Νέα

Μάρκα τσιγάρων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι μαρκα τσιγαρων καπνιζετε??

• lucky strike

Ψήφοι: 0 0,0%
  • marlboro

Ψήφοι: 3 50,0%
  • camel

• winston

Ψήφοι: 1 16,7%
  • karelia

• davidof

• old navy

• gr

• gauloises

• prince

• ασσος

• σαντε

• αρωμα

• pall mall

• rothmanns

• murratti

• leader

• next

• philip morris

• president

• καπνος old h.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παντως τσιγαρο θα αναψω μονο οταν βρισκομαι σε καποιο nightclub.Συνηθως ζηταω αναπτηρα για να το αναψω απο καμια αγγλιδα   ετσι σαν αφορμη για συζητηση(αν δεν ενδιαφερεται το πεταω αμεσως μετα).Εxcuse me have you got fire please?Thank you very much dear. :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω παντως τσιγαρο θα αναψω μονο οταν βρισκομαι σε καποιο nightclub.Συνηθως ζηταω αναπτηρα για να το αναψω απο καμια αγγλιδα  ετσι σαν αφορμη για συζητηση(αν δεν ενδιαφερεται το πεταω αμεσως μετα).Εxcuse me have you got fire please?Thank you very much dear. :2funny: :2funny: :2funny:
ωρεος!!!my sweet hurt κ ετσι...!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
BF μπλε με μπλε και πράσινους κόκκους (!) και για περισσότερη προστασία πιπάκια HERB.Τα έχω συνηθίσει τόσο πολύ που χωρίς αυτά δεν μπορώ να καπνίσω,το τσιγάρο μου φαίνεται ..κοντό!Και αν δείτε τι πίσσα και νικοτίνη κρατάνε θα πάθετε πλάκα...

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Πανω απο 4-5 μερες δεν εχω καταφερει να μεινω χωρις τσιγαρο.
Σε καποια στιγμη αποφασισα να αλλαξω μαρκα και ετσι ξεκινησα τα PALL MALL.
1,80 € το πακετο
Αγοραζω που αγοραζω το θανατο μου, ας μην τον πληρωσω και χρυσαφι

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως υπαρχουν πολλες μαρκες τσιγαρων.Αυτες που ειναι στη λιστα δεν ειναι ουτε οι μισες.Rex,Peter Styvesaunt,Silc cut,Chestefield,Slimline,Regal,Golden Virginia,Drum,lambert@Butler ,κτλ.............

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για το Memphis ούτε λόγος... όταν θέλω να πάρω τσιγάρα ρωτάω καμιά 10αρια περίπτερα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
για μενα τα καλυτερα ειναι τα καρελια λαιτς χρυση κασετινα και τα ασσος ασπρη κασετινα  :rockon: :rockon: :rockon:!

Επισκέπτης
για μενα τα καλυτερα ειναι τα καρελια λαιτς χρυση κασετινα και τα ασσος ασπρη κασετινα  :rockon: :rockon: :rockon:!

δεν την σταματαμε την κουβεντούλα γιατί θα μου έρθουν οι μνήμες και ετοιμη είμαι... :2funny: :2funny: :2funny:
φοβερα τσιγαρα.. πράγματι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΑΣΣΟΣ ΣΚΕΤΟΣ. Το παλιότερο (και εκλεκτότερο) ελληνικό τσιγάρο . Το ξεκίνησα όταν έκανε 9 δρχ. και ουδέπουε έχω αλλάξει μάρκα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ΑΣΣΟΣ ΣΚΕΤΟΣ. Το παλιότερο (και εκλεκτότερο) ελληνικό τσιγάρο . Το ξεκίνησα όταν έκανε 9 δρχ. και ουδέπουε έχω αλλάξει μάρκα.
Το καλύτερο τσιγάρο. με αυτό ξεκίνησα και γω αλλά στην πορεία το χαλάσανε γαμώτο.
Τώρα καπνίζω ΑΣΣΟ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΛΑΚΟ.

Επισκέπτης
το ασπρο πακετο λες?προτιμω την κασετινα!πολυ καλο τσιγαρο και φτηνο!κανονικα καρελια λαιτς χρυση κασετινα κανω!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το ασπρο πακετο λες?προτιμω την κασετινα!πολυ καλο τσιγαρο και φτηνο!κανονικα καρελια λαιτς χρυση κασετινα κανω!
Καπνίζει κι άλλος χρυσή κασσετίνα?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Απο τα καλύτερα Ελληνικά τσιγάρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom