Νέα

Μάρκα τσιγάρων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι μαρκα τσιγαρων καπνιζετε??

• lucky strike

Ψήφοι: 0 0,0%
  • marlboro

Ψήφοι: 3 50,0%
  • camel

• winston

Ψήφοι: 1 16,7%
  • karelia

• davidof

• old navy

• gr

• gauloises

• prince

• ασσος

• σαντε

• αρωμα

• pall mall

• rothmanns

• murratti

• leader

• next

• philip morris

• president

• καπνος old h.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Θα σας πώ λοιπόν πως το έκοψα. Ημουν με μια κοπελίτσα σε ένα ξενοδοχείο ημιπαραμονής στην Γλυφάδα. Την κοπέλα την είχα τσιμπίσει από ένα chat που έκανα παλιά μέσω Vodafone. Το chat & flirt αν θυμάμαι καλά. Είχε έρθει Αθήνα από ένα νησί. Έδινε στο ΑΣΕΠ. Ηταν 24 ετών, εγώ αρκετά μεγαλύτερος. Το πρωί την Δευτέρα έπρεπε να ξυπνήσω για να πάω στην δουλειά. Ηταν 2πμ. και ήμασταν στο ξενοδοχείο. Η τύπισα ήταν τζιμινέρα. Κάπνιζε Gauloises αυτά τα Γαλλικά τέλος πάντων, και εγώ Winston κόκκινο. Γύρισα σπίτι κατά τις 3 πμ. μετά από πολύ κάπνισμα και πολύ πήδημα και είχαμε καταναλώσει και αρκετό ΜΕΤΑΞΑ 5'. Όταν ξύπνησα στις 5πμ για να φύγω για την δουλειά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Εκεί είπα τέρμα. Βέβαια το "πάλευα" μέσα στο μυαλό μου καιρό. Με βοήθησε και ένα βιβλίο που είχα διαβάσει παλαιότερα ¨Ετσι θα κόψετε το τσιγάρο¨ -How to stop smoking-  του Herbert Breen. Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ. Βοήθησαν και οι NIcorette καραμέλες.
Αναπολώ βέβαια εκείνες τισ στιγμές. Ένα καλό μουνί καλό τσιγάρο και καλό ποτό ή bourbon. Μου αρέσει ειδικά το Jack Daniels. Δεν είμαι κατά των καπνιστών τους χαίρομαι όταν καπνίζουν. Για μένα όμως νομίζω τελείωσε αυτή η φάση αν και ποτέ δεν ξέρεις. ΄Αλλο να μην έχεις καπνήσει ποτέ και άλλο να είσαι πρώην καπνιστής..!

:think:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Camel από το 1979 με διακοπή 2 ετων (λόγω αφραγκιών 1983-1984) όπου επικρατούσε Άσσος σκέτος και Sante

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ωσάν νέος και εγώ σε αυτό το αρκετά παλιό, διαχρονικό και ανθυγιεινό άθλημα.. σκέφτηκα γιατί να μην μοιραστούμε όλοι οι συναθλητές εμπειρίες trick αλλά και συμβουλές για κάτι το οποίο μας κατακρινουν.

Ξεκινώντας: εγώ φουμάρω Memphis 100άρι καθώς πολύ σπάνια βρίσκω μαλακό στα περίπτερα.

Είχα ξεκινήσει και πιο παλιά με ναργιλέ τον οποίο και τιμώ ακόμη και θα τον τιμώ όσο ζω.

σκέφτομαι βέβαια να πάρω και καμία πίπα αλλά "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και γι' αυτό την αναβάλω για λίγο καιρό αυτήν την ιδέα.

Υ.Γ. για μολογάτε και εσείς μπουρδελιάρηδες και πουλέντα τα δικά σας...  :cheesy:

Επισκέπτης
Δεν καπνίζω πια. Αλλά έχω καπνίσει στο παρελθόν και ναργιλέ, και στριφτό και πούρο, και πίπα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στριφτό.
Γκόλντεν Βιρτζίνια κίτρινο.

giorgosaravalo

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Εκτός από τα σιγαρίλο και πούρα, τα τελευταία 22 χρόνια καπνίζω gitanes σκέτο εκτός από τη διετία 2004-2006 που δεν τα έφερναν πια ελλάδα, συν του ότι  από το 2006 μου το έχουν απαγορέψει για λόγους υγείας, αλλά...[/size] :think: :jerking: :rockon: :dancing: :headbang: :uglystupid: :idiot: :idiot: :huh:

Συνημμένα

• 06y30552.jpg
    06y30552.jpg
    140,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν καπνίζω πια. Αλλά έχω καπνίσει στο παρελθόν και ναργιλέ, και στριφτό και πούρο, και πίπα.
erinal_w το πούρο απ' ότι ξέρω την ώρα που το καπνίζεις έχεις 40% περισσότερες πιθανότητες να πάθεις καρδιακό... μιλάμε για πολύ αθώο πράγμα :cheesy: :grin:

Επισκέπτης
Camel silver το ελαφρυ, το οποιο προσπαθω να κοψω.
Και επισης οτι φυτρωνει στην Κ*****α. Αυτο δεν θελω να το κοψω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μαλμπορο σκληρο
βαλε και απο πανω ψηφοφορια
να δουμε ποσοι καπνιζουν ρε φιλε

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε tsolia αν θέλεις πρόσθεσε και αυτή την επιλογή … '' Είμαι σε διαδικασία κοψίματος (από τα κομμένα )''

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το να κόψεις το τσιγάρο είναι πολύ εύκολο.
Απόφαση θέλει μόνο.
Θα το έχω κόψει και καμμιά 50αριά φορές ως τώρα!    :dancing:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε ..  dfz thanks.

Tsolias…δεν τρέχει και τίποτα…απλά όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος dfz για να τα έχουμε συγκεντρωμένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom