Πρόσφατα μου είπε ένα φίλος που συζητάγαμε για το θέμα γυναίκες το εξής ανέκδοτο.
Πάει ένα τύπος με τη γυναίκα του στα μπουζούκια.Και εκεί πετυχαίνει μια γκόμενα που τον χαιρετάει πιάσανε το πίτσι κλπ κλπ. Τον ρωτάει η γυναίκα του "ποια ήταν αυτή;" - " Η γκομενά μου" της απαντάει. - "Τιιιι;τι είναι αυτά που λες. Δεν ντρέπεσαι. Ποια νομίζεις ότι είμαι; Είμαι η γυναίκα σου κλπ κλπ κλπ. Απαιτώ εδώ και τώρα να το λήξεις το θέμα κλπ κλπ." - "Τολμάς και μιλάς;Τότε αν θες αυτό κομμένα τα ρούχα που σου αγοράζω συνέχεια. Κομμένα τα κομμωτήρια και τις περιποιήσεις που πληρώνω κάθε Σάββατο. Κομμένες οι διακοπές 1 μήνα το καλοκαίρι" . Σιωπή η κυρία. Μπαίνει μέσα ένα ζευγάρι και τον χαιρετάνε. -"Ποια ήταν η κοπέλα που ήταν μαζί με τον Τάκη;" ρωτάει. - "Η γκόμενα του" της απαντάει. Και του λέει "Η δικιά μας γκόμενα είναι καλύτερη".
καπου το εχω δει σκετσακι, νομιζω με Μπουλα και Ζουγανελη.
Αν εχεις την οικονομική δυνατότητα
Ειναι απλα τα πραγματα.
Αν θες να εχεις την ηρεμία σου και να περνας καλα
βρισκεις το μουνι που θελεις και γουσταρεις
ξεκινας να ξηλώνεσαι και να πληρωνεις εσυ
παιρνει χαμπαρι οτι χωνεις χρημα
μετα απο λιγο καιρο της λες να κοψει δουλεια κτλ , γιατι δεν ειναι διαθεσιμη οποτε θες λογο δουλεια της κτλ
δηλαδη κλεινεις διακοπες και βγαζεις ημερομηνιες σε καλα πραγματα σε μερες που αυτη δεν μπορει και δουλευει
αρχιζει και ψυχολογει αυτη αν θα εισαι ετσι μονιμα για να δει τι θα κανει με δουλεια της
σε εκεινη την στιγμη εσυ χωνεις ακομα παραπανω χρημα.
Τα παραταει ολα και κρεμεται οικονομικα απο το αρχιδια σου.
Αρχιζει και ζητάει γαμο για να σιγουρευτει οτι θα πεφτει το μαρουλι οτι και αν γινει και ζηταει τωρα που εισια καυλωμενος και σου αντιπαραθετει οτι αυτη τα παρατησε ολα για παρτυ σου.
Κανεις τον μαλακα, συνεχιζεις εξοδους κτλ φαγητα εξω
Το μυαλο της εχει καρφωθει εκει, εσυ συνεχίζεις να ταιζεις το θυμα
μετα αρχιζει το παραμυθι παιδι κτλ , το προχωρας , συνεχιζεις το ιδιο μοτιβο , αρχιζεις να λες οτι με παιδι τετοια ζωη που κανετε να την ξεχασει κτλ
αρχιζει και ζυγιζει αυτη, ειναι γλυκα τα λουσα για να παει απο αυτα στο να ξεσκατιζει μωρο , γιατι εχει καταλαβει οτι εσυ δεν θα συμμετεχεις καθολου σε ολο αυτο.
περναει η χρονος , δεν την παιρνει να κανει παιδι , δεν εχει κατι αλλο στην ζωη εκτος απο εσενα που τα χωνεις και περναει καλα
δεν ειστε παντρεμενοι αλλα ολος ο κυκλος σας ξερει οτι ειστε μαζι , απλα δεν παντρευεστε επειδη δεν γουσταρετε , ( γιατι στη πορεια θα πρεπει να πει και αυτη οτι δεν γουσταρει παντρεια για να μην φαινεται βλαμμενη στο κυκλο της)
χωρις να το καταλαβει εχει γίνει ομηρος σας.
Απο εκει και περα κανεις οτι θες , ξενογαμας , πηδας πιτσιρικες , κανεις οτι θες.
Βεβαια δεν εισαι 30 χρονων , αλλα κοντα στα 50 , αλλα τουλαχιστον εισαι ελευθερος.
Και εχεις και την αλλη σπιτι που σε περιμενει.
Σιγουρα καλυτερη κατασταση απο το να μεινεις σε γκαρσονιερα , να σε εκβιαζει με τα παιδιά και να γινεις το ανθρωπακι της και αυτη να γαμιεται