Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
εγώ τον πάιζω με πάθος..το ΑΕΚακι το γαμάνε με πάθος τα τελευταία 17 χρόνια και έπονται άλλα τόσα!!!
Πήρε όλα τα ντέρμπυ φέτος πάντως εώς τώρα...
εγώ τον πάιζω με πάθος..το ΑΕΚακι το γαμάνε με πάθος τα τελευταία 17 χρόνια και έπονται άλλα τόσα!!!
Είναι ισχυρό το εθνικό φίλτρο ακόμη μέσα μου.
εμεις και οι πατεραδες μας τους ψηφιζαμε.
Πού ψελίζει μαλακίες ΦΠ; Το ξέρεις ότι με παρέμαβση του Ομπάμα όπως ανέφερε ο Junger ξεκίνησαν τα πράγματα με το ΔΝΤ; Οι Ευρωπαίοι θα μας είχαν κάνει οικονομικό έλεγχο
Ο Βάλτερ γαζώνει. Ο δικός μας μετά ψέλίζει μαλακίες του ελέους.
Έλα ρε συ αφού μετά λέει τους παραχωρήσαμε τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, μας έκλεψαν τον πολιτισμό, τα κακά τα οφείλουμε στους Γερμανούς λόγω ΒΠΠ, να φύγουμε λέει να γλιτώσουμε από την παρέα κερδοσκόπων. Ό,τι να 'ναι.
Έλα ρε συ αφού μετά λέει τους παραχωρήσαμε τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, μας έκλεψαν τον πολιτισμό, τα κακά τα οφείλουμε στους Γερμανούς λόγω ΒΠΠ, να φύγουμε λέει να γλιτώσουμε από την παρέα κερδοσκόπων. Ό,τι να 'ναι.
Όσον αφορά αυτό το θέμα, εσείς οι Έλληνες έχετε ένα ισχυρό επιχείρημα με το μέρος σας."
Ποιο ακριβώς είναι το επιχείρημα δηλαδή;
Με το ζόρι μας βάζουν να αγοράζουμε όπλα από αυτούς;
Οι εκλεγμένες από τους ελληνόφωνους υπηκόους κυβερνήσεις δεν το αποφασίζουν;
Ποιο ακριβώς είναι το επιχείρημα δηλαδή;
Με το ζόρι μας βάζουν να αγοράζουμε όπλα από αυτούς;
Οι εκλεγμένες από τους ελληνόφωνους υπηκόους κυβερνήσεις δεν το αποφασίζουν;
Την δήλωση του Junger ότι μας δάνειζαν ενώ ήξεραν ποια είναι η κατάσταση την έχεις υπόψη σου;
φιλαράκο αποδεικνύεις ότι δεν έχεις ιδέα πως γίνονται οι αγοραπωλησίες οπλικών συστημάτων...
γιά τα λεφτά δεν είπε ούτε κουβέντα..... (των αποζημιώσεων του ΒΠΠ)
Την έχω. Ακόμη και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το ότι δάνειζαν, ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ και μετά την πέφτουμε στους άλλους.
Κι εμείς ας μην τα παίρναμε. Ας κάναμε μόνοι μας τις αλλαγές που έπρεπε. Ας ξέραμε από πριν πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε. Ας μην προσλαμβάναμε καινούργιους. Ας μην φοροδιαφεύγαμε συστηματικά. Ας μην διαμαρτυρόμασταν όταν πήγε ο Σημίτης να διορθώσει αυτά που έπρεπε. Ας μην ξηλώναμε τα πεζοδρόμια όταν ο Μητσοτάκης πήγαινε να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ! Ας μην διαμαρτυρόμασταν όταν πήγαινε να φτιάξει το ασφαλιστικό! Ας είμασταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Ξέρεις με πόσα "Ας" μπορώ να κουραστώ; Με ΠΟΛΛΑ!
Όλο κομπίνα, λαμογιά, φιγούρα, ιδεά και προγονοπληξία είμαστε δυστυχώς. Ξέρεις ότι είσαι από τα μέλη που συμπαθώ. Δεν πάνε σε εσένα αυτά...
Την έχω. Ακόμη και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το ότι δάνειζαν, ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ και μετά την πέφτουμε στους άλλους.
Κι εμείς ας μην τα παίρναμε. Ας κάναμε μόνοι μας τις αλλαγές που έπρεπε. Ας ξέραμε από πριν πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε. Ας μην προσλαμβάναμε καινούργιους. Ας μην φοροδιαφεύγαμε συστηματικά. Ας μην διαμαρτυρόμασταν όταν πήγε ο Σημίτης να διορθώσει αυτά που έπρεπε. Ας μην ξηλώναμε τα πεζοδρόμια όταν ο Μητσοτάκης πήγαινε να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ! Ας μην διαμαρτυρόμασταν όταν πήγαινε να φτιάξει το ασφαλιστικό! Ας είμασταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Ξέρεις με πόσα "Ας" μπορώ να κουραστώ; Με ΠΟΛΛΑ!
Όλο κομπίνα, λαμογιά, φιγούρα, ιδεά και προγονοπληξία είμαστε δυστυχώς. Ξέρεις ότι είσαι από τα μέλη που συμπαθώ. Δεν πάνε σε εσένα αυτά...
Oτιδήποτε μπορεί να απαλλάξει τον λαό από τις τύψεις του για την κατάντια στην οποία έφερε αυτόν τον τόπο, μπορείται να το αποδεχτείτε.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...
Τα πρότυπα του Βασιλάκη Καϊλα και του Ξανθόπουλου αναδύνονται από την επιστολή του δημόσιου λειτουργού και μπορείτε να τα συμμερίζεστε όσοι θέλετε, ελεύθερα, αλλοίμονο...
τώρα πιστεύεις ότι απάντησες στη πρόταση μου ότι δεν γνωρίζεις πως γίνονται στην πράξη οι αγοραπωλησίες οπλικών συστημάτων?
Oτιδήποτε μπορεί να απαλλάξει τον λαό από τις τύψεις του για την κατάντια στην οποία έφερε αυτόν τον τόπο, μπορείται να το αποδεχτείτε.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...
Τα πρότυπα του Βασιλάκη Καϊλα και του Ξανθόπουλου αναδύνονται από την επιστολή του δημόσιου λειτουργού και μπορείτε να τα συμμερίζεστε όσοι θέλετε, ελεύθερα, αλλοίμονο...
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει να σου απαντήσω;
Εσυ γράφεις για κάτι και εγώ για κάτι άλλο.
Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να συννενοηθούμε ποτέ από την στιγμη που αναφερόμαστε σε διαφορετικά πράγματα.
Δεν με αφορά ούτε η Ψαροκώσταινα ούτε ο καρπαζοεισπράκτορας ελληνόφωνος του καιρού μας.
Καθένας είναι άξιος της μοίρας του.