Νέα

Μάρκα στρώματος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
1personanongrata
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ νομιζω ο τιτλος σου τα λεει ολα.στη πουτσα μου ρε κοιμηθειται στα πατωματα εσυ και κατι αλλοι πονηροι.αμα περιμενα να πουλησω σε κατι ζωα εδω μεσα θα ειχα πεθανει.ο φιλος ρωτησε και ειπαμε να βοηθησουμε αλλα την μαλακια ετοιμη την εχεις.κοιτα στο ιντερνετ και πανε παρε με 1000 ευρω αμερικανικη μαλακια και καθε τι ευρωπαικη μαλακια επισης.να προτιματε ξενες ετικετες μπαστουνοβλαχοι για να λετε μονο τι μαρκα.ουστ βρωμοζωα

Φίλε μη μας βρίζεις χωρίς λόγο.
Βρίσε τον www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=34089]ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ[/url] του bourdela.
Αυτός παριστάνει τον ειδικό επί παντός επιστητου  :jerking:

Όσο για τα στρώματα απορώ ποιος έχει και δινει 3000...
μάλλον στον ύπνο του...

Επισκέπτης
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα μπαστουνοβλαχοι λεει αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φιλε μπαστουνοβλαχε (αχαχαχαχαχαχαχα) εξαρταται για ποσο καιρο θες να επενδυσεις στο στρωμα.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εξαρτάται από τη τσέπη σου ροχαλα.
Άστους, μετά τους εργολάβους θα συνέλθουν σιγά σιγά όλοι....
και οι επιπλάδες και οι στρωματάδες...

Επισκέπτης
Εξαρτάται από τη τσέπη σου ροχαλα.
Άστους, μετά τους εργολάβους θα συνέλθουν σιγά σιγά όλοι....
και οι επιπλάδες και οι στρωματάδες...

Σαφως και εξαρταται απο την τζεπη του καθενος. Και σαφως δεν μπορουν να δινουν ολοι τετοια ποσα. αλλα κι εδω ισχυει οτι πλητωνεις παιρνεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μη μας βρίζεις χωρίς λόγο.
Βρίσε τον www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=34089]ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ[/url] του bourdela.
Αυτός παριστάνει τον ειδικό επί παντός επιστητου  :jerking:

Όσο για τα στρώματα απορώ ποιος έχει και δινει 3000...
μάλλον στον ύπνο του...

εγώ έχω ρε σκατόπουστα.
δεδουλευμένα.
άει γαμήσου τώρα και βάλε το μπαστουνι στον κώλο σου.
ρώτα και κανένα ορθοπεδικό ηλίθιε.
δάνειο θα έπερνες για στρώμα προκειμένου να γλιτώσεις τις συνέπειες αργότερα.
ηλίθιε.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σάλτα και γαμήσου Αρχιμαλάκα μη σου βάλω το μπαστουνι στον κώλο κι αρχισεις και τρέχεις.
Που τα χεις και δεδουλευμένα μαλάκα....
Εδω υπάρχει κόσμος που δεν έχει να πληρώσει τα κοινοχρηστα και συ παινεύεσαι για το ακριβό σου στρώμα.
Σάλτα και ξαναγαμήσου τωρα, πανηλίθιε....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τρυπα πάρε και θα με θυμηθείς.

Το GENESI δημιουργήθηκε αποκλειστικά  από φυσικά στοιχεία όπως η σόγια, το νερό, ο άνθρακας και το ασήμι. Η εσωτερική του δομή αποτελείται από:
το εξελιγμένο στα εργαστήρια της NASA υλικό MEMORY - από φυσική σόγια - [size=14pt]που θυμάται το σχήμα του σώματος[/size]
kai αν θυμάται και πραγματα που δεν πρέπει,τί γινεται?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποτέ μην εμπιστευέσαι στρώμα που θυμάται!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σάλτα και γαμήσου Αρχιμαλάκα μη σου βάλω το μπαστουνι στον κώλο κι αρχισεις και τρέχεις.
Που τα χεις και δεδουλευμένα μαλάκα....
Εδω υπάρχει κόσμος που δεν έχει να πληρώσει τα κοινοχρηστα και συ παινεύεσαι για το ακριβό σου στρώμα.
Σάλτα και ξαναγαμήσου τωρα, πανηλίθιε....

δε σε γαμάω ρε παλιόπουστα κλώνε της πλάκας.

11738668.jpg

Υ.Γ.
πόσταρε καμμιά φωτό απο στουντιόκωλους και πες μας για τον κόσμο που δεν έχει για κοινόχρηστα.
γαμιόλη υποκριτή κατουράω στον τάφο του μαλάκα που λυπήθηκες που πέθανε.
ξέρεις εσύ ποιόν.
γαμώπουστα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
kai αν θυμάται και πραγματα που δεν πρέπει,τί γινεται?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποτέ μην εμπιστευέσαι στρώμα που θυμάται!!!

δεν το είχα σκεφτεί έτσι. αλλά τώρα που το λες έχεις δίκιο.
θυμάται όλα τα ακροδεξιά κωλάρια που έχω χύσει.

Επισκέπτης
όταν λες ξένες φίλε μου, έχεις την καλοσύνη να μου υποδείξεις κάποια ή κάποιες εταιρείες γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι έχω ψιλομεσάνυχτα αναφορικά με αυτό το θέμα και μπορεί να πιαστώ κότσος... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σου!!!
προσφορες απο τα φυλλαδια των κυριακατικων εφημεριδων..
bedandbath.g πολλα αμερικανικα στρωματα με 15χρονια εγγυηση,απο 299 ευρω το 200χ90 εως 1.839 το 200χ200..
φτιαγμενα απο διαφορα υλικα..
το καλυτερο για εμενα,αυτο που ειναι φτιαγμενο απο talaley latex,δηλαδη απο 100% φυσικο καουτσουκ,με τιμες 999 για το 100χ200,1.519 για το 160χ200 & 1.759 το 200χ200..
δες το site για λεπτομερειες ή αγορασε καμια κυριακατικη εφημεριδα να δεις το φυλλαδιο..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξερετα κανα στουντιο που να χει στρωμα νερου? :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσφορες απο τα φυλλαδια των κυριακατικων εφημεριδων..
bedandbath.g πολλα αμερικανικα στρωματα με 15χρονια εγγυηση,απο 299 ευρω το 200χ90 εως 1.839 το 200χ200..
φτιαγμενα απο διαφορα υλικα..
το καλυτερο για εμενα,αυτο που ειναι φτιαγμενο απο talaley latex,δηλαδη απο 100% φυσικο καουτσουκ,με τιμες 999 για το 100χ200,1.519 για το 160χ200 & 1.759 το 200χ200..
δες το site για λεπτομερειες ή αγορασε καμια κυριακατικη εφημεριδα να δεις το φυλλαδιο..

αν να χαθεις παλιόπουστα αλλοι δεν έχουν για κοινόχρηστα και συ ποστάρεις χιλιάρια για στρώματα.
Υ.Γ.
οι μπουρδελότσαρκες και τα στούντιο εντάσσονται στα κοινόχρηστα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
είχα καημό να δω πως είναι τα στρώματα νερού και είχε ένας φίλος μου. λίγο κάθισα και κουνάει πολυυυ
πέστα όλα όμως, παλιοσουπιά τί εννοείς κούναγε αορίστως,? ποιός κούναγε, και ποιός κουνιόταναι μας ενδιαφέρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
είχα καημό να δω πως είναι τα στρώματα νερού και είχε ένας φίλος μου. λίγο κάθισα και κουνάει πολυυυ

κοιμασαι και νομιζεις οτι εισαι σε πλοιο που διασχιζει τον νοτιο Ατλαντικο!!!

Παντελως για ψυχακηδες ή ναυτικους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom