Νέα

Μαρίνα Πατούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν στηρίζετε;

• Πατούλη

• Πατούλαινα

• Τον Πάτο τους

• Το στηρίζεται με Ε ρε όρνιο

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Έχω και εγώ γνωστό μου που του σκοτίζει τα @@ η γυναίκα του και τον γειώνει συνέχεια και κάποια στιγμή που ήθελε σεξ και αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τον έστειλε στο γιατρό να βρει λύσει. Στη τελική να πάρει χάπια γύρισε και είπε. Αυτή δεν φταίει σε κάτι λες και οι άντρες είναι μηχανές για όλα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ αυτές θέλουν όλο το χρόνο τους.
Φιλε αμα σου σκοτιζει τα αρχιδια η γυναικα μονο να την πηδηξεις δεν εχεις ορεξη! ΟΤι ποιο αντικουκου ειναι η γκρινια.
Σου ερχεται να την πεταξεις απο κατω απ το μπαλκονι

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
Πρόσφατα μου είπε ένα φίλος που συζητάγαμε για το θέμα γυναίκες το εξής ανέκδοτο.
Πάει ένα τύπος με τη γυναίκα του στα μπουζούκια.Και εκεί πετυχαίνει μια γκόμενα που τον χαιρετάει πιάσανε το πίτσι κλπ κλπ. Τον ρωτάει η γυναίκα του "ποια ήταν αυτή;" - " Η γκομενά μου" της απαντάει. - "Τιιιι;τι είναι αυτά που λες. Δεν ντρέπεσαι. Ποια νομίζεις ότι είμαι; Είμαι η γυναίκα σου κλπ κλπ κλπ. Απαιτώ εδώ και τώρα να το λήξεις το θέμα κλπ κλπ." - "Τολμάς και μιλάς;Τότε αν θες αυτό κομμένα τα ρούχα που σου αγοράζω συνέχεια. Κομμένα τα κομμωτήρια και τις περιποιήσεις που πληρώνω κάθε Σάββατο. Κομμένες οι διακοπές 1 μήνα το καλοκαίρι" . Σιωπή η κυρία. Μπαίνει μέσα ένα ζευγάρι και τον χαιρετάνε. -"Ποια ήταν η κοπέλα που ήταν μαζί με τον Τάκη;" ρωτάει. - "Η γκόμενα του" της απαντάει. Και του λέει "Η δικιά μας γκόμενα είναι καλύτερη".
καπου το εχω δει σκετσακι, νομιζω με Μπουλα και Ζουγανελη.

Αν εχεις την οικονομική δυνατότητα
Ειναι απλα τα πραγματα.
Αν θες να εχεις την ηρεμία σου και να περνας καλα
βρισκεις το μουνι που θελεις και γουσταρεις
ξεκινας να ξηλώνεσαι και να πληρωνεις εσυ
παιρνει χαμπαρι οτι χωνεις χρημα
μετα απο λιγο καιρο της λες να κοψει δουλεια κτλ , γιατι δεν ειναι διαθεσιμη οποτε θες λογο δουλεια της κτλ
δηλαδη κλεινεις διακοπες και βγαζεις ημερομηνιες σε καλα πραγματα σε μερες που αυτη δεν μπορει και δουλευει
αρχιζει και ψυχολογει αυτη αν θα εισαι ετσι μονιμα για να δει τι θα κανει με δουλεια της
σε εκεινη την στιγμη εσυ χωνεις ακομα παραπανω χρημα.
Τα παραταει ολα και κρεμεται οικονομικα απο το αρχιδια σου.
Αρχιζει και ζητάει γαμο για να σιγουρευτει οτι θα πεφτει το μαρουλι οτι και αν γινει και ζηταει τωρα που εισια καυλωμενος και σου αντιπαραθετει οτι αυτη τα παρατησε ολα για παρτυ σου.

Κανεις τον μαλακα, συνεχιζεις εξοδους κτλ φαγητα εξω
Το μυαλο της εχει καρφωθει εκει, εσυ συνεχίζεις να ταιζεις το θυμα
μετα αρχιζει το παραμυθι παιδι κτλ , το προχωρας , συνεχιζεις το ιδιο μοτιβο , αρχιζεις να λες οτι με παιδι τετοια ζωη που κανετε να την ξεχασει κτλ
αρχιζει και ζυγιζει αυτη, ειναι γλυκα τα λουσα για να παει απο αυτα στο να ξεσκατιζει μωρο , γιατι εχει καταλαβει οτι εσυ δεν θα συμμετεχεις καθολου σε ολο αυτο.
περναει η χρονος , δεν την παιρνει να κανει παιδι , δεν εχει κατι αλλο στην ζωη εκτος απο εσενα που τα χωνεις και περναει καλα
δεν ειστε παντρεμενοι αλλα ολος ο κυκλος σας ξερει οτι ειστε μαζι , απλα δεν παντρευεστε επειδη δεν γουσταρετε , ( γιατι στη πορεια θα πρεπει να πει και αυτη οτι δεν γουσταρει παντρεια για να μην φαινεται βλαμμενη στο κυκλο της)
χωρις να το καταλαβει εχει γίνει ομηρος σας.
Απο εκει και περα κανεις οτι θες , ξενογαμας , πηδας πιτσιρικες , κανεις οτι θες.

Βεβαια δεν εισαι 30 χρονων , αλλα κοντα στα 50 , αλλα τουλαχιστον εισαι ελευθερος.
Και εχεις και την αλλη σπιτι που σε περιμενει.

Σιγουρα καλυτερη κατασταση απο το να μεινεις σε γκαρσονιερα , να σε εκβιαζει με τα παιδιά και να γινεις το ανθρωπακι της και αυτη να γαμιεται

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Φιλε αμα σου σκοτιζει τα αρχιδια η γυναικα μονο να την πηδηξεις δεν εχεις ορεξη! ΟΤι ποιο αντικουκου ειαι η γκρινια.
Σου ερχεται να την πεταξεις απο κατω απ το μπαλκονι
Όντως

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
καπου το εχω δει σκετσακι, νομιζω με Μπουλα και Ζουγανελη.

Αν εχεις την οικονομική δυνατότητα
Ειναι απλα τα πραγματα.
Αν θες να εχεις την ηρεμία σου και να περνας καλα
βρισκεις το μουνι που θελεις και γουσταρεις
ξεκινας να ξηλώνεσαι και να πληρωνεις εσυ
παιρνει χαμπαρι οτι χωνεις χρημα
μετα απο λιγο καιρο της λες να κοψει δουλεια κτλ , γιατι δεν ειναι διαθεσιμη οποτε θες λογο δουλεια της κτλ
δηλαδη κλεινεις διακοπες και βγαζεις ημερομηνιες σε καλα πραγματα σε μερες που αυτη δεν μπορει και δουλευει
αρχιζει και ψυχολογει αυτη αν θα εισαι ετσι μονιμα για να δει τι θα κανει με δουλεια της
σε εκεινη την στιγμη εσυ χωνεις ακομα παραπανω χρημα.
Τα παραταει ολα και κρεμεται οικονομικα απο το αρχιδια σου.
Αρχιζει και ζητάει γαμο για να σιγουρευτει οτι θα πεφτει το μαρουλι οτι και αν γινει και ζηταει τωρα που εισια καυλωμενος και σου αντιπαραθετει οτι αυτη τα παρατησε ολα για παρτυ σου.

Κανεις τον μαλακα, συνεχιζεις εξοδους κτλ φαγητα εξω
Το μυαλο της εχει καρφωθει εκει, εσυ συνεχίζεις να ταιζεις το θυμα
μετα αρχιζει το παραμυθι παιδι κτλ , το προχωρας , συνεχιζεις το ιδιο μοτιβο , αρχιζεις να λες οτι με παιδι τετοια ζωη που κανετε να την ξεχασει κτλ
αρχιζει και ζυγιζει αυτη, ειναι γλυκα τα λουσα για να παει απο αυτα στο να ξεσκατιζει μωρο , γιατι εχει καταλαβει οτι εσυ δεν θα συμμετεχεις καθολου σε ολο αυτο.
περναει η χρονος , δεν την παιρνει να κανει παιδι , δεν εχει κατι αλλο στην ζωη εκτος απο εσενα που τα χωνεις και περναει καλα
δεν ειστε παντρεμενοι αλλα ολος ο κυκλος σας ξερει οτι ειστε μαζι , απλα δεν παντρευεστε επειδη δεν γουσταρετε , ( γιατι στη πορεια θα πρεπει να πει και αυτη οτι δεν γουσταρει παντρεια για να μην φαινεται βλαμμενη στο κυκλο της)
χωρις να το καταλαβει εχει γίνει ομηρος σας.
Απο εκει και περα κανεις οτι θες , ξενογαμας , πηδας πιτσιρικες , κανεις οτι θες.

Βεβαια δεν εισαι 30 χρονων , αλλα κοντα στα 50 , αλλα τουλαχιστον εισαι ελευθερος.
Και εχεις και την αλλη σπιτι που σε περιμενει.

Σιγουρα καλυτερη κατασταση απο το να μεινεις σε γκαρσονιερα , να σε εκβιαζει με τα παιδιά και να γινεις το ανθρωπακι της και αυτη να γαμιεται
Καλό σενάριο αν και μετά θα σε πρήζει κάποια στιγμή για παντρειά δεν υπάρχει περίπτωση.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Έχω και εγώ γνωστό μου που του σκοτίζει τα @@ η γυναίκα του και τον γειώνει συνέχεια και κάποια στιγμή που ήθελε σεξ και αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τον έστειλε στο γιατρό να βρει λύσει. Στη τελική να πάρει χάπια γύρισε και είπε. Αυτή δεν φταίει σε κάτι λες και οι άντρες είναι μηχανές για όλα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ αυτές θέλουν όλο το χρόνο τους.
Σιγά μην ηθελε σεξ . Να του τα ζαλισει ηθελε . Δεν ξερουν τι θελουν και οι γυναικες και αν βρεθουν σε θεση ισχύος τα κανουν μανταρα . Θελουν να φυγεις από το σπίτι μεν αλλα να φταις εσυ .

Η Πατουλη την μια μερα εκλαιγε την επόμενη εγινε σκυλα . Δεν βγαζεις ακρη .

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Σιγά μην ηθελε σεξ . Να του τα ζαλισει ηθελε . Δεν ξερουν τι θελουν και οι γυναικες και αν βρεθουν σε θεση ισχύος τα κανουν μανταρα . Θελουν να φυγεις από το σπίτι μεν αλλα να φταις εσυ .

Η Πατουλη την μια μερα εκλαιγε την επόμενη εγινε σκυλα . Δεν βγαζεις ακρη .
Τι εγινε μωρέ;Απλά του έχει ζαλήσει τα @@ του ανθρώπου.Είναι προφανές ότι είναι του φαίνεσθαι η γυναίκα κάνει μπαμ και εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτή θα σκέφτεται που να πουλήσουν μούρη.Κάποια στιγμή κουράζει αυτό το πράγμα.Την έφαγε στη μάπα 35 χρόνια δεν άντεξε ο άνθρωπος.Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος θέλω την ψυχική μου ηρεμία.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Ένα briefing, ρε τύποι. Τι έχει παιχτεί στο Πατουλέιϊκο;

Είχα ακούσει ότι ήταν μαζί από το σχολείο. :confused:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Η κυρία πατουλη μπορει να ρίξει ακομα κ τον βρωμοΚουλη με αγωγη που κανει κατά του περιφερειάρχη .. ο πατουλης ήταν δήμαρχος αμαρουσιου . Απο Το μαρουσι περνά η λεωφόρος Κηφισιας στην οποία η διαφημιστική επιχείρηση και οχι μονο του μακαρίτη ΠΟΛΙΤΗ , τοποθετούσε διαφημιστικές πινακίδες πριν τις καταργήσει ο Γιωργακης ..
Οποίος κατάλαβε κατάλαβε
Στο μπου θα μαθαίνετε παντα την αλήθεια
Ειναι πολλα τα λεφτά ΑΡΗ , κ η μαρινα θέλει μεγαλο μερίδιο

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
αμα ξεκιναει ετσι παει να πει οτι τον ειχε κανει ταρανδο τον συμπαθεστατο κατα τα αλλα περιφερειαρχη
Γνωρίζω λόγω επαγγέλματος αρκετά για την σχέση τους...Δυστυχώς δεν μπορώ να αναφερθώ παραπάνω από ότι και οι δύο πετούσαν το κέρατο της αρκούδας στον άλλον και η σχέση τους ήταν καθαρά εκμετάλλευσης...
Μακάρι να λήξει το θέμα ήρεμα. Και για τους δύο και για το παιδί που έχει γίνει έρμαιο όλης αυτής της κατάστασης.

• Like
Αντιδράσεις: LADIKO

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τι γινεται ρε με το πατουλεικο;;

Συμβαινουν τετοια πραγματα στους νοικοκυραιους της νουδου;;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Την ευχή μου να 'χετε είπε ο αυγουλομάτης γουρλής.
FB_IMG_1616265685334.jpg

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Απο Το μαρουσι περνά η λεωφόρος Κηφισιας στην οποία η διαφημιστική επιχείρηση και οχι μονο του μακαρίτη ΠΟΛΙΤΗ , τοποθετούσε διαφημιστικές πινακίδες πριν τις καταργήσει ο Γιωργακης .

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς; Δεν έχω επαφή με το θέμα..

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Νεα Μιζοκρατια δηλαδη?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Πιο πολύ θα έλεγα κοινοβουλευτική μιζοκρατία γιατί δεν υπάρχει κανένας από τους 300 αρχίδες εκεί μέσα που να μην έχει κυνηγήσει τις μίζες...και γιαυτό όλοι κόβουν τον κώλο τους να γίνουν υπουργοί γιατί μόλις κατσεις στην καρέκλα...αρχίζει να τρέχει το χρήμα για εσένα και όλους τους παρατρεχάμενους

topdog

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
188
Πόντοι
0
την βλέπω στις επόμενες εκλογές να κατεβαίνει βουλευτής του τΣ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α. μαζί με τις άλλες μπαζόλες του εν λόγω συναφιού... Να δω την Πατούλαινα με χρυσό σανδάλι και ασορτί ταγάρι...Πάντα με την αμέριστη στήριξη των συναγωνιστών του bou

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Προς το παρόν και για δεκαετίες, στη ΝΔούλα είναι το βλίτο και αγώνα υπέρ της έκανε. Άσε που αν κατέβαινε και υποψήφια δήμαρχος, η επίσημη υποψήφια κουράδα του Κούλη θα έπαιρνε τα @@ του αφού όλοι οπαδοί του κόμματος θα την ψήφιζαν. Κάπου θα την αξιοποιήσουν κι αυτή. Ίσως στο πάνελ του Μένανδρου. Ξέρει το κόμμα... :jerking2::shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom