Επισκέπτης
καμελ καπνιζει ο σαβαλας!οχι το μπλε πακετο,τα κανονικα τα καφε
εγω βαριεμαι να στριβω!!εκτος απο ειδικες περιπτωσεις!θα πειτε ρε τωρα καπμια ιδεα?λακυ στραικ ή πρινς?
εγω βαριεμαι να στριβω!!εκτος απο ειδικες περιπτωσεις!θα πειτε ρε τωρα καπμια ιδεα?λακυ στραικ ή πρινς?
οπως και να χει ειναι βαρετο!!και ειδικα αν καπνιζεις τοσο πολυ οσο εγωΚι εγώ με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα... έτσι ώστε να ελαττώσω το κάπνισμα. Σήμερα όμως, είμαι σίγουρος ότι όση ώρα κάνεις εσύ να βγάλεις το τσιγάρο από το πακέτο, τόση ώρα κάνω κι εγώ να το στρίψω!!!
Κι εγώ με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα... έτσι ώστε να ελαττώσω το κάπνισμα. Σήμερα όμως, είμαι σίγουρος ότι όση ώρα κάνεις εσύ να βγάλεις το τσιγάρο από το πακέτο, τόση ώρα κάνω κι εγώ να το στρίψω!!!
οκ!!θα βαλω τοτε την επιλογη μας τα τρωει ολα τα λεφτα το μουνι ή αλλιως γλυφομουνι !!Γάμησε τα! Ομοιοπαθής! Εννοείται πως στρίβω και την ώρα που οδηγώ. Αι στο διάολο αρρώστια...
Warhol να αναφέρεις και αυτό που σου δινω εγώ 3-4 φορές το χρόνο να βάζεις στο στόμα.
Ετσι κι εγω?μονο που παιρνω τα σλιμ..νταβιτνοφ γκολτ
τα καμελ θεωρω οτι χαλασαν λιγακι στη γευση!!αλλα καρελια και γουινστον θεριζουν !!Οσο και να αλλαξαν τη γευση, οσο και να μας μικρυναν την καμήλα, παραμένω φανατικός camelακιας
Μια στο τοσο παιρνω και ενα prince μαλακό ετσι για τη γευση
Τρομερα τσιγαρα ειναι και τα marlboro lights τα αμερικάνικα με το άσπρο φίλτρο, οποιος παει προς τα κει ή εχει κανα δικό του ας αγοράσει ή ας παραγγήλει μια κούτα, τρομερη γευση και πολύ πιο βαριά απ τα εδω marlboro lights.
Aπο καπνό κανα old holborn τον κιτρινο κανω που και που
Ενα Marlboraki μετα απο το Βικακι οτι καλυτερο εχω καπνιση
Mπλιαχ
Μου τη σπάει αυτη η γευση που εχουν.
προτιμω πάντα τα γαλάζια