Επισκέπτης
TEMPUR λεμε. Δεν ξαπλωνεις...αιωρεισαι
1personanongrata
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ νομιζω ο τιτλος σου τα λεει ολα.στη πουτσα μου ρε κοιμηθειται στα πατωματα εσυ και κατι αλλοι πονηροι.αμα περιμενα να πουλησω σε κατι ζωα εδω μεσα θα ειχα πεθανει.ο φιλος ρωτησε και ειπαμε να βοηθησουμε αλλα την μαλακια ετοιμη την εχεις.κοιτα στο ιντερνετ και πανε παρε με 1000 ευρω αμερικανικη μαλακια και καθε τι ευρωπαικη μαλακια επισης.να προτιματε ξενες ετικετες μπαστουνοβλαχοι για να λετε μονο τι μαρκα.ουστ βρωμοζωα
Εξαρτάται από τη τσέπη σου ροχαλα.
Άστους, μετά τους εργολάβους θα συνέλθουν σιγά σιγά όλοι....
και οι επιπλάδες και οι στρωματάδες...
Φίλε μη μας βρίζεις χωρίς λόγο.
Βρίσε τον www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=34089]ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ[/url] του bourdela.
Αυτός παριστάνει τον ειδικό επί παντός επιστητου
Όσο για τα στρώματα απορώ ποιος έχει και δινει 3000...
μάλλον στον ύπνο του...
kai αν θυμάται και πραγματα που δεν πρέπει,τί γινεται??τρυπα πάρε και θα με θυμηθείς.
Το GENESI δημιουργήθηκε αποκλειστικά από φυσικά στοιχεία όπως η σόγια, το νερό, ο άνθρακας και το ασήμι. Η εσωτερική του δομή αποτελείται από:
το εξελιγμένο στα εργαστήρια της NASA υλικό MEMORY - από φυσική σόγια - [size=14pt]που θυμάται το σχήμα του σώματος[/size]
Σάλτα και γαμήσου Αρχιμαλάκα μη σου βάλω το μπαστουνι στον κώλο κι αρχισεις και τρέχεις.
Που τα χεις και δεδουλευμένα μαλάκα....
Εδω υπάρχει κόσμος που δεν έχει να πληρώσει τα κοινοχρηστα και συ παινεύεσαι για το ακριβό σου στρώμα.
Σάλτα και ξαναγαμήσου τωρα, πανηλίθιε....
kai αν θυμάται και πραγματα που δεν πρέπει,τί γινεται??
ποτέ μην εμπιστευέσαι στρώμα που θυμάται!!!
προσφορες απο τα φυλλαδια των κυριακατικων εφημεριδων..όταν λες ξένες φίλε μου, έχεις την καλοσύνη να μου υποδείξεις κάποια ή κάποιες εταιρείες γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι έχω ψιλομεσάνυχτα αναφορικά με αυτό το θέμα και μπορεί να πιαστώ κότσος... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σου!!!
προσφορες απο τα φυλλαδια των κυριακατικων εφημεριδων..
bedandbath.g πολλα αμερικανικα στρωματα με 15χρονια εγγυηση,απο 299 ευρω το 200χ90 εως 1.839 το 200χ200..
φτιαγμενα απο διαφορα υλικα..
το καλυτερο για εμενα,αυτο που ειναι φτιαγμενο απο talaley latex,δηλαδη απο 100% φυσικο καουτσουκ,με τιμες 999 για το 100χ200,1.519 για το 160χ200 & 1.759 το 200χ200..
δες το site για λεπτομερειες ή αγορασε καμια κυριακατικη εφημεριδα να δεις το φυλλαδιο..
εγω τα περναω σαν εξοδα παραστασης στην παρακτια..οι μπουρδελότσαρκες και τα στούντιο εντάσσονται στα κοινόχρηστα.
re, βοηθήστε το παιδί, παλιοτελλαροκαρφωτές , με τις παράκτιες, περίμενε θα παρω το φιλαράκιστην υππεα χαχαχαχαχαχαεγω τα περναω σαν εξοδα παραστασης στην παρακτια..
δίπλα στο κύμα κοιμάσαι σε στρώμα 3 χιλιάδων ευρώ;εγω τα περναω σαν εξοδα παραστασης στην παρακτια..
ξερετα κανα στουντιο που να χει στρωμα νερου?
για στουντιο μιλαγαμε..δίπλα στο κύμα κοιμάσαι σε στρώμα 3 χιλιάδων ευρώ;
πέστα όλα όμως, παλιοσουπιά τί εννοείς κούναγε αορίστως,? ποιός κούναγε, και ποιός κουνιόταναι μας ενδιαφέρειείχα καημό να δω πως είναι τα στρώματα νερού και είχε ένας φίλος μου. λίγο κάθισα και κουνάει πολυυυ
είχα καημό να δω πως είναι τα στρώματα νερού και είχε ένας φίλος μου. λίγο κάθισα και κουνάει πολυυυ