αστο μαρκελα για το αν εχω δικιο η οχι κρινομαι κ γω κ οχι μονο μ'αυτα που γραφω αλλα μ'αυτα που πρατω κυριως
fouxter λες συνεχως τα ιδια και τα ιδια. Μας ειπες την αποψη σου η οποια ειναι σεβαστη απο το πρωι. Πιστευω οτι θα την λαβει και η κυρια υποψη της. Απο εκει και περα ομως οταν επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια, νομιζω ότι παει αλλου το πραγμα. Και για να ειμαι σαφης μαλλον στην ηθελημενη δυσφημιση θελεις να το πας. Σου αρεσει δεν σου αρεσει σε καποιους αρεσει η κυρια. Εγραψε καποιος οτι περασε καλα μαζι της και μαλλον σου κακοφανηκε. Επειδη σε κοβω για πουστολιγούρι, εχω τα μεσα να σου κανονισω κονε με τη μανα του ΤΖΑΜΠΑ.
Δεν νταραβεριζομαι με το χωρο αυτο (του τριτου δρομου) αλλα μου τη δινουν τα προμοτορακια.
Εχεις σκεφτει αυτη και οι αλλες οι κοπελες (παντα μιλαω για αυτες που κανουν σωστα τη δουλεια τους και οχι τις ξεπετες) τι εχουν περασει στη ζωη τους απο τη συγκεκριμενη κοινωνια που ζουμε για να κανουν αυτο που θελουν για τον εαυτο τους. Την καθημερινη αποριψη τον χλεβασμο το φοβο και την απομονωση απο τις οικογενειες που δεν τις ξερουν? Τις απαιτησεις του καθε πελατη που πολλες φορες ξεπερνουν τη λογικη και δινοντας 50 η 70 η 100 ευρω νομιζει οτι πρεπει να εξαντλησει τα ορια του εξευτελισμου? Περιμενουμε λοιπον να υπαρξει μια ενταση απο μερους της για να την ξεσκισουμε στο σαιτ.
Επειδη σιγουρα θα απαντησεις φυλαω τα υπολοιπα για την επομενη φορα.