enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σωστό κι αυτό!ας διευκρινησει ομως και την τιμη να εχουμε ενα ολοκληρομενο πακετο και οχι 30 πανω 30 κατω χωρις να θελω να θιξω κανεναν
Σωστό κι αυτό!ας διευκρινησει ομως και την τιμη να εχουμε ενα ολοκληρομενο πακετο και οχι 30 πανω 30 κατω χωρις να θελω να θιξω κανεναν
Μερικοί (ή μερικές) αδυνατούν να ξεχωρίσουν τις βούρτσες από τις ...... νταβανόβουρτσες. Σε κάθε χώρο υπάρχουν ολων των κατηγοριών άνθρωποι. Η συγκεκριμένη λοιπόν κοπέλα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που νομίζω ότι μπορεί παράλληλα με την διασκέδαση να συζητήσεις μαζί της και γενικά να δημιουργήσεις μια άλλην αίσθηση σε αυτό που πας να κάνεις. Αρκεί βέβαια να μπορείς και να μην είσαι της κατηγορίας "έλα, που εισαι, ποσο κανει, ερχομαι". Αλλά και αυτής της κατηγορίας να είσαι, κράτατο για τον εαυτό σου και μην σχολιάζεις "διάολε" γιατί έτσι αυτοχαρακτηρίζεσαι.
Τώρα ο άλλος μπορεί να πει διαθημιστής. Ο καθένας κατά το πνεύμα του.
Χαίρομαι που συνεχίζεις να με θεωρείς φίλο σου.
φιλε sapakism ευχομαι να μην αναφερεσαι σε μενα αλλα για να διατυποσω κ γω την αποψη μου λεω οτι οταν αποφασιζεις να πας να κανεις κατι τετοιο σαν πελατης τα πρωτα πραγματα που βαζεις κατω ειναι ποσα διαθετω κ πια να επιλεξω εκτος κ αν το κανω μονο εγω αυτο κ ζω σε αλλο πλανητη μετα φυσικα μπορουμε να συζητησουμε ολα τα υπολοιπα που ανεφερες κ να δουμε αν μας βγηκαν κ αυτα γιατι αν μας βγηκαν κ εχει καποιο επιπεδο κ το αντιστοιχο ατομο που επελεξες τοτε ακομα καλητερα αλλα αυτο ειναι στα ΑΝ για αρχη κοιτας εικονα δηλαδη φωτογραφιες κ τιμη δηλαδη ποσο θα σου κοστισει το γουστο που πας να βγαλεις οποτε μην ακουω για ριχους η για βαθυστοχαστους αντθρωπους γιατι τα θεορω αυτα αλλα λογια να αγαπιομαστε .αν μετα κ αφου περασεις καλα η περασω δε μιλαω για κατι συγκεκριμενο γενικα παραδειγματα λεω αν λοιπον περασουμε καλα λογικο ειναι να ξανατημισουμε την επιλογη μας αφου μας καλυψε οποτε μετα μας μαθενει κ την μαθενουμε ακομα περισοτερο κ μετα μπορουμε να αναλυσουμε κ τα κατοχικα δανεια κ τα πεναλντι που δεν δινοντε κ παει λεγοντας...αυτα
φιλε μου ειναι ετσι επειδη ετσι εινι για ολους φυσικα δε μπορω να ξερω πως σκευτεσαι εσυ αλλα με οσο κοσμο εχω μιλησει αλλα κ οσους διαλογους εχω δει εδω κ τοσα χρονια εδω αλλα κ βαση τησ κοινης λογικης ετσι ειναι το kisses πηγενε πρως μαρκελα μερια γτ εχω αδυναμια στα με με τηςΦίλε μου, ειναι ετσι εφοσον ετσι νομιζεις ................. (χωρίς kissass)
φιλε μου ειναι ετσι επειδη ετσι εινι για ολους φυσικα δε μπορω να ξερω πως σκευτεσαι εσυ αλλα με οσο κοσμο εχω μιλησει αλλα κ οσους διαλογους εχω δει εδω κ τοσα χρονια εδω αλλα κ βαση τησ κοινης λογικης ετσι ειναι το kisses πηγενε πρως μαρκελα μερια γτ εχω αδυναμια στα με με της
φιλε μου ειναι ετσι επειδη ετσι εινι για ολους φυσικα δε μπορω να ξερω πως σκευτεσαι εσυ αλλα με οσο κοσμο εχω μιλησει αλλα κ οσους διαλογους εχω δει εδω κ τοσα χρονια εδω αλλα κ βαση τησ κοινης λογικης ετσι ειναι το kisses πηγενε πρως μαρκελα μερια γτ εχω αδυναμια στα με με της
αι αμ σορρυ sapakism
Εγώ δεν έγραψα kisses αλλά kissass. Δηλαδή αυτό που μου έστειλες εσύ. Δηλαδή αυτό
100????? μαρκελα παρε θεση 100αρια βλεπω κ 70αρια που πηγαν τα 60αρια ?????????????Καλησπέρα και πάλι.. σορρυ ρε παιδιά για την έκθεση όπως την αποκαλέσατε δεν είχα σκοπό να γράψω τόσα πολλά απλά γράψε γράψε ξέφυγε το θέμα ... θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα και όχι δεν είμαι ούτε διαφημιστής ούτε έκανα διαφήμιση απλά είπα την άποψη μου και μοιράστηκα μαζί σας την εμπειρία μου (εν συντομία ) όσο για την τιμή κανονικά ήταν 100 ευρώ μου είχε πει 70 και τελικά επειδή πέρασα πολύ καλά μαζί της, της έδωσα ολόκληρο το ποσό γιατί απλά πιστεύω ότι τα αξίζει. Το ότι μιλήσαμε τόσες φορές δεν ηταν γιατί ήθελα να την πιάσω γκόμενα απλά επειδή από χαρακτήρα με τράβηξε αμέσως γιαυτό και προσπάθησα να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία να βρεθούμε, άλλωστε ανέλυσα ήδη τους λόγους που μιλήσαμε τόσες φορές.. σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ασχολούμουν και απλά θα κανόνιζα με άλλη. Το ρεζουμέ είναι ότι εκτός απο τις υπηρεσίες που προσφέρει αξίζει και σαν άτομο η οποία δεν σε βλέπει καθαρά σαν πελάτη αλλά και σαν άνθρωπο και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται.. δεν το έχουν αυτο πολλές. Αυτά δεν λέω άλλα για να μην πείτε οτι γράφω έκθεση πάλι.
100????? μαρκελα παρε θεση 100αρια βλεπω κ 70αρια που πηγαν τα 60αρια ?????????????