athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.958
- Πόντοι
- 12.756
το χθεσινοΠοιο νήμα να μπαχαλέψουμε σήμερα ?
το χθεσινοΠοιο νήμα να μπαχαλέψουμε σήμερα ?
να μην αλλάζουμε λες?το χθεσινο
διαλεξε ενα τοτενα μην αλλάζουμε λες?
πήγαμε κόσμο στο χθεσινό, να μην πάμε σε άλλο μαγαζί σήμερα ?
Το βράδυ των εκλογών έβγαινε για δηλώσεις.ναι ειναι αρρωστακι με αυτο..
αυτη εκανε ανθρωπο τον Πατουλη...να πω κατι ομως για αυτον.,,μπορεις να του καταλογισεις πολλα αλλα σε ενα πραγμα ειναι μαγκας μεγαλος...δεν υπαρχει ανθρωπος,φτωχος,πλουσιος,ρακενδυτος που να πηγε στο γραφειο του με πραγματικο και πολυ σοβαρο προβλημα υγειας και δεν τον εφτιαξε...τσαμπα ολα ετσι;ακομα και σε ιδιωτικα χειρουργεια.Επίσης είναι αρκετά ευκατάστατη οικονομικά.
Ανήκει στη κατηγορία των celebrities.
το χθεσινο
φιλε δεν μπορεις να τα εχεις ολα ετοιμα στο πιατο.Ποιο είναι το χθεσινό και ποιο το άτυχο σημερινό?
φιλε δεν μπορεις να τα εχεις ολα ετοιμα στο πιατο.
Στο μπου ειμαστε, πρεπει να παλέψεις μονος σου
Μιλάτε σοβαρά σε αυτό;Ίσως είναι ραδιαρβύλα αλλά ακούστηκε πως αυτή έκανε κουτσουκέλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αν είναι έτσι, είναι κάργα ερωτευμένος, αλλιώς δεν εξηγείται, μου φαίνεται πρώτη φορά γράφει τραγούδι, και είναι πάρα πολύ ωραίο, τέτοιοι στίχοι γράφονται μέσα από μεγάλο νταλκά.Δεν ειναι σαβουρογαμης ο Βαγγελας τυπε!
Ναι γάμησε την πατουλενα και του ρθε έμπνευσηΑν είναι έτσι, είναι κάργα ερωτευμένος, αλλιώς δεν εξηγείται, μου φαίνεται πρώτη φορά γράφει τραγούδι, και είναι πάρα πολύ ωραίο, τέτοιοι στίχοι γράφονται μέσα από μεγάλο νταλκά.
Αμα το εγραφε για την Πατουλενα επρεπε να το πει Εμετος οχι Εξαψη!!!Αν είναι έτσι, είναι κάργα ερωτευμένος, αλλιώς δεν εξηγείται, μου φαίνεται πρώτη φορά γράφει τραγούδι, και είναι πάρα πολύ ωραίο, τέτοιοι στίχοι γράφονται μέσα από μεγάλο νταλκά.
Σήμερα έδωσε μια συνέντευξη στην τιβι και είπε πως ζουν πλέον χωριστά μετά από 35 χρόνια γάμου. Την έχει παντού στα sites.Υπήρχε πριν κάποιες μέρες ένα δημοσίευμα περί χώρισμου της με τον περιφερειάρχη.Μαλλον το μαζέψαν δεν ισχύει.βασικα απο μόνη της το διέψευσε.
Αμα το εγραφε για την Πατουλενα επρεπε να το πει Εμετος οχι Εξαψη!!Σε πολλούς αρ´ς
Σε πολλούς αρέσουν οι μεγαλύτερες ακόμη και σε τέτοιοες ηλικίες, είναι πιο έμπειρες στο σεξ, όπως αρέσουν και σε γυναίκες οι πολλοί μεγαλύτεροι.Αμα το εγραφε για την Πατουλενα επρεπε να το πει Εμετος οχι Εξαψη!!!
Δεν αντιλεγω κι εγω μιλφακιας ημουν αλλα αμα εχεις τα φραγκα του Μαρινακη και πας κδι πηδας την Πατουλενα ε,ειναι καπως τραγικο,τελευταιο να το πω;Σε πολλούς αρέσουν οι μεγαλύτερες ακόμη και σε τέτοιοες ηλικίες, είναι πιο έμπειρες στο σεξ, όπως αρέσουν και σε γυναίκες οι πολλοί μεγαλύτεροι.
ναι ρε συ, κι εγώ να μαμεί μοντέλες και παρουσιάστριες τον κόβωΔεν αντιλεγω κι εγω μιλφακιας ημουν αλλα αμα εχεις τα φραγκα του Μαρινακη και πας κδι πηδας την Πατουλενα ε,ειναι καπως τραγικο,τελευταιο να το πω;