Νέα

Μάρκα στρώματος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαλακία ειναι τα στρώματα νερού,ιδίως για όσους έχουν αρκετά κιλά,τράμπα τραμπαλίζομαι,αν έχουν και οι 2 αρκετά κιλά γάματα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πέστα όλα όμως, παλιοσουπιά τί εννοείς κούναγε αορίστως,? ποιός κούναγε, και ποιός κουνιόταναι μας ενδιαφέρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φίλος μου είναι καλε! μονη μου κουνιόμουν για να δω τι παίζει!

κοιμασαι και νομιζεις οτι εισαι σε πλοιο που διασχιζει τον νοτιο Ατλαντικο!!!

Παντελως για ψυχακηδες ή ναυτικους

ήδη m έπιασε ναυτία!

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
τσιμπας πολυ ευκολα παιχτη..
ο προηγουμενος ηταν επιπλοποιος που δεν ξερει πως να πουλησει..
ο τελευταιος,πωλητης της σειρας..
παταει πανω σε μια παπαρια της εταιρειας & στο τελος θαβει & τον ανταγωνισμο..
τι πατεντα & τεχνολογια ρε μεγαλε???
πουτσες μπλε..

Πωλητής;;;;; Επιπλοποιός;;;;; Χαχαχα Έχω ένα κομοδίνο. Στο χαρίζω, για να ξυπνάς παρέα του
μπολικο μπλα-μπλα εχουν & αερα μπανα πουλανε..
καμια εταιρεια δεν εχει φτασει τυχαια εκει που βρισκεται..
ολες οι ελληνικες ειναι ΓΤΠ εκτος της coco mat που δραστηριοποιειται διεθνως διαθετοντας ενα προϊον οικολογικο & ξεχωριστο..
αμα θες καλο στρωμα & διαθετεις το χρημα που εγραψες,ξεκινα απο τις ξενες..
μην τσιμπας απο τις παπαριες των πωλητων..
ξαπλα στα στρωματα,γραφε τιμες & μετα απο ωριμη σκεψη,αγορασε..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι χρειάζομαι καινούριο στρωμα, παίζει να υπάρχουν τίποτα ειδικοί εδώ μέσα να προτείνουν?

Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
Σημαντικό το να μη μεταφέρεται εύκολα η κίνηση, πχ αν κουνιέται η γυναίκα να μην τη νιώθω εγω.
Μπάτζετ μέχρι 2500-3000.

Σκέφτομαι για το Magnistretch14 της Magniflex. Έχει κάνεις άποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία?

Ευχαριστώ και καλές γιορτές.

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Tα Tempur της Elite Strom!! Mε memory foam υλικο που αγκαλιαζει ολο το σωμα σε καθε σημειο...ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει!! Και η coco mat ειναι πολυ καλη αλλα μαζι με κρεβατοστρωμα σαν βαση συν στρωμα συν κεφαλαρι αν βαλεις η αμα θες και ανωστρωμα θα σου βγει γυρω στα 6.000 με 7.000 ευρω ειναι υπερβολικα τσιμπημενα...αλλα ειναι τα φυσικα υλικα που εχουν και γι αυτο...παντως μια επισκεψη στην elite strom αξιζει να κανεις για μια προσφορα!!

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Tα Tempur της Elite Strom!! Mε memory foam υλικο που αγκαλιαζει ολο το σωμα σε καθε σημειο...ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει!! Και η coco mat ειναι πολυ καλη αλλα μαζι με κρεβατοστρωμα σαν βαση συν στρωμα συν κεφαλαρι αν βαλεις η αμα θες και ανωστρωμα θα σου βγει γυρω στα 6.000 με 7.000 ευρω ειναι υπερβολικα τσιμπημενα...αλλα ειναι τα φυσικα υλικα που εχουν και γι αυτο...παντως μια επισκεψη στην elite strom αξιζει να κανεις για μια προσφορα!!

μου χουν ξαναπει καλα λόγια για αυτά. Αλλά μου είπαν επίσης ότι δεν μπορείς να πηδήξεις σε αυτά...χαχαχ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
το καλυτερο ειναι  ναχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα για το στρωμα και να κοιμασαι εσυ  μετα απο λιγο καιρο στον καναπε  :tooth:

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
τα tempur παρα ειναι μαλακα πιστευω! δλδ δυσκολευεσαι να κουνηθεις και επδ ειναι μια αγορα που θα κρατησεις 10 με 15 χρονια το βρισκω μεγαλο ρισκο! παρ ολα αυτα τα sealy της ελιτε στρομ ειναι παρα πολυ καλα στρωματα και πιο στοιβαρα! και γενικα νομιζω δεν ειναι και του πανακριβου!

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Τύποι χρειάζομαι καινούριο στρωμα, παίζει να υπάρχουν τίποτα ειδικοί εδώ μέσα να προτείνουν?

Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
Σημαντικό το να μη μεταφέρεται εύκολα η κίνηση, πχ αν κουνιέται η γυναίκα να μην τη νιώθω εγω.
Μπάτζετ μέχρι 2500-3000.

Σκέφτομαι για το Magnistretch14 της Magniflex. Έχει κάνεις άποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία?

δεν εχω αποψη για την παραπανω εταιρια

ειμαι οπαδος της cocomat εδω και παρα πολλα χρονια (θα τα σκασεις βεβαια χοντρα)

η καλυτερη λυση για να μην μεταφερεται η κινηση ειναι να παρεις 2 μονα υποστρωματα και να βαλεις ενα διπλο ανωστρωμα

δοκιμες στρωματων μπορεις να κανεις σε ολες τις εκθεσεις (φορμα γυμναστικης και ξαπλα για τουλαχιστον μια ωρα)

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060

Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
πέρυσι άλλαξα στρώμα επειδή έχω και πρόβλημα με τη μέση μου πήρα το sealy energy Cushion Firm
στηρίζει καλά δεν μεταφέρει την κίνηση από την μια μεριά στην άλλη και στο πάνω μέρος έχει αφρό ώστε να μην είναι σκληρό

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
πέρυσι άλλαξα στρώμα επειδή έχω και πρόβλημα με τη μέση μου πήρα το sealy energy Cushion Firm
στηρίζει καλά δεν μεταφέρει την κίνηση από την μια μεριά στην άλλη και στο πάνω μέρος έχει αφρό ώστε να μην είναι σκληρό

ποσο το πληρωσες?

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.462
Πόντοι
2.487
Μεντια στρομ δαγκωτο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596

Διαστάσεις 180Χ200.
Μέτριο προς σκληρο.
Μπάτζετ μέχρι 2500-3000.

τυπε ειχες δει Ευαγγελατο Αποδειξεις που γεμιζαν τα στρωματα με εφημεριδες,Αυριανη,Ελευθερο Ρυπο,χαρτοπετσετες απο σουβλατζιδικα και πουπουλα απο ψοφιες δεκαοχτουρες;  τον νου σου :S :S  :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
τυπε ειχες δει Ευαγγελατο Αποδειξεις που γεμιζαν τα στρωματα με εφημεριδες,Αυριανη,Ελευθερο Ρυπο,χαρτοπετσετες απο σουβλατζιδικα και πουπουλα απο ψοφιες δεκαοχτουρες;  τον νου σου :S :S  :S
:S :S :S
μην ειναι φακε νιους ρε τυπε?σιγουρα βαζανε αυριανη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom