα κ θα θελα να της ζητησω κ αυτο αλλα ετσι οπως μιλησαμε στο τηλεφωνω σιγα μη καθησει να μιλησει αυτη κ παει λεγοντας οποτε συνοψηζω η εχετε ολες μια φιξ τιμη η κανετε οτι τιμη θελετε κ σε οπιον θελετε...σου επαναλαμβανω οτι σε προσωπικη κουβεντα που ειχαμε κανει μου ειχες πει αλλη τιμη....αυτα περι εντος εδρας κ εκτος μεχρι ενως σημειου τα ασπαζομαι κ αυτο που θα πω τωρα το λεω για ολες σασ δε δεχομαι να λετε οτι ναι κ ξερω που ζω στην ελλαδα της κρισης κ πρασινα αλογα...για χαλαρωστε λιγο..το ξερεις μαρκελα κ οι λοιπες εδω οτι στην προ κριση εποχη ενας μεσος ελληνας κ πιανω τον μεσο ελληνα για παραδειγμα γιατι απο αυτοθς βγαινουν τα στατηστικα επερνε ας ποθμε 100 δραχμες κ τωρα με τιν κριση σε εξαρση περνη 50 με 60 δραχμες ...εσυ δηλαδη θες να μου πεις οτι πριν την κριση επερνες απο τα ραντεβου σου 140 ευρο κ τωρα περνεις 70?????δε νομιζω , ας ποθμε οτι επερνες χωρις να ξερω 100 αφου λοιπον ζεις στην ελλαδα της κρισης κ κατανοεις κ συ γιατι δεν εκανες περικοπες 50% στην τιμη σου ε?????λοιπον μην ακουω χαζα του στυλ εγω ξερω που ζω κ η ελλαδα μου κ μαλακιες τουμπανα..κανεις μας δεν εχει συνηδητοποιησει που ζει κ τιγινεται κ ο καθενας μας κοιταει ακομα κ τωρα να εκμεταλλευτει τις καταστασεις κ να κερδοφορησει κ μιλαω νετα σκετα...ετσι ειναι κ αν δεν το καταλαβατε βαζω κ τον εαυτο μου για ν μη πεταχτει κανενας καλοθελητης κ πει τιποτα....οποτε αγαπητη μαρκελα δε δεχομαι οτι καταλαβενεις που ζεις ουτε εσυ ουτε κ οι περισοτερες απο σας αλλα ουτε κ εγω κ μιλαω για μενα γιατι ξερω απο τις μαλακιες που κανω οτι αν καταλαβενα τι γινεται ακριβως θα επρεπε να μη σκευτομαι πολλες φορες με το κατω κεφαλι κ θα επρεπενα περνω πολλες φορες αποφασεις οχι σαν 20 αλλα σαν την ηλικια που εχω..........κ για να μη ξεχαστω δεν σου εχω υποδειξει κανενα προγραμμα νταρλιν απλα κουβεντα κανουμε
τισ προσωπικες μου παντοσ κουβεντες καλε μου φουχτερ εχω μαθει να μην τισ κανω ποτε δημοσιεσ...
ισως για αυτο καποιοι με θεωρουν οτι εχω μπεσσα....
δε θα απαντησω στα υπολοιπα, απλα θα πω οτι πως θα κανω τη δουλεια μου ειναι δικοσ μου λογαριασμος κ δεν αφορα κανεναν απ ολους. ως προσ τη δουλεια μου εχουν γραφτει κριτικες
καλυτερα να μεινουμε σ αυτες κ ασ αφησουμε τισ υποδειξεισ που συμφαιρουν τον καθενα μας
καλημερα σ ολο τον κοσμο!!!!!!!!!!!
σε παλιοτερη κουβεντα μας μου ειχες αποκαλυψει οτι η τιμη σου ειναι αλλη βασικα εμενα δε με ενδιαφερει αλλου θελω να καταλληξω..εσυ μπορει να κρινεις οτι αξιζεις 10 δραχμες κανενα προβλημα δε μπορεις ομως να λες ναι περνω 10 αλλα οκ αν ο αλλος δε μπορει κ με 8 ειμαι οκ αυτο δε στεκει κ οταν δεχτεις τον αλλο που θα σου εχει πει στο τηλ βρε μαρκελα δεν εχω τοσα η να πολλα ειναι μηπως μπορουμε να το κανουμε σκοντα τοτε κ εσυ θα πεις Ε ενταξη ελα...εμενα βασικα τοτε μου κοβοντε τα ποδια δηλαδη δε φτανει που σε περνω τηλ να σε τιμησω μοθ κανεις κ χαρη κ καλα ελα κ με τοσα ..τοτε ειναι φυσιολογικο να μη βγει το εργο γιατι εσυ απο μεσα σου θα πεις πω τι μαλακας φτωχομπηνες ειναι αυτος ο αλλος θα σκευτεται οχι ρε πουστη μου τωρα θα με κοιταει κ περιεργα κ θα θελα να της ζητησω κ αυτο αλλα ετσι οπως μιλησαμε στο τηλεφωνω σιγα μη καθησει να μιλησει αυτη κ παει λεγοντας οποτε συνοψηζω η εχετε ολες μια φιξ τιμη η κανετε οτι τιμη θελετε κ σε οπιον θελετε...σου επαναλαμβανω οτι σε προσωπικη κουβεντα που ειχαμε κανει μου ειχες πει αλλη τιμη....αυτα περι εντος εδρας κ εκτος μεχρι ενως σημειου τα ασπαζομαι κ αυτο που θα πω τωρα το λεω για ολες σασ δε δεχομαι να λετε οτι ναι κ ξερω που ζω στην ελλαδα της κρισης κ πρασινα αλογα...για χαλαρωστε λιγο..το ξερεις μαρκελα κ οι λοιπες εδω οτι στην προ κριση εποχη ενας μεσος ελληνας κ πιανω τον μεσο ελληνα για παραδειγμα γιατι απο αυτοθς βγαινουν τα στατηστικα επερνε ας ποθμε 100 δραχμες κ τωρα με τιν κριση σε εξαρση περνη 50 με 60 δραχμες ...εσυ δηλαδη θες να μου πεις οτι πριν την κριση επερνες απο τα ραντεβου σου 140 ευρο κ τωρα περνεις 70?????δε νομιζω , ας ποθμε οτι επερνες χωρις να ξερω 100 αφου λοιπον ζεις στην ελλαδα της κρισης κ κατανοεις κ συ γιατι δεν εκανες περικοπες 50% στην τιμη σου ε?????λοιπον μην ακουω χαζα του στυλ εγω ξερω που ζω κ η ελλαδα μου κ μαλακιες τουμπανα..κανεις μας δεν εχει συνηδητοποιησει που ζει κ τιγινεται κ ο καθενας μας κοιταει ακομα κ τωρα να εκμεταλλευτει τις καταστασεις κ να κερδοφορησει κ μιλαω νετα σκετα...ετσι ειναι κ αν δεν το καταλαβατε βαζω κ τον εαυτο μου για ν μη πεταχτει κανενας καλοθελητης κ πει τιποτα....οποτε αγαπητη μαρκελα δε δεχομαι οτι καταλαβενεις που ζεις ουτε εσυ ουτε κ οι περισοτερες απο σας αλλα ουτε κ εγω κ μιλαω για μενα γιατι ξερω απο τις μαλακιες που κανω οτι αν καταλαβενα τι γινεται ακριβως θα επρεπε να μη σκευτομαι πολλες φορες με το κατω κεφαλι κ θα επρεπενα περνω πολλες φορες αποφασεις οχι σαν 20 αλλα σαν την ηλικια που εχω..........κ για να μη ξεχαστω δεν σου εχω υποδειξει κανενα προγραμμα νταρλιν απλα κουβεντα κανουμε
Ρε μεγάλε έκατσα και διάβασα όλο αυτό το κατεβατό και δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Αυτό το τιμίσω τι το γράφεις. Να γαμίσεις κώλο πας και να σε γαμίσουμε ταυτόχρονα με φυσικό παπάρι πας. Μάλλον να σε ξεκωλιάσουνε καλλίτερα γιαυτό ψάχνεις και για μεγάλο παπάρι. Ο άλλος που του έκανε η κοπελιά έκπτωση, πέρασε τόσο καλά (άρα δεν ισχύει αυτό που γράφεις ότι θα τον δει διαφορετικά) που τις έδωσε όλο το ποσό. Σε ελεύθερη οικονομία ζούμε και η κοπελιά λογικό είναι να πάρει όσο νομίζει ότι αντέχει η εμφάνισή της και οι υπηρεσίες της. Σιγά μην κάτσει να κάνει και συμβόλαιο μαζί σου.
Αν δεν σου περισσεύουνε τα λεφτά για αυτό το επίπεδο, υπάρχουν και τα τσοντοσινεμά όπου πας, τον δίνεις, τον τρως στο σκοτάδι δωρεάν και φεύγεις ευχαριστιμένος.
Και εγώ θέλω να γαμήσω την Μπελούτσι αλλά βολεύομαι με μια
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Η Μαρκέλλα βάζει κονωνικά κριτήρια τύπε!σε παλιοτερη κουβεντα μας μου ειχες αποκαλυψει οτι η τιμη σου ειναι αλλη βασικα εμενα δε με ενδιαφερει αλλου θελω να καταλληξω..εσυ μπορει να κρινεις οτι αξιζεις 10 δραχμες κανενα προβλημα δε μπορεις ομως να λες ναι περνω 10 αλλα οκ αν ο αλλος δε μπορει κ με 8 ειμαι οκ αυτο δε στεκει κ οταν δεχτεις τον αλλο που θα σου εχει πει στο τηλ βρε μαρκελα δεν εχω τοσα η να πολλα ειναι μηπως μπορουμε να το κανουμε σκοντα τοτε κ εσυ θα πεις Ε ενταξη ελα...εμενα βασικα τοτε μου κοβοντε τα ποδια δηλαδη δε φτανει που σε περνω τηλ να σε τιμησω μοθ κανεις κ χαρη κ καλα ελα κ με τοσα ..τοτε ειναι φυσιολογικο να μη βγει το εργο γιατι εσυ απο μεσα σου θα πεις πω τι μαλακας φτωχομπηνες ειναι αυτος ο αλλος θα σκευτεται οχι ρε πουστη μου τωρα θα με κοιταει κ περιεργα κ θα θελα να της ζητησω κ αυτο αλλα ετσι οπως μιλησαμε στο τηλεφωνω σιγα μη καθησει να μιλησει αυτη κ παει λεγοντας οποτε συνοψηζω η εχετε ολες μια φιξ τιμη η κανετε οτι τιμη θελετε κ σε οπιον θελετε...σου επαναλαμβανω οτι σε προσωπικη κουβεντα που ειχαμε κανει μου ειχες πει αλλη τιμη....αυτα περι εντος εδρας κ εκτος μεχρι ενως σημειου τα ασπαζομαι κ αυτο που θα πω τωρα το λεω για ολες σασ δε δεχομαι να λετε οτι ναι κ ξερω που ζω στην ελλαδα της κρισης κ πρασινα αλογα...για χαλαρωστε λιγο..το ξερεις μαρκελα κ οι λοιπες εδω οτι στην προ κριση εποχη ενας μεσος ελληνας κ πιανω τον μεσο ελληνα για παραδειγμα γιατι απο αυτοθς βγαινουν τα στατηστικα επερνε ας ποθμε 100 δραχμες κ τωρα με τιν κριση σε εξαρση περνη 50 με 60 δραχμες ...εσυ δηλαδη θες να μου πεις οτι πριν την κριση επερνες απο τα ραντεβου σου 140 ευρο κ τωρα περνεις 70?????δε νομιζω , ας ποθμε οτι επερνες χωρις να ξερω 100 αφου λοιπον ζεις στην ελλαδα της κρισης κ κατανοεις κ συ γιατι δεν εκανες περικοπες 50% στην τιμη σου ε?????λοιπον μην ακουω χαζα του στυλ εγω ξερω που ζω κ η ελλαδα μου κ μαλακιες τουμπανα..κανεις μας δεν εχει συνηδητοποιησει που ζει κ τιγινεται κ ο καθενας μας κοιταει ακομα κ τωρα να εκμεταλλευτει τις καταστασεις κ να κερδοφορησει κ μιλαω νετα σκετα...ετσι ειναι κ αν δεν το καταλαβατε βαζω κ τον εαυτο μου για ν μη πεταχτει κανενας καλοθελητης κ πει τιποτα....οποτε αγαπητη μαρκελα δε δεχομαι οτι καταλαβενεις που ζεις ουτε εσυ ουτε κ οι περισοτερες απο σας αλλα ουτε κ εγω κ μιλαω για μενα γιατι ξερω απο τις μαλακιες που κανω οτι αν καταλαβενα τι γινεται ακριβως θα επρεπε να μη σκευτομαι πολλες φορες με το κατω κεφαλι κ θα επρεπενα περνω πολλες φορες αποφασεις οχι σαν 20 αλλα σαν την ηλικια που εχω..........κ για να μη ξεχαστω δεν σου εχω υποδειξει κανενα προγραμμα νταρλιν απλα κουβεντα κανουμε
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Η Μαρκέλλα βάζει κονωνικά κριτήρια τύπε!
xaxaxxaxaxaxxa
καλο!!!!
μακια
βρε anat190 που μου μαθες κ την ελευθερη αγορα τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα κ κολλησες στο τιμησω δε σου αρεσε η διατυπωση που εκανα????η δεν καταλαβενεις τι θελω να πω???????για το αν μου περισευουν εμενα η οχι ασε να το ξερω καλητερα εγω .το ποσο παει το γαμησι το ξερουμε ολοι εδω που ασχολουμαστε με το αθλημα αυτο που δεν ξερουμε ειναι το ποσα θα ζητησουν καθε φορα που θα παρουμε τηλεφωνο οποτε μη κανεις τον κινεζο κ λες οτι δε καταλαβες τι εγραψα κ αυτα που εγραψα δεν αφορουν τι μαρκελα μονο αλλα λεω πιο πανω οτι μιλαω για την πλειοψηφια των κοριτσιων κ εχω κ δικα μου παραδειγματα αν χρειαστει να παραθεσωΡε μεγάλε έκατσα και διάβασα όλο αυτό το κατεβατό και δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Αυτό το τιμίσω τι το γράφεις. Να γαμίσεις κώλο πας και να σε γαμίσουμε ταυτόχρονα με φυσικό παπάρι πας. Μάλλον να σε ξεκωλιάσουνε καλλίτερα γιαυτό ψάχνεις και για μεγάλο παπάρι. Ο άλλος που του έκανε η κοπελιά έκπτωση, πέρασε τόσο καλά (άρα δεν ισχύει αυτό που γράφεις ότι θα τον δει διαφορετικά) που τις έδωσε όλο το ποσό. Σε ελεύθερη οικονομία ζούμε και η κοπελιά λογικό είναι να πάρει όσο νομίζει ότι αντέχει η εμφάνισή της και οι υπηρεσίες της. Σιγά μην κάτσει να κάνει και συμβόλαιο μαζί σου.
Αν δεν σου περισσεύουνε τα λεφτά για αυτό το επίπεδο, υπάρχουν και τα τσοντοσινεμά όπου πας, τον δίνεις, τον τρως στο σκοτάδι δωρεάν και φεύγεις ευχαριστιμένος.
Και εγώ θέλω να γαμήσω την Μπελούτσι αλλά βολεύομαι με μια
τρελοκοριτσο μαρκελα επειδη τεινει να ξεφυγει η κουβεντα απο την ουσια κ να ασχολουμαστε παλι με τηγανιτες στο τελος σου λεω οτι σε προσωπικη μας κουβεντα σε ρωτησα ποσο παει κ μου ειχες πει μια τιμη η οποια δε συμβαδιζει με τις τιμες που ανεφερε ο συναγωνιστης..δεν ειπα καπου ποσο μου ειπες κ δεν εχω πει κατι που να σε θυγει πλην του οτι δε συναδουν οι τιμες που ανεφερε πιο πανω ο συναγωνιστης με αυτα που λεγαμε αλλα επειδη με βγαζεις σκαρτο ομως κ μου λες οτι εχεις μπεσα αρα δηλαδη εγω δεν εχω κατα τα λεγομενα σου σου θυμιζω οτι οχι πολυ παλια απλα πριν μερικες μερες αν κοιταξεις εσυ που εχεις μπεσα μαλιοτραβιοσουν με αλλο ατομο εδω λεγοντας οτι εχεις προηγουμενα μαζι του κατανομαζοντας το επαγγελμα του κ παει λεγοντας...δε μπορω να καταλαβω γιατι οταν κανουμε μια νιξη για κατι το οποιο σηκωνει κουβεντα πρεπει σονι κ καλα να αρπαζεστε οπως επισης δε δεχομαι αυτες τις κουβεντες του στυλ κ γω ζω στην ελλαδα της κρισης κ τετοια .. μα κ γω ζω κ ολοι οι υπολοιποι που κολλαει αυτο κ το αναφερεις??????θελω να πω οτι δειχνει σαν να κανεις χαρη οτι ναι κ γω ζω εδω κ ξερω τι γινεται κ μπλα μπλα μπλα...σε πληροφορω οτι για μενα δεν ξερεις 100% που βρισκεσαι αν εχεις αυτες τις τιμες αλλα αυτο ειναι καθαρα δικο μου συμπερασμα οπως επισης μπορεις να ρωτησεις κ την φιλη σου αν κ θα ξερεις το ποσο περνει η οποια εχει κανει οντως 50% σκοντο κ το λεω με σιγουρια γιατι την εχω πρωτοπαρει απο πολυ παλια σε προ κριση εποχη εκτος κ αν θεορεις οτι εισαι the best η κ γω δε ξερω τι οποτε το θεμα αλλαζει κ δε μπορω να σου πω κατι γι αυτο εγω προσωπικα.....καλη σου μερα κ σε σενα μαρκελαακαταδεχτο τρελλο αγορι.... τιποτα δε δεχεσαι πια.... χεχεχε
τισ προσωπικες μου παντοσ κουβεντες καλε μου φουχτερ εχω μαθει να μην τισ κανω ποτε δημοσιεσ...
ισως για αυτο καποιοι με θεωρουν οτι εχω μπεσσα....
δε θα απαντησω στα υπολοιπα, απλα θα πω οτι πως θα κανω τη δουλεια μου ειναι δικοσ μου λογαριασμος κ δεν αφορα κανεναν απ ολους. ως προσ τη δουλεια μου εχουν γραφτει κριτικες
καλυτερα να μεινουμε σ αυτες κ ασ αφησουμε τισ υποδειξεισ που συμφαιρουν τον καθενα μας
καλημερα σ ολο τον κοσμο!!!!!!!!!!!
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μακη κουφαλα βλεπω σε ολα μεσα εισαι αλλα για παραδειγμα κ εσυ ξενη εδωσες κ οχι ελληνιδα...οσο αφορα τις δικες μας κ τις ξενες εν μερη συμφωνω κ γω οτι εχουμε κ εδω πολυ ωραιες αλλα κ πολλες απο τις ξενες ειναι θεαρες οποτε θα πω παλι κατι το οποιο εχω αναφερει κ παλιοτερα οτι η ομορφια ειαι σχετικη κ πως την αντιλαμβανετε ο καθενας κ για να πω κ κατι κ στον παρρ φιλε μου εξω λογο συνθηκων αλλα κ αναγκων αλλα κ μιας κ επιασες τις βραζιλιανες κ λογο κοινωνιας αυτες δεν εχουν κολλημα να κανουν οτι θελουν εδω ομως στη χωρα μας τα παντα ειναι κατακριτεα κ πιστευω θα συμφωνησεις σ'αυτο κ εσυ αρα ειναι καπως πιο δυσκολο να παρει καποια μια τετοια αποφαση...εδω στηθος φτιαχνουν κ παλι ειναι μαζεμενες πολυ....αυτα με εκτημιση
γεια σου ρε φουχτερ...καταρχην ελπιζω να εισαι παντα καλα και να τα λες ωραια οπως αποτι βλεπω συνηθιζεις...την εβαλα αυτην για να δουμε οτι παιζρι πολυ ρολο και η φυση και πως θα την εκμεταλλευτεις οσων αφορα για τις πλαστικες που αναφερθηκαν διοτη η εν λογω δεν φαινεται πειραγμενη και ισως να μην ειναι και καθολου αντε να εχει κανει καποιες ορμονες...εχει ξεκινησει απο πολυ μικρη βιντεο και δεν φαινεται να εχει αλλαγες...
οσο για τα ταμπου στη χωρα μας καλυτερα ας μην ανοιξουμε το θεμα...και οχι για θεματα διαφοροποιησεων στο σεξ και στις επιλογες...αλλα λογω της νοοτροπιας που υπαρχει μακαρι να ξεραμε τι ταλεντα και τι σπουδαιοι ανθρωποι μπορει να εχουν παει ''χαμενοι'' ενω θα μπορουσαν να ειχαν διαπρεψει...δυστυχως η νοοτροπια μας ειναι και η ρετσινια μας σαν λαος...παραδειγματα μπορει να εχουμε ολοι διπλα μας απο κοινους γνωστους μεχρι συγγενεις κλπ...
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Ολα αυτα μαζι μαρκελινο φωτιες εχεις αναπσεικαλησπερα ομορφη γλυκεια και σεξυ μαρκελλα......
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
καλησπερα ομορφη γλυκεια και σεξυ μαρκελλα......
καλησπερα αγαπημενε μου!!!!!!!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Ολα αυτα μαζι μαρκελινο φωτιες εχεις αναπσει
ειδες.....
ολοι εχουν το κοινο τουσ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις