Νέα

Μάρκα στρώματος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το πάρτυ ξεκίνησε απ τις τρίπερς που γαμάει......
αχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

ο πρόγκηψ τον ξεφτύλισε όταν έβαλε φωτό από το γκολφ του.

που πας ρε γκιόζη με φολκςβάγκεν να το παίξεις στριποσιτιτουρογαμιάς.ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχα
σιροκο ρε μαλακα..
δεν υπαρχει λεμε το ατομο..
ξεκινησε απο γλωσσα προγραμματισμου & κατεληξε προστατης του λιντο & των λοιπων σωληνουργειων..
προτεινω να κανουμε ταινια την ζωη του..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιροκο ρε μαλακα..
δεν υπαρχει λεμε το ατομο..
ξεκινησε απο γλωσσα προγραμματισμου & κατεληξε προστατης του λιντο & των λοιπων σωληνουργειων..
προτεινω να κανουμε ταινια την ζωη του..

ο πρόγκηψ του είπε. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ

Και Καραθώνα .. που είναι πιο καθαρά από τη Γλυφάδα  :2funny:

Τσίμπα μια φώτο μετά από γαμησάκι στο αμάξι πριν από το μπανάκι..

15plsmq.jpg

Υ.Γ. Οι Λιθουανέζες του Alcatraz πάνε τον Αυγουστο Μύκονο. Σε έχουν καλέσει;

Υ.Γ.
του το κατέσχεσα έχω ένα ίδιο αραγμένο στο γκαράζι.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
301
επειδη η μαλακια παει κι ερχεται εγω σε ποιον πηγα να πουλησω?εγω ουτε μαρκα εχω προτεινει ουτε τπτ η γνωστη μαλακες μονο λενε και ειμαι σιγουρος χωρις να ξερουν.1200-1500 ευρω φιλε δεν παιρνεις και καλο στρωμα αλλλα και κρεβατι.ενα καλο επωνημο στρωμα με εγγυηση 5 ετων τουλαχιστον λιανικη θα σου παει τουλαχιστον 1000-1200 ευρω.επειδη ομως mendia candia elite και ολες αυτες οι εταιρειες πελεκανε ασχημα στα κρεαβατια γιατι τα εμπορευονται. αν δεν εχεις προβλημα θα σου προτεινα παρε ενα κρεαβτι φτηνο απο ικεα ασ πουμε και μετρα το στρωμα και παρεγγειλε το απο καποια εταιρεια.απλα φροντισε να παρεις οπσδηποτε και ανατομικο σουμιε. αυτα παω με το μωρο μου για μπανιο!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη η μαλακια παει κι ερχεται εγω σε ποιον πηγα να πουλησω?
ο από μηχανής θεός.

αδερφε μου ειμαι ο ανθρωπος σου.επιπλα εχω και ειμαι εδω για να σε  :helpplea:.ρωτα τι θες?στρωμα και κρεβατι η μονο στρωμα?

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
εχει ανατομικο σουμιε ομως ρε μαλακα..

ο από μηχανής θεός.

γιατί παίζεται φιλικό με τα λιμά ρε μαλάκες ;;;

ου να χαθείτε ...

βάλατε πέντε γκολ στην ΣΚΟΥΡΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ και χαρήκατε ;;;
αφήστε το εμπόριο να τσουλήσει ... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχει ανατομικο σουμιε ομως ρε μαλακα..

σουμιέδες ρε μαλάκα πρόλαβα στη Σαλαμίνα.
έτριζαν κιόλας..... Είχαν κάνει και λακούβα απ το μπάρμπα τον ιχθυόσκαλα που κοιμότανε στην αυλή ξάστερος.
ααααααααχχααχαχαχχααχαχαχαχαχα
αααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαααχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί παίζεται φιλικό με τα λιμά ρε μαλάκες ;;;

βάλατε πέντε γκολ στην ΣΚΟΥΡΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ και χαρήκατε ;;;
αφήστε το εμπόριο να τσουλήσει ... :2funny: :2funny: :2funny:

ποιός παίζεται ρε σκατόγαβρε;

Επισκέπτης
σουμιέδες ρε μαλάκα πρόλαβα στη Σαλαμίνα.
έτριζαν κιόλας..... Είχαν κάνει και λακούβα απ το μπάρμπα τον ιχθυόσκαλα που κοιμότανε στην αυλή ξάστερος.
ααααααααχχααχαχαχχααχαχαχαχαχα
αααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαααχα
γι αυτο τον λογο πηγαινω ρε τρυπα στην κΩλοκυνθους που εχει ακομη σουμιεδες στα δελα..
για να θυμαμαι τα ανεμελα παιδικα μου χρονια..
τωρα ομως που βρεθηκε ο παιχτης,θα αγορασω ενα για το σπιτι & θα κοψω τα δελα επιτελους..

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
ευχαριστώ πολύ φίλε τόσο εσένα όσο και τα υπόλοιπα μέλη για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει στον προβληματισμό μου! ενδιαφέρομαι όχι μόνο για στρώμα αλλά και για υπόστρωμα, ολοκληρωμένο κρεβάτι με άλλα λόγια!
Φίλε θα συμφωνήσω με τον Πλέζουρα!!Το καλύτερο είναι αυτό που θα στρώσει στην πλάτη σου και το αντέχει η τσέπη σου!!
Τ ο στρώμα είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ!! Ισως από τα λίγα πράγματα που αξίζει να δώσεις αρκετά λεφτά!!
Εχω ένα στρώμα+υπόστρωμα,ποτ το πλήρωσα 3000 ευρώ πριν από 5 χρόνια και κάθε φορά που ξαλπώνω λέω τι καλά που έκανα!!
Το κακό είναι οτι συνήθισα τόσο πολύ με καλό στρώμα που δε βολέυομαι ευκολα οταν πάωσε Ξενοδοσχείο!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γι αυτο τον λογο πηγαινω ρε τρυπα στην κΩλοκυνθους που εχει ακομη σουμιεδες στα δελα..
για να θυμαμαι τα ανεμελα παιδικα μου χρονια..
τωρα ομως που βρεθηκε ο παιχτης,θα αγορασω ενα για το σπιτι & θα κοψω τα δελα επιτελους..
Οπα δηλωση !
Ο Πλε θα κοψει τα ρδελα !
Αυτο ειναι αδυνατο Πλεζουρακι.
Τα ρδελα ειναι ο φυσικος Υγροβιότοπος σου.

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Υπάρχουν δεκάδες  βιοτεχνίες που βγάζουν άριστα στρώματα,και μιλάς απευθείας με τον κατασκευαστή.Και οι τιμές είναι καλύτερες,από τις μεγάλες εταιρείες.

ΙΚΕΑ;Ανοίγει το στρώμα να δεις τι έχει μέσα ή είναι ραμμένο και μυστικό μέχρι να το πετάξεις και το σκίσεις;

ναι φίλε μου ανοιγει το στρωμα, φυσικα και ανοιγει. να σου πω την αληθεια δεν εχω μπει στο κόπο να το ανοιξω...εσκασα 400 και κανω μια χαρα υπνο...αργοτερα ομως θα παρω ενα πολύ καλύτερο... ;)

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
301
1personanongrata
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ νομιζω ο τιτλος σου τα λεει ολα.στη πουτσα μου ρε κοιμηθειται στα πατωματα εσυ και κατι αλλοι πονηροι.αμα περιμενα να πουλησω σε κατι ζωα εδω μεσα θα ειχα πεθανει.ο φιλος ρωτησε και ειπαμε να βοηθησουμε αλλα την μαλακια ετοιμη την εχεις.κοιτα στο ιντερνετ και πανε παρε με 1000 ευρω αμερικανικη μαλακια και καθε τι ευρωπαικη μαλακια επισης.να προτιματε ξενες ετικετες μπαστουνοβλαχοι για να λετε μονο τι μαρκα.ουστ βρωμοζωα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1personanongrata
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ νομιζω ο τιτλος σου τα λεει ολα.στη πουτσα μου ρε κοιμηθειται στα πατωματα εσυ και κατι αλλοι πονηροι.αμα περιμενα να πουλησω σε κατι ζωα εδω μεσα θα ειχα πεθανει.ο φιλος ρωτησε και ειπαμε να βοηθησουμε αλλα την μαλακια ετοιμη την εχεις.κοιτα στο ιντερνετ και πανε παρε με 1000 ευρω αμερικανικη μαλακια και καθε τι ευρωπαικη μαλακια επισης.να προτιματε ξενες ετικετες μπαστουνοβλαχοι για να λετε μονο τι μαρκα.ουστ βρωμοζωα

τι στομα ειναι αυτο για πωλητη ρε παιχτη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata

ξεκάβλωσες;
είδες τι ωραία περνάμε στο μπουρδέλα τελεία κομ;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
την βορεια ελλαδα δε θα τη βαζεις στο στομα σου βλακακο του 1 60 με χερια στην αναταση αντε γιατι πολλα μας τα ειπες τοσο καιρο ιντερνετογαμια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
την βορεια ελλαδα δε θα τη βαζεις στο στομα σου βλακακο του 1 60 με χερια στην αναταση αντε γιατι πολλα μας τα ειπες τοσο καιρο ιντερνετογαμια
καλώςτονα
ααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχα

1.50 παρακαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom