Μου είπε κάποιος που τους ξέρει, ότι τα είχανε από νωρίς, από το σχολείο.
Ισχύει άραγε;
Ψυχουλα ο πατουλης και η πατουλενα, τοσους ειχε διορισει στο δημο Αμαρουσιου
Μου είπε κάποιος που τους ξέρει, ότι τα είχανε από νωρίς, από το σχολείο.
Ισχύει άραγε;
σωστος.Λοιπον....την Πατουλαινα δεν την πηγαινα για αυτο που εβγαζε το ζευγος προς τα εξω.
Ομως,λογω δουλειας,μια μερα την γνωρισα.
Περασαμε μαζι τρεις ωρες,μεσα στο γραφειο του πατουλη μολις ανελαβε την νομαρχια.Για την ακριβεια την βοηθουσα να το διακοσμησει...Η αληθεια ειναι οτι με πεθανε,βαλτο αυτο εδω,το αλλο εκει κτλ...
Οφειλω να πω οτι αλλαξα γνωμη,ηταν μια πολυ καλη γυναικα,τρελοκομειο θα ελεγα,ριξαμε πολυ γελιο και περασα καλα αυτες τις ωρες που περασαμε μαζι παρολη τη δουλεια που εριξα...
Εχω γνωρισει και τον πατουλη,παω μια φορα τη βδιμαδα στο γραφειο του για δουλειες και μπορω να πω οτι ειναι ωραιος τυπος και σοβαρος σε αυτο που κανει.Καμια σχεση με την προκατοχο του που ηταν ενα τσολι.
Οσο για την εμφανιση της Πατουλη εχω να πω...προκειται για μια γυναικα που πλεον εχει σπασει,που τα χρονια της φαινονται και προσπαθει με καθε θυσια να κρατηθει διπλα στον πατουλη...υπερβολικο βαψιμο,ντυσιμο κτλ...
Δεν θα πηγαινα μαζι της.
αν βγει ολο το μακιγιαζ μαλλον θα απογοητευομουν...
Κατα τα αλλα ειναι οπως σας ειπα,ενας ευχαριστος ανθρωπος που μπορεις να περασεις μαζι του καποιες ωρες και να γελατε και να κανετε χαβαλε οπως καναμε μαζι που δεν με ηξερε καθολου.
Εχω και σελφι για τους δυσπιστους...
Το "ωραιο" που το ειδες τυπε; :SΩραίο πατούρι το πατουλι..
Το "ωραιο" που το ειδες τυπε; :S
Οι γριές έχουν περαση στο σαιτ.
Τι ωρα περναει η Πρωτοψαλτη ρε παιδια να της φορτωσουμε το μπαζο;
Παντως ειναι καλύτερη απ τη Μαρέβα
Για μένα είναι Γυναικάρα δε πάει να λέτε τη Γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα τη ξεροχυσουμε μαζι αυτην παιχτη, γουσταρω και εγω.
[/quote
Ζητω ο περιφερειαρχης ζητω οι πατουλαιοι