Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Στα λογια μου ερχεσαι.ναι ρε συ, κι εγώ να μαμεί μοντέλες και παρουσιάστριες τον κόβω
Στα λογια μου ερχεσαι.ναι ρε συ, κι εγώ να μαμεί μοντέλες και παρουσιάστριες τον κόβω
πάντως δεν είναι και λίγες φορές που ο Έρωτας είναι τυφλός ε; τέσπα, πάντως σίγουρα έπαιξε κέρατο πιστεύω από τη μία ή από την άλλη πλευρά.Στα λογια μου ερχεσαι.
σας το πα χιχι!
ξεκάθαρα την εμάμησε και είναι αυτή η αιτία που τα πήρε ο Γιώργος της. Ένιωσε λίγος κι έφυγε, κρίμα και ήταν ωραίο ζευγάρι και αγαπημένο.σας το πα χιχι!
Κερατο πεφτει εδω και πολλα χρονια εκατερωθεν!πάντως δεν είναι και λίγες φορές που ο Έρωτας είναι τυφλός ε; τέσπα, πάντως σίγουρα έπαιξε κέρατο πιστεύω από τη μία ή από την άλλη πλευρά.
ε άλλο να τρώει κέρατο από όποιον ή όποια να ναι, κι άλλο από κάποιον σαν τον Μαρινάκη. Είναι και ο εγωισμός του ανδρός. Κι εγώ αν με καράτωνε κάποιος με καράμπαζο μπορεί και να μενα, αν ήταν πιο όμορφη όμως ή με περισσότερα χρήματα, τότε θα έφευγα σφαίρα από εγωισμόΚερατο πεφτει εδω και πολλα χρονια εκατερωθεν!
Τι να πω,οτι θα γινοταν μηλο της εριδος η Πατουλη με ξεπερναει!ε άλλο να τρώει κέρατο από όποιον ή όποια να ναι, κι άλλο από κάποιον σαν τον Μαρινάκη. Είναι και ο εγωισμός του ανδρός. Κι εγώ αν με καράτωνε κάποιος με καράμπαζο μπορεί και να μενα, αν ήταν πιο όμορφη όμως ή με περισσότερα χρήματα, τότε θα έφευγα σφαίρα από εγωισμό
Ξενοπηδαν οι παντρεμενοι????Απα παπα παπαδεν χωρίζει αυτός, αυτή χωρίζει λέμε. Ξέρεις πόσοι έχουν οικογένεια και ξενοπηδάνε; ξέρετε όλοι
Το μπαμπη απο το πρωτοκολλο;Ο πατουλης ποιο πιπινι ΔΥ, πήδηξε απο την περιφερεια .. εχει κατι αξιογαμητες που κλείνουν σπιτια εκει
Πιπίνι ο Μπαμπίνος?Το μπαμπη απο το πρωτοκολλο;
Πολυγραφοτατος σημερα,ξεκιναω ανασκοπησηΠιπίνι ο Μπαμπίνος?
Πολυγραφοτατος σημερα,ξεκιναω ανασκοπηση
Πρωινο καφεδακι και ενημερωη απο την πιο εγκριτη ομαδα δημοσιογραφων του μπου
Πρωινο καφεδακι και ενημερωη απο την πιο εγκριτη ομαδα δημοσιογραφων του μπου
Ετοιμο καιτο σποτακι.Αντι ετοιμασε ραδιοφωνικη εκπομπη.Στα γκοσιπ θα βαλουμε τον ροπαο που κινειται πανω κατω στη σοουμπιζΑπό αυτό το σάιτ έπρεπε να ξεκινάει η καθημερινή ενημέρωση κάθε σοβαρού ανθρώπου...
Αναλύουμε τα πάντα όλα.
Έχουμε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, επιχειρηματίες και λοιπά και λοιπά/
Εκπροσωπούμε φυσικά και τα αγνά λαικά στρώματα, πχ βαγώνης & σία...
Μπου κυρίες και κύριοι, η πρωινή σας συνήθεια (τώρα δε ξέρω που θα πάει ο νους του καθενός...! )
Έχουν γίνει και χειρότερες.Τι να πω,οτι θα γινοταν μηλο της εριδος η Πατουλη με ξεπερναει!