Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 458K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Καλε,ακομα  κοιμασαι?  Δεν  ακους?  Χτυπανε  νταουλια  στην  πορτα  σου. Δες  λιγο  γενικη  συζητηση.
καλησπερα αλεξια μου
ναι το ειδα  αλλα με μεταμφιεσεις ασχολουμε μονο τισ αποκριες καμια αλλη χρονικη στιγμη

μακιαααααααααααα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Μια ζωή σαν τον δραπέτη χρεωμένος πουθενά
με το νου λακούβα σκέτη σ' αδιέξοδα, στενά
είχα λόγους για να μείνω, μ' άντε πές το του μυαλού
τις πληγές μου για να σβήνω κίνησα λοιπόν για αλλού
Πριν χαθώ ανθρωπος ημουν ήμουν άντρας κι αδελφός
μα έμενα στο φως της μέρας να πηγαίνω σαν τυφλός
τώρα μόνη κάθε βράδυ δίνω στα άψυχα μιλιά
δίνω στον καημό χαστούκι να ξεχάσει τα παλιά....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
την καλησπερα μας απο τη ροδο!!!!!!!!!
μακιαααααα!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 015.JPG
    015.JPG
    129,5 KB · Εμφανίσεις: 51

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
322
Πόντοι
26
Καλος τις κουκλες!!! :-*

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Στο συμπόσιο του Πλάτωνα εκτυλίσσεται ένας πραγματικός διάλογος μεταξύ γνωστών Αθηναίων πολιτικών και φιλοσόφων. Μεταξύ αυτών και ο Σωκράτης. Στη συζήτηση λοιπόν ο Παυσανίας αλλά και άλλοι τεκμηρίωσαν πως έρωτας μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ αντρικών ψυχών.
Η γυναικεία φύση είναι ιδιοτελής. Γιατί πάντα αποσκοπεί στην τεκνοποίηση και στην εξασφάλιση της καλής ζωής για αυτήν και τα παιδιά της. Δύσκολα ερωτεύεται έναν άντρα λόγω της ιδιοτέλειάς της. Στην πραγματικότητα κάθε άντρας θα ήθελε δίπλα του ένα γυναικείο κορμί με αντρική ψυχή. Όποιος άντρας δεν το ξέρει,δεν ξέρει τον εαυτό του.
για αυτο το λογο κ οι τρανσ....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
αν ήταν έτσι, τότε όλοι οι άντρες μόνο με τρανς θα ησαν ευτυχισμενοι... ενταξει... ας μην το παρατραβαμε...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
o πλατωνας το λεει στο συμποσιο οχι εγω

μακιααααα
ο Πλάτωνας δεν είπε ότι ο έρωτας μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ αντρών.. είπε για την ιδιοτέλεια της γυναικείας φύσης... τα συμπεράσματα είναι δικά σου...
και μη ξεχνάς.. υπάρχουν και γυναίκες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τεκνοποιήσουν...

μάκια

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ο Πλάτωνας δεν είπε ότι ο έρωτας μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ αντρών.. είπε για την ιδιοτέλεια της γυναικείας φύσης... τα συμπεράσματα είναι δικά σου...
και μη ξεχνάς.. υπάρχουν και γυναίκες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τεκνοποιήσουν...

μάκια

συμφωνω μαζι σου κ επισης ο ερωτας μπορει να υπαρξει σε οποιαδηποτε μορφη, απλα το ανεφερα λιγο ισως κακως χιουμοριστικα κ για αυτο αρπαχτηκες.
ως προς τα αλλα συμφωνουμε απολυτα

μακια

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
συμφωνω μαζι σου κ επισης ο ερωτας μπορει να υπαρξει σε οποιαδηποτε μορφη, απλα το ανεφερα λιγο ισως κακως χιουμοριστικα κ για αυτο αρπαχτηκες.
ως προς τα αλλα συμφωνουμε απολυτα

μακια
γιατί έχεις την (λανθασμένη) εντύπωση ότι όλοι αρπάζοντια μαζί σου;; εγώ απλά κουβεντιάζω.. δεν αρπάζομαι και δεν έχω όρεξη να τσακωθώ με κανέναν.. απλά όταν διαφωνώ με κάτι το αναφέρω...
μάκια και σε σένα

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.923
Με την ευκαιρια,ας αναφερουμε κ τη θεση του Παυσανια στον διασημο αυτο διαλογο:υποστηριξε πως ο Ερωτας καταγεται απο την Αφροδιτη,η οποια εχει δυο φυσεις,την Θεικη κ την ανθρωπινη.Την μεν Θεικη την ονομαζαν ουρανια Αφροδιτη και την αλλη Πανδημο.Η τελευταια εχει να κανει με τον σαρκικο Ερωτα προς τη γυναικα με αποτελεσμα τα παιδια κ την οικογενεια(δεν ειναι ιδιοτελης η γυναικεια φυση,περιεχει την  προνοια της φυσης για την διαιωνιση του ειδους).Αυτον τον Ερωτα δεν τον καταδικαζει μεν,ο Παυσανιας,στον λογο του αλλα δεν τον θεωρει κ σπουδαιο.Αντιθετα εξυμνει την ελξη κ την προσηλωση στον αλλο Ερωτα,τον Ουρανιο.Και μαλιστα τον Ερωτα για το αρσενικο,ΟΧΙ βεβαια για μπαλαμουτι κι αλλαξοκωλιες,αλλα ως προς τις αρετες κ τις αξιες που δυναται να εκφρασει.Ας μη ξεχναμε πως ηταν κι αλλη η δομη της κοινωνιας τοτε κ πως ο ρολος του ανδρα σ αυτην ηταν πρωταρχικος.Αυτος λοιπον ο Ερωτας,ο ανδρικος,ειχε να κανει με την Παιδεραστια,οχι οπως νοειται σημερα,καμια σχεση.Ειχε να κανει με τον ανδρα-εραστη που ηταν ο μεγαλος κ εμπειρος κ με τον ερώμενο που ηταν ο μικρος κ απειρος.Ηταν υποχρεωση του εραστη να εκπαιδευσει τον ερωμενο στο πνευμα της ανδρειας,της φιλοπατριας,της ανιδιοτελειας κι ολες τις αρετες κ τις αξιες της κοινωνιας της εποχης ωστε αυτος να γινει ενας Πολιτης που κυριο μελλημα του θα ηταν πρωτιστα το ενδιαφερον για τα κοινα,για την Πολη.Γι αυτο κ θεωρησε κ κατωτερο Ερωτα τον σαρκικο,γιατι σε περιοριζει στις οικογενεικες αναγκες κ σε αδιαφορια για τα κοινα κατι που ισοδυναμουσε με εγκλημα, με το πιο μεγαλο εγκλημα,τοτε.
Οσο για μας Μαρκελλα μου,μας κραζαν ανελεητα οι παλιανθρωποι,οχι γιατι ειχαν προβλημα με την ομοφυλοφιλια,αλλα γιατι δεν συγχωρουσαν κ δεν ανεχονταν τους ανθρωπους που εχουν παραδοθει στα παθη!Ευτυχως που δεν ζησαμε τοτε,φτυσε τον κορφο σου...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Με την ευκαιρια,ας αναφερουμε κ τη θεση του Παυσανια στον διασημο αυτο διαλογο:υποστηριξε πως ο Ερωτας καταγεται απο την Αφροδιτη,η οποια εχει δυο φυσεις,την Θεικη κ την ανθρωπινη.Την μεν Θεικη την ονομαζαν ουρανια Αφροδιτη και την αλλη Πανδημο.Η τελευταια εχει να κανει με τον σαρκικο Ερωτα προς τη γυναικα με αποτελεσμα τα παιδια κ την οικογενεια(δεν ειναι ιδιοτελης η γυναικεια φυση,περιεχει την  προνοια της φυσης για την διαιωνιση του ειδους).Αυτον τον Ερωτα δεν τον καταδικαζει μεν,ο Παυσανιας,στον λογο του αλλα δεν τον θεωρει κ σπουδαιο.Αντιθετα εξυμνει την ελξη κ την προσηλωση στον αλλο Ερωτα,τον Ουρανιο.Και μαλιστα τον Ερωτα για το αρσενικο,ΟΧΙ βεβαια για μπαλαμουτι κι αλλαξοκωλιες,αλλα ως προς τις αρετες κ τις αξιες που δυναται να εκφρασει.Ας μη ξεχναμε πως ηταν κι αλλη η δομη της κοινωνιας τοτε κ πως ο ρολος του ανδρα σ αυτην ηταν πρωταρχικος.Αυτος λοιπον ο Ερωτας,ο ανδρικος,ειχε να κανει με την Παιδεραστια,οχι οπως νοειται σημερα,καμια σχεση.Ειχε να κανει με τον ανδρα-εραστη που ηταν ο μεγαλος κ εμπειρος κ με τον ερώμενο που ηταν ο μικρος κ απειρος.Ηταν υποχρεωση του εραστη να εκπαιδευσει τον ερωμενο στο πνευμα της ανδρειας,της φιλοπατριας,της ανιδιοτελειας κι ολες τις αρετες κ τις αξιες της κοινωνιας της εποχης ωστε αυτος να γινει ενας Πολιτης που κυριο μελλημα του θα ηταν πρωτιστα το ενδιαφερον για τα κοινα,για την Πολη.Γι αυτο κ θεωρησε κ κατωτερο Ερωτα τον σαρκικο,γιατι σε περιοριζει στις οικογενεικες αναγκες κ σε αδιαφορια για τα κοινα κατι που ισοδυναμουσε με εγκλημα, με το πιο μεγαλο εγκλημα,τοτε.
Οσο για μας Μαρκελλα μου,μας κραζαν ανελεητα οι παλιανθρωποι,οχι γιατι ειχαν προβλημα με την ομοφυλοφιλια,αλλα γιατι δεν συγχωρουσαν κ δεν ανεχονταν τους ανθρωπους που εχουν παραδοθει στα παθη!Ευτυχως που δεν ζησαμε τοτε,φτυσε τον κορφο σου...

ευτυχως δε λες τιποτα αξιοπρεπεστατη κ ειλικρινεστατη φιλη μου.
μην ξεχναμε οτι τοτε υπηρχε κ ο καιαδας.

μακια μακια μακια
με πολυ εκτιμηση για σενα

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.923
ευτυχως δε λες τιποτα αξιοπρεπεστατη κ ειλικρινεστατη φιλη μου.
μην ξεχναμε οτι τοτε υπηρχε κ ο καιαδας.

μακια μακια μακια
με πολυ εκτιμηση για σενα
κι ο Αριστοφανης...

ευχαριστω,καλη Ανασταση

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Χρόνια Πολλά Μαρκέλα!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 312478_451447744909847_1754781261_n.jpg
    312478_451447744909847_1754781261_n.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 22

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Το απόφθεγμα της ημέρας

Τι είναι η αγάπη; Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη. Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονάει κι αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται. Μα στην αγάπη είναι ένας. Σμίγουν οι δύο και γίνοναι ένα. Δεν ξεχωρίζουν. Το εγώ κι εσύ αφανίζονται. ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ...
Νίκος Καζαντζάκης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom