thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Θα σας πώ λοιπόν πως το έκοψα. Ημουν με μια κοπελίτσα σε ένα ξενοδοχείο ημιπαραμονής στην Γλυφάδα. Την κοπέλα την είχα τσιμπίσει από ένα chat που έκανα παλιά μέσω Vodafone. Το chat & flirt αν θυμάμαι καλά. Είχε έρθει Αθήνα από ένα νησί. Έδινε στο ΑΣΕΠ. Ηταν 24 ετών, εγώ αρκετά μεγαλύτερος. Το πρωί την Δευτέρα έπρεπε να ξυπνήσω για να πάω στην δουλειά. Ηταν 2πμ. και ήμασταν στο ξενοδοχείο. Η τύπισα ήταν τζιμινέρα. Κάπνιζε Gauloises αυτά τα Γαλλικά τέλος πάντων, και εγώ Winston κόκκινο. Γύρισα σπίτι κατά τις 3 πμ. μετά από πολύ κάπνισμα και πολύ πήδημα και είχαμε καταναλώσει και αρκετό ΜΕΤΑΞΑ 5'. Όταν ξύπνησα στις 5πμ για να φύγω για την δουλειά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Εκεί είπα τέρμα. Βέβαια το "πάλευα" μέσα στο μυαλό μου καιρό. Με βοήθησε και ένα βιβλίο που είχα διαβάσει παλαιότερα ¨Ετσι θα κόψετε το τσιγάρο¨ -How to stop smoking- του Herbert Breen. Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ. Βοήθησαν και οι NIcorette καραμέλες.
Αναπολώ βέβαια εκείνες τισ στιγμές. Ένα καλό μουνί καλό τσιγάρο και καλό ποτό ή bourbon. Μου αρέσει ειδικά το Jack Daniels. Δεν είμαι κατά των καπνιστών τους χαίρομαι όταν καπνίζουν. Για μένα όμως νομίζω τελείωσε αυτή η φάση αν και ποτέ δεν ξέρεις. ΄Αλλο να μην έχεις καπνήσει ποτέ και άλλο να είσαι πρώην καπνιστής..!
Αναπολώ βέβαια εκείνες τισ στιγμές. Ένα καλό μουνί καλό τσιγάρο και καλό ποτό ή bourbon. Μου αρέσει ειδικά το Jack Daniels. Δεν είμαι κατά των καπνιστών τους χαίρομαι όταν καπνίζουν. Για μένα όμως νομίζω τελείωσε αυτή η φάση αν και ποτέ δεν ξέρεις. ΄Αλλο να μην έχεις καπνήσει ποτέ και άλλο να είσαι πρώην καπνιστής..!