Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
την καλημερα μου απο την πατρα!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• null-1367831335368.jpg
    null-1367831335368.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 26

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
i am...

Συνημμένα

• 3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-6-7.jpg
    3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-6-7.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 22

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 0950efd24fe981456fab5e87d015415e-2-7.jpg
    0950efd24fe981456fab5e87d015415e-2-7.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 25

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Άλλο ένα βάρος έφυγε από πάνω μου.
Άλλο ένα σώμα που ήρθε για να ξεπληρώσει κάποιο χρέος της ψυχής.
Ξερά φύλλα δέντρων σκεπάζουν το κορμί μου.
Η πόρτα έκλεισε. Το σπίτι μυρίζει φτηνή κολώνια και ξεπεσμό.
Το κρεβάτι ψήνεται στον πυρετό. Το τσιγάρο μου καίει τα όνειρα και το δάκρυ τρυπά το μαξιλάρι, το πάτωμα, το φλοιό της γης και προκαλεί έκρηξη στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης.
Η επιλογή μου στην πορνεία με έμαθε πως αυτός ο πόνος κι ο εξευτελισμός δεν απέχουν πολύ από την αγάπη και τον έρωτα δύο φυσιολογικών ανθρώπων.
Κάθε φορά που πηδιέμαι...κάθε φορά που πεθαίνω σκέφτομαι την ίδια στιγμή...
Ότι εγώ κι ο Θεός έχουμε κάνει μια παράξενη συμφωνία...
Κοιτάζω τον ουρανό και νιώθω πως και οι δύο περιμένουμε το ίδιο πράγμα...
Μια απόδειξη της ύπαρξής μας...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
my fwto

Συνημμένα

• 3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-2-7.jpg
    3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-2-7.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-1-7.jpg
    3f853bd310651d566c59cc055ecfbee9-1-7.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 20

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

το τραγουδι ως απαντηση  στο προσωπικο μυνημα που ελαβα μολις.....

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΩ...... ΟΥΤΕ Σ ΑΓΑΠΕΣ Κ ΕΡΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
new fwto

Συνημμένα

• 032.JPG
    032.JPG
    208,3 KB · Εμφανίσεις: 99

jimboypatra

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα επισκέφτηκα την Μαρκέλλα που έτυχε να είναι στην πόλη μου την Πάτρα. Ηταν η πρώτη φορά που την συνάντησα και αν και διάβασα αρκετές σελίδες (όσες άντεξα δηλαδή γιατί ειναι και 40 ζωη να έχουν) δεν συμφωνώ με τα όσα κακά λέγονται από μερικούς. Εντάξει δέχομαι ότι μπορεί κάποια φορά να ήταν κουρασμένη κακοδιάθετη αλλά ρε παιδιά άνθρωπος είναι και αυτή όλοι έχουμε τις καλές μέρες και τις κακές και όλοι κάποια στιγμή ότι δουλειά και να κάνουμε όλο και κάποια φορά θα είχαμε και τα νεύρα μας και ότι άλλο κακό μπορεί να έχει κανείς, αυτό όμως δεν μας κάνει ούτε κακούς ανθρώπους ούτε κακούς επαγγελματίες. Το ότι κάνει ένα επάγγελμα που συναναστρέφεται με τόσο κόσμο και θα πρέπει να είναι ευχάριστη με όλους στην θεωρία ισχύει αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Και εκείνοι που την κατηγορούν μήπως θα πρέπει να κάτσουν να σκεφτούν μήπως κάνανε αυτοί κάποιο λάθος και τους αντιμετώπισε όπως τους αντιμετώπισε; Να μην ξεχνάμε ότι όπως θέλουμε να μας φέρονται οι άλλοι θα πρέπει να τους φερόμαστε και εμείς, δεν μπορείς να είσαι εσύ απότομος ή προσβλητικός απέναντι στον άλλον και να έχεις την απαίτηση να είναι ευγενικός μετά εκείνος απέναντι σου. Θα πρέπει να ήμαστε δίκαιοι με τους άλλους για να μας φέρονται και εκείνοι δίκαια. Αυτά τα γενικά είχα να πω να μην σας κουράζω άλλο με αυτά και να επιστρέψω στο θέμα μας που είναι η Μαρκέλλα και πως πέρασα μαζί της.

Λοιπόν πριν συναντηθούμε μιλήσαμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο για να μπορέσουμε να κανονίσουμε κάποια μέρα που να βολεύει και τους δύο. Ήταν πάντα πολύ ευγενική, πρόσχαρη και εξυπηρετική. Σήμερα που επιτέλους καταφέραμε να συναντηθούμε (να τονίσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν από την δική μου μεριά λόγο πολύ περιορισμένου και ακατάστατου ελεύθερου χρόνου μου) με υποδέχτηκε μέσα στο χαμόγελο σε έναν καθαρό και περιποιημένο χώρο και αμέσως με έκανε να αισθανθώ μια οικειότητα μαζί της σαν να την ήξερα πάρα πολύ καιρό. Μετά τα πρώτα λεπτά αμηχανίας μου, έδειξε αμέσως ενδιαφέρον να μου την αποβάλει και να με κάνει να νιώσω άνετα μαζί της. Η ίδια ήταν επίσης πολύ καθαρή και περιποιημένη και με καύλωσε σχεδόν με το πρώτο άγγιγμά της και όταν άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω ερεθίστηκε και αυτή πάρα πολύ μάλιστα τόσο πολύ που δεν άντεξα και της τον πήρα στο στόμα και όσο τον είχα στο στόμα φάνηκε ότι της άρεσε ακόμα πιο πολύ γιατί έγινε πέτρα σχεδόν αμέσως. Από μέγεθος; Ικανοποιητικότατο περίπου 17-18 εκατοστά και πολύ σκληρή. Ότι κάναμε το κάναμε με προφυλακτικό και θα πρέπει να το σημειώσουμε αυτό στα θετικά και όχι στα αρνητικά όπως μερικοί μερικοί που δεν ενδιαφέρονται τόσο για την δική τους υγεία αλλά ούτε και για της κοπέλας. Έχει καλή τεχνική και καταλαβαίνει αμέσως τι καυλώνει τον άλλον πολύ και τον κάνει να μην μπορεί να κρατηθεί από την καύλα. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω λεπτομέριες του τί και πως αλλά εγώ (και ο ποπός μου και ο πουτσος μου) μείναμε πολύ ευχαριστημένοι απο την Μαρκέλα και όταν ξανά έρθει στην Πάτρα θα την προτιμήσουμε  ;) Να συμπληρώσω και το ότι αν και στο τηλέφωνο μου είχε πει τιμή 30ευρώ χαμηλότερη από αυτή που παίρνει κανονικά και επειδή όμως έμεινα πολύ ευχαριστημένος μαζί της και από την συμπεριφορά της πριν, κατα την διάρκεια και μετά της έδωσα ολόκληρο το ποσό που θα έπαιρνε κανονικά ως μία ακόμα ένδειξη  ότι πέρασα πολύ καλά μαζί της και γιατί απλά τα αξίζει. ( η άλλη ένδειξη ήταν το ποτάμι που βγήκε από μένα όταν τελείωσα χαχαχα).

Αυτά τα λίγα και ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ με το πολύ μπλα μπλα μου.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Σήμερα επισκέφτηκα την Μαρκέλλα που έτυχε να είναι στην πόλη μου την Πάτρα. Ηταν η πρώτη φορά που την συνάντησα και αν και διάβασα αρκετές σελίδες (όσες άντεξα δηλαδή γιατί ειναι και 40 ζωη να έχουν) δεν συμφωνώ με τα όσα κακά λέγονται από μερικούς. Εντάξει δέχομαι ότι μπορεί κάποια φορά να ήταν κουρασμένη κακοδιάθετη αλλά ρε παιδιά άνθρωπος είναι και αυτή όλοι έχουμε τις καλές μέρες και τις κακές και όλοι κάποια στιγμή ότι δουλειά και να κάνουμε όλο και κάποια φορά θα είχαμε και τα νεύρα μας και ότι άλλο κακό μπορεί να έχει κανείς, αυτό όμως δεν μας κάνει ούτε κακούς ανθρώπους ούτε κακούς επαγγελματίες. Το ότι κάνει ένα επάγγελμα που συναναστρέφεται με τόσο κόσμο και θα πρέπει να είναι ευχάριστη με όλους στην θεωρία ισχύει αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Και εκείνοι που την κατηγορούν μήπως θα πρέπει να κάτσουν να σκεφτούν μήπως κάνανε αυτοί κάποιο λάθος και τους αντιμετώπισε όπως τους αντιμετώπισε; Να μην ξεχνάμε ότι όπως θέλουμε να μας φέρονται οι άλλοι θα πρέπει να τους φερόμαστε και εμείς, δεν μπορείς να είσαι εσύ απότομος ή προσβλητικός απέναντι στον άλλον και να έχεις την απαίτηση να είναι ευγενικός μετά εκείνος απέναντι σου. Θα πρέπει να ήμαστε δίκαιοι με τους άλλους για να μας φέρονται και εκείνοι δίκαια. Αυτά τα γενικά είχα να πω να μην σας κουράζω άλλο με αυτά και να επιστρέψω στο θέμα μας που είναι η Μαρκέλλα και πως πέρασα μαζί της.

Λοιπόν πριν συναντηθούμε μιλήσαμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο για να μπορέσουμε να κανονίσουμε κάποια μέρα που να βολεύει και τους δύο. Ήταν πάντα πολύ ευγενική, πρόσχαρη και εξυπηρετική. Σήμερα που επιτέλους καταφέραμε να συναντηθούμε (να τονίσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν από την δική μου μεριά λόγο πολύ περιορισμένου και ακατάστατου ελεύθερου χρόνου μου) με υποδέχτηκε μέσα στο χαμόγελο σε έναν καθαρό και περιποιημένο χώρο και αμέσως με έκανε να αισθανθώ μια οικειότητα μαζί της σαν να την ήξερα πάρα πολύ καιρό. Μετά τα πρώτα λεπτά αμηχανίας μου, έδειξε αμέσως ενδιαφέρον να μου την αποβάλει και να με κάνει να νιώσω άνετα μαζί της. Η ίδια ήταν επίσης πολύ καθαρή και περιποιημένη και με καύλωσε σχεδόν με το πρώτο άγγιγμά της και όταν άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω ερεθίστηκε και αυτή πάρα πολύ μάλιστα τόσο πολύ που δεν άντεξα και της τον πήρα στο στόμα και όσο τον είχα στο στόμα φάνηκε ότι της άρεσε ακόμα πιο πολύ γιατί έγινε πέτρα σχεδόν αμέσως. Από μέγεθος; Ικανοποιητικότατο περίπου 17-18 εκατοστά και πολύ σκληρή. Ότι κάναμε το κάναμε με προφυλακτικό και θα πρέπει να το σημειώσουμε αυτό στα θετικά και όχι στα αρνητικά όπως μερικοί μερικοί που δεν ενδιαφέρονται τόσο για την δική τους υγεία αλλά ούτε και για της κοπέλας. Έχει καλή τεχνική και καταλαβαίνει αμέσως τι καυλώνει τον άλλον πολύ και τον κάνει να μην μπορεί να κρατηθεί από την καύλα. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω λεπτομέριες του τί και πως αλλά εγώ (και ο ποπός μου και ο πουτσος μου) μείναμε πολύ ευχαριστημένοι απο την Μαρκέλα και όταν ξανά έρθει στην Πάτρα θα την προτιμήσουμε  ;) Να συμπληρώσω και το ότι αν και στο τηλέφωνο μου είχε πει τιμή 30ευρώ χαμηλότερη από αυτή που παίρνει κανονικά και επειδή όμως έμεινα πολύ ευχαριστημένος μαζί της και από την συμπεριφορά της πριν, κατα την διάρκεια και μετά της έδωσα ολόκληρο το ποσό που θα έπαιρνε κανονικά ως μία ακόμα ένδειξη  ότι πέρασα πολύ καλά μαζί της και γιατί απλά τα αξίζει. ( η άλλη ένδειξη ήταν το ποτάμι που βγήκε από μένα όταν τελείωσα χαχαχα).

οχι ρε φιλε απλα εγραψες ολοκληρη εκθεση

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλά έκανε τύπε,  από άλλους που λένε "έχω πάει" σκέτο, άντε βγάλε συμπέρασμα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Λοιπόν πριν συναντηθούμε μιλήσαμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο για να μπορέσουμε να κανονίσουμε κάποια μέρα που να βολεύει και τους δύο. Ήταν πάντα πολύ ευγενική, πρόσχαρη και εξυπηρετική. Σήμερα που επιτέλους καταφέραμε να συναντηθούμε (να τονίσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν από την δική μου μεριά λόγο πολύ περιορισμένου και ακατάστατου ελεύθερου χρόνου μου) με υποδέχτηκε μέσα στο χαμόγελο σε έναν καθαρό και περιποιημένο χώρο και αμέσως με έκανε να αισθανθώ μια οικειότητα μαζί της σαν να την ήξερα πάρα πολύ καιρό.
ρε γιατρε γκομενα ηθελες να την βγαλεις ρε δικε μου και εκανες 3-4 τηλεφωνα πριν βρεθειτε?? :grin: :grin:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26

Ωραια διαθημηση :dancing:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Καλά έκανε τύπε,  από άλλους που λένε "έχω πάει" σκέτο, άντε βγάλε συμπέρασμα.
ας διευκρινησει ομως και την τιμη να εχουμε ενα ολοκληρομενο πακετο και οχι 30 πανω 30 κατω χωρις να θελω να θιξω κανεναν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom