House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μαλακία ειναι τα στρώματα νερού,ιδίως για όσους έχουν αρκετά κιλά,τράμπα τραμπαλίζομαι,αν έχουν και οι 2 αρκετά κιλά γάματα
φίλος μου είναι καλε! μονη μου κουνιόμουν για να δω τι παίζει!πέστα όλα όμως, παλιοσουπιά τί εννοείς κούναγε αορίστως,? ποιός κούναγε, και ποιός κουνιόταναι μας ενδιαφέρει
κοιμασαι και νομιζεις οτι εισαι σε πλοιο που διασχιζει τον νοτιο Ατλαντικο!!!
Παντελως για ψυχακηδες ή ναυτικους
τσιμπας πολυ ευκολα παιχτη..
ο προηγουμενος ηταν επιπλοποιος που δεν ξερει πως να πουλησει..
ο τελευταιος,πωλητης της σειρας..
παταει πανω σε μια παπαρια της εταιρειας & στο τελος θαβει & τον ανταγωνισμο..
τι πατεντα & τεχνολογια ρε μεγαλε???
πουτσες μπλε..
Πωλητής;;;;; Επιπλοποιός;;;;; Χαχαχα Έχω ένα κομοδίνο. Στο χαρίζω, για να ξυπνάς παρέα του
μπολικο μπλα-μπλα εχουν & αερα μπανα πουλανε..
καμια εταιρεια δεν εχει φτασει τυχαια εκει που βρισκεται..
ολες οι ελληνικες ειναι ΓΤΠ εκτος της coco mat που δραστηριοποιειται διεθνως διαθετοντας ενα προϊον οικολογικο & ξεχωριστο..
αμα θες καλο στρωμα & διαθετεις το χρημα που εγραψες,ξεκινα απο τις ξενες..
μην τσιμπας απο τις παπαριες των πωλητων..
ξαπλα στα στρωματα,γραφε τιμες & μετα απο ωριμη σκεψη,αγορασε..
Tα Tempur της Elite Strom!! Mε memory foam υλικο που αγκαλιαζει ολο το σωμα σε καθε σημειο...ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει!! Και η coco mat ειναι πολυ καλη αλλα μαζι με κρεβατοστρωμα σαν βαση συν στρωμα συν κεφαλαρι αν βαλεις η αμα θες και ανωστρωμα θα σου βγει γυρω στα 6.000 με 7.000 ευρω ειναι υπερβολικα τσιμπημενα...αλλα ειναι τα φυσικα υλικα που εχουν και γι αυτο...παντως μια επισκεψη στην elite strom αξιζει να κανεις για μια προσφορα!!
το καλυτερο ειναι ναχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα για το στρωμα και να κοιμασαι εσυ μετα απο λιγο καιρο στον καναπε
Τύποι χρειάζομαι καινούριο στρωμα, παίζει να υπάρχουν τίποτα ειδικοί εδώ μέσα να προτείνουν?
Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
Σημαντικό το να μη μεταφέρεται εύκολα η κίνηση, πχ αν κουνιέται η γυναίκα να μην τη νιώθω εγω.
Μπάτζετ μέχρι 2500-3000.
Σκέφτομαι για το Magnistretch14 της Magniflex. Έχει κάνεις άποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία?
Ευχαριστώ και καλές γιορτές.
Αλλά μου είπαν επίσης ότι δεν μπορείς να πηδήξεις σε αυτά...χαχαχ
πέρυσι άλλαξα στρώμα επειδή έχω και πρόβλημα με τη μέση μου πήρα το sealy energy Cushion FirmΤύποι χρειάζομαι καινούριο στρωμα, παίζει να υπάρχουν τίποτα ειδικοί εδώ μέσα να προτείνουν?
Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
Σημαντικό το να μη μεταφέρεται εύκολα η κίνηση, πχ αν κουνιέται η γυναίκα να μην τη νιώθω εγω.
Σε καποιο βαθμο, ισχυει.
πέρυσι άλλαξα στρώμα επειδή έχω και πρόβλημα με τη μέση μου πήρα το sealy energy Cushion Firm
στηρίζει καλά δεν μεταφέρει την κίνηση από την μια μεριά στην άλλη και στο πάνω μέρος έχει αφρό ώστε να μην είναι σκληρό
Γιατί αυτό?
1,70x200 με εκπτωση 650 eποσο το πληρωσες?
τυπε ειχες δει Ευαγγελατο Αποδειξεις που γεμιζαν τα στρωματα με εφημεριδες,Αυριανη,Ελευθερο Ρυπο,χαρτοπετσετες απο σουβλατζιδικα και πουπουλα απο ψοφιες δεκαοχτουρες; τον νου σου :S :S :SΤύποι χρειάζομαι καινούριο στρωμα, παίζει να υπάρχουν τίποτα ειδικοί εδώ μέσα να προτείνουν?
Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
Μπάτζετ μέχρι 2500-3000.
Σκέφτομαι για το Magnistretch14 της Magniflex. Έχει κάνεις άποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία?
Ευχαριστώ και καλές γιορτές.
:S :S :Sτυπε ειχες δει Ευαγγελατο Αποδειξεις που γεμιζαν τα στρωματα με εφημεριδες,Αυριανη,Ελευθερο Ρυπο,χαρτοπετσετες απο σουβλατζιδικα και πουπουλα απο ψοφιες δεκαοχτουρες; τον νου σου :S :S :S