Νέα

Μάρκα τσιγάρων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι μαρκα τσιγαρων καπνιζετε??

• lucky strike

Ψήφοι: 0 0,0%
  • marlboro

Ψήφοι: 3 50,0%
  • camel

• winston

Ψήφοι: 1 16,7%
  • karelia

• davidof

• old navy

• gr

• gauloises

• prince

• ασσος

• σαντε

• αρωμα

• pall mall

• rothmanns

• murratti

• leader

• next

• philip morris

• president

• καπνος old h.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι δεν εχω προβλημα με αυτο απλα δν ειδα οτι υπαρχει ιδιο θεμα :cheesy:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Το θέμα συγχωνεύτηκε ..  dfz thanks.

Tsolias…δεν τρέχει και τίποτα…απλά όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος dfz για να τα έχουμε συγκεντρωμένα

Δεν κάνει τίποτα φίλε.

Απλά αν σε πεθάνουν* τα "κομμένα" που καπνίζεις θα πάρω τη θέση σου στο σάιτ....  :headbang: :headbang:
Και ως admin και ως "Γεμιστής Τρυπών".
Ειδικά το 2ο, δεν θα με χαλάσει καθόλου.  :2funny: :2funny: :2funny:

*Πλάκα κάνουμε, έτσι?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ελλαδα καπνιζω murati...! εκανα μια κινηση και το εκοψα για ενα μηνα περιπου!!το σκεφτομουνα απο καιρο βεβεα..!μολις αρωστησα βαρια και δεν μπορουσα να κπνισω μια βδομαδα περιπου σκεφτηκα να το τραβηξω οσο παει!!
στην αρχη με βοηθησε πολυ το γεγονος οτι βρισκομουνα με ατομα που δεν καπνιζανε!!ειχα πολυ μεγαλο προβλημα  οταν ειμουνα για καφε οταν επινα πρωινο καφε, μετα το φαγητο η αν καθομουνα στο pc με καμια κοκα κολα, καλα με το ποτο δεν το συζηταμε!!
ενοειτε οτι γουσταρα κανα δυο φορες να κανω που και που στην τρακα κανα τσιγαρο αλλα δυστηχως ξανακυλησα στο πακετο!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν κάνει τίποτα φίλε.

Απλά αν σε πεθάνουν* τα "κομμένα" που καπνίζεις θα πάρω τη θέση σου στο σάιτ....  :headbang: :headbang:
Και ως admin και ως "Γεμιστής Τρυπών".
Ειδικά το 2ο, δεν θα με χαλάσει καθόλου.  :2funny: :2funny: :2funny:

*Πλάκα κάνουμε, έτσι?
Εγω το έθεσα ως επιλογή….Δεν κάνω από τα κομμένα…Καπνίζω σαν μαλάκας από τα μη κομμένα .. :grin:

Χωρίς πλάκα όμως σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω το γαμημένο…

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω το έθεσα ως επιλογή….Δεν κάνω από τα κομμένα…Καπνίζω σαν μαλάκας από τα μη κομμένα .. :grin:

ολοι αυτο σκεφτομαστε!!!τουλαχιστον αρκετοι οχι ολοι!!αλλα το θεμα ειναι ποτε θα γινει αυτη η κινηση??

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Μωρέ έχω καπνίσει εγώ κομμένα... Μιλάμε για πολλά πακέτα.
Είναι και φθηνά τα γαμημένα...

Όσο για το κόψιμο... Μακάρι να το καταφέρεις!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παίδες κάθε Δευτέρα το κόβω.
Άστα να πάνε με το ρημάδι που βάζουμε στο στόμα μας.
Όσοι δεν καπνίζετε μην το αρχίσετε ποτέ.
Είναι σκέτη μαλακία. :jerking: :jerking:
Ένας παλιός καπνιστής.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Παιδιά,εγώ το έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο!!!!
Τώρα προσπαθώ να το ξεκινήσω πάλι...σιγά σιγά,πιστεύω ότι θα τα καταφέρω... :grin: :uglystupid:

πέρα από την πλάκα τώρα...οι περισσότεροι από εμάς θα το κόψουμε όταν μας βάλει ο γιατρός μας το δίλλημα...
:woldman:ή το κόβεις αμέσως ή... :crazy:χαιρετίσματα στις φασκομηλιές!!!που λένε και στο χωριό μου :'(

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πέρα από την πλάκα τώρα...οι περισσότεροι από εμάς θα το κόψουμε όταν μας βάλει ο γιατρός μας το δίλλημα...
:woldman:ή το κόβεις αμέσως ή... :crazy:χαιρετίσματα στις φασκομηλιές!!!που λένε και στο χωριό μου :'(
Ελα μου ντε.

Επισκέπτης
σήμερα έκλεισα 3 μήνες χωρίς τσιγάρο ελπίζω να είναι μια για πάντα.
κάποτε το είχα κόψει 11 χρόνια και το είχα αρχίσει πάλι και να σκεφτείτε ότι το πρώτο μου τσιγάρο το κάπνισα 26 ετών.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
κάποτε το είχα κόψει 11 χρόνια και το είχα αρχίσει πάλι και να σκεφτείτε ότι το πρώτο μου τσιγάρο το κάπνισα 26 ετών.
Πως το κατάφερες βρε θηρίο και το ξανάρχισες;
Συγνώμη κιόλας αλλά  :jerking: σου άμα το ξαναρχίσεις.
Καλό κουράγιο πρώην συνάδελφε.
:dancing: :dancing: :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κι εγώ στα 24... :uglystupid:μέχρι τα 24 ούτε να το μυρίσω δεν μπορούσα...άντε πες μου εσύ...να σου πώ κι εγώ!!! :headbang:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
winston 26 σκλιρο κσερουν τα πουτανακια

Επισκέπτης
κόψτε το ρέέέέέέέέέέέέέέ αλλιώς θα σας πω από που να πάτε να πάρετε τσιγάρα εισαγωγής από την Γερμανία πχ τα davidof με 2 ευρώ το πακέτο γιατί εδώ στην Ελλάδα ακόμα και στα τσιγάρα μαλάκες μας πειάνουν.
είναι το προϊόν με την μεγαλύτερη φορολογία. 

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδιά,εγώ το έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο!!!!
Τώρα προσπαθώ να το ξεκινήσω πάλι...σιγά σιγά,πιστεύω ότι θα τα καταφέρω... :grin: :uglystupid:

...τι μου θυμησες φιλτατε Bull...ενας γνωστος ειχε παει στο γιατρο και κατοπιν καποιων εξετασεων,διαγιγνωσκεται μικροκυτταρικος καρκινος πνευμονα...το γνωριζαν δε αυτο οι κοντινοι του ανθρωποι οχι ομως και ο ιδιος...μεσα στην αγνοια του λοιπον ρωταει σε επομενη επισκεψη το γιατρο:γιατρε μου να καπνιζω οπως πριν η θα με βοηθουσε να το κοψω?και ο γιατρος του απαντα'να καπνιζεις οσο το δυνατον περισσοτερο μπορεις...να μη στενοχωριεσαι κιολας ...κι απο εκει ο αμοιρος ψιλιαστηκε τι τον εμελλε...για το τσιγαρο εχουν ειπωθει πολλα και μερικες φορες αντιφατικα...οι στατιστικες λενε πως απο τα 1000 ατομα ενος πληθυσμου μη καπνιστων μπορει να πεθανει το 1 απο καρκινο του πνευμονα,ενω σε ενα δειγμα 1000 ατομων που καπνιζουν μπορει να πεθανουν 20...δηλαδη οταν καποιος καπνιζει δεν σημαινει οτι θα παθει καρκινο ντε μου και καλα...απλα αυξανονται οι πιθανοτητες...συνεπως μπορει καποιος να καπνιζει 2 πακετα την ημερα και να ειναι απολυτα υγιης ενω καποιος διπλα του που δεν καπνιζει να παθει καρκινο πνευμονα.Τελος παλι με στατιστικες εχει αποδειχθει πως αυτοι που καπνιζουν χανουν ΣΙΓΟΥΡΑ χρονια απο τη ζωη τους...εδω να θιξουμε και το θεμα του παθητικου καπνιστη ο οποιος εκτιθεται και αυτος σε σημαντικο κινδυνο..δυστυχως στη χωρα μας σπανια σεβονται το μη καπνιστη...απο τους πολιτες μεχρι και τα εστιατορια και τις επιχειρησεις που για τους μη καπνιστες δεν εχουν προβλεψει θεσεις η εχουν λιγες καταχωνιασμενες στο βαθος της αιθουσας πχ ενος ρεστοραν και διπλα στο wc...τελος ακομη και στα μπουρδελα υπαρχουν 2 η 3 που εχουν απαγορευτικο για καπνισμα στο σαλονι...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οταν το κοψα το τσιγαρο για ενα μηνα περιπου με ενοχλουσε παρα πολυ η καπνα!!μεχρι που αρχισα να λεω φερε ενα για την παρεα και ξανακυλισα στον βουρκο!!και μαλακια απο αποψη υγειας και απο αποψη χρηματων!!!θα μου πεις και στα τσιγαρα να μην τα δωσεις θα τα δωσεις καπου αλλου!μαζι σου δεν θα τα παρεις!!αλλα σιγουρα καλυτερα απο τα τσιγαρα!!πιστευω οτι θελει πιο πολυ αποφαση και για ενα διαστημα να μην πινεις π.χ η να εισαι απασχολημενος και να μην το σκεφτεσαι...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom