Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ναι δεν εχω προβλημα με αυτο απλα δν ειδα οτι υπαρχει ιδιο θεμα
Το θέμα συγχωνεύτηκε .. dfz thanks.
Tsolias…δεν τρέχει και τίποτα…απλά όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος dfz για να τα έχουμε συγκεντρωμένα
Εγω το έθεσα ως επιλογή….Δεν κάνω από τα κομμένα…Καπνίζω σαν μαλάκας από τα μη κομμένα ..Δεν κάνει τίποτα φίλε.
Απλά αν σε πεθάνουν* τα "κομμένα" που καπνίζεις θα πάρω τη θέση σου στο σάιτ....
Και ως admin και ως "Γεμιστής Τρυπών".
Ειδικά το 2ο, δεν θα με χαλάσει καθόλου.
*Πλάκα κάνουμε, έτσι?
κοβει η πουτανα το γαμησι???Εγω το έθεσα ως επιλογή….Δεν κάνω από τα κομμένα…Καπνίζω σαν μαλάκας από τα μη κομμένα ..
Χωρίς πλάκα όμως σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω το γαμημένο…
Αν δεν μπορεί να κάτσει από το πολύ γαμήσι ..Ίσως της περάσει από το μυαλόκοβει η πουτανα το γαμησι???
απο μια ηλικια και μετα..........κοβει η πουτανα το γαμησι???
ολοι αυτο σκεφτομαστε!!!τουλαχιστον αρκετοι οχι ολοι!!αλλα το θεμα ειναι ποτε θα γινει αυτη η κινηση??Εγω το έθεσα ως επιλογή….Δεν κάνω από τα κομμένα…Καπνίζω σαν μαλάκας από τα μη κομμένα ..
μωρε απο το μυαλο της περναει αλλα ΔΕΝ το κοβει τελικα..Αν δεν μπορεί να κάτσει από το πολύ γαμήσι ..Ίσως της περάσει από το μυαλό
Εγω το έθεσα ως επιλογή….Δεν κάνω από τα κομμένα…Καπνίζω σαν μαλάκας από τα μη κομμένα ..
Ελα μου ντε.πέρα από την πλάκα τώρα...οι περισσότεροι από εμάς θα το κόψουμε όταν μας βάλει ο γιατρός μας το δίλλημα...
ή το κόβεις αμέσως ή... χαιρετίσματα στις φασκομηλιές!!!που λένε και στο χωριό μου :'(
Πως το κατάφερες βρε θηρίο και το ξανάρχισες;σήμερα έκλεισα 3 μήνες χωρίς τσιγάρο ελπίζω να είναι μια για πάντα.
κάποτε το είχα κόψει 11 χρόνια και το είχα αρχίσει πάλι και να σκεφτείτε ότι το πρώτο μου τσιγάρο το κάπνισα 26 ετών.
κι εγώ στα 24... μέχρι τα 24 ούτε να το μυρίσω δεν μπορούσα...άντε πες μου εσύ...να σου πώ κι εγώ!!!σήμερα έκλεισα 3 μήνες χωρίς τσιγάρο ελπίζω να είναι μια για πάντα.
κάποτε το είχα κόψει 11 χρόνια και το είχα αρχίσει πάλι και να σκεφτείτε ότι το πρώτο μου τσιγάρο το κάπνισα 26 ετών.
...τι μου θυμησες φιλτατε Bull...ενας γνωστος ειχε παει στο γιατρο και κατοπιν καποιων εξετασεων,διαγιγνωσκεται μικροκυτταρικος καρκινος πνευμονα...το γνωριζαν δε αυτο οι κοντινοι του ανθρωποι οχι ομως και ο ιδιος...μεσα στην αγνοια του λοιπον ρωταει σε επομενη επισκεψη το γιατρο:γιατρε μου να καπνιζω οπως πριν η θα με βοηθουσε να το κοψω?και ο γιατρος του απαντα'να καπνιζεις οσο το δυνατον περισσοτερο μπορεις...να μη στενοχωριεσαι κιολας ...κι απο εκει ο αμοιρος ψιλιαστηκε τι τον εμελλε...για το τσιγαρο εχουν ειπωθει πολλα και μερικες φορες αντιφατικα...οι στατιστικες λενε πως απο τα 1000 ατομα ενος πληθυσμου μη καπνιστων μπορει να πεθανει το 1 απο καρκινο του πνευμονα,ενω σε ενα δειγμα 1000 ατομων που καπνιζουν μπορει να πεθανουν 20...δηλαδη οταν καποιος καπνιζει δεν σημαινει οτι θα παθει καρκινο ντε μου και καλα...απλα αυξανονται οι πιθανοτητες...συνεπως μπορει καποιος να καπνιζει 2 πακετα την ημερα και να ειναι απολυτα υγιης ενω καποιος διπλα του που δεν καπνιζει να παθει καρκινο πνευμονα.Τελος παλι με στατιστικες εχει αποδειχθει πως αυτοι που καπνιζουν χανουν ΣΙΓΟΥΡΑ χρονια απο τη ζωη τους...εδω να θιξουμε και το θεμα του παθητικου καπνιστη ο οποιος εκτιθεται και αυτος σε σημαντικο κινδυνο..δυστυχως στη χωρα μας σπανια σεβονται το μη καπνιστη...απο τους πολιτες μεχρι και τα εστιατορια και τις επιχειρησεις που για τους μη καπνιστες δεν εχουν προβλεψει θεσεις η εχουν λιγες καταχωνιασμενες στο βαθος της αιθουσας πχ ενος ρεστοραν και διπλα στο wc...τελος ακομη και στα μπουρδελα υπαρχουν 2 η 3 που εχουν απαγορευτικο για καπνισμα στο σαλονι...Παιδιά,εγώ το έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο!!!!
Τώρα προσπαθώ να το ξεκινήσω πάλι...σιγά σιγά,πιστεύω ότι θα τα καταφέρω...
πέρα από την πλάκα τώρα...οι περισσότεροι από εμάς θα το κόψουμε όταν μας βάλει ο γιατρός μας το δίλλημα...
ή το κόβεις αμέσως ή... χαιρετίσματα στις φασκομηλιές!!!που λένε και στο χωριό μου :'(