επειδη σ'εχω γραμμενο στισ @@ μου για το που εχεις φυλαξει τα υπολοιπα που θες να πεις εσενα δε σε ειδα να πεταγεσαι σαν τη πουτσα οπως τωρα οταν η μαρκελα τα εχωνε σε αλλη συναδελφο της εδω μεσα αλλα οταν εγω ζητησα να διευκρινησει την τιμη της τοτε εγω της τα εχωσα κ τι κριμα εχει περασει κ αυτη κ ολες ασχημα χρονια κ παει λεγοντας...ρεεεεεεε επικοινονειτε καθολου?????????????δηλαδη αν εγω σου πω οτι ειμαι ορφανος απο τα 13 μου δεν εχω περασει δυσκολα δηλαδη αμα αρχισει ο καθενας κ λεει τι περασε τοτε θα λυπηθουμε ο ενας τον αλλο κ θα τον αντιμετοπιζουμε αλλιως?????πατε καλα...βρε οργιο που θα με αποκαλεσεις πουστολιγουρι εγω ποτε δε κλαφτηκα ουτε ζητησα τιποτα απο κανεναν απλα σχολιασα τα αυτονοητα αλλα επρεπε να ειναι κανενας αλεφαντος τωρα κατα δω να σου πει εσενα που εισαι απο το 2009 κ διαβαζεις κ ολος τυχαιος εχεις μια δυο μερες που αρχισες να γραφεις κ κατευθειαν βρικες το θαρος να υπερασπισεις κι ολας...ουστ
Δεν με απασχολεί η ασημαντοτητα σου αγαπητε μου. Το μονο που ήθελα ήταν να περάσω στον κοσμο την άποψη μου για την επιμονή σου όλη την ημέρα σχετικά με τα κίνητρα σου. Απο και και πέρα αυτοί που διαβάζουν ειναι νοημονες και κρίνουν. Οτι και να πούμε εμείς μάλλον περισσεύει.
Οσο για τον Αλεφαντο, νομίζω οτι ο Τσιωλης είναι καλλίτερες προπονητής.