brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε λες να γίνει σαν τον Λιαντινη;Ποια διατροφή;
Κάτσε να τον βρούνε πρώτα...
Τυπε λες να γίνει σαν τον Λιαντινη;Ποια διατροφή;
Κάτσε να τον βρούνε πρώτα...
Θα τον βρούνε 10 χρόνια μετά κρυμμένο στην σουίτα του Γκραντ Μπρετάνια...Τυπε λες να γίνει σαν τον Λιαντινη;
Τυπε λες την διατροφή του παιδιού να την πληρώνει τώρα ο χοντρός ;
Μόνο κώλο μετά από μία διώροφη Amstel...Μετά από τρείς καράφες αλβανοτσίπουρο, της ρίχνατε κάναν μπούτσον;
Μόνο κώλο μετά από μία διώροφη Amstel...
Μια φορά τη είχα δει μέσα στο σκληρό λοκντΑουν από κοντά όχι στο Μαρούσι μαζί με τον Πατουλη και ειλικρινά ξέρασα δεν βλέπεταιΜετά από τρείς καράφες αλβανοτσίπουρο, της ρίχνατε κάναν μπούτσον;
Δεν τον ζήλεψες τον Πατούλη;Μια φορά τη είχα δει μέσα στο σκληρό λοκντΑουν από κοντά όχι στο Μαρούσι μαζί με τον Πατουλη και ειλικρινά ξέρασα δεν βλέπεται
Τώρα τον ζηλεύω που την ξεφορτώθηκεΔεν τον ζήλεψες τον Πατούλη;
Μια φορά τη είχα δει μέσα στο σκληρό λοκντΑουν από κοντά όχι στο Μαρούσι μαζί με τον Πατουλη και ειλικρινά ξέρασα δεν βλέπεται
αμα ξεκιναει ετσι παει να πει οτι τον ειχε κανει ταρανδο τον συμπαθεστατο κατα τα αλλα περιφερειαρχη
Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι.
Από την χαρά του που την ξεφορτώθηκε θα άνοιξε ότι μπουκάλι αφριζον βρήκε μπροστά του από σαμπάνιες μέχρι απορρυπαντικό πατώματος
Κάνανε ενέσεις αδρεναλίνη τυπεΜ αρεσει που σε τολκ σοου με τον αρναουτογλου ελεγαν οτι ειναι ερωτευμενοι και εχουν βρει το συστατικό για να κρατανε το γαμο τους και τον ερωτα τους ενεργο.
Χαχααχαχαχα
Το συστατικό...ο καθένας με την-τον γκόμενα-οΜ αρεσει που σε τολκ σοου με τον αρναουτογλου ελεγαν οτι ειναι ερωτευμενοι και εχουν βρει το συστατικό για να κρατανε το γαμο τους και τον ερωτα τους ενεργο.
Χαχααχαχαχα